RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-01-13 14:57:50

MarjorieValderrama blogg

MarjorieValderrama blogg på Nouw

Min stora tjej 😍🌸

2019-01-13 10:03
Från MarjorieValderrama

Vad tiden går snabbt!!
När jag blickar tillbaka så känns de som igår när vi kom hem från BB. Men min lilla prinsessa är snart 3 månader. Det kan låta lite för vissa men det är mycket för mig. Det går för fort och jag hinner inte med . Hon växer och börjar mer och mer bli en liten människa som man kan kommunicera med.

Kan fortfarande inte förstå att hon är min. En sån underbar blandning av min sambo och mig . Att följa hennes faser och utveckligen steg för steg är något så underbart att det inte går att beskriva. Mitt hjärta fylls av så mycket glädje och kärlek när jag tänker på henne.

Mitt liv är verkligen så himla komplett nu. Har alltid älskat barn men att ha ett eget är verkligen något så unikt. Det går liksom inte vara en sekund utan henne för känner mig så tom utan henne.

Hon är min diamant och längtar att få följa hennes resa ❤️.

Nu ska jag sluta va uppkoppla och ta en liten paus och umgås med min familj .

Vi ska ut och power walka i Ågesta och få lite frisk luft. Älskar långa promenader med min lilla älskling.

Ha en underbar söndag mina vänner och njut av de fina vädret ute ☀️❄️

Två månader snart <3

2018-12-05 12:01
Från MarjorieValderrama

Hej gott folk!!

Nu har man landat lite och hittat sig lite rutiner kring hur man ska hantera det nya livet. Trodde verkligen det skulle vara enklare än vad det har varit men inget är ju lätt när man är helt främmande till det.

Snart två månader eller den 25/12 blir det två månader men jag tycker det går så fort. I början var det en liten frustration för det gick sakta då man dag in och dag ut satt inne och bara ammade och bytte blöja. Men nu är ju hon en liten karaktär som hänger med mera med blicken och gör mer ljud och rörelser.

Hur man upplever sin graviditet och sen mammarollen är så olika från person till person. För min del då jag hade grymma 9 månader utan några större problem så trodde jag att det skulle fortsätta så. Men det är tufft att vara mamma, speciellt om du är helt ny och inte alls vet hur man ska göra eller hantera vissa situationer.

Bebisbubblan som ganska många pratar om hann jag tyvärr inte uppleva i början utan det blev babyblues med sjukt mkt hormoner som jag inte alls var beredd på eller visste hur jag skulle hantera. Det värsta var ju att man kände sig helt tom ibland inte att jag aldrig ville hålla i min bebis utan bara att jag kände mig låst i en kropp som jag själv inte tyckte om. Då snackar jag inte utseendemässigt utan känslan att inte kunna röra eller lyfta på samma sätt som förr.

Då det blev kejsarsnitt så var jag tvungen att tänka på så mycket och kunde bara lyfta min bebisvikt osv och att bli så begränsad samtidigt som du har ont och alla dessa hormoner så kände jag mig helt misslyckad. Jag som var så stark och självständig innan så kände jag mig helt lost in space då.

Som tur så håller de där sig i bara några dagar eller kanske veckor men man kommer ur det och när du lär dig hantera situationen och börjar komma in i rutiner med din bebis så glömmer man bort allt de negativa.

Måste ändå säga att jag är glad att det blev så, då får man en annan syn på det hela. Det är inte lätt att bli mamma om du aldrig varit det förr eller haft erfarenhet kring vissa delar. Det är nytt, det är tufft och det är väldigt krävande (pratar för mig själv nu). Alla kanske inte upplever de som jag gjort.

Sen så är det en jävla press med att det ska funka med allt så som amning alla jävla råden folk kommer med osv. Ibland har man bara lust att säga BACKA och låt mig va haha och tro mig det har man rätt i att göra med.

Amningen för mig var en liten frustration de första dagarna på BB då jag inte fick till det och jag blir ju lätt irriterad om jag inte har kontroll över vissa saker. Men sen så har det gått så himla bra dock kör jag med amningsnapp av vissa själ men då hon går upp i vikt utan problem så ser jag inte de som något negativt. Vissa BM säger att man ska inte vänja barnen med det och andra säger att ifall om du mår bra och barnet ligger bra i sin kurva så fortsätt med det. Så därför tänker jag att jag lyssnar på den barnmorskan. Tycker verkligen de är så viktigt att tänka att mår mamma bra så mår barnet bra med.

Att se sig själv som mamma var helt galet för några veckor sen men idag känns det så naturligt på något sätt. Det känns verkligen som jag är gjord för detta och att denna resa med min fina Ophelia kommer bli så fantastisk. En resa tillsammans som vi själva kommer att bygga upp till livets historia.

Kärleken för den lilla fisen är enorm och för varje dag som går blir mitt hjärta större och större och den fylls med så mycket kärlek. Hon kommer ha det jobbigt när hon blir äldre för jag kommer alltid se henne som min lilla bebis.

Kommer aldrig känna mig ensam då jag vet att hon alltid kommer att finnas där för mig. Det sjuka är ju att hon är min nr 1 och sambon blir nr 2 haha för den kärleken du känner för ditt barn är obeskrivlig.

Jag är så kär så att jag spricker av glädje snart. Stunderna vi har tillsammans är helt magiska och skulle inte byta ut mitt liv just nu för något annat. Nu är det vi tre mot världen och ser så fram emot den resan.

Mamma älskar dig min lilla skitunge ❤

Sätesförlossning till akutkejsarsnitt!!

2018-10-31 11:25
Från MarjorieValderrama

Hej hej!!

Som ni kanske redan har sätt så har vår fina lilla flicka kommit till världen. Det känns overkligt fortfarande men så magiskt. Just nu svävar jag bland moln och känner mig så lycklig och kär. Att en sån liten plutt kan få mig att bli svag i hela kroppen är så otroligt. Det är liksom vårt barn, vår underbara, envisa och helt unika flicka. Ni kommer säkert tröttna på mig men ni förstår inte hur underbart det är. Jag är typ född på nytt jag med och hon har lyckats få mig att bli så djupt kär i henne.


Ska vi prata lite om förlossningen. Jag tycker det borde pratas lite mer om sånt. Egentligen inte bara om hur pass underbart och vilken upplevelse det är men också att det finns oro och komplikationer. Allt är inte perfekt eller som vissa vloggar får det att se ut. Man måste kunna skilja på svart och vit. Nu ska jag inte skrämma upp er och som sagt allas förlossningar är olika och så individuellt så går inte att jämföras med någon.


Vår resa startade den 24/10 kl: 04,20 på morgonen då mitt vatten gick. Det var en upplevelse för låg och sov sen helt plötsligt var det som en varm ballong gick sönder och det bara rann vatten haha. Blev inte rädd men chockad och skakade på Niklas för att väcka han. HAHA tror nog han blev mest rädd då jag kanske inte väckte han så snällt.

Vi ringde in till SÖS och de bad mig sova och komma in runt 09,00 för kontroll. Hade inte börjat få värkar så det var bara att lägga sig på nytt och ladda om med energi. Nu var det liksom snart dags kände jag.

När vi kom in vid 09,00 så kollade dem klarheten i vattnen och sedan hade dem koll på värkarna och hennes puls. Då allt såg bra ut så blev vi hemskickade och så skulle vi sätta igång förlossningen dagen efter ifall om inget hade hänt.

Vi åkte hem och chillade, var lite nervös för nu var det så nära. Runt 17 på eftermiddagen så började värkarna komma lite mer regelbundet och jag kände typ att det var på G. Till slut efter 2 timmar av intensiva värkar så kunde jag inte vänta mer utan bad Niklas ringa in och säga att vi var på väg.

Niklas släppte av mig vid entren och bad dem öppna dörren och ta med sig en rullstol för mina värkar var inte o leka med och hade så sjukt ont att jag inte kunde gå. Han parkerade bilen och barnmorskorna tog upp mig på rummet. Från den stunden eller rättare sagt redan från värkarna hemma så kände jag detta kommer bli så intensivt.

