RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-23 01:14:10

Barks blogg

Barks blogg på Nouw

En ny start

2019-07-22 22:08
Från Barks
Så sköt att vara tillbaks

Hej igen!

Efter som att jag inte antar att någon efter 1år fortfarande läser här så är det väll jag och mina tankar just nu haha. Men vi kan ju börja med anledningen till att jag öppnade upp datorn igen. Min brist på kreativitet i vardagen, har för mycket fritid och saknar att få vara lite kreativ och fota helt ärligt.

Som ni ser så är då detta givetvis inte mina bilder utan från ett av mina favorit insta konton, blueeeemint ( recomend for sommar vibes ). Men tycker ändå de får tala för detta inlägget. Så här kommer en liten cath up på mitt liv.

Bild 1. " Don't be someone's "sometimes" - Detta kan ju låta helt självklart men så ofta är de faktiskt inte det. Själv har jag låtit mig nöjas allt för enkelt, men no more. Finns det inte lika stort intresse så är det bara papperskorgen som gäller. ( Och jag pratar självklart om killar och olika typer av relationer nu ). Detta leder till bild nummer 2

Bild 2. "couple " - Under denna sommaren har jag lyckats dejta något ofantligt mycket haha. Dejter som bara räckt med en men även sådana som återkommit. Men ständigt möts jag av 3 bekymmer. Första, jag har för höga krav. Andra, jag pratar för mycket, så kan inte avgöra om det är trevligt eller jag som gör det trevligt. Och sisa, jag kan inte låta mig bli kär. Detta hänger såklart i hop med nummer 1, att mina krav är förstora. Fortfarande så jämför jag tyvärr alla med mitt x. MEN har faktiskt träffat någon nu det senaste som visade sig vara motsatsen till vad jag trodde. Snäll, charmig, bra kropp, rolig och så enkel att prata med. Ska verkligen inte ta ut något för vet ju knappt vad jag själv vill. Men haha det är ett bra men, och känns lite mysigt.

Bild 3. Matilda- Bara definitionen av så bekväm och stolt över sin kropp man kan vara. Önskar jag kände mig lika fri och avslappnad som henne. Många gånger pär dag spenderar jag min energi och tid på att tänka dåliga tankar och försvåra dagarna för mig. Men har bestämt mig i samband med det här inlägget, att jag vill börja om och försöka mer framåt.

Bild 4. " No answer is an answer too"- Jag kan ju vara sämsta människan i världen på avsked ( gällande killar ). Jag väljer oftast tyvärr att tysta ner konversationen och minska mitt intresse istället för vara rak på sak ( tycker det är så obehagligt ). Oftast brukar mitt budskap gå hem rätt snabbt men inte alltid. Just nu är det tyvärr en super snäll och rolig person, man skulle kunna säga att han tekniskt sätt troligen är en bättre kille än han jag är intresserad av. Men vi är för olika och framförallt så finns det ingen attraktion. Det är faktiskt viktig,. man kan inte dejta någon för den är snäll. Försökte vara rak på sak när jag fick frågan ang min tysthet men budskapet gick inte fram så att säga haha. Vet inte hur jag ska göra här näst. Tycker ändå att no respons betyder något haha.

Bild 5. Sommar- Denna vecka ska det bli så bra väder och jag har verkligen försökt att planera in så mycket som jag kan denna veckan för vill inte bara fördriva tiden, utan move framåt. Så hoppas på mycket sol och bad.

Men innerst inne ser jag mest fram emot fredag, för då kommer han hem från semester. Haha vill inte känna så här för vill inte gilla någon redan ( efter 3 gånger ) men kan iaf tycka det ska bli kul att ses igen, det får man tycka haha.

Vi hörs igen, snart <3 - Move framåt, always

Vi måste ta ett snack om killar now days

2018-12-04 20:04
Från Barks

Hej bloggen

Fick precis ett riktigt moment och kände jag bara måste få dela med mig och skriva av mig haha.

Som ni vet så gjorde jag och mitt X slut i somras och sedan dess har jag minst sagt haft en bumpy ride med mina experience av killar. Och nej detta betyder inte att jag dejtat eller legat runt haha..Men summan av kardemumman har inte varit nån wow faktor av killar om jag ska vara ärlig. Förväntningarna har bara sjunkit och stigit hela tiden.

