RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-22 01:34:00

Toveekeberg blogg

Toveekeberg blogg på Nouw

Bara massa klagomål

2019-03-21 22:52
Från Toveekeberg

Hej på er! Jag har inte bloggat på ett ganska långt tag nu och den stora anledningen är helt enkelt att mitt liv suger. Nej men bokstavligen går mitt liv ut på att jobba, sova, äta, träffa nån kompis då och då ish. Nej men livet efter studenten är ett helvete och ångest från alla olika håll äter upp mig. Ångest över att börja plugga, ångest över framtiden, ångest över jobb, ångest över att behöva bo hemma hela livet, ångest över körkort ångest över exakt allt. Dessutom är alla sociala medier proppade av människor som hittar sig själva i Asien och badar med sköldpaddor och lever loppan. Jag vill också  :(

Nej men som ni kanske förstått är mitt liv inte på topp nu. Egentligen rullar vardagen på ganska bra. Jag har skapat mig en bra rutin och dagarna går snabbt, jobbet går bra. Men allt är så otroligt tråkigt, det händer ingenting längre. Liksom veckans höjdpunkt var att det var fika på jobbet igår liksom. Det är så mycket skit att man glädjer sig över små små saker.

Mitt största ångestmoment är helt klart Edvin. Vill ändå påstå att det gått väldigt bra för oss två och vi har hanterat situationen väldigt bra. Jag har ju alltid vetat att hans värnplikt slutar i mitten på Maj och sett fram emot det och haft det som en milstolpe i min vardag att tänka på när saker är jobbiga och när det känns tungt. Men efter att han berättade att han ska ta anställning i försvarsmakten och börja precis efter att värnplikten slutar fallerade allt detta för mig. Lider ju av stort kontrollbehov och min ångest skjuter i taket av att inte ha en plan/veta saker och hur det blir i framtiden. Självklart vill jag ju att Edvin ska vara lycklig och göra det han helst vill göra, men jag kan inte låta bli att bli ledsen för min egen skull ibland. Att han tar anställning innebär för mig att det precis kommer vara som innan, att jag träffar honom ibland. Och fan vad det är jobbigt att bara träffas ibland. Låtsas ofta för andra och för mig själv att det är lätt som en plätt men ofta är det pain in the ass jobbigt. Till exempel nu när han är uppe i Arvidsjaur i tre veckor och inte är kontaktbar i flera dagar. Kan ligga och gråta en hel kväll för att jag tycker så synd om mig själv lol. Det är jobbigt att inte få vara med den man älskar. Det jag mest önskar av allt är att vi  skulle få tid att vara med varandra, att få göra vardagliga saker tillsammans. Varje gång vi träffas nu måste vi liksom utnyttja den tiden vi har och göra saker. Hatar försvarsmakten. 

Mitt självförtroende har tagit stryk det med. Känner mig så jävla dålig på exakt allt och känner mig så otroligt missnöjd med mig själv. Har ingen aning om vart det kommer ifrån då jag inte brukar ha sådana tankar som spökar. Känner mig dålig på exakt allt och skuldbelägger mig själv för allt. Typ att jag suger för att jag inte har tagit körkort, att jag är dum i huvudet för att jag inte kommer in på universitetet i Uppsala, att jag är svag som inte gör lumpen (??) hahah, det är verkligen allt.

Haahhaa detta blev bara massa klagomål men måste bara skriva ut mina tankar och vet att jag kanske har en läsare så ingen som kan störa sig på mig. Det är så skönt att bara skriva ut allt och så blir man som lite lättare. 

Jag hoppas i alla fall att det kommer lite ljusare tider snart och att det kommer nått för mig att glädjas över. Puss.

20 år

2019-01-13 23:09
Från Toveekeberg

I fredags fyllde jag 20 år. Ingen tonåring längre här inte. Först blev jag uppvaktad på morgonen med fina presenter av mamma och pappa. Jag och Lisa tog sedan bilen till gränby och jag satte min fot på systembolaget för första gången. Kändes lite som att jag inte fick vara där inne. Att det var lite som på eckeröfärjan, att jag lurade systemet. Jag siktade in mig på en tjej som såg pratglad ut i kassan och oj så trevlig hon var. Vi pratade i åtminstone 15 min då det inte direkt var rusningstid på systemet. Hon berättade om första gången hon gick på systemet och av misstag bara köpte alkoholfritt. Fick även ett födelsedagskort där det stod att de tackade för att man drack med ansvar och att man skulle ta upp legget tills man fyllde 25, tack systembolaget. På vägen hem insåg jag dock att hon hade knappat in två flaskor vodka av det dyra märket explorer istället för en så fick lite skamset åka tillbaka och var lite nervös för hur jag skulle kunna bevisa att jag bara köpt en och inte två. Dock satt samma tjej där i kassan, ursäktade sig djupt och jag fick tillbaka mina 199 kr.