De kopplade upp mig mot allt och fick byta om till deras sexiga trosor som BY THE WAY är sjukt sköna tycker jag haha. Sedan var det dags att kolla hur öppen jag var då värkarna var intensiva. Var öppen 3cm när jag kom in och så frågade dem mig om huvudet var fixerad. Som vår barnmorska hade bekräftat sedan vecka 37 att hon låg rätt och allt såg så bra ut var rent av skitsnack.

Det var 3 barnmorskor, två läkare och en till barnmorska som hade mycket erfarenhet som kände på mig och kollade på varann med en chokande blick. Jag fattade inget och vart liksom lite nervös och arg att det var så många som var där nere och pillade på min fiffi utan att säga något. Då var det såhär mina vänner. Vår fina och underbara dotter var inte alls fixerad med huvudet nedåt utan det var hennes rumpa som låg nedåt och det hade den gjort hela tiden.

Att ligga där halv naken och få reda på detta och inte ens förstå egentligen vad det skulle innebära och mitt i sjuka och hemska värkar så vart allt väldigt blurrigt för mig. Läkarna gick ut och in hela tiden tills slut efter massa diskutioner mellan dem så säger ena läkaren. Vi har två val nu, antingen bryter vi på en gg och tar ut bebisen med kejsarsnitt eller så fortsätter vi med förlossningen. Vad vill ni göra???

I den stunden ville jag egentligen bara örfila henne och säga bestäm du för jag vet inte. Min första unge och sen får jag redan på att hon inte är fixerad och sen har jag ingen aning om vad sätesförlossning innebär, risker osv. Jag förstår självklart att de är en policy att inte bestämma åt patienterna men lite mer info eller rättare sagt lite mer kommando skulle jag behövt.

Dem sa vi är dem bästa på sätesförlossning så ska du föda med sätet nedåt så är det på SÖS. Då blev det så för inte hade jag ens tänk på kejsarsnitt eller ens velat de.

Förlossningen fortsätta som vanligt och timme efter timme så öppnade man sig 1cm, testade alla olika positioner för att hantera värkarna för att kunna typ välja vilken som kändes bäst sen när det var dags. Lustgasen var min bäst vän och så tacksam över att den fanns där hela tiden haha. Sedan efter 6 timmars värk då pallade inte min rygg mer så bad om Epidural som var heaven de med :) sån avslappning man fick och tid för att ladda om med ny energi. Nu är alla olika men kom ihåg att detta är jag och jag älskade att det fanns så mycket att välja mellan för att kunna hantera värkarna. Tror till och med att jag testa dem här TENS sladdarna med eller vad dem nu hette.

Under allt detta så fick man högt blodtryck och havandeskapsförgiftning haha så kände liksom vad mer kan komma nu då.

Efter 14 timmars kämpande med värkarna så var jag äntligen öppen 10 och då var det dags att krysta. Jag krystade i 2 timmar men inget hände det var tvärstopp. Hennes rumpa vägrade komma ut haha. Hon ville inte liksom. Vi försökte gång på gång men tills slut sa läkaren att vi fick avbryta och köra akut kejsarsnitt. Tydligen så ska man inte vänta mer än 2 timmar efter att man varit öppen i 10cm för risker och olika skador som kan påverka barnet.

Det bästa var att jag satt där med lustgasen på en pall och Niklas bakom mig som höll om mig och under tiden jag väntade så var det en supergullig barnmorska som tog fram naglacksborttagning och börja ta bort mitt naglack på fingrarna haha. Såg och kändes så skumt att göra just där och då.

Måste tillägga at under hela denna tid så var jag med om tre shift byten haha så fick träffa på alla möjliga BM och läkare och alla var verkligen så grymma <3

Nu var det dags att byta rum till operationssalen för kejsarsnittet. WOW säger jag bara. Det är som på film, du kommer in och det är så vit överallt alla står i SCRUBS och vilket jävla team. Så imponerad och så jävla tacksam att jag fick all den proffs hjälp där inne. Vilken struktur och samarbete dem hade mellan varann så jag hann inte ens bli nervös eller ens tänka något negativt utan jag kände mig så säker i deras händer. Efter 45 min så hörde vi ett eller flera skrik. Vår flicka hade kommit till världen och det går inte att beskriva känslan. Man måste bara uppleva den. Allt jag gick igenom var så värt de för när dem la henne på min famn kände jag enbart kärlek och en inre lugn.

Det är mycket mer som gick fel under denna tid men orkar verkligen inte ta upp i detaljer exakt. Det ända jag egentligen ville är att förmedla att allt kanske inte blir perfekt eller som du hade tänkt dig men som många har sagt till mig i slutet så är det värt det för då har du nått ditt mål och målet är att ha ditt barn vid din famn.

SÖS är lätt dem bästa, dock har jag inte varit med om detta innan haha så svårt att säga men det jag kan säga är att nästa barn förlöser jag på SÖS med. Sen att ha vetat att jag har gått igenom en hel förlossning och kejsarsnitt gör mig starkare psykiskt. Min kropp kommer vara så redo för nästa barn om det blir vaginalt för den har redan gått igenom alla dessa steg som behövs.

Nu är vår flicka med oss och allt känns mycket bättre. Vi är liksom tre hemma nu och bara det känns så overkligt.

Imorgon blir hon en vecka gammal och det känns som att hon kom ut igår haha. Det går fort men det är helt magiskt.BF IDAG 19/10 🌸💕

2018-10-19 06:14
Från MarjorieValderrama

Godmorgon godmorgon!!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det prinsessans beräknade dag
.

Nu tycker ni säkert gud så töntig men ni förstår inte längtan eller rättare sagt att vilja ha henne vid min famn nu istället för inne i magen. Känns som det har gått en evighet nu och bara för att hon trivs så mycket där inne så kommer hon säkert vilja va där en vecka till.
Men men vad ska man göra, de är bara att gilla läget och låta de ske naturligt.

Denna veckan har varit riktigt tuff, är extremt svullen och vätskefylld och det är mina lår och fötter som tagit mest stryk. Spelar ingen roll hur mkt man lägger i högläge eller har stödstrumpor de verkar inte hjälpa längre för min del. Så ni förstår varför jag känner mig klar och bara vill att hon ska födas nu.

Pappa har varit här hos mig under några dagar så det har varit nice för att göra mig lite sällis och sen så längtar han ju så mycket efter sitt barnbarn med. Imorgon kommer Mami upp så det blir en familjehelg med bara massa chill och vila för min del. Måste passa på då de snart är dags och sätter igång på riktigt.
Jag är verkligen redo och går bara runt och väntar nu så håll tummarna att det inte dröjer allt för länge tills hon kommer.

Önskar er en underbar helg, njut av höstvädret och alla dessa fina färger så blir nästa inlägg när kulan är ute in real life

VI SKA BLI FÖRÄLDRAR.. OM 9 DAGAR ÄR DET BF <3

2018-10-10 14:30
Från MarjorieValderrama

Tiden bara flyger förbi och snart är vi inte bara två hemma utan vi blir 3. Bara tanken gör att det blir lite skrämmande men ändå så underbart. Vi har nästan varit tillsammans i 7 år snart och shit vad mycket som har hänt på den tiden. Att vi skulle bilda familj kanske man hade i ens drömmar och tankar men inget som man hade planerat att exakt nu ska vi bli det.

När man blickar tillbaka så är det en helt underbar historia vi har att berätta för våran dotter om hur mamma och pappa träffades för första gången. Vad som fick oss att hitta tillbaka till varann efter så många år är fortfarande ett mysterium men jag är så otroligt lycklig och tacksam att min underbara sambo hade samma tankar, annars hade vi inte varit tillsammans idag.

Väldigt glad över att vi inte tog den chansen då när vi träffades på gymnasiet i Strängnäs för då kanske det inte hade blivit vi. Kärleken har och tar sin tid och när det väl är rätt så känner man det och så blir drömmarna sanna. Kan verkligen inte vara lyckligare eller mer tacksam över att ha en sån grym sambo, bästa vän och mi media naranja. Sedan att jag får den äran att han blir pappa till vårt barn är ju så MAGISKT och jag älskar det.


