RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-11 02:03:49

KarinSöforth blogg

KarinSöforth blogg på Nouw

antar utmaningen!

2018-10-24 12:00
Från KarinSöforth

efter en lugn helg så väntar en kort vecka, för på fredag åker vi till Köpenhamn jag och min man. vi ska ha 4 dagar tillsammans och bara vara, njuta och unna oss. super mysigt och så välbehövligt... barnen åker till farmor och farfar för ett par härliga dagar. så hoppas kunna visa upp massor av bilder senare i helgen.

har ni några super tips som vi inte får missa i Köpenhamn??


i måndags hade vi föräldramöte på barnens förskola så min mamma hjälpte oss med barnen. som dem längtat efter mormor, vi ses inte så ofta de är ju både positivt och negativt. man får sakna massor och när vi väl ses så är de kvalitets tid. barnen älskade de och de första Elliot sa när han vaknade igår jag va: pappa, vart är mormor? älskade unge. han passade också på att busa till de och bad mormor stänga sovrummet och kröp upp och la sig i vaggan som dem båda (Nora och Elliot) legat i när dem va små men som nu innehåller den mängder med gosedjur så där låg han som en kung. de va nog inte meningen han skulle somna tanken va nog att mormor skulle upptäcka han.. men de va Daniel som hittade han när vi skulle pussa dem godnatt när vi kom hem.. haha.. busungen.

just nu är jag och denna power kvinnan påväg till Oskarshamn för en helkväll med produktvisning för massa fantastiska kvinnor. så spännande att besöka nya orter och lära känna nya människor.


jag har antagit en utmaning! häng med på resan här i bloggen som kommer uppdateras så mycket mer än innan.

ha en fantastisk dag!

#nouwautumnchallenge

fredags feeling...

2018-10-19 15:31
Från KarinSöforth

fredag och vi hämtar hem kusin Juni för övernattning och fredagar är ju fredagar så de är tre trötta barn här hemma som leker med lego och mamman i huset som försöker få ordning på hemmet snart kommer pappan i huset hem och ja han är säkert tröttast av oss alla. de blir en lugn kväll med fredagsmys här hemma och hela helgen väntas vara lugn, lite små plock i trädgården då vi vaknade upp till frost idag och enligt Nora betyder de att de snart kommer snö, älskade unge! dagens morgonbild. --------->

denna veckan har verkligen satt sina prövningar i känslor. jag har verkligen reflekterat över massa olika saker och mycket om hur vi människor är och vad vi gör för handlingar. hur vi tänker och hur många som har förutfattade meningar. många tankar kring jobbet och den situationen men även privat. livet är inte alltid lätt men ibland handlar de om hur du tar saker och ting inte vad som händer dig. jag brukar säga att vi blir inte beprövade mer än vi klarar av i livet. jag är tacksam över dem som finns mig nära och som ger mig energin till att alltid vilja ta bra beslut och som alltid får mig att skratta oavsett hur jag mår. tacksam för familj, vänner, livet och kärleken. jag försöker alltid vara den bästa versionen av mig själv. för mig är de rätt.

shit nästa helg är detta 1år sedan. ser fram emot att bara vara med dig i 4 dagar. som jag älskar dig!

ser fram emot helgen hoppas solen håller sig framme och att ni alla får en magisk helg! de ska jag ha!

ciao!​

bara vara och göra de jag vill...

2018-10-15 18:06
Från KarinSöforth

helgen har varit helt ut efter vad min kropp sagt att den behöver! jag har hämtat energi med mina fina vänner, vi kollade på mamma Mia på bio och efter de delade vi på en flaska bubbel och lite tilltugg till. mysigt, lugnt och med bästa sällskapet kunde inte börja helgen bättre! tacksam för mina vänner.