På kvällen höll jag en liten tillställning hos mig med mina kära vänner där vi bland annat gjorde en lek som jag själv kommit på. Den går ut på att jag har tagit fram facebook-statusar från allas facebook från 2011/2012 och sen skulle alla gissa på vilken status som var vilket. Det var faktiskt väldigt roligt då jag tror att alla skäms över vad de skrivit förr. Jag fick också så så himla fina presenter av mina vänner som känner mig allt för väl, allt var verkligen perfekt. Dock när vi väl var ute insåg jag att jag hade varit allt för taggad innan så jag började inte må så bra. Min kära pojkvän satte oss då i en taxi och fick mig i min kära säng tillslut. Alltså oj vad jag älskar honom. Han är verkligen min jävla soulmate, hur klyschigt det än låter. Han gör mig så lycklig hela tiden, min lilla Edvin.

JUSTE, jag har tatuerat mig. Förra söndagen åkte jag och Fellan till Stockholm för att tatuera oss. Har velat göra denna tatuering i två år nästan och nu jävlar bestämde jag mig. Hjärtat står för morfar som bytte hjärta året innan jag föddes och fick då 16 år till att leva på grund av det. Så jag har hjärtat att tacka för att jag fick lära känna min fantastiska och kloka morfar som har lärt mig så mycket. Musik tonerna är också för honom då han var en musikfantast och tillägnade sitt liv åt musiken. På bilden ser ni den! :)

Godnatt!

Nyår

2019-01-13 23:06
Från Toveekeberg

Ville dela lite bilder från nyår också! Jag, Disa, Julia, Alva och Lisa bestämde oss för att köra på ett lugnt och mysigt nyår med mat, snacks, spel vilket var sååå värt det. Har verkligen blivit gammal haha för tycker verkligen inte om att festa på samma sätt längre. Uppskattar mycket mer att dricka hemma med gott sällskap. Vi var i alla fall hemma hos mig och det blev superlyckat!

Berlin

2019-01-13 22:59
Från Toveekeberg

Tjena bloggisen! Nu har det hunnit vara både jul och nyår och jag har haft lyxen att vara ledig i en och en halv vecka i streck. Edvin var hemma från sitt kära lumpen i cirka tre veckor så vi hade bokat redan i augusti att vi skulle till Berlin. Vi bodde tre nätter i centrala Berlin. Vi åt god mat, shoppade, gick på museer och såg diverse sevärdheter.

Vi gick på ett museum som var uppbyggt som en replika av Hitlers bunker där man fick genom en audio-guide följa Hitlers liv från födsel till död och hur han kunde bli så som han var. Väldigt intressant och spännande.

Vi var på East side gallery vilket är en ganska lång del av Berlinmuren som är bevarad där konstnärer har fått måla. Vissa finare än andra. Väldigt fint, dock väldigt mycket turister och mycket skummisar som försökte lura en på pengar.

Vi hamnade även på ett spelmuseum med brist på saker att hitta på haha. Det var roligt! Dock hade vi inte tänkt att det skulle vara så mycket barn som det var haha.

Vi var även och kollade på det judiska monumentet. Väldigt speciellt och lätt att tappa bort sig. Råkade dock bli tacklad av en 14-årig pojke som sprang genom denna och så dök plötsligt jag upp och blev nertacklad som en hockeyspelare haha.

Även fast jag och Edvin blev matförgiftade sista dagen så var det helt klart värt den fantastiska resan. Så himla mysigt att bara få spendera tid med Edvin eftersom vi är ifrån varandra ändå så pass mycket. Det var verkligen så viktigt för båda oss att komma iväg bara vi två. Och det gick jäkligt bra att resa tillsammans också. Ibland vet man ju inte det. Men vi är duktiga på att peppa den andra när den är hungrig/trött/ sur/nere.