Som jag skrev i rubriken så är det 9 dagar kvar till BF men räknar med att hon kommer senare, blir väl oftast så med första barnet. Idag måste jag dock säga att jag vaknade vid 3 inatt och trodde att det var dags. Hade så sjuka värkar och så snackar vi inte om mensvärk som man kanske kan få i början utan såna värkar att jag kände nu vill hon ut. Höll på fram till 6 på morgonen och tyckte så synd om mig haha men härdade ut ändå. Tog ett varmt bad och alvedon sen dunder somna jag fram till 11,30. Det kändes så skönt att kunna få sova ut så länge och inte behöva vakna varannan timme.

Så ja mina vänner det kan hända när som att lillfisen skulle vilja komma ut. Min dagar går ju åt att fixa med körkortet och det är så nära känner jag nu så blir lite orolig om hon skulle få för sig att komma ut tidigare. Men som sagt det går att boka om tiderna. Kommer inte säga när det är dags haha för vill inte jinxa det. Men HÅLL TUMMARNA för mig för vore ju så underbart att ha kunna fixa det innan hon kommer.


Satt och kolla på gamla bilder och finns så många på mig och min sambo men orkar verkligen inte gå igenom dem haha så valde ut några bara. Vi har så mycket vi har gjort och jag är verkligen så glad att han älskar att resa och fått upp ögonen för mig att resa. Jag tar alla dagar i veckan en resa till ett nytt land än smycken eller väskor eller vad nu man kan få. Aldrig varit en sån tjej så jag upplever hellre med min älskling än att ha saker liggandes i garderoben :). Vi alla är olika så inge fel på er som gillar saker osv.

Det som är mest spännande när jag kollar på barnbilder är hur kommer lillfisen se ut haha. Vem kommer hon likna mest? Eller vilken färg på ögonen får hon? Det är så mycket man tänker på och försöker få fram en bild i huvudet om hur det kommer att bli men är så svårt. Så vi får helt enkelt se om några dagar förhoppningsvis :).

Niklas och jag när vi va små :) haha svårt va men vi får hålla tummarna på att hon kanske får gröna ögon iallafall <3

Att blicka tillbaka till bilder är helt fantastiskt, vi har så mkt historia tillsammans och fler äventyr kommer snart. Längtar tills det är ok att få resa med lilltjejen för då ska vi passa på och åka överallt.

Vi tre föralltid <3

VECKA 38 IDAG OCH SÅ MYCKET ENERGI INOM MIG!!

2018-09-29 08:45
Från MarjorieValderrama

Hej mina vänner!!

Äntligen helg så man kan mysa lite med sin sambo och inte bara stirra in i vägen eller körkortsböckerna/appar.

Idag ska vi iväg på namngivning i Strängnäs för min fina Matheo. Känns så overkligt att en av mina bästa barndom vänner har en son och att hon redan gått igenom allt det jag går igenom nu. Men finns ingen bättre mamma än hon.

Sedan blir det ett stopp hos mami och papi och blir nog sista innan det är de D-day. Sen får dem komma till Sthlm och hälsa på.

Skrev förr att jag hade tagit några gravid bilder i träningsmiljö :) nedan har ni lite provsmaker hur det vart. Var inte alls så avancerat då jag inte ville gå bananas plus det var inte alls så lätt som jag hade tänkt mig haha. Men måste fan ge mig själv en klapp på axeln att jag ändå klarade av en del övningar med bravur och med lagom vikt också. Älskar hur kroppen fortfarande efter så många månader av att inte röra sig så mkt eller aktivera sig fortfarande har motorriken kvar och att musklerna inte glömmer så fort.

Har verkligen tagit det lugnt med träningen de senaste månaderna. I början fick jag stress och panik för mådde inte alls bra av att ligga och chilla. Men det är så viktigt att lyssna på kroppen när man är gravid och det är fan ingen stress eller press man ska ha på sig utan gör det bästa av det du kan just då. Dem som kan träna in i de sista fram tills slutet säger jag bara grattis och andra som inte kan träna alls säger jag det är HELT OKEJ det med.

Har funderat mycket kring att börja med löpning fast inte långdistans utan sprint. När jag var yngre vid lågstadiet älskade jag springa och vet att jag hade då talang på 60 meters. Var lika snabb som killarna och ibland till och med snabbare. Ville börja på friidrott då men lyckade aldrig hitta något bra ställe. Tror ni det är för sent? Jag älskar att springa men mer korta och snabba längder och inte typ milen. Behöver kombinera lite annat än att bara köra styrka.

Så har ni bra ställen där man kan träna eller någon ni känner som lär ut eller också springer så hojta, jag hänger gärna med. Mitt mål för 2019 är att försöka kombinera så mycket olika träningar som möjligt. Så fort jag får klartecken så blir det att köra mammaträning för att mjukstarta och sedan ska jag hitta tillbaka till vikterna och boxningen. Sedan blir det faktiskt att hitta till löpningen som jag skrev. Finns ju som sagt inge bättre än att träna, iallafall för mig.

Marklyft är fan bland det roligaste som finns och speciellt om man utmanar sig själv. Har en gång i tiden lyft 90kg utan problem och ska tillbaka dit eller nästa mål blir 100kg. Tycker ändå jag klarade av 50kg nu rätt bra också haha men magen är verkligen i vägen.

Jag hoppas min dotter får samma styrka inom sig och att hon verkligen inte ger upp när det kommer motgångar. Ska lära henne allt jag kan och vore så himla mysigt och skoj att få träna ihop när hon blir äldre. En sak som är säker är att någon slags kampsport blir det iallafall för henne för det stärker så mycket självförtroendet enligt mig. Sedan så har gymnastik alltid varit en favorit för mig då jag själv gick på det när jag var liten. Men vi får helt enkelt se vad hon kommer vilja göra.

Talangen bakom dessa bilder är min svåger. Han fotograferar inte i denna miljö egentligen men han gjorde de för min skull så det var super roligt. Annars gör han annan slags fotografering som är så himla professionellt, en helt annan nivå. Han ser saker som jag aldrig skulle fatta haha.

Lokalen vi är i är Gatti Trainings egna som ligger vid Årsta. Super fin lokal med helt underbara tränare. Kunskapen dem har och hur alla medlemmar älskar att träna där är så himla härligt att se. Det finns få ställen jag känner mig hemma när det gäller träning och att vara i en trygg miljö med proff som vet vad dem gör och säger är SUPER viktigt för mig.

Har min underbara Pischa som var min räddare i början av min resa och nu har jag ett till hem. Tacksam är vad jag är då man stöter på så otroligt mycket människor i den branschen som har så mycket kunskap och glädje för det dem gör.

........................................................................


Nej nu ska jag fixa dunder frulle och sedan blir det att övningsköra hela vägen till Strängnäs.

Det kanske inte alls är intressant att läsa det jag har och säga men själva poängen eller tanken kring detta är egentligen att skriva av mig av mina tankar och funderingar. Inte alls menat att sträva efter fler läsare eller så. Ibland kan man bry sig för mycket om vad andra skulle tycka och tänka för att man skriver i en "blogg" och kan skämmas ibland med. Men vet ni vad, NU SKITER JAG I. Jag skriver av mig och gillar ni det så är det Toppen :), gillar ni inte så är det inga problem så är det ibland, man kan inte gilla eller tycka om allt i livet.


Det är du själv som gör det ytligt eller om du gör det från hjärtat. Jag håller mig till det som jag anser passar mig och gör det helhjärtat, inget klister på eller fejksmile eller för liksen eller vad det nu kan vara. Så peppa varandra istället för att dra ner varandra.

Ha en DUNDERHELG och njut av ledigheten <3

22 DAGAR KVAR!!

2018-09-27 07:52
Från MarjorieValderrama

Hallå!!!

Det börjar närma sig och det är bara 22 dagar kvar. Alltså shit vad tiden går snabbt...

