RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-27 16:48:07

Amandawestergren blogg

Amandawestergren blogg på Nouw

Ny pojkvän & Graviditetstest

2019-02-27 13:50
Från Amandawestergren

Ny Vlogg!

2019-01-10 22:46
Från Amandawestergren

Mitt 2018

2019-01-05 17:28
Från Amandawestergren

Äntligen är 2018 över och det tackar jag för. Detta år har varit mitt värsta år någonsin. Allt jag har står för och tror på har jag gått emot. Har inget minne av de första månaderna av 2018, eftersom allt var som det brukade. Jag var i ett två år långt förhållande och vi hade det bra, jag hade kompisar, min familj var hel och jag mådde bra. Men i april så hände någonting. Jag blev dumpad och började leva det liv som jag egentligen inte ville. Att bli dumpad när man vart på Malta i tre dagar utav tre veckor var väldigt jobbigt. Jag är glad att jag inte var ensam under den tiden och jag är otroligt tacksam att jag hade både Julia och Clara som hjälpte mig att gå vidare. Dem dagarna jag hade kvar på Malta tog jag vara på. Jag sket i allt som hade hänt och det var då jag började bli en helt annan människa.

Inte många dagar efter att vi kom hem från Malta testade jag att röka för första gången i hela mitt liv. Det var det dummaste beslutet jag har tagit. Är det någonting man ska undvika så är det rökning. Det finns inte en ända bra anledning med det. Det är varken coolt eller gott. Rökning är något jag alltid tyckt har varit äckligt och någonting jag aldrig skulle testa på. Ångrar mig obeskrivligt mycket hur jag kunde gå emot mina egna värderingar. Hur kan man helt plötsligt börja ändra på sig själv och gå emot allting man står för?

Sommarlovet närmade sig och det innebar två jobb. Den sommaren var väldigt rolig och jag fick många nya kompisar. Jag fyllde 18 år och klarade körkortet. Köpte även en bil som gjorde att jag kunde göra vad jag vill. Jag körde ner till Ullared, åkte till Mall of Scandinavia och åkte runt halva Västmanland. När höstterminen började mådde jag bra. Några veckor senare insåg jag att jag kunde sjukanmäla mig själv från skolan, vilket innebar mycket skolk så jag nästan blev av med mitt CSN. När jag skolkade var jag antingen hos kuratorn, shoppade eller ute på andra äventyr. Runt den här tiden började även mitt självskadebeteende igen. Vart tog den gamla tjejen vägen som aldrig skolkar eller rökt förut. Hon stannade helt enkelt kvar på Malta.

Eftersom jag fyllde 18 den sommaren blev det mycket festande. Jag drack alkohol hela tiden. Det spelade ingen roll om det var en måndag eller fredag, det fanns alltid en anledning till att dricka alkohol. När alkoholen tog över mitt liv uppstod även min kärlek för McDonalds. Det innebar att penarna gick till donken, bensin, cigaretter och alkohol. Träningen la jag även helt på hyllan detta år. Har skadat min kropp på alla sätt som går.

Under 2018 räcker det inte bara med att jag ändrats helt som person, utan har under sommaren varit på tre begravningar. Min gammelmormor, mormors bror och morfars syster gick bort. Mer negativa saker hände så klart detta år. Min familj separerade helt och jag börjar inse nu hur jobbigt det verkligen är. Tappade kontakten med min pappa efter ett bråk som jag hoppas vi kan lösa 2019 och att vi får tillbaka den kontakten vi hade innan bråket.

När man sammanfattar allt dåligt som har hänt detta år blev det ganska många saker. Jag hoppas att 2019 blir ett mycket bättre år där jag både tar tag i träningen och relationen till min familj. 2019 är året då jag kommer hem från Malta! ;)

Mitt mående!

