RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 07:33:57

juliadanielsson blogg

juliadanielsson blogg på Nouw

Ideal of Sweden

2019-07-16 15:38
Från juliadanielsson

Detta skal landade i brevlådan här om dagen.. Skalet är designat av Hanna Licious som har haft naturen som inspiration pryds detta praktfulla skal av ett stilfullt fjädermönster i diskret vitt och beige. Den jordnära färgskalan och det naturnära printet sammanbinds och resulterar i en sofistikerad design som passar lika bra till vardagens alla bestyr liksom till festligare tillfällen!

I samarbete med ideal of Sweden har jag en rabattkod som ger dig 20% om du uppger ID20-NT257 i kassan. Koden är giltig till 6/12-19

För att ta dig till hemsidan
https://idealofsweden.com/p/fashion-case-hannalicious-iphone-7-flamboyant-feathers-w

Face mask = self time

2018-11-07 01:13
Från juliadanielsson

Rubriken talar
Som ni kanske vet är jag förälskad i hudvård.
Jag beställde hem dessa ansiktsmasker för någon månad sedan. Ansiktsmaskerna är från Peter Thomas Roth.

Det är produkter som jag rekommenderar starkt, talar av egen erfarenhet då jag har testat en hel del ansiktsprodukter från olika märken, både i små och stora prisklasser. Men efter att ha testat dessa ansiktsmasker från Peter Thomas Roth blev jag helt såld.

Ansiktsmaskerna gör verkligen sitt jobb. Man märker inte alltid resultat efter en gång beroende på vilken funktion masken har. Men efter att jag hat testat dessa masker ett antal gånger så märker jag verkligen skillnad. Huden blir så himla fin och len.

Om du har känslig hy bör du vara försiktig för det kan uppstå utslag efter att du har tvättat av masken. Vilket hände mig.
Jag skrubbade mitt ansikte med en tvättsvamp (till ansiktet) för jag ville avlägsna döda hudceller. Efter det återgick jag till mina vanliga rutiner som jag alltid gör efter att jag har duschat eller tvättat ansiktet. Det är att jag alltid lägger en ansiktsmask innan jag applicerar serum, ögonkräm och kräm anpassad för mitt ansikte.
Men det jag inte tänkte på var att produkterna kan orsaka utslag om man är känslig.. Jag fick små eksem i ansiktet som kliade, dem försvann efter några dagar. Men inte konstigt att eksem uppstod när man är extra känslig efter att ha skrubbat ansiktet.
Har lärt mig en läxa nu och det kommer aldrig hända igen.

Det som var min räddning just då var deras cucumber ansiktsmask som är lugnande och ger mängder med fukt.

Peter Thomas är fortfarande en favorit hos mig, men det gäller att man verkligen läser på förpackningen hur produkten ska användas om man är ovan/osäker, det man ska absolut inte ska göra är att överdosera produkt eller går över tiden för då kan irritation uppstå.


Skulle ni ha några frågor kring produkter ger jag er tips och råd.


Produkter jag använde mig utav på bilden:

Peter Thomas Roth

• 24 k Gold mask
• Irish moor mud purifying black mask

Fullspäckad dag

2018-11-02 00:58
Från juliadanielsson

Idag står det tvätt på schemat vilket innebär att jag kommer tvätta hela dagen. Jag ska vara hundvakt medan mamma jobbar, städa och hämta ut ett paket på posten. Sen ska jag försöka göra klart en uppgift som ska vara inlämnad denna vecka. Ska försöka hinna träna också. Vet ej när bara, jag får försöka få in en lucka till det också.

Jag är verkligen så himla glad att jag äntligen kommer kunna sova bra igen. Då jag har haft ett litet uppehåll med min sömnmedicin. Nu kan jag verkligen återgå till mina rutiner, så himla skönt istället för att ligga klarvaken hela natten och aldrig kunna somna vilket förstör hela dagen..




Middag med en bra vän

2018-10-30 21:02
Från juliadanielsson

Kvällen kunde inte avslutas på ett bättre sätt. Träffade Johanna på eftermiddagen för vi skulle göra några ärenden på stan och hämta ut paket på posten. När vi var klara hade det blivit så sent att vi planerade en spontan middag. Det var så behövligt då jag och Johanna inte alls har tid att träffas så ofta längre. Blir mycket att vår fritid ägnas åt plugg för det mesta & tiden räcker inte riktigt till för att umgås. Men vi har hela tiden ständig kontakt via telefonen & träffas så fort vi har tid & kan.

Det var så himla god mat på restaurangen (:
verkligen en bra start till imorgon då jag har prov!! Är så himla nervös, har nämligen prov på en hel bok, känns lite sådär :S

Är så himla nöjd över att mitt paket kom idag. Jag hade beställt en ghd plattång och schampoo & balsam + värmeskydd. Nu är det läge att ta en dusch och testa produkterna. Ni som känner mig vet att jag älskar att testa nya skönhetsprodukter så detta ska bli så himla kul. (:

Ny dag, nya tag

2018-10-25 02:43
Från juliadanielsson


Igår tränade jag hela kroppen och det finns vissa som säger att man inte ska göra det. Fast jo det kan man göra, nu håller jag på att bygga upp mina muskler så att jag får en bra grund och vänjer kroppen då jag är ovan i början. När jag nått mina mål ska jag göra ett schema för vilka kroppsdelar jag ska träna.