Som jag skrev innan så har jag redan gått på mammaledighet och har passat på att verkligen vila och sen bara fokusera på körkortet. Bokade in mig på en egen skräddarsydd intensivkurs och kör nästan varje dag nu. Det är helt galet hur peppad jag är och det känns som en tävling att jag måste ha det klart innan hon kommer. Innan sa jag att jag helst skulle kunna tänka mig att hon kom ut tidigare men nu vill jag ändå att hon kanske kan stanna en vecka längre haha.

Ska inte hoppas för mycket men vi får helt enkelt se hur det blir med körkortet men är en god bit påväg åt rätt håll så det känns skönt. Det är ju extremt viktigt att ha oavsett om man bor i Stockholm.

Tillbaka till min graviditet så har jag varit rätt dålig på att dokumentera vecka för vecka som ni kanske kan se många göra på instagram. Men har liksom inte känt eller haft tiden för det så har mest bara tagit lite spontant här och där. Men för en månad sen så tyckte jag att det kanske vore nice med lite proffsbilder som minne då det ändå är första bebisen :).

Hittade underbara Marzia på instagram och föll för hennes bilder på en gång. Bokade upp en tid med henne och allt från konsultationen till slutresultat var så smidigt och så lättsamt. Inget kändes konstigt eller obekvämt.

Hon har alla möjliga klänningar och kjolar i olika färger som du kan välja mellan beroende på vilket paket du väljer. Du får ju självklart ha egna kläder om du vill men hennes klänningar var det bästa valet för mig.

Valde 3 plagg och sedan gav jag henne fria händer att välja plats. Den dagen hamnade vi på Ulriksdalsslott och shit vilken magisk dag det vart. En söndag och solen strålade kunde verkligen inte ha blivit bättre. Trodde först att det skulle vara lite nervöst att stå framför en främling men hon var så underbar så allt kändes väldigt naturligt.

Fick ihop 51 bilder som jag verkligen föll för men kan inte visa alla än då jag sparar på lite godbitar till längre fram :).

Ni kan se några nedan som provsmak <3

Marzia Photography : Hennes facebook sida

Marzia : Hennes instagram för fler bilder.

Bröllop & Gravidbilder är det hon fotograferar och rekommenderar henne om ni funderar på boka in någon fotograf.


Det är verkligen en fin känsla när man ser resultatet och man blir nöjd. Så dessa bilder kommer definitivt bli minnen för livet.

Sedan gjorde jag en till fotografering med min svåger som är en så grym fotograf. Dock blev det en annan slags fotografering.

Körde lite mer inom det jag känner mig mest bekväm vid och det är träning såklart. Dem bilderna blev sååå grymma så längtar tills jag kan visa upp dem för er. Fick äran att nyttja Gatti Training lokal där jag är medlem. Ett ställe där allt från träning till gemenskap är A och O för dem. Känner mig verkligen så hemma där och längtar tills jag kan få börja träna igen för då kommer ni se mig där 24/7 :)

......................................

Nu ska vi iväg på en föräldrarkurs på BB Stockholm för att veta lite mer kring efter födseln och vad man behöver tänka på.

Ha en fantastisk dag :)

Puss & Kram

Mammaledig!!

2018-09-24 08:14
Från MarjorieValderrama

Godmorgon min vänner!!

Idag är det första dagen på min mammaledighet dock har lilltjejen inte kommit än men det är skönt att kunna va hemma och varva ner innan det är dags.

Skulle verkligen behövs era tips ni mammor där ute. Vad behöver man egentligen packa ner i skötväskan? Vissa listor som man läser känns ju oändliga och helt onödiga saker med men man kanske bara ska ha med sig allt. Ni som har erfarenhet HiT ME :)

Hade sjukaste drömmarna inatt på tal om annat men det är enbart för att jag låg vaken till sent och kollade på massa förlossningsvideon . Det börjar verkligen närma sig och lite pirr i magen får jag av tanken nu. Shit vad grymma vi kvinnor är och vad kroppen går igenom och hur fantastiskt det är att få va med om en sån sak.

Är i vecka 37 nu och på lördag går vi in i vecka 38 det är helt sick ❤️.
Vet inte om jag är förberedd på vad som kommer haha men ska nog göra mitt bästa.

Sen vet man inte går man över i tid eller kommer hon tidigare. Det vanligaste som jag har hört är att man går över. Men hoppas inte då det är så otroligt tungt just nu haha så vill bara att hon ska komma i tid.

Vad tror ni blir hon tidig eller sen?
Det ända jag kan tänka på just nu är att det är 25 dagar kvar bara och det är ju ingenting. Sedan är man så nyfiken på hur hon kommer se ut. Kommer hon likna mig eller Niklas? Får hon bruna eller gröna ögon? Det är SÅÅ spännande att jag spricker av nyfikenhet snart
.

På tal om annat så är rummet klart till kulan och det känns så otroligt skönt. Var lite stressad där i början. Vi valde att gå all in och är så nöjd hur resultatet blev. Alltid själv önskat mig ett fint barnrum och om man kan ge sin egna dotter det så varför inte. Nu är inte det bästa bilderna så det får komma mer längre fram när hon är hemma . Men rosa är ju temat som ni ser. Sambon var ju faktiskt lite mer puschande kring det haha. Allt ska vara rosa sa han och så blev det.

Nu är det bara hon som fattas sen så är vi en liten familj ❤️

Vi längtar efter dig

Mål och framtidsplaner!!

2018-09-18 07:29
Från MarjorieValderrama

Godmorgon peps!!

Är hemma denna vecka och sen så åker jag in till jobbet tors-fredag för några timmar sen går jag på mammaledighet. Känns sjukt men väldigt skönt då jag känner att jag måste hinna landa och tänka på vad som kommer framöver och hinna vila upp mig då det varit tungt senaste tiden.


Det jag ville ta upp idag är att när man väl är hemma och inte tänker på jobb eller annat som kan stressa än i livet så har man rätt mycket tid till tankar och reflektioner.

Vad är det jag skulle vilja göra med mitt liv framöver? Är det hotell jag alltid vill hålla på med? Har ju som sagt inte gjort något annat än jobba inom hotell och restaurang. Men ska man nöja sig med det man har? Ska man vara kvar bara för att man är bekväm? Trivs ju som sagt på mitt jobb och älskar mina kollegor så sjukt mycket och har verkligen ingen dålig dag utan dem. Men ibland känner jag att jag saknar något. Vill egentligen inte vara fast vid ekorrhjulet. Drömmen är ju att ha något eget eller vara min egna chef.

Dock har jag inte hittat något som jag kan tänka mig. På senaste tiden så har ju träning vart lite upp och ner men det har mycket med graviditeten att göra. Min passion är ju träning och hälsa. Mår verkligen dåligt om jag inte får träna och det har inget med någon hets eller att jag har mål för något speciellt. Utan det handlar mycket om min egna hälsa och psyke. Träning ger mig glädje, energi och skulle inte byta ut det mot något..


Har funderat enormt mycket på att skola om mig och verkligen satsa på träning, kost och hälsa. Men kommer det passa mig? Jag älskar ju att se resultat och hjälpa andra med sina egna mål. Jag har absolut inte mycket kunskap inom träning utan är väldigt mycket självlärd och går alltid efter vad som passar mig och inte vad andra säger vad som skulle passa mig.

Så vad tycker ni? Skulle jag passa som PT eller kostrådgivare? Eller rättare sagt hela paketet?

Under mina år som jag har bott i Stockholm så har jag gjort en väldigt stor resa med mig själv och med träningen. Från att ha tränat mycket sport i yngre dagar till att älska ligga på soffan med skräpmat och godsaker. Detta var att jag var fast i en ond cirkel där jag hade svårt att gå upp och då njöt av allt som frestade mig då inget hände ändå.

