RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-01-02 11:32:46

22 år och mamma till lilla goa Bianca

emmaboswell blogg på Nouw

Kan det vara dags igen?

2020-01-02 09:42
Från emmaboswell

Jag provade mina vingar iallafall

2018-10-03 19:05
Från emmaboswell

Dagarna springer förbi. Försöker att prioritera den lilla tiden jag får med B efter jobbet, därav kass uppdatering. Men kom ju faktiskt på att det går att blogga via telefonen, så nu hoppas jag på lite mer inlägg.

Annars då? Jo tack. Jag har provat på ett nytt jobb, som för övrigt inte passade mig personligen. Tanken var en provvecka, men jag kände att det inte var någonting för mig ganska direkt. Så jag är tillbaka på Synoptik, där jag stortrivs. Och där jag fått ytterligare mer procent efter årsskiftet. Herregud så glad jag är över detta!

40% på posters, tavlor, tapeter & fototapeter!

2018-09-30 19:13
Från emmaboswell
I samarbete med Pixers.se 

Som rubriken lyder, i samarbete med Pixers.se! Ett stolt sådant faktiskt. För när jag upptäckte denna helt otroliga hemsida så blev jag helt såld. Speciellt nu när vi sakta med säkert börjar fixa med barnrummet. Kolla bara på bilderna ovan! SÅKLART så fastnade jag på allt som har med barn att göra, men TRO MIG.. Det finns något för alla!

På Pixers så finns det allt mellan "vanliga" posters, tavlor, tapeter OCH fototapeter! Allt roligt, samlat på ett och samma ställe. Bättre än så blir det väl inte? Jag kan verkligen tipsa er om att gå in på deras hemsida. Något riktigt kul jag har att berätta, är att dem just nu har hela 40% på ALLT! Använder du dig av koden SALE40 så kommer det att dras av i kassan. Koden gäller till och med den 1:a oktober, så passa på nu att piffa upp ditt hem!


Någonting mer jag verkligen fastnade för på Pixers hemsida var den självhäftande fototapeten. Jag vet att väldigt många som bor i tillexempel en hyresrätt är otroligt trötta på de tråkiga kaklet i badrummet eller i köket. Då är fototapeten PERFEKT. I och med att den går att flytta hur som helst, så kan man ju ha den överallt och ingenstans. Trött på tapeten? Använd deras fototapet! Man kan väldigt enkelt montera dem på egen hand, så jag hade inte tvekat om jag var en person som behövde lite nytt stup i kvarten, haha!

Aldrig trivts så bra på ett jobb!

2018-09-27 16:36
Från emmaboswell

Nu har det lyst frånvaro här, men jag har inte känt att jag haft någonting att blogga om. Men oavsett det, ska jag försöka uppdatera er dagligen iallafall! Här ovan har vi några bilder från dagens emma och dagens fika på jobbet. Bästa Synoptik!

Snart är en av mina favorithögtider här!

2018-09-18 21:26
Från emmaboswell
I stolt samarbete med Partykungen.se

Nu börjar ju faktiskt årets roligaste högtid närma sig med storm. De som känner mig, vet att jag älskar denna högtid. Jag älskar att fixa med halloweenpynt och alla dess tillbehör. OCH, jag älskar att pyssla med smink. Så, en favorithemsida i repris --> På Partykungen.se så kan man hitta ALLT som har med halloween att göra.

En specialitet är just maskeraddräkter. Det finns allt mellan himmel och jord, till vuxna och till barn i alla åldrar. Men i år är jag extra spänd på att testa på en halloween-dräkt till barnen. Det finns otroligt mycket mer än bara halloweendräkter, smink & pynt, så jag uppmanar er verkligen att ta er en titt på Partykungens hemsida så lovar jag att ni kommer hitta någonting som faller er i smaken!

