RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-28 20:10:50

CarolineCyren blogg

CarolineCyren blogg på Nouw

Personlighetstest för omsorg!

2019-08-28 19:14
Från CarolineCyren


Om du behöver körkort för att köra en bil behöver du definitivt ett körkort/personlighetstest för att fostra barn!☝

Skall du jobba med människor, barn, samhällets framtid?

Vissa yrken kräver ett stadigt CV men vet dom vem du är och HUR du är? Personlighet är extremt viktigt vid detta yrkesval. Det är människor. Så även hemtjänsten och äldre som behöver omsorg. Vi vill inte ha någon som räknar sekunder i hemmet hos de äldre för att få ut lön, vi vill ha de som brinner för att hjälpa och finnas hos andra människor.

Om du behöver körkort för att köra en bil behöver du definitivt ett körkort/personlighetstest för att fostra barn. Ett körkort, personlighetstest att ta hand om barn, äldre. Där har vi det.

Mitt ärr

2019-06-04 16:03
Från CarolineCyren

För dig som inte vet så föddes vårt första barn med en extremt ovanlig hjärtsjukdom vilket resulterade i att jag mötte döden när jag var 24 år...
Döden kom och vände i hissen, han överlevde . Vi tillbringade många veckor på Drottning Silvias Barnsjukhus. Jag minns en sommarmorgon där vi fick frukost, på en parkbänk utan hopp. Han låg i en respirator och kunde inte vakna.

Vad känner man som förälder till sig själv?
Att det enda jag hade kvar var ett fot-avtryck på ett tjockt papper utmätt i cm hur min bäbis såg ut för att sedan lägga honom i händerna på ”någon” som kanske "kan" rädda mitt barns liv...


För att sedan kasta barnvagnen, barnvaggan, blöjtårtor osv. Hoppet var borta.

Vi låg inne, jag började tappa mitt hår, mitt ansikte var täckt i tårar, trauma.
VÅR son klarade sig utan några som helst skador och biverkningar. Han har ett coolt ärr tack vare duktiga läkare och personal!

Igår var vi på #barngolfen, den är till för att sjuka barn och deras syskon skall ha roligt och glädjas av livet. Att skapa livsglädje även om livet medför motgångar.

Vem är du?

2019-05-29 18:26
Från CarolineCyren

Okej, hade en fantastisk diskussion med min soulie. Visst är det väl sjukt att man skall närma sig 30 innan man hittar en människa som är en kopia av sig själv och sitt sätt att tänka? Får ofta höra att jag är en märklig prick, haha. Så hittar jag en medmänniska som är exakt likadan. Vi kan verkligen skratta, i samma anda ha ångest över vår egna existens Nä, nu överdrev jag.. Men vi skrattar åt livet, åt orättvisor. Åt allt. Sen lipar vi också, det är ju så vi fungerar. Vi har en stark förmåga, INTUITION! Vi har en magkänsla som heter duga. Känner du dig själv?

Jag tycker att du skall göra detta test för självkännedom! ❤️

https://www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest

”-Sluta vara så känslig!”

2019-03-29 14:28
Från CarolineCyren

Oj, vad längesen jag skrev av mig. Jag får ofta höra ”Sluta var så känslig!” Såhär är det, jag är en människa som har mina känslor på utsidan. Jag säger ofta det jag känner och tycker och det kan säkert få många att rygga tillbaka.

Jag har en stark empati för människor och tror gott om alla. Då menar jag ALLA! Gråter någon så gråter jag också, skrattar du så skrattar jag. Behöver du min hjälp så kan du med all sannolikhet räkna med mig dygnet runt. Jag säger hej till varenda människa jag möter med ett leende.

När någon sårar mig så går jag sönder och blir extremt ledsen. Jag är rättvis och behandlas någon illa så tar jag till handling för jag eftersträvar förändring, jag ryggar inte.
De som känner mig vet det.

Jag skulle aldrig vara taskig emot någon oprovocerat. Jag anser att alla är bra människor med bra och dåliga egenskaper. Jag vet ett scenario då jag blev ombedd att vara tyst för att inte ställa till dålig stämning, det var då en liten flötmunk som satt i soffan och kommenterade en av Sveriges vackraste kvinnors vikt. Visst, det är inte mitt bekymmer men jag tycker samtidigt att det är det. Att man som människa står upp för andra. Ja, mina grodor hoppade ur munnen och svaret blev ”Haha, den kvinnan skulle inte ens titta åt ditt håll! Se på dig själv!”

Fick också höra att några kvinnor hade kastat ur sig saker om mig när jag läste mäklarprogrammet. ”-Haha, skall hon springa runt där som en dum blondin i sina klackar då eller?”
Ja, dessa tjejer fick en konfrontation som heter duga och slutade med att de åkte hem och grinade.

Jag håller inte käft om någon eller någon i min närhet, ibland jag själv blir bemött på ett taskigt sätt. Det är min plikt som medmänniska.

”Sluta var så känslig! ” Vad sägs om att sluta vara så okänslig? Ingen gillar apatiska personer. Tänk på det.

BOKA DIN PLATS TILL EVENTET 9/6 PÅ FALKENBERG STRANDBAD

2018-05-16 13:11
Från CarolineCyren

Har du bokat din plats till dagseventet på Strandbaden? Tillsammans med Fru vide Carlsson Paula Uribe och Hugo Rosas den 9/5 blir det träning, lunch, spa, middag och inspiration. För mer info kika in på hemsidan, där även anmälan sker.