En dag tog min sambo mig till gymmet och hade ett allvarligt snack, inte för att han va rädd att jag skulle bli tjock utan mest för att det var osunt av mig. Han är och har alltid varit en träningsmänniska och vi tjaffsade många gånger då jag verkligen inte pallade träna. Men när jag väl började få rutin och såg hur snabbt utvecklingen blev, fick jag som ett nytt liv inom mig. Tjejen som var så smal att jag behövde ha lager på lager under jeansen för att ens se någorlunda normal ut till att gå upp i st på jeansen av muskler och vanlig mat. För mig var det som att många dörrar öppnades och jag var så nyfiken och hungrig efter att veta mer.

Styrketräning var det jag började med och körde med tyngre vikter hela tiden för att utmana mig. Sedan gick jag över till gruppträning och var helt emot det från början men behövde ny motivation och en ny låga då gym kan bli väldigt långtråkigt ibland. Mina fina vän Pischa öppnade sin famn och sin Wörkout grupp och jag fastnade direkt. Kombinerade hennes pass och gym och min värld och liv blev så mycket bättre.

Nu har det gått rätt många år eller rättare sagt snart 7 år sen jag började min resa. Det tar sin tid och man blir inte stor eller stark eller alla muskler syns på dig på en gång utan det krävs mycket tid, vilja och rätt inställnig. Det kommer vara tufft på vägen men det är så värt det.


Mitt första mål nu är att hinna ta körkort innan lilltjejen kommer så håll tummarna att jag klarar av det.

Sedan är nästa mål att komma tillbaka till träningen efter förlossningen men i den takten min kropp vill. Sen finns det en chans till som jag skrev ovan att kanske börja satsa på något man brinner för eller vad tycker ni?


Har så mycket träningsbilder där man kan se lite skillnad på men har inte så bra koll på vilka år dem är tagna osv. Ibland kan det vara så nyttigt att gå igenom gamla bilder för man får en sån energi boost och jag vet att så fort jag får OK från BM efter förlossningen så kommer jag kunna komma tillbaka till mig själv.

2019 kommer bli spännande år och hoppas på att våga mer, ta för mig mera och sen kunna sprida den energin jag har inom mig till flera som kanske velar eller inte heller vågar satsa på något nytt.

Lets do this!!

Träningsresor är något som jag älskar så mycket med och snyggingen Pishi​ där nere hittade för många år sen ett så grymt ställe i Marbella och det var efter den resan med hennes Wörkout grupp som jag verkligen insåg att shit detta är något jag verkligen vill fortsätta med.

Oldie but goldie bild- Älskar dem tiderna <3

#mikesgymmarbella

Graviditeten!!

2018-09-14 06:35
Från MarjorieValderrama

Godmorgon!!

En månad kvar och det börjar kännas rejält både fysiskt och psykiskt. Att vara gravid är ingen dans på rosor, det är verkligen berg och dalbana.

Om jag ska vara ärlig så kan jag faktiskt skryta med att dem första 7 månaderna har varit fantastiska förutom värmeböljan vi hade. Men förutom det så har jag kommit undan lindrigt när det gäller illamående osv. Det är inte förens nu på senaste jag har haft sjuka problem med sömnen och ibland med ryggen. Det är ju inte konstigt då man går runt och bär på massa extra kilon och en väldigt aktiv liten flicka.

Men sömnen är min värsta mardröm !!
Jag som älskar att sova och nu vaknar varannan timme för att byta position eller ställa mig upp för att röra mig. Vet att många säger att de är kroppen som försöker vänja sig vid sömnlösa nätter för vad som komma skall men ärligt såhär kan det inte vara.

Är verkligen ingen som brukar klaga utan bitar oftast eller rättare sagt alltid ihop och kör på, för sån är jag. Men men vill inte vara för negativ då det är helt magiskt att vara gravid oavsett vad man än går igenom.

Rädslan börjar smyga sig fram nu när det är så lite kvar och det är en rädsla blandat med spänning. Längtar ju som fan efter att ha henne i famnen men kommer sakna att känna hennes sparkar. Är det flera av er mammor som har känt likadant?

På lördag går vi in i vecka 36 och jag vet att många säger att man går över med första barnet men tänk om hon kommer tidigare? På ett sätt skulle jag vilja de haha så att man kan få börja med andra kapitlet av att vara gravid till att bli mamma. Tror man aldrig är redo för den rollen men att man växer in in i den.

Ser mycket på Instagram och kan verkligen tänka mig att det är skrämmande för många för det ända du ser är rosor och massa fina bilder men i själva verket så är det inte så. Kommer ju inte säga att jag själv inte kommer lägga upp fina bilder på min flicka men att urskilja perfektion i en bubbla av sociala medier från verklighet är något du måste ha i åtanke.

Sedan jämför sig många också och mammor har lätt att kolla på andras mammor och hitta svaghet eller fel. Mitt tips är att bara köra ditt egna race som jag vet att redan många gör men kan va skönt med lite påminnelse för alla är inte perfekta och som jag skrev innan de är ingen dans på rosor. Att jämföra sig med någon annan är livsfarligt tycker jag då du aldrig kommer kunna slappna av och va nöjd med din situation. Gör det bästa med det du har och det ända som egentligen spelar roll är att ditt barn och du själv samt din partner om du har någon mår bra.

Till er mammor där ute som inte gillar att lägga upp bilder på era barn osv ni behöver inte heller kommentera eller påpeka om ytlighet för vissa gillar de mer än andra. Vissa älskar att visa upp din bebis och då ska man låta dem göra det. Blir de för jobbigt, tråkigt eller blir du irriterad SLUTA följ den. Så enkelt!! Men för gudskull va inget troll eller en sån vidrig lite människa bakom en skärm som spottar ut negativitet.

Nu snöa jag in mig för mkt och det jag ville komma fram till är att som ni kanske redan har märkt så har jag älskat att vara gravid . Man får klaga som gravid kvinna och man får också visa upp hur bra man har mått med. Det är ingen örfil för andra gravida kvinnor bara så att ni vet.

Måste avrunda för tjockisen (alltså jag börjar bli dunder hungrig) och sedan blir det jobb. Idag är det sista heldag jag kör sedan jobbar jag några timmar nästa torsdag och fredag sen går jag på mammaledighet. Känns helt galet men verkligen skönt. Måste hinna landa innan det är dags och förbereda mig mentalt.

Nu är det lite kvar ❤️

Soon Mother to be 🌹

2018-09-11 21:27
Från MarjorieValderrama

Godkväll  finisar!!

Det har varit intensiva veckor och dagar med både massa skratt, tårar och svullnade fötter .

Har hunnit fylla 30 år och snart är det liksom bara en månad kvar till BF. Det sjuka är att det känns så långt ifrån när man tänker på 19 Oktober men det är verkligen bara en månad kvar snart.

Det sköna är att vi har hunnit med en hel del i sista sekund men snart är vi klara med barnrummet och allt som man behöver ha innan lilltjejen väljer att komma. Igår fick vi barnvagnen och då föll de en stor sten från mina axlar. Det var den jag var mest stressad över. Den är superfin och är verkligen jättenöjd. Dock är det en djungel inom de området så vi får hålla tummarna att det blir bra med den när snön kommer.

Kan ni tänker er snart är hon här ❤️ och det mest underbara är att jag har så mycket fina människor vid min sida. Blev överraskad av min sambo i söndags med en mega middag med alla mina närmsta vänner och familj. Hade verkligen ingen aning och jag hade sagt till han att jag inte ville fira mig stort oavsett om det var 30 liksom. Men innerst inne så hoppades man ändå på en liten surprise .

Vi skulle rösta och sedan hem bara. Men det var fint väder och han lyckade övertala mig att testa en ny restaurang på Kungsholmen. Vet ni hur han övertalade mig genom att säga att det var en ny Libanesisk resturang haha. När det kommer till libanesisk så är jag lätt att övertala .

Min älskade sambo hade hyrt hela restaurangen och när jag kom in så höll jag på kissa på mig av att det var så mycket folk. Var inte beredd på det och hur kul hade de inte varit om vattnet hade gått då haha. Kvällen var magisk, maten var gudomlig och alla som va där älskar jag så mycket ❤️. Därför säger jag att det är en oerhört underbar känsla att veta att man har så mycket fina människor runt om sig och är så tacksam över det.

