RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-10 23:03:54

claranyquist blogg

claranyquist blogg på Nouw

SENASTE GENOM MOBILEN

2019-05-28 20:04
Från claranyquist

Hej på er!
Som vanligt så SPRINGER bara tiden iväg! Har haft en superbra helg och kommer bli en fortsatt fullspäckad vecka.
I lördags kväll hängde vi ett gäng hemma hos Vendela och drog sen vidare ut en sväng. När vi väl kom hem igen var det helt ljust ute och massa fågelkvitter! Sån härlig sommarkänsla!!

Söndagen spenderade jag bara med skolböckerna och ett riktigt jobbigt pass på gymmet. Avslutade sen dagen med popcorn och Netflix efter en lång, skön dusch. En mysig söndag trots allt.
Igår bara rusade dagen förbi, var på jobbet hela dagen och pluggade sen resten av kvällen. Packade resväskan och handlade lite snacks för dagens resa till Jönköping. Ska spendera nästkommande dagar där med familjen och ta det lugnt, och massa plugg såklart! Bara 1,5 vecka till lov!!

Ha en fin kväll, kram fina ni!

DETTA HAR HÄNT

2019-05-25 09:32
Från claranyquist

Godmorgon fina ni!

I går hade jag en riktig fixar-och pluggdag. Var i stan för att bocka av massa ärenden, handlade, storstädade och lagade sen middag till mig och Filippa. Efter vår middag satt vi bara hemma hos mig med varsitt glas rosé och massa godis. Planen var att åka till stan för att ta ett glas men eftersom det regnade större delen av kvällen hängde vi i min soffa istället! Så mysig kväll!

Idag vaknade jag med någon slags migrän. Tror den beror på att jag har en sjuk stress i bakhuvudet för plugget. Jag drömde till och med om att jag stressade haha.. Jag gjorde mig iallafall en kopp kaffe, tog två Ipren och bäddade ner mig i sängen igen framför nyhetsmorgon.
Känner mig mycket bättre nu så tänkte ta mig upp ur sängen och göra mig lite frukost. Planerna för dagen är att plugga massa, träna och sen avsluta kvällen hemma hos Vendela och hennes invigning av balkongen. Kommer bli ett härligt gäng som hänger där och sen kanske vi går vidare nånstans.

Hoppas ni får en fin lördag, kram!

TAKTERRASSER

2019-05-22 20:55
Från claranyquist

Hej på er!
Igår skulle jag och Ebba ta en kvällspromenad men vi båda var helt slut i kroppen så vi möttes upp vid Vasaparken och tog varsin Voi till urban deli’s takterrass. Det var supertrevligt men dom spelade ingen musik haha så efter en öl gick vi vidare till Stureplan för att unna oss varsitt glas till och sötpotatispommes! Fantastiskt gott!

Idag har jag jobbat 8-17 och efter det hade vi Grill & Chill på vår innegård. Vi grillade korv, drack massa gott och spelade pingis. Jag, Vendela, Felicia och Linnéa gick sen vidare till takterrassen Blique som ligger i samma byggnad som vårt jobb! Supertrevligt ställe! Efter ett glas där tog jag cykeln hem och nu ligger jag i sängen och vilar. Ska nog komma i säng ganska tidigt idag eftersom jag ska va på jobbet vid 8 imon igen.

Kram på er!

SKJORTKLÄNNING OCH VECKANS TRÄNINGSSCHEMA

2019-05-21 13:13
Från claranyquist

Hej på er!

Imorse vaknade jag IGEN innan min klocka ringde. Känns så lyxigt! Jag åt frukost i vanlig ordning och sen åkte jag till skolan för en föreläsning. Denna dagen kommer vara sig väldigt lik gårdagen och det kommer bli så bra! När jag kom hem åt jag lite mellis och strax ska jag ta tag i tentaplugget innan lunchen. Fantastiskt skönt att baa plocka fram min färdiga matlåda!

I eftermiddag ska jag till gymmet och det står ben, rumpa och mage på schemat. Som sagt, måste verkligen tipsa er om att ladda ner appen "Fitplan" där ni har förberedda träningspass för alla dagar. Jag följer Linn Löwes "Lean & Strong" och varje träningspass är på 30-50 minuter. Och det är sjukt effektivt!! Efter gymmet ska jag möta upp Ebba igen för att ta en promenad i det varma vädret! Hur underbart?

Men här kommer iallafall ett schema för min träning denna vecka. Har både jobb och mycket plugg på schemat denna veckan och därför får jag anpassa det efter det.

Måndag: rygg och triceps + promenad

Tisdag: ben, rumpa och mage + promenad

Onsdag: vilodag

Torsdag: promenad

Fredag: rumpa + promenad

Lördag: överkropp styrka + promenad

Söndag: underkropp förbränna + promenad

Som sagt, jag följer träningspassen i appen och då är det såhär det ser ut! Nu ska jag bara försöka hålla mig till schemat så bra det bara går. Vill också lägga till att promenaderna jag tar till största del är för att njuta av vädret, umgås och få frisk luft! Sen är det såklart ett plus att man får lite motion på köpet!

Min klänning är från HM men är osäker på om de har kvar den

KRAM på er!


PREPP

2019-05-20 22:52
Från claranyquist

Hej på er!
Det känns som alla mina senaste dagar bara har sprungit iväg!
Idag vaknade jag vid 7, innan min klocka ringde. Åt frukost och sen åkte jag till skolan för en föreläsning. Därefter åkte jag till stan för att hämta ut en goodiebag och sen storhandlade jag inför veckan och gjorde massa matlådor! ÄLSKAR att ha kylen fullproppad med matlådor, sparar så mycket tid att ha allt preppat! Efter matlagningen körde jag några vändor med tvätt innan jag gick till gymmet för ett bra ryggpass!