Men skulle verkligen rekommendera Berlin! Väldigt prisvärt och mycket att göra. Dock uppfattade vi båda att de flesta tyskar var otrevliga, men det beror nog bara på deras bristande engelska. Nästan alla var dåliga på engelska och många fortsatte prata tyska även fast man tydligt frågade dem på engelska. Tur dock att Edvin gått Tyska och kunde lite grundläggande för att få oss att överleva.

Julbord och 50-årsfest

2018-12-13 12:14
Från Toveekeberg

I lördags var det julbord hos Fellan och oj oj oj så trevligt det var! Och gott, som inåt helvete! Nog det godaste julbordet jag har ätit i alla fall. Vi var runt 13 tjejer och som var där är ju de människorna jag tycker om som allra mest så inte konstig att kvällen blev en succé! Vi hade också en presentlek där alla hade köpt en present och så delade vi ut dem inklusive att man kunde sno osv.

Mina föräldrar har haft 50-årsfest! Väldigt trevligt! Med massor av släkt och familjevänner.

Annars rullar livet på som vanligt. Detta är min enda lediga dag denna vecka så ligger fortfarande i sängen och njuter. Men känner att magen kurrar så ska väl gå upp snart och fixa lunch. Puss puss

Besatt

2018-11-11 13:10
Från Toveekeberg

Har blivit beroende av Albin Lee Meldau. Efter att jag såg hans live-framträdande av låten ”spela min favoritvals” på så mycket bättre blev jag helt stucked. Lyssnade på honom hela dagen igår och älskar verkligen hans röst och hans sound.

Vad har hänt?

2018-11-11 12:57
Från Toveekeberg

Hej hörrni! Detta var ju typ 2 månader sen haha. Har dragit mig från att blogga men vaknade upp idag och fick för mig att jag skulle göra det.

Livet efter studenten förändras väldigt mycket. Det händer helt ärligt inte lika mycket saker längre. Jag har börjat jobba heltid på hemtjänsten och trivs väldigt bra med det. Väldigt självständigt jobb och tiden går även väldigt snabbt då det är så mycket miljöombyten. Så när jag är ledig värdesätter jag egentid, alltså typ ligga i sängen och kolla på serier. Eller så vill jag vara med vänner som jag vill vara med. För det är en sak som förändras efter studenten, man inser vilka som är ens äkta vänner och vilka vänner som faktiskt vill vara med en. Finns många som jag tyvärr har släppt taget om då de aldrig skulle vilja hänga med mig och aktivt visar att de inte tycker om mig. En vänskap är inte ömsesidig om den bara kommer från ett håll. Så jag skulle säga att min vänskapskrets har krympt, dock behöver det inte vara till det negativa.

Och för Edvin går det bra. Vi har faktiskt varit tillsammans i fem månader idag haha jippi. Just nu är han ute i nån skog och har varit okontaktbar sen i torsdags. Min kärlek för honom blir bara större och större för varje dag. Det är såklart så jäävla jobbigt när han är borta men tror även att det stärker vårt förhållande när vi får sakna varandra lite. Vi ska till Berlin några dagar i början av Januari vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Har aldrig rest någonstans med en partner innan så det ska bli spännande.

Men jag skulle i alla fall säga att jag uppskattar saker i livet mer nu än i skolan. Jag uppskattar ledig tid mer, jag uppskattar mina vänner mer, jag uppskattar helt enkelt att hitta på saker mer.

I fredags när Oskar bjöd på musselmiddag med Parisgänget.

Mitt liv på soffan och minitrip

2018-08-30 23:44
Från Toveekeberg

Gör ju inte särskilt mycket om dagarna. Jag ligger faktiskt inte i soffan hela dagen men jag reser inte direkt runt jorden heller. Exempelvis så gick jag till farmor idag och jag, hon och pappa åt mat tillsammans. Efter det gick jag hem till farmor och hjälpte henne tvätta hennes fönster. Har även skaffat kårleg, kontaktat specialisttandvården angående min mobbade plasttand som skulle bytas ut för två år sedan (??) och sökt lite jobb. Igår fikade jag även med Lisa och Alex. Så till mitt försvar så innebär denna arbetslösheten inte hela dagar av soffhäng och sträckkollning av HIMYM som jag förövrigt har sett två säsonger av på en vecka haha. Ska faktiskt jobba två veckor från och med måndag på mitt nuvarande jobb sen innan vilket faktiskt ska bli väldigt skönt att vara sysselsatt. Sedan ska jag även på några arbetsintervjuer så jag hoppas att det blir napp någonstans. Ska även klippa mig nästa vecka vilket jag är supertaggad på.