2018-12-20 16:26
Från Amandawestergren

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg men nu äntligen kommer ett! Den här hösten och vintern har varit väldigt jobbig för mig. Jag blev väldigt deprimerad och gick inte till skolan på flera veckor. Men nu börjar allting bli bättre tack vare mina underbara kompisar! Är så tacksam över att ha såna underbara människor i mitt liv. Allting blir bättre om man har människor som bryr sig om än. Egentligen vet jag inte varför jag var deprimerad men jag kände mig bara ensam. Det slog mig ett halvår senare att jag inte har någon pojkvän att vända mig till när jag har problem. Även fast jag hade mina kompisar så kände jag mig så otroligt ensam. Jag kunde inte vara hemma själv utan att börja gråta, så jag sov alltid hos någon av kompisarna. Nu tycker jag att det är skönt att få vara själv. Jag kan ligga i sängen hela eftermiddagen och bara kolla på serie, exakt som jag kunde gjorde för 8 månader sen. Så skönt att jag är påväg tillbaka till mitt vanliga jag. Det ända som jag fortfarande är för lat för är att börja träna. Det är någonting jag absolut inte orkar med! Jag förstår inte vart jag kan hitta motivationen till det. Får helt enkelt bara bestämma mig för att börja träna och sen gör jag det!
Imorgon är det sista dagen i skolan sen får jag jullov. Det ska bli väldigt skönt att slippa skolan ett tag och bara ha kul med kompisarna. Julafton i år vill jag inte ens tänka på. Vi får se hur den blir!
Hoppas ni får ett bra avslut på 2018!

ULLARED!

2018-10-29 15:10
Från Amandawestergren

Tatuerar mig & Köper bil!

2018-10-26 10:18
Från Amandawestergren

BIOPREMIÄR!

2018-09-13 22:03
Från Amandawestergren

Äntligen ny video!!

2018-09-06 21:27
Från Amandawestergren

Skulle uppskatta det väldigt mycket om du gilla, kommentera och prenumerera! <3


SOMMARLOV!

2018-06-15 11:08
Från Amandawestergren

Hej! Nu har jag äntligen sommarlov! Att sluta 2:an på gymnasiet är inte sådär jättespeciellt enligt mig. Det ända vi gjorde var att rektorn höll ett tal, lyssnade på en elev som spelade lite piano, sjung och sen skulle vi gå till klassrummen. När vi samlats fick vi gå hem. Så roligt var det. Alla studenter var överlyckliga, de sjung och blåste i sina visselpipor för att höras så mycket som möjligt. Om 1 år är det min tur och det känns superbra! Alla tycker att det är kort tid kvar men för mig känns det som en evighet. Kan inte fatta att man måste boka håruppsättningar till balen redan nu eftersom det känns alldeles för tidigt. Hoppas att nästa år går fort!


Nu sitter jag på bussen påväg till Hallstahammar. Jag börjar sommarlovet med att åka hem till pappa och sola. Måste få lite färg nu för jag har tappat all sen Malta. Imorgon ska jag jobba så sommarlov tycker jag inte att jag har riktigt än. Hoppas på att det blir lite finare vänder också så man kan sola mycket!

☀️☀️☀️

2018-06-12 15:49
Från Amandawestergren

Hej! Nu får jag snart sommarlov! På fredag får jag mitt sista sommarlov vilket ska bli väldigt kul! Jag ska jobba mycket och bara njuta av sommaren. Det märks att det snart är sommarlov då vi bara är 4 personer i klassen nästan varenda dag. I sommar ska jag jobba på Glass & Berså vilket är en glassrestaurang som ligger utanför Arboga. Riktigt kul ska det bli! Mycket har hänt sen jag kom hem från Malta och Prag. Jag har haft det riktigt kul. Varit mycket med kompisar och gjort de jag blir glad av. Fick nästan F i Svenska 2 eftersom jag fick F på ett och samma prov 3 gånger, men lyckades iallafall få ett E. Jag har skolkat från danslektionerna för att jag inte kunde dansen som vi skulle ha uppvisning med. Jag har köpt en ny mobil. Jag har åkt till Norrköping och Söderköping. Mamma har opererat höften så jag får övningsköra med henne så att hon kan komma någonstans. Jag har gått på 5 teorilektioner på körskolan samt att jag haft 3 körlektioner. Körkortet närmar sig och jag är sååååå taggad på att fylla 18 år!! Jag har kollat på 5 säsonger av Greys Anatomy. Jag har solat solarium för första gången. Skolan har tagit mycket på mina krafter. Stressas som satan har jag varit men nu när sommarlovet är runt hörnet kan jag äntligen börja andas ut!

Bjuder på en bild på mamma eftersom hon är grym! ❤️

Hur går det med Körkortet?!