Sedan är jag så lycklig lottad att ha en sån underbar sambo som alltid stöttar mig i alla lägen och älskar alla mina sidor. Finns verkligen ingen som gör mig så hel som han och som jag vet utan tvekan kommer bli världens BÄSTA PAPPA.

Ne nu känner jag att jag svamlar och ska ta och lägga mig. Det blir jobb och Yoga på schemat imorgon.

Natti natti

Få veckor kvar tills det är dags!!

2018-08-23 13:30
Från MarjorieValderrama

Graviditeten har gått så fort att jag inte hunnit landa och tänkt efter. Allt har rullat på och känns lite skrämmande måste jag säga.

Mina underbara vänner och familj samt min sambo ordnade en baby shower till mig som jag helt ärligt inte förväntade mig. Trodde inte att någon skulle tänka sig ha de för mig haha

Efter en långhelg på jobbet var jag helt slut och bara ville hem och när jag väl öppnade dörren så stod alla där. Jag hamnade i chock och sedan började jag gråta av glädje men också av rädsla. Det är mest för att då kom jag på att de snart är dags. Längtar verkligen tills den stunden och vill att det ska bli Oktober nu.

Den kvällen förra lördagen var en av dem bästa kvällarna på länge där jag hade hela lgh fylld med vänner som betyder enormt mycket för mig och familj som alltid funnits i alla lägen . Att ha en sån blandad grupp i samma rum får mig att bli speechless. Vissa träffar jag mer än andra men oavsett tiden ifrån varandra så vet jag vart jag har dem och hur mycket jag älskar dem.

Den helgen fick mig också bli känsligare än vad jag varit på senaste. Har tacklat denna graviditet med positivitet och med rätt inställning men allt är inte dans på rosor. Oavsett hur bra det har gått så har man svackor och det börjar krypa sig fram nu. Kanske för att jag är bäst på sopa saker under mattan och sämst på prata eller visa känslor. Dem som känner mig från topp till tå vet att jag alltid försöker visa mig stark och med ett hårt skall fast ändå alltid med ett smile men nu måste jag ändå erkänna att det senaste veckorna har varit enormt tunga både för kroppen och mitt psyke.

Att lyssna på min kropp och signaler de har jag men eftersom jag anser mig själv som super stark så kanske man har glömt bort att ibland är det OK att ta de piano och att faktiskt tänka på sig själv och ens egna välmående. Nu är det bara 2 månader kvar och det är exakt det jag kommer göra. Min kropp är inte helt hundra oavsett om jag tränar eller vilar för det är trots allt psyket som styr mig och jag måste lära mig att sluta tänka på annat och andra och fokusera på mig. Mår jag bra mår bebis bra osv.

Jag är tacksam över människor som jag har vid min sida ❤️ och så tacksam över denna graviditet med för den har fått mig att se världen med andra ögon och öppnat upp mitt hjärta och sinne tills så mycket annat som jag inte vågat förr.

Jag är helt hundra på att ha mammarollen inte kommer att bli lätt och att det kommer vara en berg och dalbana men jag längtar så mycket för den kärleken jag har för lilltjejen är så enorm att de övervinner allt jobbigt som kan komma.

Det är snart helg mina vänner och hoppas ni också vilar upp er och spenderar med nära och kära. Ibland är livet för kort och man ska inte vara rädd för att berätta för dem hur mycket dem betyder för dig.

Drömresa i kombo med Sagobröllop 💛

2018-06-09 09:26
Från MarjorieValderrama

Ciao people!
Nu börjar denna magiska resa komma mot sitt slut och snart dags att åka hem. Det har varit fantastiska dagar som vi har haft både själva och med hela familjen.
Redan började från Milano mot, Bologna till Florens och sen vidare till Siena, Pisa, Massa, Cinque Terre och sist Portofino
. Går inte att beskriva dessa platser utan måste upplevas. Ska man bila någonstans så är det ITALIEN ni ska välja. Är så otroligt lycklig att få ha uppleva så mycket under så kort tid och tacksam över att man har fått chansen till att göra de med.
Roadtripen har fått en annan innebörd för mig och tillsammans med vår dotter så kommer vi definitiv göra om det när hon kommit ut. Dessa dagar har ju som sagt varit intensiva men helt underbara. Vi har strosat runt i vackra landskap och i storstäder med massa olika fina byggnader och katedraler. Människorna här är verkligen så otroligt trevliga och så hjälpsamma. Kommer inte bli sista gången vi åker till Italien.
Tillbaka till varför vi egentligen åkte till Italien var för att vi blev bjudna på ett bröllop. Det är min sambos bonusbrorsa och när vi fick inbjudan så var det ju en självklarhet att tacka JA till de. Bröllop utomlands har blivit en av mina favorit saker och önskar alla jag kände kunde gifta sig utomlands så vi kan få resa lite mer
.
Tillsammans med min svägerska och henne familj så bokade vi en lgh i Portofino eller Rapallo egentligen som ligger ungefär 15 min ifrån själva Portofino. Detta bröllop var bara inte en dag utan 3 dagar och magiskt är ordet och PERFEKT som alla har sagt.
Första kvällen började vi med en middag och temat var White Party. Wow säger jag bara, att se mer än 100p komma i vit var så häftigt och en så bra start på dessa dagar. Alla minglade åt och hade det så trevligt. Super bra idé att ha såna tillställningar innan bröllopet så man hinner lära känna alla, eller en del innan den stora dagen
.
Sen kom dag två som var THE BIG DAY
. Sagobröllop är det rätta ordet för vad vi fick uppleva och så jävla magiskt. Vigseln ägde rum uppe på Castello Brown som hade de vackraste utsikten jag någonsin sätt. Vädret och stämningen kunde inte blivit bättre och efter vigseln så hade dem hyrt en båt som tog oss runt Portofino innan det var dags för middagen. Skulle ta hundra år att berätta allt i detaljer men jag hoppas ni förstår och kanske har sätt på mina storys hur pass WOW det var. En av dem bästa bröllopen jag varit på.
Har under dessa dagar träffat så mycket härliga och så genuina människor så att mitt hjärta bara fylls av massa kärlek. Är så kär i livet, vår familj och vår blivande familj. Lill plutten, mini me har varit med på allt och har känt hennes sparkar varje dag. Bara den känslan i kombination med allt vi har upplev gör mig så rörd och lycklig. Ni som har barn förstår och ni som kommer få barn kommer att förstå då. Den känslan att snart få bli mamma gör mig bara så kär. Jag ser allt med andra ögon, har öppnat upp för nya saker och tar in allt med så mycket glädje och energi. Min bebis får mig att skina och jag bara älskar det.

Det ända jag vill nu är att tiden ska passera för att kunna hålla henne och berätta för henne hur mycket glädje hon har skapat i mitt liv. Alla är inte perfekta som människor men hon gör mig till en bättre människa ska ni veta. Jag önskar verkligen alla kunde få gå igenom denna resa och känna de jag gör. Ta verkligen aldrig något eller någon för givet. Passa på att lyfta eran partner, familj och vänner och visa alltid ditt rätta jag från början.
Tacksamhet är något vi borde prata mer om och sluta va så upp i de blå med annat som egentligen inte har någon mening. Ödmjukhet kommer man långt med och de ska man visa från hjärtat till dem man bryr sig om.
Nu spårade jag lite men efter dessa dagar så har jag upplevt så mycket kärlek från nya och gamla bekanta/familj så är fylld av det. Vi ska inte vara rädda med att skryta om att man är glad eller lycklig. Utan visa de och så kanske de smittas av till andra som behöver de lite mer i sinna liv.
Älskar livet och älskar OSS
❤️