Vi ses väl ?! ☀️

BOKA DIN PLATS HÄR:

https://luxuriousvip1.webnode.se

(bild: @chang_j)

Studio Z

2018-05-16 13:03
Från CarolineCyren

(I samarbete med Studio Z)

Jag vill inleda detta inlägg med att jag vill inte väcka nya idéer utan ge er min rekommendation om ni har en befintlig idé/tanke på botox eller fillers❗️ Dvs, går du i tankar på att testa botox, tear trough eller fillers så är det Studio Z som jag besökt flertal gånger och är alltid jätte nöjd. I centrala Göteborg finner ni en mysig studio som jobbar efter att förbättra/förfina. De tackar nej till kunder som vill ha onaturliga resultat och strävar efter att förbättra DITT naturliga.

När jag besöker Marie på Studio Z har vi lagt botox i pannan, argrynkan och kråksparkarna (d.v.s runt ögonen) Vi lägger fillers under ögonen, så kallad "Tear trough" för att fylla ut djup under ögonen. Vi lägger även lite fillers i läpparna för att förstärka konturerna. 

Vill du kika in hos Studio Z så finner du länken här nedan: 

https://www.studioz.se

https://www.bokadirekt.se/places/studio-z-12625



Hårtrix och tips!

2018-04-07 15:13
Från CarolineCyren

Jag har haft extentions i håret i säkert fem år nu. Jag har även utbildning inom keratinlöshår sen några år tillbaka d.v.s att jag faktiskt vet vad jag pratar om. Jag har provat alltifrån Clips, keratinvax och tejp ifrån olika butiker och leverantörer. Keratin är en bra typ av hårförlängning då slingorna är tunna men det tar tid att både sätta i och plocka ur. Jag minns att man fick avsätta en halv arbetsdag för att sätta i löshåret.
Clips är smidigt för den som vill ha längre hår vid något enstaka tillfälle då man kan plocka ur och sätta i som man vill.
Men tejp! Nu har jag haft i Flex-tejp ifrån leverantören Gocciani som är en stor leverantör ut till frisörsalonger runt i landet. Deras hår är av hög kvalité, håret håller sig snyggt i ca 3 omsättningar. D.v.s 8 veckor x 3 omsättningar = 24 veckor som motsvarar 6 månader. Att kunna ha fräscht och fint hår i sex månader till ett bra pris, då förstår vi båda hur prisvärt det är.
För att inte jämföra äpplen och päron på marknaden men ändå kunna förklara hur hållbart det är kan jag berätta att jag och en vän satte i hår samma dag fast ifrån olika leverantörer. Mitt hår satt i dubbelt så lång tid utan att få skeva fästen eller tapp av slingor.
Tejpen ifrån Gocciani är följsamt i håret, tunna remsor som du tillsammans med din frisör sätter i.
Jag vill också slå ett slag för inköpspriserna för dig som frisör. Se över inköpspriset för att göra en större marginal i påslag men ändå kunna erbjuda kunden ett lägre pris. För löshår kan vara dyrt!
Jag vet att Gocciani letat längre efter den perfekta tejpen och har många kunder som faktiskt byter till deras hår ifrån mer etablerade märken på marknaden. Det är ett bra betyg om du frågar mig.
Så är du frisör vill jag tipsa dig om att registrera ett konto hos Gocciani för att kika på håret (Håret kommer med snabb leverans direkt när du lagt en order)
Och för dig som är sugen på långt svall till sommaren, eller bara fylla ut till en tjockare lugg, be dig frisör att köpa in Flex-extentions ifrån Gocciani, både för din plånbok och kvalité.
Så mycket olika typer löshår och trix jag testat genom åren i kombination med kunskap inom löshår vet jag vad jag pratar om.

Beautyemporium.se

2018-03-29 13:53
Från CarolineCyren

I samarbete med Beautyemporium.se har jag fått äran att recensera Maybelline Color Sensation och Maybelline The Colossal Volym Express Big Shot Mascara


Jag tycker att man skall piffa upp sina läppar med lite färg, att faktiskt våga sätta färg på vardagen. Jag valde en färg som heter PEARLY PINK denna gång då jag tycker att en glimrig, soft rosa matchar mer med smink och fokus på ögonen. Läppstiftet heter Maybelline Color Sensation

Det känns som att man ibland får välja, antingen fokus på ögon eller fokus på läppar. Jag tycker att stiftet sitter bra och kladdar ej ut sig. Jag tycker också att Maybelline har prisvärda produkter med god kvalité.

Mascaran var också grym, jag lever ju lite efter mottot "More is more" och bara namnet på mascaran säger sig självt. Maybelline The Colossal Volym Express Big Shot Mascara Det blir mycket! Borstens storlek gör att fransarna blir fylliga, volymiga och helt smashing. Nu har jag fransförlängning under och målar alltid fransarna för så mycket fyllighet som möjligt. Att då använda en mascara med mjuk borste är att föredra för att inte skada fransarna och denna var väldigt lättarbetad.

Du kan beställa läppstiftet och mascaran lätt och smidigt hos Beautyemporium.se som dessutom erbjuder fri frakt!






Avslöjandet

2018-03-29 08:13
Från CarolineCyren