2018-05-19 19:37
Från Amandawestergren

Hej! Just nu i mitt liv är det väldigt stressigt. Kanske överdriver lite men jag känner så mycket press just nu med skolan och körkortet att jag blir stressad så fort jag tänker på det. Sen jag kom hem från Prag har jag börjat med teorikurs på körskolan. Har varit där två gånger och nu på tisdag blir den tredje gången. Det är inte så långt kvar tills augusti då jag ska skriva och köra upp, därför känner jag mig väldigt stressad. Egentligen har jag väldigt lång tid kvar då jag kan plugga men det är så mycket olika saker man ska kunna så det känns som hur mycket som helst. Snart är det sommarlov och då ska jag plugga väldigt mycket!

I går var jag på riskettan vilket är en dagsutbildning man måste gå innan man ska skriva och köra upp. Den var bara i tre timmar vilket gjorde att det inte blev så långtråkigt. Direkt efter riskettan skulle jag ha min första körlektion. Jag var väldigt nervös eftersom jag skulle ha en ny handledare och skulle köra i en annan bil. Lektionen gick riktigt bra och jag fick lära mig några nya saker som jag inte tänk på innan. Idag övningskörde jag lite mer för att få in de sakerna jag tränade på igår. Riktigt bra tycker jag att det går ;)

Vila i frid Gaggemormor!

2018-05-09 21:37
Från Amandawestergren

Hej! Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg men nu har jag äntligen kommit hem från både Malta och Prag. Jag hade det jättemysigt i Prag, men det var så skönt att få komma hem igen! När jag kom tillbaka till skolan var det både roligt och förvånansvärt hur lite vi hade missat. Det var inte många uppgifter som resten utav klassen hade gjort så det var skönt att inte ligga allt för mycket efter. Nu till det jag tänkte berätta... Jag kom hem från Prag på torsdag eftermiddag. Bara några timmar senare fick jag ett besked som inte kom så oväntat men man hade inte hoppas på att det skulle hända än. Mamma kom in till mitt rum. Hon såg att jag hade tänt ljus och då säger hon "Du har tänt ljus för Gaggemormor". Först fattade jag inte riktigt vad hon menade men efter bara några sekunder började tårarna att spruta. Min Gammelmormor har gått bort. Hon hade somnat in under natten mellan måndagen och tisdagen. De som jobbar på äldreboendet märkte att hon hade gått bort på tisdags morgonen. Mormor som berättade för mamma vad som hade hänt, ville inte ringa och säga någonting när vi var i Prag och de var bra tänkt. Min Gammelmormor blev 97 år, hon skulle ha fyllt 98. Man var på ett sätt inställd på att hon skulle gå bort eftersom hon var så gammal, men mår ändå jättedåligt över det. Det är en tröst att veta att hon inte led utan att hon somnade in i sömnen. Nu är hon återförenade med Gaggemorfar och hon får träffa min Morfar. Om du kanske undrar varför jag skriver "Gagge" så betyder det gammal. När jag var liten så kunde jag inte säga Gammelmormor och Gammelmorfar så det blev Gaggemormor och Gaggemorfar.

Jag tycker att det är lustigt hur hjärtat bara kan stanna sådär när man sover. Gaggemormor hade varit väldigt trött den senaste tiden. Hennes kropp orkade helt enkelt inte med mer. Är så sjukt tacksam över de 18 åren jag fick med henne. Hon var en underbar person! Älskade Gaggemormor, du kommer alltid finnas i mitt hjärta! <3

PRAG!

2018-05-01 17:38
Från Amandawestergren

Hej, igår landade vi här i Prag. Flygresan gick jättebra och vi kom fram på kvällen så vi hann inte med så mycket mer än att äta igår. Maten var väldigt god! Idag startade dagen med hotellfrukost. Så lyxigt! Sedan drog vi ut på stan för att upptäcka vad som finns att göra. Vi åkte upp för ett litet berg och sen gick vi till en judisk kyrkogård. När vi hade gått som längst satt vi oss på en uteservering och beställde någonting att dricka. Jag tog en rasberry lemonade. Har aldrig smakat någon godare lemonad! Efter drinken blev det lite shopping. Det ända jag fick med mig där ifrån var en vanlig basic tröja från H&M, bättre än att gå tomhänt. Igår shoppade vi också lite men sakerna jag shoppar på denna resa kommer jag visa senare! Nu ska vi ut igen efter en välförtjänt powernap, för att äta lite mer mat och bara ha det mysigt! Bjuder såklart på lite fina bilder ifrån Prag! ;)

Malta dag 3!

2018-04-30 01:22
Från Amandawestergren

Hemma igen!