lördag morgon besökte vi sporthallen hemma för att kolla lite innebandy träning, barnen älskar innebandy inte så konstigt kanske med tanke på att dem är uppväxta i en sporthall. dem första åren så spelade Daniel så då besökte vi hallen ofta. saknar de en hel del faktiskt. de får bli ändring nu i höst. sen va e promenad i skogen hela familjen i detta underbara höst väder sååå mysigt och de är verkligen balsam för själen trotts att jag egentligen inte är super glad i de så va de verkligen precis de jag behövde. tack mitt stora hjärta för att du tog med mig och familjen ut!

i söndags va de fix och trix här hemma och Nora va på halloween kalas. vi fick rensat i köket de va tydligen välbehövligt, haha... sen avslutade jag kvällen med att somna innan 9 på soffan.

veckan bjuder på en hel del jobb och även lite roligheter kika in om ett par dagar så finns de ett nytt inlägg.


ge energi eller ta energi!

2018-10-11 16:00
Från KarinSöforth

vem umgås du med? energitjuvar eller sprudlande människor som ger energi!

jag vill helst bara umgås med glada, positiva människor som ger mig energi! och jag vill också vara den personen tillbaka. de är ju så underbart att få dela med sig av sin energi till andra. man blir som man umgås sägs de och jag tror på de! vem vill inte vara glad??

förra veckan va jag sjuk och de har satt sina spår tyvärr och jag har inte riktigt kommit tillbaka ännu, de stör mig som bara den och jag vill bara vara karin igen med 110% energi som jag kan dela med mig av till alla jag möter... tyvärr så är de verkligheten, att man blir sjuk och denna gången satte dig sig ordentligt på mig. men jag försöker göra ngt åt de jag hoppas de hjälper. kan man säga upp sig från sjukdomar och smärta? i så fall gör jag de nu!!


dessa ger mig energi just nu FAMILJEN!

jag vill också be om ursäkt till dem runt om kring mig för min period som är just nu och jag vill inget annat än bli pigga glada karin igen. men de är svårt när något är fel och man inte vet vart felet är. att ha smärta i kroppen och kronisk huvudvärk önskar jag inte någon men snart är jag på banan igen och då lovar jag att ge tillbaka till er som fått stå ut!

denna veckan har barnen lekt med kusiner och kompisar. super mysigt med huset fullt!


hoppas ni haft en bra vecka hittills i morgon är de fredag! och här ska solen skina hela helgen!


- I really think a champion is defined not by their wins, but by how they can recover when they fall

i´m back

2018-10-09 13:58
Från KarinSöforth

känslan av att vara här igen... bläddrat igenom alla tidigare inlägg och under en period så hade jag verkligen bra med uppdateringar. kul, jag kände idag att de va dax att ta upp skrivandet igen. de är rätt skönt att skriva av sig, och samtidigt kul att få dela med sig och förhoppningsvis inspirera någon här ute.

de har ju hänt Såå mycket sedan sist såklart. bland annat så har jag blivit med studio så nu mera har jag mitt rosa rum där jag kan sitta och jobba och även ta emot kunder och ha visningar. känns så bra. sommaren va helt amazing älskar värme och jag valde att vara ledig väldigt mycket och de behövde jag och familjen. nu är de höst, de känns verkligen i luften, jag älskar färgerna som kommer nu. tända ljus och njuta av mörkret. samtidigt är oktober månad en av mina bästa månader jobb mässigt. nyheter lanseras och vi jobbar mycket med att skänka pengar till cancerforskning under just denna rosa månaden. de känns så bra att kunna hjälpa. denna månaden har vi 1årig bröllops dag. vart tog detta året vägen?

för en månad sedan typ så träffade jag Linda igen som tog våra bröllops bilder hon hjälpte mig med lite nya profilbilder bland annat, sååå kul. hon är så duktig!!!! här får ni några utav mina favoriter!

Foto av: Linda Brolin

hälsar nya och gamla läsare välkomna igen!

if your life just got a little bit harder, that probably means you just leveled up!

Galet mycket!!!