Ciao Italia 🇮🇹

2018-05-30 21:39
Från MarjorieValderrama

På fredag är det äntligen dags att få lite semester. Har varit då drygt att börja veckan med att bli dunder sjuk, men ser ut som att det är en trend hos mig. Blir alltid sjuk innan jag ska på semester så har väl börjat vänja mig.
Italien blir vår destination och då vi ska ner egentligen på ett bröllop så passade vi på och göra semester av de hela. Varken killen eller jag har varit i Italien och vi ser sååå fram emot det.
Tanken är att hyra bil och bila runt från Milano till Portofino som är slut destinationen inför bröllopet.
Vi kommer möta upp hela familjen i Portofino och det kommer bli magiskt. Älskar när nära och kära väljer att gifta sig utomlands. Blir så mycket bättre plus då får man semester på köpet. Så JA fler bröllop utomlands tack
Idag var vi hos barnmorskan med och fick chansen att höra våran plutts hjärtrytm . Ni förstår inte hur underbart det var. Den känslan återigen går inte att beskriva. Att hon sparkar runt och rör på sig där inne är så magiskt och fäller alltid en tår över hur härligt det är att få möjligheten att bli mamma. Jag älskar känslan, älskar alla upp och ner dagar för det är så livet ska va. Allt kan inte vara perfekt men bara du har rätt inställning så blir det bra eller så löser det sig alltid.
Det har varit väldigt ensamt att vara hemma sjuk och klättrar på väggarna snart. Men när jag känner henne sparka och röra på sig så tappt jag andan för en sek och inser att jag aldrig kommer vara ensam. Det är nu livet börjar på riktigt och att bilda familj är verkligen guds gåva ❤️
Jag hoppas alla vill följa våran resa och jag bara beundrar alla mammor där ute och speciellt min mamma som alltid sa till mig, vänta bara tills du får dina egna barn så kommer du förstå. Tackar mamma och pappa så mycket för den uppfostran, uppväxten och förtroendet dem haft för mig. Det betyder bara att jag kommer föra det vidare till min tjej och visa henne den rätta vägen eller åtminstone vägleda henne dit.
Buenas Noches

En prinsessa 🌸💕

2018-05-25 16:20
Från MarjorieValderrama

En flicka blev det och det känns så underbart.
Kan ni tänka att i Oktober så håller jag henne i min famn. En liten mini me som kommer komma till denna värld med så mkt kärlek ❤️.
Killen började skratta och sa o nej en liten Mayo . Haha han kommer inte ha de lätt ska ni veta.
Känslan när vi fick se henne idag och fick reda på att det var en flicka var obeskrivlig. Älskar barn och har alltid längtat att få egna men denna känsla som jag har i kroppen just nu går inte att sätta i ord. Jag bara älskar henne så mycket och älskar hur hon växer mer och mer i magen .
Att få möjligheten att bli mamma är något jag är så tacksam över och känslan är unik.
Snart åker vi till Italien och välförtjänt semester ska vi ha. Ska bli så magiskt att bila runt med henne i magen och bara njuta av livet.
Nu längtar jag ihjäl mig tills den dagen för vill bara hålla om dig mitt lilla hjärta.
Snart ses vi min prinsessa

BOY or a GIRL?

2018-05-23 12:13
Från MarjorieValderrama

Hej svejs fina ni ☀️
Dagarna går och det är snart dags för att ta reda på om det blir en pojke eller flicka . Såååå spännande och längtar tills den dagen.
Egentligen så spelar det ingen roll vad det blir och jag beundrar många mammor som kan hålla sig ända fram tills det är dags för förlossning. Men vi alla är olika och jag skulle inte klara av de haha .
I min familj så röstar alla på pojke, varför vet jag inte haha så det ska bli kul att se vad de blir.
Jag tror att det blir en tjej för i killens familj så är det tjejer som gäller. Hans syster har 4 underbara tjejer och hans bror har en så vacker liten tjej. Så oddsen säger att det blir en tjej
Vad tror ni att det blir? Vad har ni för tricks där ni kan ”se”? Alltid så roligt att veta hur alla tänker kring hur magen ser ut osv.
Och tusen tack för alla fina gratulationer och fina kommentarer ni har skrivit till mig ❤️
Ha en underbar dag alla och njut av solen ☀️

När vi två blir tre <3

2018-05-20 17:14
Från MarjorieValderrama


Som det står klart och tydligt där uppe. När vi två blir tre <3

Den dagen är här och det bara växer och växer en lite skitunge inom mig. Det magiska med det hela är att jag har drömt om detta ett bra tag men inte velat stressa mig in i något då bara det kan bli en annan stress i sig. Inte trodde jag att just i år så skulle det bli vårt år, att 2018 skulle bli det året vi bildade en familj tillsammans.

Vi har varit tillsammans i 6 år och allt har inte varit lätt ibland men som den dunderpartnern jag har så har han alltid haft huvudet högt och visat mig den rätta vägen. Tror inte någon annan har varit så stöttande, kärleksfull, barnslig och verkligen min bästa vän i alla lägen. Vi tänker olika och vi brinner för olika saker ibland men att veta att du har en bästa vän i din partner är något unikt och som kanske inte alla har. Jag accepterar han för den han är och skulle aldrig ändra hans personlighet eller sätt att vara.

Vänner finns det gott om men familj är de som alltid backar dig.
Ni kanske märker att jag har en tendens att prata mycket om hur mkt han betyder för mig eller hur jag ser upp till han men vet ni varför? För denna person är och kommer att bli pappa till våra barn.

Skulle bokstavligen inte klara en sekund utan han om han försvann ur mitt liv. Vi kompletterar varandra så pass bra att jag bara ÄLSKAR OSS så mycket. Som jag skrivit flera gånger så HYLLAR jag min partner varje dag och det borde alla göra.


Det magiska med allt är att vi två har kunna skapat en liten snoris som kommer komma till denna värld med så mycket kärlek från oss och familjen.

I oktober kommer det en pojke eller tjej till världen och vi längtar ihjäl oss tills dess. Inte trodde ni det eller hur, vi som bara reser och njuter av livet. Men vet ni vad bara för att man skaffar barn betyder det inte att livet är över. Vi kommer resa ännu mera nu och visa vår lilla bebis världen.

Vi lägger inte ner våra drömmar för att det kommer en bebis utan vi inkluderar våran bebis i våra drömmar och fortsätter leva livet som vi gjort innan. Det kanske inte alltid kommer vara lätt men vad är det roliga med det. Utmaningar måste man ha annars blir det tråkigt.

Finns inte så mycket mer och skriva förutom att shit vad roligt detta kommer att bli och så underbart samtidigt.

Resan har bara börjat för oss tre och längtar till sommaren och när magen börjar växa mer och mer :) och längtar ännu mera till Oktober.

Nu ska vi njuta av livet ännu mera och det kommer inte bli sista gången jag skriver ska ni veta ❤

Älskar livet och älskar OSS <3

In love with Kraków 💛

2018-01-03 17:18
Från MarjorieValderrama

Vilken resa och vilket avslut på 2017.
Kunde inte ha blivit bättre, och att resa bort under Nyår är ju bland det bästa man kan göra.

Vi landade den 29/12 och har varit här tills idag 3/1-18. Det vart en extra lång weekend och det behövdes må jag säga. Två Belgiska vänner flög ner hit till Krakow med för att fira med oss blev ett av dem bästa Nyåren ever jag har varit med om.

Det är så otroligt underbart och mitt hjärta fylls med energi när man är bland genuina och godhjärtade människor. Det finns få av dessa så man ska verkligen se till att bevara den vänskapen. Vi har redan gjort massa planer inför sommaren så ser så fram emot det.

Krakow i sig är så magiskt och sjukt romantiskt på många sätt och vis. Oavsett om vi kom hit under vintern så gjorde det inget för hela staden var levande med massa uteserveringar och mysiga stånd.

Vi var verkligen turister och åkte runt överallt och passade på att testa allt. Älskar Polsk mat . Det underbara här är att det är så sjukt billigt så 3 rätters middag åt man typ varje dag. Kvalitén på maten är så himla bra för de lilla du betalar så är såååå imponerad. Polen kommer jag definitivt se mer av längre fram.

Kommer ta evigheter att berätta allt vi har gjort men jag älskar ju bilder mer än att skriva så blir en bildbomb snart.