2018-04-29 17:57
Från Amandawestergren

Hej! Nu är jag hemma efter Malta. Jag kom hem inatt så har fått sovit i min egna säng! SÅÅÅÅ skönt var det! Idag har jag inte gjort så mycket. Först vaknade jag, snackade lite skit med brorsan och sen åt jag frukost. Efter det började jag städa undan alla saker som min föräldrar hämtat från Linus. Väldigt mycket saker blev det och allt kastade jag bara ner i en låda. Sen var det dags att ta tag i resväskan... Det gick fortare att packa upp alla saker än vad jag hade trott. När jag packat upp allt var det dags att börja packa nästa resväska, men den här gången en mindre. Imorgon åker jag och familjen till Prag. Ska bli så skönt att få komma iväg igen så man får spana in de tjeckiska killarna! ;)

Malta dag 2!

2018-04-25 17:20
Från Amandawestergren

Blue Lagoon!

2018-04-25 09:22
Från Amandawestergren

Hej! Igår tog vi en dagsutflykt till Blue Lagoon som ligger här på Malta. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad det är men det ligger vid en liten ö och vattnet är jätte blått där! Så vackert var det. Man kan säga att det är som en strand fast utan en riktig strand och många turister åker dit. Klockan 10 gick båten från Sliema till en ö som också tillhör Malta. Det tog ca 1,5 timme att komma dit med båt. När vi kom fram märkte vi att det inte är mycket till strand så vi får sola på en hård brygga men utsikten var fin iallafall! Vi skulle stanna på ön i 4 timmar och klockan 4 gick båten hem. Vi solade och badade under de fyra timmarna och sen åkte vi hem. Det var så fantastiskt vackert där och så klart brände jag hela min rygg! ;)

Har du missat?!

2018-04-24 23:17
Från Amandawestergren

Vilken möjlighet!

2018-04-20 23:48
Från Amandawestergren

Hej, tänkte passa på att skriva ett inlägg nu medans man fortfarande är vaken. Idag har jag varit ledig ifrån min APL-plats och inte gjort så mycket. Satt och solade lite och åt jordgubbar. Bästa kombinationen! Det är synd att vi bara kan sola några timmar per dag (om vi inte åker till en strand), eftersom solen bara lyser på altanen i någon timme. Igår hade mina kompisar satt sig och solat utanför huset och då hade några ringt polisen... Tydligen får man inte visa för mycket hud framför en kyrka, haha. Det har inte heller varit så fint väder här. Idag var en skön och varm dag men det var ännu varmare i Kungsör vilket gjorde att jag längtade hem lite.

På bilden ovanför ser ni några palmer som jag tyckte var fina, samt Lidl som ligger bakom. Där handlar man minst 1 gång om dagen eftersom det är billigt och ligger direkt utanför vårt boende. Det ända man lever på här nere är vatten och skräpmat. Vårt boende är ganska äckligt vilket gör att man inte vill laga mat här. Då blir det skräpmat flera gånger om dagen. Ganska nära oss ligger även en restaurang som serverar bland annat gyros och sallad. Där har man ätit några gånger och det som är bra är att man kan ta take away. Det jag har ätit mest av under dessa två veckor är cesar sallad. Det är så sjukt gott! Komer nog aldrig tröttna på det! Imorgon är det bara en vecka kvar sen åker vi hem... Då har jag klarat mig själv för första gången i 3 veckor. Är så glad över att jag tog den här möjligheten och verkligen åkte!

MALTA!

2018-04-19 18:23
Från Amandawestergren

Hej! Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Nu har jag snart varit på Malta i 2 veckor. Jag har haft det jättebra här! Just nu är alla sjuka. Det är något virus som går runt. I denna stund vill jag bara åka hem, få en kram av mamma och lägga mig i min säng. Skönt att det bara är 1 vecka kvar på lördag.

Om det är någon som är intresserad så har jag praktik på ett företag som heter Curtain Raiser. De anordnar partys med olika teman. I helgen var det två partys. Det första var Frost tema och det andra var bil tema. Det var jättekul men man blir så trött! Nu i helgen är det också några partys men är inte så taggad eftersom jag känner mig dö-sjuk. Tur att jag är ledig imorgon!

Imorgon åker jag!