2018-01-31 08:48
Från KarinSöforth

Dåligt med uppdatering nu, fokuset är jobbet just nu de händer så galet mycket! Jag fullkomligt älskar när de är mycket och när jag ser hur vi växer och teamet börjar bli så sammansvetsat! ❤️

Jag far runt hela tiden och mellan varven så landar jag hemma för kontorstid och byta ut väskorna ut efter vart jag ska. Underbart!

2018 är året de kommer hända galet mycket!
❤️

#BeautyOfConfidence

Min viktresa går också åt rätt håll minus 4,2 kg totalt på 5 veckor känns skönt! Januari har varit mycket förkylning så inte tränat fullt så mycket jag velat men nu äntligen känner jag att den är borta så ska börja lite sakta nu så jag håller mig frisk! Hoppas på lite sol idag och en lunch promenad!

You look beautiful ❤️

Världens bästa pappa!

2018-01-14 14:35
Från KarinSöforth

Igår visade jag Daniel en bild på en isbana som en vän gjort hemma, självklart väckte jag en tanke och idag när jag va iväg på jobb i förmiddags japp då åker han och köper grejer för att kunna ge barnen en egen isbana

Han är verkligen världens bästa pappa ❤️
Han gör allt för oss barnen och mig! ❤️

Vad passar inte bättre än att grilla lite korv med mysigt! Nu ska jag packa ihop mig och åka med Jossan och kolla innebandy

Lämnar in handduken

2018-01-12 18:32
Från KarinSöforth

Efter 3 dagar hemma med sjuka barn som båda lämnade kvar sina öron på förskolan när jag hämtade dem där sist!
Ja Jag säger upp mig som förälder ikväll!


Om ni undrar vad barnen gör just nu så bråkar dom om doktorsväskan som såklart båda ska ha bara för att den ena vill ha den så ska den andra ha samma sak!
Jag Älskar dem över allt annat men ibland testar dem mammas tålamod lite för mycket!


I morgon vill jag ha ny energi så tänkte starta dagen med ett träningspass!

Hur gör jag?

2018-01-06 14:25
Från KarinSöforth

Som jag skrev i tidigare inlägg så tar jag hjälp av en kollega som gett mig kost och träningsschema som jag jobbar efter, min största räddning är faktiskt just uppföljningen att jag har någon att återkoppla till de får mig att göra de jag borde göra!

Sen använder jag mig av en app som heter lifesum som är super bra och enkel för att kunna räkna kalorier och se helheten under dagen. Man ser också hur ”bra” eller ”dåliga” råvarorna man äter är. De gillar jag!
(Inget samarbete bara min ärliga åsikt)

När de kommer till träningen så tänker jag att de ska vara kul, mitt första pass som jag körde valde jag att helt köra utan vikter jag gjorde bara övningarna för att hitta känslan och tekniken. För de va de som kändes rätt för mig.

Mitt mål med min förändring är att hitta en livsstil som funkar för mig och min familj. De får inte bli extremt de ska va hållbart men samtidigt ge dem resultaten jag är ute efter. Må bra framförallt!
Minitri 2017
När jag tränade för de då hade jag fått in ett flow med löpning och dit vill jag hitta igen

Följ med på resan!

2018-01-03 20:45
Från KarinSöforth

Vad va de nu jag har bestämt mig för då?
Att må bra och prioritera de som får mig att må bra.
Hälsan är viktig och jag har gjort de så många gånger förtur och jag vet vad de ger mig när jag väl ger mig de själv. Träning, bra mat, fokusera på jobbet och att umgås med dem som ger mig energi och stöttning min familj och nära och kära! ❤️

Den 29/12 så började min resa med fokus på mat i rätt mängd och antal mål varje dag. Jag har tagit hjälp av en kollega till mig som också är super inspirerande med sin träning och kost. För mig är de skönt att ha någon att rapportera till. Så att jag gör de som jag har tänkt.