Något roligt jag gjort på det senaste var när jag och Fellan var i Stockholm. Vi bodde bokstavligen på en båt på söder en natt då det var det billigaste boendet vi hittade i Stockholm. Vi blev dock lite kallsvettiga när vi var på väg dit då vi inte hade tänkt tanken att det kanske var en kryssning haha. Men efter att ha frågat oss fram insåg vi att den stod i hamn hela natten. Vi började i alla fall dagen med att äta lunch på Paolo Robertos restaurang Pane Fresco som ligger högst upp i Åhléns-huset. Inte för att jag tycker om Paolo och står för hans militanta antifeminism. Dock en väldigt god kycklingsallad hade de. Vi shoppade sedan lite och däckade sedan på båten haha.

Middagen var ett himla tjohej men efter lite tjafs och 45 minuters väntetid fick vi ett bord på EATALY som i gamla Urban Outfitters lokaler nära Stureplan. Förstår faktiskt inte hur det kunde vara så lång kö plus att de hade helt klart kunnat tränga in några bord till. De hade en god sparris och tryffel pasta som både jag och Fellan tog i alla fall.

På kvällen gick vi senare ut på nattklubben solidaritet vilket var väldigt kul. Skitmycket folk för att vara en vanlig onsdag dessutom nu när folk börjat skolan och jobben. Vi träffade även Megan och hennes Amerikanska vän Martin vilket var svinkul och dem hängde vi med hela kvällen. Lyckad minitrip.

Imorgon kommer Edvin hem vilket ska bli så kul. Känns som att vi har varit borta från varandra i evigheter. Det tråkiga med att han kommer hem på helgerna är att på helgerna är fler lediga och mer saker händer. Var tvungen att tacka nej till roliga saker denna helg vilket är trist men gör det såklart eftersom jag vill det och det är mitt eget val att vara med Edvin denna helg. Men menar att det är en ironi att jag har hur mycket ledig tid som helst i veckorna och på helgen slår allt till.

Sushin är från när jag, Mormor och Mamma var på visning på en lägenhet till mormor och vi käkade efteråt.

Puss godnatt

Skriva av mig

2018-08-21 16:48
Från Toveekeberg

Edvin rykte in i lumpen igår och är verkligen så exalterad och peppad på att han ska göra detta äventyr. Är även glad att han rykte in nu och inte i början av sommarn vilket vissa andra verkar ha gjort. Vi fick chansen att ha denna sommar tillsammans innan han åkte. Har dock gått runt med en klump i magen över hur mycket jag kommer sakna honom. Jag har lyxen att han är i Stockholm vilket gör att han har lätt att komma hem vid permissioner. Men har verkligen gått runt de här två dagarna och känt sån jävla ångest vilket jag tror är kopplat med att jag inte har något dagligt jobb. Känner mig så otroligt rastlös och har en sådan ångest av tanken på att inte ha ett jobb som jag trivs med. Har liksom inte så mycket till varken liv eller rutiner vilket gör mig galen. Mår dåligt över tanken att jag inte kan höra av mig till Edvin när jag vill eftersom han är ju upptagen med sitt hela dagarna. Låter verkligen som att han har åkt till Vietnam och att jag inte kommer träffa honom på ett år. Han kommer snarare hem nästa helg och det är ingenting. Men jag tror att jag har denna ångest för jag vet hur mycket jag kommer sakna honom under detta år och att jag inte vet hur detta år kommer bli. Ångrar nästan att jag inte började plugga direkt, då hade jag varit sysselsatt och haft något spännande framför mig. Dock vet jag att jag inte hade varit redo för hårt plugg detta år.

Har egentligen inte så mycket att klaga på men behövde verkligen skriva av mig min ångest.

Veckan

2018-08-21 16:28
Från Toveekeberg

Har den senaste veckan hunnit träffat Miriam, varit i Stockholm med Mormor och gått på Millesgården, firat Sofis 19-årsdag, varit på kräftskiva hos Emma samt gått ut. Idag ska jag träffa Oskar och Elsa och dricka öl och imorgon ska jag och Fellan sova en natt i Stockholm, är så taggad!