Så likt många andra här i vårt land så valde jag att skaffa tinder då allt bara kändes mörkt. ( Detta då först för första gången för 2 veckor sedan) Så inte så att jag tog denna vägen direkt efter vi gjorde slut. Detta för jag har ju helt ärligt rätt många förutfattade meningar om tinder..Men det sjuka är ju nu hur sant dem stämt in.

Redan första killen jag snapade med la en sex kommentar ang om jag kunde skicka bild på mig i "mysiga" kläder. Detta då efter endast 2 snaps som vart på typ mina ben.. man ba va ursäkta hände detta precis.. vem tror du att du e..haha.

Sen kan jag väll inte påstå jag stött på någon så extrem igen men hybrisen på pojkar now days i allmänhet är ju sjuk. Ba snälla kan ni ta och komma ner på jorden. Ni e inte så jävla, snygga, attraktiva och vältränade som ni tror.. haha. Ni behöver inte vara den ultimata fuckboyen ingen gillar den för länge ändå. Bjud oss ba på fika, säg nåt snällt, var inte så jävla självgod och flirta sönder. Kan ju inte prata för alla men vem vill inte ha det lixom en fuckboy som kan allt.

Bara jag som är hopplöst, kär och ensam just nu hahah kan inte hjälpa det älskar att vara kär, I need to feel it. Behöver inte nödvändigtvis en pojkvän utan bara bekräftelsen I guess haha..

Aja lite tankar om vad som försegår i mitt liv nu iaf, ha en fortsatt fin kväll

Ny favorit resturang

2018-12-03 22:02
Från Barks

Så här smarrig såg min helg ut i lördags!!
Jag hade faktiskt en skit bra helg. Ledig fredag då jag bara tog det lugnt, tacco middag med mamma och jul romantisk film.

Sen lördag spenderades i stan, mamma shoppade lite, vi fikade och sen träffade jag my Amiga för lite middag å trevligheter.

Vi käkade på magic flamingo som verkligen får en 10/10 av mig!! Så gott, trevligt, inspo, trendigt, avslappnat och bra priser. Vi båda tog exakt samma förutom drinkarna och det är pork tacco med guacamole dipp. Såå gott stor rekommendation

Sen efter det blev det utgång som kanske inte var den mest lyckade men alltid kul och spontan. Hel dag på stan helt enkelt. + av en gammal låga tändes haha oklart om det blir brand eller rök. Det återståår att se haha
Godnatt nu finisar

Ballaste å skönaste tröjan hittills

2018-11-30 11:00
Från Barks

Kom på att jag inte vist denna balla tröjja som jag köpte under black week. Den är från Ginatricot och jag tog faktiskt storlek M. Såå nöjd, så snugg för det första, enkel och riktig len och mysig på insidan. Hatar sådan tröjor som bara är hårda på insidan men denna är härligt super härlig ☺️
Så Bigg tipps på tröjja nu när det börjar bli lite kyligare

Även mitt iPhone skal är från veckans rea, och då självklart från ideal of Sweden, Hanna Licious kollektion. Detta är verkligen det ända skalen jag använder och just detta va ju såå snyggt. Så glad att hennes kollektion åter infördes.

Här ser ni även min "standard" pose vet inte vad det är för fel på mig haha men kan inte kolla in i kameran utan detta är alltså min go to pose. Någon annan som känner igen sig haha?

Nu är det iaf äntligen fredag och känns så jävla gött, får se vad helgen har att erbjuda.. Hoppas ni får en fin fredag iaf

Helvettets uppkörning

2018-11-29 19:48
Från Barks

Hej finisar

Som ni kanske förstår såå har jag haft min uppkörning i dag. Och den gick ju sådär kan man säga.. Det började verkligen bra och jag tyckte verkligen jag kollade överallt och ansträngde mig som fan. Men ofc kom den där goa backningen och inte ville tanten göra det enkelt utan ofc skulle jag backa in på en parkering som lutade i en backe.. Inte va hon snäll heller utan årets rak på sak tant som indirekt sa jag sög.

Såå självförtroende är inte på topp. Klarade dock teorin i går och dagen där innan klarade jag förra kursens hem tenta som verkligen var den svåraste jag varit med om. Så inte helt misslyckad vecka, och än är den inte slut. I morgon är vi "lediga" med en hem uppgift så fredagen lockar ju extra mycket nu.

Fick även en ny goding väska av mamma och en ögonskugga palett från the balm av mammsen idag. Det var nämligen så att jag bröt i hop i ca 2h, verkligen brutalt ledsen. Så fick lite tidiga julklappar som stöttning.