2018-04-06 20:24
Från Amandawestergren

Hej! Imorgon kommer äntligen den dagen jag längtat efter! Jag åker till Malta för att ha APL där i 3 veckor! Jag ska åka bort från Sverige och det ska bli så himla bra! Självklart kommer jag vlogga och blogga den här resan så du får gärna börja prenumerera på min youtubekanal!!

HEKTISK KONFERENS!

2018-03-29 21:31
Från Amandawestergren

Hej på er! Jag ska snart gå och lägga mig efter en riktigt lång dag. Dagen började jättebra då jag fick vakna upp bredvid Linus. Morgonen var väldigt lugnt men sen när jag kom till skolan blev det fart. Jag fick väldigt mycket skolarbete gjort som jag inte orkat gjort innan, men idag tog jag tag i uppgifterna. Efter de två första lektionerna skulle halva klassen börja förbereda inför en konferens vi skulle anordna på eftermiddagen. Jag var en av de som skulle hålla i konferensen och jag blev riktigt stressad. Vi började med att ställa iordning salen så som rektorn ville ha det. Vi hade mycket dötid efter det. Vi tog det lite lugnt och sen var det sagt för svenska. Vi hade ett litet test och det gick väll sådär... Inte det bästa jag skrivit men hade inte pluggat heller. När jag hade skrivit klart testet skulle vi börja skära upp frukten inför konferensen. Nu började jag bli jävligt stressad! Tillslut, efter all stress, vart det riktigt bra! Alla var verkligen så nöjda med vad vi hade gjort! Både rektorn och lärarna. Alla tyckte om fikat och speciellt smoothiesarna som vi bjöd på! Det vart ett bra avslut innan påsklovet. Kommer inte komma tillbaka till skolan på mer än 1 månad! Först nu är det påsklov och sen åker jag till Malta i 3 veckor! Det ska bli så skönt!

Jag är tillbaka!!!!

2018-03-27 16:34
Från Amandawestergren

Nu finns det äntligen en ny video uppe på min youtubekanal! Hoppas du uppskattar videon och kanske till och med vill prenumerera! :)

HUR F*N KAN MAN GÖRA SÅ?!

2018-03-26 21:14
Från Amandawestergren

Jag förstår verkligen inte hur människor kan vara så tröga? Hur kan människor vilja såra en annan människa? Idag hände en sak som gjorde mig så himla arg! Innan helgen köpte min bror Adam ett Gucci-bälte. Som ni kanske förstår kostade det bältet väldigt mycket. Både jag och min mamma tyckte att det var mycket pengar att lägga på ett bälte, men min bror hade redan bestämt sig för att köpa det så han gjorde det. Han har haft på sig det varenda dag och idag hände det. Hans bälte blir snott. Adam skulle ha idrott och han hade lagt bältet i väskan, längst underst. Under alla skolböcker och andra kläder. Då är det någon som går in i omklädningsrummet, rotar i Adams väska och tar bältet. Hur sjukt är inte det? Att en människa/människor är så avundsjuka att de måste sno andras saker?! Har man inte lärt sig att det är fel?! Man rör inte andrar saker! Adam köpte det där bältet för alldeles egna pengar som han fått i födelsedagspresent. Du som tog bältet, tänk om någon gjorde så mot dig?! Hur skulle du må?!

Jag tycker iallafall att det är helt sjukt! Det var inte av en slump heller eftersom tjuven bara rotat i Adams väska och bara tagit bältet. Det måste ha varit någon som går på samma skola eftersom de viste att han skulle ha idrott just då. Vi kan bara spekulera i vilka idioter som tagit bältet. En polisanmälan är gjord och om jag ser någon gå runt med ett sånt bälte kommer det inte bli kul!

Det blev ett lite tråkigare inlägg idag men behövde verkligen skriva av mig angående det som hände. Om någon vet något får den gärna skriva till mig! :)

NYKLIPPT!

2018-03-20 17:00
Från Amandawestergren

Hej! Idag var jag hos frisören för att äntligen få klippa mitt slitna hår. Jag gick till Hair på Nygatan som ligger i Arboga, som såklart ligger på Nygatan ;) Jag klippte mig hos en som heter Therese och jag är verkligen super nöjd! Hon var jättetrevlig och klippte exakt så som jag ville ha det! Kan inte bli gladare! Jag tror inte man ser så mycket hur resultatet egentligen blev men jag klippte av mer än 1 decimeter och klippte upp i luggen. Jag är verkligen super nöjd!!!