Helgen

2018-08-08 14:05
Från Toveekeberg

Halloj!! Tänkte berätta om min helg! Efter en vecka av jobb där jag började 7 var jag verkligen så taggad på helg. I fredags hade jag, Alva och Felicia middag innan vi mötte upp resten av gänget för att gå på Queen of pop där bland annat icona pop, Rhys och Zara Larsson uppträdde. Var verkligen en asbra festival och perfekt ställe att ha den i botaniska trädgården, så fint! Efter konserten gick vi ut på saluhallen vilket också var väldigt roligt! Dock kände jag på slutet av kvällen hur trött jag var efter en jobbvecka så vi traskade hem och sov. I söndags åkte jag och Edvin till Stockholm för lite sightseeing. Vi gick först på Hallwylska palatset vilket är ett enormt hus mitt i Stockholms som ägdes av ett superrikt par i början av 1900-talet. Sedan gick vi på armémuseet vilket också var intressant.
En väldigt bra helg helt enkelt.
Jobbade i måndags och igår och nu är jag ledig vilket både är skönt men mycket ångestladdat. Måste ju ha en inkomst. Aja löser sig säkert. Puss puss

Vad har hänt

2018-07-18 00:34
Från Toveekeberg

Hej och hå! Har varit väldigt frånvarande här ett tag vilket är tråkigt, mest för mig själv som egentligen tycker att det är väldigt roligt att blogga plus att det är roligt att se tillbaka på i framtiden.

Jaa vad har då hänt? Först och främst har jag gått och blivit kär. I Edvin som jag har gått i samma klass med i tre år. Vi har liksom alltid varit vänner. Dock skrev vi bland annat gymnasiearbetet ihop och har hängt med varandra väldigt mycket nu det sista året i gymnasiet. Har alltid känt att jag har en bra relation med Edvin och att vi alltid har klickat bra. Dock har vi båda haft mer känslor för varandra utan att våga visa för varandra. Under skivorna kände jag väl att jag på något sätt skulle visa att jag gillade honom även fast jag var livrädd. Och tillslut så var det han som tog intiativ först och nu är vi tillsammans, för att göra en historia kort.
Så himla skönt att jag känner Edvin och vet det mesta om honom, och han vet det mesta om mig. Vet också att han är kär i mig för den jag är då han har sett alla mina sidor och i dem sämsta skicken.
Har aldrig fått så mycket kärlek som jag fått av Edvin och känner mig väldigt väldigt lycklig och tacksam. Det känns som att jag får tillbaka den kärleken som har saknats i mina tidigare förhållanden.

Det var den delen som nog är det största i mitt liv just nu. Livet efter studenten har bestått av jobb, kompisar, Edvin och en hel del ångest. Har mycket ångest över vad jag ska göra med mitt liv och att jag inte har något jobb som jag trivs med. Har panik över vad jag ska plugga och om jag ens kommer kunna komma in på utbildningen. Mycket sånt som gör att ångesten äter upp mig inifrån. Vet liksom inte vad planen är två veckor och framåt. Har bara veckan framåt planerad och sen kommer saker som de kommer. Får mycket press från andra som vet exakt vad dem ska göra och har superbra koll. Även Edvin ska göra värnplikt i 9 månader vilket gör att jag får ännu mer panik över vad jag ska göra här hemma i Uppsala, förutom att vänta på att han kommer hem. En sak jag har klart för mig är att jag ska plugga en kurs i höst som gör att jag får kårleg. Jippi. Det kommer säkert lösa sig med hatar verkligen ovissheten av att inte veta har framtiden ser ut.

Just nu är jag på mitt sommarställe på Gräsö och njuter av att det är fint väder och att jag är ledig. Vi har köpt en ny båt som vi åker runt med till olika skärgårdsöar. På torsdag fyller Edvin år och i helgen ska jag följa med honom och hans familj till Vätö där de har stuga. Godnatt.

Lite bilder från senast.

Ayia Napa

2018-07-18 00:09
Från Toveekeberg

Lite bilder från Ayia napa! Hade en så jävla bra resa med de bästa människorna man kan tänka sig! Så nöjd med hela resan.