Detta år kommer jag faktiskt inhandla sminket och tillbehören, pyntet och allt där emellan i god tid. För av erfarenhet så är många ute i sista sekund med att köpa grejer till halloween. På Partykungen så VET jag att leveranstiden är otroligt snabb och pålitlig, vilket är helt perfekt i min smak. Handlar du för över 500kr så blir det fraktfritt, och lägger du beställningen innan kl 16 en vardag så packas den och skickas den samma dag. HUR perfekt?

Förra året så hade vi en halloweenfest här hemma. Vi bjöd in våra vänner, hade pyntat hela lägenheten, sminkat oss, och drack goda drinkar. Det är någonting speciellt med halloween. Jag vet att det inte är en svensk tradition, men jag tycker om den. Min mamma, som inte finns med oss idag, älskade halloween. Så på något sätt har jag fått med mig denna högtid. Jag får göra det hon tyckte om, samtidigt som jag får åka till hennes grav och tända några ljus och ställa dit en pumpa. I år kommer jag nog till och med vara så fräck att jag pyntar lite vid graven, om man får göra det? Hon älskade ju trots allt halloween, så lite spindlar och spindelnät blir hon nog bara glad utav, haha.

Det här är det bästa med att vara mamma

2018-09-18 19:21
Från emmaboswell

Which one is your fave?

2018-09-17 12:47
Från emmaboswell

This post contains adlinks from Adviral



Choose your favourite and go shopping!

Är det någonting jag tycker är sjukt snyggt, så är det mobilskalen från ideal Of Sweden. Det finns Såå många olika att välja mellan, och det finns alltid matchande laddare/banks till varje skal. In och kika vettja! Klicka någonstans på texten så kommer du direkt till hemsidan.

Gårdagens sköna lördag

2018-09-16 09:51
Från emmaboswell

Godförmiddag! Här hemma tog vi morgon 07.30 i morse. Bianca åt ingen flaska inatt, vilket är otroligt skönt! Ett uppvak med några tårar, men annars gick det superbra.

Gårdagen spenderades för mestadels hemma. Innan det var dags för middagsvilan så gick vi ut och lekte i lekparken här utanför, sedan sov B i 2 timmar. Medan lillan sov så åt jag och Louis soppa från dagen innan. Testade att göra en potatis- och purjolökssoppa. Hemmagjorda krutonger med vitlök och parmesanost. SJUKT gott och mättande!

Efter middagsluren tog vi oss en promenad till stan och där mötte vi Evelina och Sebbe. Fick bli en spontanmiddag på stan. Otroligt mysigt! När vi väl promenerat tillbaka hemåt så var E och S kvar i några timmar för lite häng. Spontant är bäst!

Idag har vi inga direkta planer. Jag ska plocka undan lite kläder och vila när B vilar, sedan får vi helt enkelt se. Jag kickar in lite senare! Hoppas att ni får en fin söndag allihopa. Kram!

Vi saknar dig morfar

2018-09-15 10:42
Från emmaboswell

Är det någonting som gör mig riktigt ledsen just nu, så är det att se tillbaka på dessa bilder. Minnen med Biancas morfar. Min pappa. Han bor i England nu. Och vi har ingen kontakt. Det gör ont. Förbannat jävla ont. Jag HATAR att jag inte kan ge mitt barn sin mormor eller morfar. Jag HATAR att ingen av dem finns här för oss.

Godmorgon lördag!

2018-09-15 08:08
Från emmaboswell

Godmorgon bloggen! Natten här hemma var relativt bra. Det går bättre och bättre med B om nätterna, men det är fortfarande uppvak här hemma. Vi hoppas att inom en snar framtid så sover hon hela natten.

Dagens planer är lite oklara ännu, men jag kan kan tänka mig att det blir mycket lek. Jag funderade på att åka en sväng till Andys när Bianca sovit middag, så vi får se helt enkelt. Några tavlor i barnens rum hade jag velat fått upp också. Återstår att se om mannen i huset är lika taggad på det som mig, haha.

I vilket fall, morgonkaffet är i magen och nu ska jag läsa lite Vi föräldrar medan B äter frukost. (smoothie = banan, hallon, spenat & naturell yoghurt.)