För att ta tillvara på det fina vädret avslutade jag och Ebba dagen med en skön promenad och en liten fika bestående av nocco, jordgubbar och melon eftersom vi båda går på kostschema haha. Men det var helt underbart fint och skönt!

Nu ska jag sova och ladda om inför morgondagen! KRAM!

JOBBHELGEN

2019-05-19 20:47
Från claranyquist

Hej på er!
Det blev en ganska tidig kväll igår för min del vilket var väldigt skönt imorse när klockan ringde 7:30. Jag åt gröt till frukost som vanligt och sen promenerade jag till gymmet för ett GRYMT bra benpass! Var så skönt att verkligen krama ut musklerna!

Vid 12 började jag jobba och vid 19 var det färdigjobbat för helgen. Denna helgen har verkligen gått hur fort som helst! Har haft så kul på nya jobbet och jag ser verkligen fram emot sommaren när jag får spendera mer tid med mina nya härliga kollegor!
Nu har jag landat i soffan igen för att vila benen haha. Har inte riktigt vant mig vid att stå upp hela dagarna än så känner mig helt slut i kroppen.
Tänkte kolla på Fallet Madeleine på Netflix men har ni bra tips på något annat jag borde se så får ni gärna kommentera!

Har även fått frågor kring mitt träningsupplägg så tänkte försöka skriva ett slags schema inför kommande vecka och dela snart!

Kram på er sålänge!

FUSKDAG

2019-05-18 11:00
Från claranyquist

Hej på er!
Hade en superbra kväll igår på Supper! Det blev en hel middag och några öl där innan vi gick vidare. För min del blev det en ganska tidig kväll och imorse ringde klockan vid halv 8. Tog mig ut på en löprunda i det gråa vädret och sen åt jag gröt till frukost. Idag går jag på mitt kostschema igen efter min fuskdag igår.

Om en stund ska jag till jobbet för att spendera dagen där fram till 19. Efter det tänkte jag bara åka till gymmet en sväng och sen landa i soffan framför en film. En lugn och skön lördagskväll.

Hoppas ni får en superbra dag, kram!

NYTT OCH KONSERT

2019-05-17 12:27
Från claranyquist

Hej på er!
Idag är jag ledig från både skola och jobb vilket är huuuur underbart som helst! Solen skiner och himlen är knallblå! En riktig sommardag som jag ska njuta av exakt hela dagen.

Imorse vaknade jag av mig själv vid halv 8, vilket kanske inte var helt oväntat med tanke på att jag gick och la mig vid nio igår haha. Åt iallafall gröt till frukost och sen gick jag och tränade och hämtade ut paket med de fina kläderna som ni ser på bilderna! Så mycket fint och jag är så glad över att allt passade!

Nu sitter jag ute och solar och dricker kaffe. Har suttit här i en timme och har redan bränt mig så solkrämen åkte fram!
Vid 16 ska jag möta upp Cajsa, Arvid, Filippa och Felicia på Supper och sen ska vi till Gröna Lund för att se Thomas Stenström. Vi funderar på att ta någon öl efteråt också för att möta upp Ebba och efter det hänger jag med Cajsa hem på en sleepover!
Underbara fredag!
KRAM!

ONSDAG

2019-05-15 20:42
Från claranyquist

Hej på er!
Denna dagen har verkligen gått alldeles för fort!
Klockan ringde vid 8 och jag gick upp för att äta frukost och plugga det sista inför tentan. Det är även min första dag på mitt kostschema så det har varit en lite annorlunda dag! Det känns nästan som det ända jag gjort idag är att äta haha men är väldigt taggad på att se resultatet om 4 veckor! Det bästa är att Ebba kör samma schema så vi kan peppa varandra!

Vid 17 var jag i skolan och skrev tenta och efter det mötte jag upp Ebba för att ta en promenad i det fina vädret. Det är verkligen så fint här vid vattnet och vädret var helt underbart! Så skönt!
Och så skönt att ha tentan skriven! Det kanske inte gick superbra men ändå skönt att ha det gjort!

Nu är jag hemma i soffan med en kopp kaffe och kollar på TV. Kommer nog somna tidigt efter denna dagen och imorgon väntas en heldag med jobb!

Kram på er!

KOST- OCH TRÄNINGSSCHEMA

2019-05-14 12:32
Från claranyquist

Hej på er!

Gårdagen bara sprang förbi men jag hann med allt som var tänkt! Utbildningen på nya jobbet gick bra, det var mycket som var liknande från mina tidigare arbeten i butik så det tog inte jättelång tid. Efter det passade jag på att kika i några butiker och fick faktiskt med mig en jättefin klänning hem! Längtar tills det är varmt nog att kunna använda den!
Och innan jag promenerade hem gjorde jag också ett stopp på gymmet för att bocka av ett GRYMT bra ryggpass! Så skönt!

Idag startade jag med en föreläsning i skolan, följt av lunch hemma. Nu sitter jag med en kaffe och proteinpudding från Njie som ungefär är det bästa jag vet just nu! Jag får alltid sug efter något sött till kaffet (låter som en riktig kärring) och då är denna pudding PERFEKT när man vill undvika socker! För mig smakar den som en helt vanlig chokladpudding!

Och på tal om att inte äta socker så har jag ett kost-och träningsschema som jag ska ska följa en månad framöver. Ska försöka komma igång med det i veckan och jag är så taggad!! Mer om det senare.
Nu ska jag plugga vidare och ikväll har jag möte på jobbet, KRAM!