Jag har väldigt lätt för att bygga muskler då jag redan har börjat märka resultat på sån kort tid. Jag minns att sist jag tränade växte jag ur mina byxor med 1-2 storlekar på bara 1 månad. Hur jag kan ha nått sånna resultat på sån kort tid vet jag faktiskt inte men jag tränar väldigt intensivt och är på gymmet i flera timmar. Och varför det tar så lång tid är för att jag värmer upp i max 1 timme och sen tränar hela kroppen vilket tar 1 timme ungefär, sen stretchar jag i 20-30 min & avslutar med att springa 60 min.

Det som hände igår var att jag hade ett riktigt bra benpass vilket resulterade till att jag inte kan gå idag. :/ har ont i knävecket och är svullen där, känns som en stor muskelbula. Hoppas verkligen att värken har gått över imorgon för jag tog en vilopaus idag från gymmet.



/Julia

Plugga på distans

2018-10-17 01:29
Från juliadanielsson

Jag läser alltså upp mina betyg på komvux för er som inte visste det. Ämnena varierar lite eftersom jag pluggar upp några ämnen som jag inte blev godkänd i på gymnasiet samt att jag pluggar högskoleförberedande, invecklat va?

Att plugga på distans är både skönt men ändå jobbigt. Man har ingen man kan fråga förutom sina närstående och vad gör man om dem inte heller kan uppgifterna?! Jag har både gråtit och gett upp vissa stunder då det har varit extra jobbigt men sen har jag även tänkt i sista sekund jag ska fan i mig klara det här och det är snart över.

Under oktober månad läser jag 2 kurser och dem ska vara inlämnade och klara i början av November för sen börjar det en ny/nya kurser som jag ska läsa. Jag pluggar upp 7 ämnen och jag ska vara klar redan i april & det är ju snart?!?! Så himla sjukt!!

Om planerna blir som planerat flyttar jag till en annan stad där jag kommer gå på universitet.
Det kanske inte heller just blir i Sverige, har inte bestämt mig än. Men det hade vart sjukt kul att testa på något nytt..

Byter gym

2018-10-02 22:57
Från juliadanielsson

Rubriken lyder...

Jag har valt att byta gym då jag tidigare har tränat på actic sen några år tillbaka. Och varför jag byter gym är för att jag tycker att det har blivit sämre,
dem har inte det utbudet som jag vill ha..

Nu har jag bytt till ett gym som har öppet 24/7 och det är en möjlighet för mig som kanske inte alltid har tid att träna på dagarna/kvällarna. Och det är ju hur bra som helst att man kan gå dit precis när man vill och träna i hela världen.

Det känns så himla skönt att äntligen komma igång med träningen. Har verkligen saknat detta..
Och nu kan man börja sätta upp nya mål som man ska uppnå inom träningen och det är så himla kul när man ser resultat då vill man bara fortsätta tills man når nästa mål..

Xoxo, Julia

Produkter jag använder

2018-09-29 17:47
Från juliadanielsson
Clarins / Lancome / T-Pur Clay Mask, 50 ml / Peter Thomas Roth / Peter Thomas Roth / Peter Thomas Roth / Peter Thomas Roth / Clarins / Clinique / Clinique / Peter Thomas Roth / Peter Thomas Roth / Clinique

Mina studier drar igång

2018-09-25 17:47
Från juliadanielsson

Hej på er!!
Hoppas att allt är bra med er!!

Rubriken berättar allt, jag börjar plugga redan 1 oktober. Och mina studier har dragit igång redan nu. Det är full rulle och mina första kurser ska vara klara om 1 månad. Vissa ämnen är så svåra så förstår nästan ingenting, men jag ska klara det!!

Mina studier kommer vara på distans och i skolan.
Och det består av två olika skolor som använder sig utav två helt olika nätverk.. ska försöka bekanta mig med dessa sidor nu i veckan..

Ni som läser min blogg sen tidigare vet att jag ska plugga till estetisk behandlare ( fillers, botox & laser, tandblekning m.m) och för att jag ska få en behörighet där bör jag först söka in på högskola och därefter plugga till tandhygenist.. Det kommer ta sin lilla tid beroende på hur fort jag blir klar med kurserna. Och jag är så taggad på vad som komma skall.


Xoxo, Julia



Möte

2018-09-11 15:31
Från juliadanielsson

Idag var jag på ett möte angående mina studier
& vi kom fram till att jag ska plugga vidare på komvux och jag börjar redan i oktober.

Fick en chock när jag såg alla ämnen jag ska plugga upp för att få behörighet dit jag vill söka.
Och som ni tidigare läst så vet ni att jag vill bli estetisk behandlare, det är mitt drömjobb & jag ska göra allt för att nå dit!!