VI HAR GJORT SLUT...

2018-03-18 16:53
Från Amandawestergren

Som du säkert kan förstå med rubriken så har jag och Linus gjort slut. Det tog slut i torsdags och nu känner jag att jag kan skriva om det. Självklart mår jag jättedåligt över det men jag tror att det kommer bli bättre för oss båda om vi inte är tillsammans. För två veckor sedan tog vi en paus då jag kände att jag måste fokusera på mig själv först och främst. Jag älskar inte mig själv och därför ville jag jobba på att göra det. Så vi tog en paus och veckorna gick utan att jag saknade honom alls. Linus mådde så klart jättedåligt av att inte veta hur jag kände så till sist var vi tvungna att göra slut. Jag vet fortfarande inte hur jag känner angående vårt förhållande men det känns som om vi mer är vänner än ett par. Nu när vi gjort slut är det jättejobbigt att vara ensam. Ibland mår man bra och ibland börjar man bara gråta. Jag och Linus har inte pratat så jättemycket sen i torsdags men snart kommer dagen då jag måste hämta alla mina saker jag har hos honom. Jag är så oerhört tacksam över att vårt förhållande inte slutade med otrohet. Nu kan vi vara vänner fast att det kommer ta tid att bearbeta det som hänt. Vi var ändå tillsammans i 2 år och 5 månader. Det kommer ta lång tid att vänja sig med det här. Men nu vet du vad som har hänt. Det här blogginlägget var jättejobbigt att skriva men Linus är verkligen min bästa vän. Han vet allt om mig och vet hur han ska hantera min humörsvängningar. Vi hade världens bästa tid tillsammans och vi får hoppas på fler bra minnen i framtiden! <3

Bjuder på en bild för att visa att jag är glad även om det är jobbigt just nu. Livet blir vad du gör det till!

SHOPPING!

2018-03-09 17:25
Från Amandawestergren

Hej! Idag hade jag kortdag i skolan med bara en lektion. Det var väldigt skönt, så efter skolan hade jag tid för shopping. Jag åkte in till Rusta först för jag skulle köpa en resväska, eftersom jag snart ska utomlands. Jag hade kollat på en rosa resväska som jag hade tänkt att köpa. Men när vi kommer dit ser jag någonting ännu bättre! Det är en resväska i vit marmor! Jag blev så förälskad i den! Jag tvekade inte en sekund utan bestämde mig direkt för att den skulle jag ha. Inga mer beslut togs utan jag gick till kassan och betalade. Den kostade 799kr och kommer från Rusta. Den finns även i svart marmor så passa på om du vill ha en snygg resväska!!

JAG ÄR BESATT!

2018-03-07 21:01
Från Amandawestergren
1 flak Nocco! Superpris!

Hej! Om du kollar på bilden ovanför ser du min Noccohörna. Det är 15 styckna Noocon som jag inte har druckit upp än, fyra melon, sex caribbean, en persika, tre tropical och en päron. Såklart har jag en redbull också men den passar inte in. Jag har haft alla i 1 månad nu. Istället för att ta en som jag redan har hemma så köper jag nya hela tiden så att det fylls på i hyllan. Jag spar på saker tills det nästan blir dåligt. Det är samma sak med kläder. Jag köper dem, älskar dem, men använder de inte för att jag är rädd för att förstöra dem. Är det här beteendet normalt? Alla i min ålder slösar pengar på allt möjligt medans jag får ångest varenda gång jag köper en grej. Nu får det faktiskt ta och bli skärpning. Imorgon ska jag börja med att dricka en Nocco från min hylla och bara för att jag ÄLSKAR Nocco så mycket kommer jag säkert köpa fler!!!

STRESS

2018-03-06 12:49
Från Amandawestergren

Så himla skönt att redan ha slutat! Den sista lektionen var inställd, vilket betyder att jag ska hem och plugga. Det är inte lika kul men det är mycket i skolan som ska vara klart till nästa vecka så är väldigt stressad. Det är inga roliga saker som ska vara klara heller utan det är jobbiga saker som jag inte orkar göra. Men det måste göras så då är det bara att göra det. Jag har inte heller sovit bra sen i fredags. Det gör att jag inte orkar jobba lika bra i skolan och har inte lust att göra någonting. Men inatt hoppas jag att jag kan sova bra!

AVSLÖJAR ALLT!!!

2018-03-05 16:45
Från Amandawestergren