Video från Ayia Napa

2018-07-13 12:24
Från Toveekeberg

Hej hörni! Jag vet att det har ekat tomt här och det är helt enkelt för att jag inte har haft lust att blogga, men kommer säkert få ett infall snart och blogga massa. Här är en video när jag och tjejgänget var på ayia napa i slutet av juni!

Studenten 5/6-18

2018-06-07 16:38
Från Toveekeberg

Stor bildbomb ifrån studenten! Denna dagen var verkligen den roligaste i mitt liv och hade roligt från sekunden jag vaknade till sekunden jag somnade på natten. Hade så fantastiskt fina människor runt omkring mig och även fast dagen var full med vemod var den dubbelt så mycket full med lycka. Flaket var det absolut roligaste och skulle kunna åka det varje dag om jag fick bestämma. Min mottagning var även den helt fantastisk! Mina föräldrar hade fixat så fint med massor av god mat och dekorationer. Fick så fina presenter bland annat fina glas, kastruller, smycken, böcker och en ny telefon av mina föräldrar. Kunde inte vara mer än nöjd över dagen.
Nu börjar det riktiga livet vilket är med skräckblandad förtjusning. Roligt att ha möjligheterna att välja själv vad man ska göra, men vad ska man göra haha? Vi får helt enkelt se. Nu ska jag njuta av denna sommar som om det vore den sista. Om cirka två veckor åker vi till ayia napa. Woop Woop!

Video från min student

2018-06-07 16:02
Från Toveekeberg

Hej finisar! Tog ju studenten i förrgår och herrejävlar vad det var roligaste dagen i mitt liv. Kommer straxt lägga upp lite bilder men tänkte börja med att visa er denna video jag gjorde från studenten.

Annars då

2018-05-22 17:10
Från Toveekeberg

Annars då, förutom skivor?
I fredags var jag på bio med mamma och pappa och såg ”guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap”. Väldigt mysig film med både dramatik och kärlek. I lördags fikade jag först med Miriam vilket var väldigt trevligt och välbehövligt! På kvällen åt jag middag med Felicia på stationen vilket var fett gott och det med mysigt. Så skönt att det är fint väder så att man kan sitta på uteserveringar och må. Senare åkte jag och fellan till Alva där även Julia var vilket var superkul.
I söndags var jag på namngivningsceremoni för mitt kusinbarn.
Och nu har jag blivit förkyld. Hoppas på att jag blir frisk till på skivan på torsdag som jag verkligen vill gå på!
Puss

Fler skivor

2018-05-22 16:57
Från Toveekeberg

Här är några bilder från några andra skivor jag har varit på bland annat testo på ”t-skivan”, colgate och apelsin på ”vi sitter inte i samma båt”, nån slags Alien på ”area 51” och kampen på vi ”kommer direkt från”.
Denna månad har varit så jävla rolig och ser så fram emot resterande skivor och speciellt studenten! Är så taggad att jag spricker!

VÅR SKIVA 13 maj

2018-05-22 16:51
Från Toveekeberg

Min skiva! En av de roligaste dagarna i mitt liv. Jag och mitt gäng utklädda till ninja turtles åkte först ut till Linnea i Knivsta. Det var så jävla varmt och alla svettades ihjäl i sina utklädnader. Efter att alla hade fått sina klassens band (jag fick klassens no filter eftersom jag alltid säger vad jag tycker) och efter att ha druckit en liten stund tog vi taxi in till stan och till flustret. Middagen var halvt kaotisk då alla var fulla och skrek mest. Lätt roligaste var att snacka med lärarna, skämde ut mig för ca alla mina lärare men det var det värt. Hade en superbra kväll sen tills jag gick hem, trillade i trappan på flustret och stukade min fot haha. Det är ett minne i sig och hela mina skiva var så jävla rolig och är så nöjd.
Vårt tema var förresten fiction addiction!

Mer saker jag gjort

2018-05-02 23:37
Från Toveekeberg

Fler saker jag har hunnit göra!!
1. Firat Hansson-tvillingarnas födelsedag! Var en skitroligt kväll!

2. Ölat

3. Åkt Eckerölinjen med gang och köpt så mycket sprit till studenten att jag knappt kunde bära med allt.