I morgon ska jag göra mitt första träningspass på otroligt länge och de ska bli så kul att ge mig själv de. För att jag förtjänar att må bra. För att jag har valt att prioritera mig för att bli mitt bättre jag för mig själv och min familj. ❤️

Följ med på resan kommer uppdatera i den mån jag känner funkar! #tahandomdig

2018

2018-01-01 17:10
Från KarinSöforth

Nytt år, jag tycker att de är väldigt speciellt att lämna ett år och gå in i de nya året. Blicka tillbaka på året som varit och också summera och sammanfatta. Välja ut gobitar som jag kanske gör igen eller som jag väljer att göra på ett annat sätt. Att lära av sig själv och se till att alltid ha målet att bli mitt bästa jag.

Detta året som nu har passerat blev ju inte alls som vi hade tänkt oss men trots alla motgångar så är de verkligen dem fina dagarna jag minns och tar med mig. Jag tar nytta och lärdom av de andra "tråkiga" allt de där som inte skulle hänt. Det är när du tar dig förbi en motgång som du blir starkare och klokare.

2017 va året vi blev man och fru en dag jag aldrig kommer glömma!

2017 va ett bra år ett av dem bättre trots allt men jag vet att 2018 kommer bjuda oss på en otrolig resa som jag ser så mycket fram emot.

Vi ska gå hand i hand hela resan #såmycketkärlek

Att ta ett beslut!

2017-12-28 23:53
Från KarinSöforth

Dem närmsta dagarna har jag funderat en del och analyserat lite och nu äntligen kommit fram till ett beslut! Som är så otroligt viktigt att göra, jag vet ju de men ibland behöver jag gå den där omvägen för att hitta rätt. De är när du tagit ett beslut som du kan göra upp planen för din förändring och dina nya mål! Jag hoppas kunna inspirera och motivera er och blir mer aktiv här så ni får följa min resa! #förminfamilj

Let’s do this!!

Let’s start something beautiful

Följ mig här och på min instagram
@Karinsoforth

Jobba vad är de liksom!?

2017-12-15 10:53
Från KarinSöforth

Efter 2 dagar helt utmattad i måndags och tisdags pga förkylning så har veckan varit rätt seg och igår kväll skulle jag ut att jobba igen. Men ibland är de ju så att man kanske inte alltid är sugen på att jobba och så känner jag med ibland.

Men alltså shit!!!! Mitt jobb är ju världens bästa jobb att få sån otrolig energi från mina fantastiska kunder är ju obetalbart! Att träffa fantastiska kvinnor som jag får hjälpa ut efter deras behov och sedan få denna otroliga glädje och energi tillbaka WOW säger jag bara! Så så så tacksam att jag har just detta jobbet! ❤️
Att ha ett jobb som inte känns som ett jobb! #tacksam


Nu har vi precis lämnat barnen för en weekend i Malmö hos Daniels bror och sambo! Hur mysigt som helst! ❤️

Fullfart..

2017-12-09 14:10
Från KarinSöforth

Jag trivs verkligen så bra när de händer mycket runt mig, att ha en fullbokad kalender med roliga saker att se fram emot med familj och vänner.
Igår stod tjejkväll på schemat och vi skulle laga mat ihop och bowla fullkomligt älskar när vi ses vi fyra men tyvärr va vi bara tre igår. Men de hindrar oss inte från super kul kväll! Maten igår va magisk!!! Så kul att testa nya maträtter!

Vi gjorde vårrullar så gott med så mycket olika smaker!! De kan verkligen rekommenderas!
Idag är de dax för tjejkväll igen med ett annat härligt gäng, super kul så nu ska jag fixa och trixa innan dem kommer hit! ❤️ ha en fin lördag allesammans!

Vad ska man göra med alla bilder???

2017-12-08 10:28
Från KarinSöforth

Vi har så galet många fantastiskt fina bilder, vad ska vi göra med alla??? tips mottages så gärna!

Livet just nu...