Måste visa för de är så fina ÄLSKAR både och, finns ingen som känner mig så bra som mamma.

Så min vecka har minst sagt haft kraftiga humörsvängningar haha


Neww nails

2018-11-20 17:40
Från Barks

Hejj finishar
I dag tänkte jag äntligen posta lite bilder på mina naglar. Rosa + matt, tkr de blev himla coola och varför inte tillsammans med ur coola Audrey Hepburn.

Denna veckan så är det ju black week!
Gick en hel timma i dag för att desperat försöka hitta saker jag kan fynda. Men inget.. så besviken haha. Hoppas på bättre och fler erbjudanden i veckan.
Har dock redan hunnit köpa en sak som kom hem i går. Så nöjd!! Visar i morgon, riktigt bra julklapps tipps.

Någon annan som har tipps på bra fynd under black week?

Försöker att inte se tillbaks

2018-11-17 10:02
Från Barks

Goo morgon bloggen
I dag må dagen både se och kännas väldigt grå. För min del är den väldigt grå. Men jag har bestämt mig för att inte kolla tillbaks mer på alla skitar och skit. Viktigt att bara kunna acceptera saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig.

Just nu har jag dock ganska svårt att se ljuset i tunneln. Julen kommer snart, vilket innebär den sämsta julen hittills har inga förväntningar eller motivation till att ens fira den nu utan min mormor. Sen väntar min födelsedag som dels innebära att jag fyller 22, en ålder som när min mamma hade väntade både mig, flyttade hemifrån och en stadig relation. Allt vad jag inte har just nu ( önskar mig dock inte något barn). Sen svider det ju lite extra av att fylla år på alla hjärtans dag och vara ensam haha..
Men som sagt det är 3 månader kvar vem vet vad som händer då haha.

Nu vill jag iaf hur jobbigt det än känns, bara försöka blicka framåt och försöka leta efter ljuset.


I bland behöver vi sätta färg på vår vardag

2018-11-15 18:42
Från Barks

Hejj finisar
Nu var det ett tag sedan jag skrev här, mycket i skolan och i huvudet haha.

Men jag har kommit fram till att nåt himla viktigt. Hur Depp, tråkigt och omotiverande en grå november månad än känns. Med bara massa plugg, motgångar och inget roligt som händer. Så får man helt enkelt se till att lösa det själv.
Ta reda på vad du själv behöver i stunden för att kunna lyfta dig själv.

I mitt fall så valde jag att köpa dessa blommor som är hur fina!! Ända sedan jag såg Gossip girl hundra år sedan och Blair har den ikoniska buketten med hortensior så har jag också alltid velat ha ett par. Har fotat och sätt dessa i flera år och nu i veckan fick det bli dags. Ett spontan inköp som i stunden fick mig att känna jag tog ett steg framåt mot att faktiskt göra sånt jag vill.

Vad nästa steg blir får vi se! Men jag har iaf kommit fram till att jag inte orkar vara den som sitter och väntar på kompisar, killar eller what ever. Varför inte bara ta första steget själv.
Take a risk helt enkelt

Från gårdagens tröst shopping

2018-10-23 22:00
Från Barks

Glömde berätta om mitt nya inköp!!
I går gjorde jag nämligen ett onödigt men behövligt tröst köp. Det finns nämligen ingen känsla i världen som gör mig så glad som att köpa saker haha låter löjligt men just inne på Zara butiken är jag i mitt esse.
Ni som har läst innan har sätt jag tidigare köpt både ett par röda leopard byxor samt en matchade kjol. Nu kom lägligt en blus som jag bara så klart var tvungen att ha haha.
( syns en sneak peek på bilden )

Iaf så här lagar jag mitt brustna hjärta
Hur gör ni?
❤️❤️❤️

Nya tag

2018-10-23 21:50
Från Barks

Hej bloggen
Sist jag lämnade den så vart det ganska Depp faktiskt.. Men har bestämt mig för ödsla no more tid på sånt som inte är värt. Se de positiva delarna av händelsen, ta med dem vidare. Inget slutade egentligen katastrof för de var inget mer än förhoppningar egentligen så ingen ide att gräva ner sig i det.

Ska ta tag i skolan och körningen nu. På lördag är det halloween partaj och hoppas på good Times. Livet kretsar faktiskt inte kring boys trots man kan tro det haha