Valborg

2018-05-02 23:32
Från Toveekeberg

Min valborg kanske var en av de roligaste dagarna i mitt liv. Har jobbat valborg de två senaste åren så ville verkligen ta vara på dagen.
På Kvalborg var jag på flusters fest där de vet du var gästartister. Förade med Lisa, Disa och Kajsa och det var en svinrolig kväll!
Valborg började med en asgod brunch hemma hos Alma. Vi drog sedan till ekonomikum där jag stötte på lite andra vänner bland annat Isac och hans gäng. Bestämde mig för att hänga på dem hem till Isac där vi drack lite mer. Tog sedan en öl med Edvin och stack sedan på middag hos Emelie och kvällen slutade hos Linus på hemmafest.
Har aldrig riktigt varit såhär full en hel dag (Bråvalla räknas inte) och det var bland det roligaste jag har gjort. Dagsfylla är så otroligt underskattat. Var stenpackad hela dagen och det var fanemej underbart.

Island

2018-05-02 23:19
Från Toveekeberg

Hej efter världens längsta paus! Finner inte bloggen lika rolig längre men har lovat mig själv att jag ska blogga så mycket jag kan under studentperioden då jag verkligen vill minnas den. Och i mina ögon börjar den nästa onsdag med den första skivan! Så nu får ni vara beredda på mycket uppdatering.
Men först och främst tänkte jag visa er lite bilder från när jag var på island med min familj på påsklovet. Hade verkligen en jätterolig och ansträngande resa. Många upplevelser och det var långt att gå många gånger men det var 100 % värt det! Det var verkligen som att vara på en annan planet att vara på Island. Både landskapen och husen var som att vara på mars. Ashäftigt!

Sammanfattning på helgen

2018-04-03 18:34
Från Toveekeberg

Hej mina vänner! I torsdags fick jag lov och träffade Miriam på kvällen för middag och vinkväll, hade en jättetrevlig kväll, kan inte bli tråkigt med Miriam. På fredags hade familjen påskmiddag hos min mormor. I lördags åkte jag och Kajsa till Mall of Scandinavia i hopp om att hitta en studentklänning. Tror vi letade igenom hela mos men ingen klänning hittade vi, dock hittade vi massa annat. Köpte nytt smink och några nya blusar! Verkligen en supertrevlig dag med Kajsa! På kvällen bjöd Fellan på asgod middag hemma hos henne sen satt vi och snackade skit hela kvällen.
I söndags var det påsklovsfesten så vi var ett stort gäng som förade hemma hos Lisa. Själva festen var faktiskt riktigt rolig och lyckad. Igår träffades Parisgänget och lagade pasta tillsammans och såg på sommar med Göran. Verkligen hur kul som helst av vi fortsätter hänga. Idag har jag jobbat och nu ska jag packa då jag åker till Island imorgon. Kommer ta asmycket bilder som jag kommer lägga upp här.
Puss!

Thomas <33

2018-03-18 23:17
Från Toveekeberg

Igår hade jag, Felicia och Alva en heldag i Stockholm! Vi hade bokat Thomas Stenström på södra teatern och passade på att shoppa lite och äta mat och dricka vin på söder. Så jävla mysig dag och det var soligt hela dagen. Är så lycklig att jag har Alva och Felicia. Så jävla fina människor!! Och sköna, Jävlar vad jag skrattade igår.
Köpte även med mig en Thomas-tygpåse som han sen signerade!! Vi stod och pratade med honom lite efter konserten och han verkade som en så mysig person.

Tips till alla, lyssna på Thomas Stenström!
Kommer leva på denna dagen långt framöver.

Tack och hejdå

2018-03-18 23:07
Från Toveekeberg

I onsdags fick jag ansvarsfrihet från elevkårsstyrelsen och en ny styrelsen valdes in. Jag är på ett sätt otroligt lättad då detta har varit ett stressigt år som krävt mycket av mig men samtidigt har jag haft så jävla jävla kul.
Mitt år som ordförande har på något sätt byggt upp min identitet. Jag har hittat mig själv hur klyschigt det än låter. Just nu har jag nån slags identitetskris och vet inte riktigt vem jag är nu. Elevkåren har hjälpt mig på många personliga plan också. I och med att jag fick lägga min energi på andra och att jag fick känna mig uppskattat gjorde att jag kunde lägga andra jobbiga saker i mitt liv åt sidan. Nu har jag inte samma sköld längre och är otroligt förvirrad. Vet att jag snart kommer vänja mig med tanken men nu kliar det i mina fingrar på grund av mitt kontrollbehov, men jag vet att allt kommer bli bra.
Tack för detta år! Tack för alla fantastiska människor jag har mött! Tack för mig!
Nu börjar ett nytt kapitel.