2017-12-07 16:32
Från KarinSöforth

Tacksam!
Jag är verkligen så otroligt tacksam för livet just nu, varje dag så blickar jag bakåt och tänker wow vad jag får uppleva saker och få känns sån otrolig glädje för allt som jag hinner med i livet.
Man ska liksom inte ta allt för givet ❤️

Dagarna går och vi börjar närma oss julen och jag bara älskar denna fina tid på året! Julen för mig betyder familjetid och nära och kära! ❤️
I helgen får nog en gran flytta in tror jag bestämt!

Fredagsmys!

2017-11-24 18:51
Från KarinSöforth

Fredag och helg! I morgon väntar en disco 70 tals fest! Ska bli galet kul! Daniels outfit är galet galet bra!!
Jag har gått all in på glitter!
Idag är de PINK FRIDAY här hemma jag har haft fullt upp med utskick av erbjudanden och bemöta mina kunders frågor love my job! Har också fått galet långt hår! Med hjälp av hair talk och bästa salongmalmen!

På söndag blir de uppdatering från helgs fest!!

Blickar tillbaka på en magisk dag..

2017-11-17 19:02
Från KarinSöforth

​Så mycket kärlek! 

2017-10-28

Vardagen!

2017-11-16 15:37
Från KarinSöforth

Nu är vardagen igång minst sagt! Efter 7 veckor hemma med barnen och mindre jobb och väldigt mycket bröllop! så har vardagen nu kommit igång vi är inne på vecka nummer 2 av inskolning och de går så bra! ❤️

Barnen gillar de och vill gärna vara kvar när jag kommer för att hämta dem. Så skönt ett bra betyg!
Jag har börjat komma igång med allt jobb igen men har hamnat lite efter så varit mycket nu dem senaste dagarna! Inte riktigt van vid att klockan ringer 06:30 varje dag heller men nu så börjar vi komma in i de!

Igår va de frukostmöte här hemma med scones ovh 2 fantastiska kollegor! Idag har jag haft mål planering med en konsult och avslutar kvällen på bästa sätt med en klass med 4 härliga tjejer!

Kom på mitt julöppethus vetja kommer bli sååå mysigt! ❄️

Nu har vi landat

2017-11-03 07:45
Från KarinSöforth

Wow vilken dag vi hade i lördags, kan inte riktigt förstå att dagen är förbi! Bästa dag i vårt liv, en dag full av så mycket kärlek! Vi är så nöjda med allt! Nu väntar vi med spänning på resten av alla bilder från fotografen då kommer ännu en bildbomb!!!

Pirret i magen börjar ta över...

2017-10-26 07:41
Från KarinSöforth

Så galet spänd och pirrig inför lördag går inte beskriva. Sover inte jätte bra och så fort jag vaknar till så snurrar tusen tankar! Har vi allt, fixat allt eller glömt ngt?
Att dagen snart är här som man drömt om sedan liten flicka, och att alla fina vänner och familj kommer göra denna dagen. Så mycket kärlek!

Idag hämtar jag nyckel till lokalen och ska inhandla de sista, lämna barnen hos farmor och farfar. Ikväll packar vi bilarna fulla med allt som behövs för att i morgon dekorera lokalen!
De ska bli så kul att dela alla bilder med er sen!!

Ha en fantastisk dag!

Soon!!

2017-10-20 09:56
Från KarinSöforth

Åh så mycket som håller på att bockas av nu lite varje dag!! Snart är vi där i morgon är de bara en vecka kvar! Galet! Kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Jag ska gifta mig med mannen i mitt liv ❤️

Ikväll ska jag umgås med mina tärnor ❤️ ska bli så mysigt, vi ska kolla makeupen inför bröllopet och sen ska vi ut och äta och ha en riktig myskväll! ❤️

Jag hade ju världens bästa hippa i augusti!
Jag skulle vilja uppleva den dagen igen och igen och igen! Har verkligen så många fina människor i mitt liv!
Ni är bäst! ❤️

När ska du skaffa dig ett riktigt jobb?

2017-10-15 19:35
Från KarinSöforth

De är så roligt att höra folk säga just de, när ska du skaffa dig ett "riktigt" jobb?

Att vara entreprenör, driva eget företag och bli framgångsrik med hårt jobb är inte de ett "riktigt" jobb? Jag har förmånen att jobba som fristående konsult för ett företag som verkligen ger mig möjligheten att få betalt för de jobbet jag gör! Och när jag vill så kan jag påverka min inkomst och friheten att styra min tid!

Men för många så är ett "riktigt" jobb en anställning där någon bestämmer vad du ska göra och hur mycket du får betalt för de jobbet du gör. Som du närsomhelst kan få sparken ifrån om de går dåligt eller måste skäras ner på personal eller vad de än kan bero på, Vad är de för säkerhet?


Att få inspirera och motivera andra kvinnor att göra de jag gör! Wow vilken känsla de är att se andra lyckas och nå framgång och dela med sig av denna otroliga möjlighet!
Skulle inte byta ut de mot något i hela världen!

Måla livet som du vill!

2017-10-14 19:06
Från KarinSöforth

Jag är så oerhört tacksam!
Att göra en förändring i livet som ger dig möjligheten att måla ditt liv precis som du vill ha de! De är så många som går och tragglar i samma spår och som inte vågar testa något nytt. Jag vill verkligen inspirera dig att våga prova, många gånger så kostar de inte mer än vilja, positiv attityd, ett jäklar anamma!
När jag tog beslutet att måla mitt liv så insåg jag verkligen att jag kan påverka så mycket om jag bara bestämmer mig!

Jag är en entreprenör som hjälper andra kvinnor att uppfylla deras drömmar! Drömmar är till för att uppfyllas de vet ni väl!? Och inga drömmar är för stora!

Yes! You can!
Kan jag kan du!
Vill du ha en förändring?
Gör en förändring vad de än handlar om!
Tro på dig själv!


Lycka till!

Ta hand om dig!

2017-10-06 14:19
Från KarinSöforth

Jag fullkomligt älskar att ta hand om min hud detta är min favorit bland alla mina produkter just nu!


Man ser hur den drar ut orenheter i mina porer!

Dream big!

2017-10-04 13:08
Från KarinSöforth

Jag drömmer stora drömmar!
Sätter mål som gör att jag måste sträcka på mig lite till. Jag älskar att utmana mig själv och göra saker som jag tidigare inte gjort! Jag gör detta för att jag älskar de och mår bra av de och de i sin tur leder att min familj mår bra, vi mår bra! De är så otroligt viktigt för mig.

Allt jag gör, gör jag för min familj! ❤️

3års kalas!

2017-09-30 21:36
Från KarinSöforth

Fullt ös hela dagen, så himla kul att ha huset fullt med nära och kära. Många saknade vi men så är de ju tyvärr alla kan inte alltid. ❤️ Elliot har tjatat om pannkakstårta så de fick de bli och massa annat gott som bakades igår!

Efter Kalaset så övade vi bröllops uppsättning och de känns sååååå bra, oj vad jag längtar nu! Jag hade tänkt mig e svinrygg men efter massa provande så fick jag upp ögonen för en annan! Trots att Lottie gjorde en såå sjukt snygg svinrygg så blev de ett annat val. Känns helt rätt!

De blir alltså inte denna ☺️

Avslutar kvällen med serie och tända ljus ❤️

Kopiera - Baka

2017-09-29 14:06
Från KarinSöforth

Här bakas de för fullt!! Kryddat med lite 3 års trots och en gnällig 4åring men vad gör man

Baka

2017-09-29 14:06
Från KarinSöforth

Här bakas de för fullt!! Kryddat med lite 3 års trots och en gnällig 4åring men vad gör man

Morgonstund 🦋

2017-09-29 08:17
Från KarinSöforth

Fredag och mysmorgon med mina ❤️ Gröt får dem och jag tar ett par ägg och lite rostbiff jag försöker lära mig äta havregrynsgröt men de är ingen favorit men lite ibland ska nog bli mycket till slut!

Idag ska vi baka hela dagen för i morgon är de kalas för vår nyblivne 3 åring ❤️