Call me by your name

2018-03-11 23:27
Från Toveekeberg

Har haft en väldigt trevlig helg! Gick ut i fredags, jobbade lite i lördags och såg mello med Disa, Felicia och Nelly och idag var jag på bio!
Såg ”call me by your name” med Nelly och Alva och fy fan vilken fin film blir så varm i själen. Utspelar sig i en så fantastisk miljö, skådespelarna, manuset, musiken allt var så jävla fint. Helt klart en av de bästa filmerna jag har sett och helt sin egen. Stort tips!

Tom

2018-03-06 22:58
Från Toveekeberg

Hej hörni det var evigheter sen!
Har sen senast firat min mamma då hon har fyllt 50 med kalas, middag på miss voon och spa. Har även gått ut lite och typ sovit haha.
Är i ett stadie där jag varken är glad eller ledsen. Jag är liksom tom på något sätt och jävligt trött. Jag tror typ att min kropp omedvetet laddar upp inför studenten.
Gud trean har verkligen varit sååå påfrestande på alla sorters vis. Mådde verkligen piss i höstas och plus det otroligt mycket plugg och elevkåren som både har varit kul men också tagit mycket energi och varit ett stressmoment.
Märker varje dag att jag är så trött på gymnasiet. Är trött på att plugga en vecka till ett prov och ändå inte få bra betyg, är trött på gänguppdelningar, är trött på oskrivna regler. Verkligen så mycket jag ser fram emot att slippa. Dock mycket saker jag kommer sakna också men nu känner jag att jag mest av allt vill börja mitt liv efter gymnasiet. Jag har inte den ångesten riktigt över att ta studenten. Jag vet vad jag vill göra och har redan säkrat jobb. Jag vet dock att ångesten säkert kommer slå in.
Oj vad flummig jag är haha. Iaf jag är väldigt tom på känslor därför jag inte bloggat så mycket. Puss godnatt

Öreg med parisgänget

2018-02-20 19:10
Från Toveekeberg

I helgen åkte parisgänget till Isacs sommarstuga i Öregrund. Verkligen världens finaste stuga och kändes som att Ernst Kirchsteiger skulle gå runt där. Vi köpte pizza i ett öde Öregrund, tror på riktigt vi var deras enda kunder den dagen haha. Vi åt ostron, pizza, drack vin, spelade spel och snackade hela kvällen, innan vi gick och la oss allt för sent.
Supertrevlig helg verkligen och ett så härligt gäng!

Alla hjärtans dag

2018-02-20 18:58
Från Toveekeberg

Aslänge sen meeeen på alla hjärtans dag gick jag, Jossan, Sofi, Fanny och Nelly och åt på basilico. Vi fikade lite sedan och sen gick vi på fifty shades freed. Är lite anti den filmserien då jag tycker att den har en skev kvinnosyn och är sexistisk. Även fast storyn var ganska väntad var den faktiskt ganska bra. Det var bra musik och jag satt på helspänn hela tiden.

Trött söndag i februari

2018-02-11 22:43
Från Toveekeberg

Halli hallå! Är verkligen helt slut. Vaktade barn hela fredagskväll och jobbade både igår och idag. Dessutom är det semmelperiod vilket betyder att människor är galna, helt jävla galna. (Jobbar ju som sagt på café.) Förstår inte att folk inte tröttnar. Hann inte gå på toaletten på 7 timmar idag och mina fötter var helt svullna när jag kom hem.
Men det sköna när jag har haft ett jobbigt jobbpass är när jag är hemma och får chilla så mycket jag vill. Jag har aldrig uppskattat ledigheten så mycket som när jag började jobba. Att ligga hemma i min säng några timmar är lyx för mig, samma med sovmorgon tex.

Är fortfarande i chock från senaste bronavsnittet så får se hur det går att sova nu.
Btw världens bästa serie. Såg om säsong 1 nu i veckan och det är verkligen den mest genialiska serien Sverige har gjort. Kolla på den om ni inte sett!
Godnatt!