2018 har börjat bra och kommer verkligen ta vara på varje minut med familjen och min sambo. När jag säger familj så är mina närmsta vänner i den kategorin med. Dags att vända på kapitlet från allt gammalt 2017 hade och ta nya tag för 2018.

Ett mega stort tack till min pojkvän som stått ut med mig i alla lägen och verkligen höjt mig. Dessa 6 år har varit upp och ner ibland men vi har klarat oss och är så tacksam över att du är min bästa vän och min soulmate.
Sedan finns det bara två kvinnor i mitt liv som är mina systrar och dem kommer ingen kunna rubba från mitt liv. En av dem blir mamma i år och finns inget som betyder så mycket för mig än att vår trio snart blir en större familj.

Dominique och Gabriella ni är mina klippor i vått och torrt ❤️


Snart dags att bege sig mot flygplatsen för att åka hem till Sverige.
Mot nya äventyret och älskar hur 2018 ser ut för oss nu!!

Förälskad i dig ...

2017-09-23 19:48
Från MarjorieValderrama

Hej people,

Lördagkväll spenderar jag hemma för mig själv och googlar fram ny inredning. Shit vad svårt det är men väldigt kul när man börjar se ljuset.

Har hittat min dröm soffa och är helt KÄÄÄÄR, trodde inte killen skulle gilla den men han vart såld med och det kommer bli så fint i nya lgh. Sen måste man ju ha en matchade fåtölj så den kommer vi att köpa med.

Kanske lite vågat men då sammet är ganska inne just nu så kände jag att denna färg skulle passa perfekt till allt annat som vi har tänkt oss :). Så vad säger ni tummen upp eller är jag ute och cyklar? haha

Blågrön Andrew soffa i sammet

Till dessa skönheter så behöver man ett fint soffbord med och det blir inget annat än ett marmorbord. Dock kan jag inte välja om vi ska ha vitt eller svart? Vad skulle passa bäst? Jag själv är mer sugen på svart men sen så är vitt snyggt med. Väldigt svårt att välja..

Sen kommer vi till sovrummet där jag alltid har önskat mig att ha sängavel och hittade en bild på hur jag skulle vilja ha sovrummet. Blev kär på en gång och hoppas vi lyckas få till de lika bra.

Sen har vi kollat runt lite på matbord men det är svårt. Ett rundbord kanske passar bäst men annars funkar andra alternativ med. Vi är lite ute efter lantligt bord som typ detta nedan.

Beslutsångest deluxe då det finns så mycket man skulle vilja ha men de är så svårt. Önska verkligen jag hade öga för detta.

Men men det får bli som det blir men tror ändå vi har en bra grund och så får vi hålla tummarna att det blir fint.

Nu ska jag försöka hitta en riktig tjejfilm poppa popcorn och ha egentid medan killen är ute och har grabbkväll.

Ha en underbar lördag <3

Nytt kapitel...

2017-09-21 21:38
Från MarjorieValderrama

Och med nytt kapitel menar jag att det är dags att lämna Kungsholmen och flytta ut mot fina Kvarnholmen :).

I oktober lämnar vi vår tvåa på Kungsholmen och går vidare för nya äventyr. Efter 6 år snart i denna lgh så känns det helt underbart för något nytt. Oavsett om det kanske inte längre kommer vara inne i stan eller på vackra Kungsholmen så gör det mig inget. Är så redo för lugn och ro, en mycket större lgh och med världens största uteplats. Yes people ni hörde mig, kommer bli många grillkvällar där.

Eftersom vi har varit ganska less på våran inredning eller rättare sagt ingen inredning alls så är vi så taggade för att inreda nya lyan till max. Jag personligen har inge öga för sånt eller rättare sagt något intresse men ska ta nya tag och göra mitt bästa denna gång. Vill verkligen kunna ha ett HEM där jag trivs. Har en bild på hur det ska se ut men sen vet jag inte alls om det kommer bli bra haha. Så vi får se hur det blir.

Kommer inte säga vad vi är sugna på så det får ni se sen när allt är på sin plats. Det som gör denna flytt ännu bättre är att jag nu inte kan komma med undanflykter med att skaffa körkort. Så det kommer vara prio ett.

Så det jag verkligen ser fram emot nu är flytten först och sen Bali resan. Detta kommer göra så mycket för oss att bara åka iväg och njuta av varandra. Man glömmer ibland att njuta av varandra då vi eller OFTAST jag alltid planerar in saker med andra så våran egentid glöms bort. Men det ska bli ändring på det.

Det var lite av vad som händer i mitt liv just nu.

Så nu kör vi mot nya tag, ny lgh och nya möjligheter <3

The Steam Hotel i Västerås <3

2017-08-20 22:04
Från MarjorieValderrama

Vilken helg kan jag säga. Var ledig i fredags och då tog vi chansen att lyxa till det lite och unna oss själva lite egentid.

Har hört talas om The Steam Hotel ett bra tag nu och vi var ju bara tvungna att åka dit och bo över för att se vad det var alla snackade om. Detta vackra och helt magiska hotellet ligger i Västerås och jag finner inga ord hur fint det är. Ett av dem bästa hotellen ever och shit vilken produkt dem har skapat, WOW säger jag bara.

Dem öppnade den 1/8 och shit vad nice det är. Det är verkligen svårt att beskriva utan du måste åka dit för att uppleva allt.

Vi kom dit runt 14,00 och checkade in. Vi fick ett så fint rum på 14: våningen och mega utsikt. Stilen dem har på detta hotell är så vackert att jag och Niklas tänkte på en gång vi måste inreda om hela vår lägenhet direkt.

Efter att vi lämnat våra saker på rummet bytte vi om och åkte ner till 7: våningen där deras underbara Spa låg som heter Voltage Lounge. Det finns inomhuspool och utomhus pool och allt var bara så himla fint. Måste säga att dem har lyckats med att fånga allt ett Spa ska ha <3.

Vi var rätt tidiga då folk inte hade slutat jobbet än så vi fick chansen att verkligen koppla av och bara njuta av tystnaden. Vi spade ungefär i 3 timmar och både drack och åt något lätt innan det var dags att gå ner till rummet för att göra oss redo för middagen.

Vi gick ner till restaurangen nere på bottenvåningen och njöt av en 2 rättersmiddag. Tog dock inte med mig kamera så kunde inte ta bild på maten eller restaurangen men som jag sagt tidigare så var det också magiskt. Efter att vi ätit och druckit gott så passade vi på att åka upp till 18: våningen för lite mer party känsla. Det var AW uppe på Skybaren och DJ körde massa sköna låtar. Det var otroligt mycket folk och i alla åldrar. Kan verkligen tänka mig att det är nya IT stället för många i Västerås, med den utsikten och miljön skulle jag kunna bli stammis där :).

Vi avrundade ganska tidigt och vi båda längtade till frukosten dagen efter. Finns ju inget bättre än hotellfrukost och det måste ni hålla med om eller hur :).

Efter att ha sovit som en drottning så vaknade vi runt 08,00 för lite träning i deras DUNDER GRYMMA gym och sedan avsluta med en så sjukt god frukost. Utcheckningen var kl:11,00 och vi båda ville inte åka, var så nära på att boka en natt till men det får bli en annan gång.

Så peps om ni funderar på att kanske lyxa till det med lite hotel/spa så är det The Steam Hotel ni ska åka till. Nu jobbar jag själv på ett hotell i Stockholm som har ett underbart Spa med och jättefina rum men detta var verkligen ett av dem bästa hotellen jag bott på och då får man tipsa <3

Ni kommer definitivt se mig mer där framöver då jag helt enkelt älskar Hotellet <3

RESA ÄR DET BÄSTA SOM FINNS <3

2017-07-27 20:27
Från MarjorieValderrama

Känns sjukt skönt med ny hårfärg. Absolut inte som jag hade tänkt mig men blir ju alltid lika förvånad över hur grymt det blir. Älskar min frisör för att hon ens pallar med alla mina sjuka ider.

Det krävs mycket för att hantera mitt hår och är så tacksam över att jag hittat en grym tjej som kan sin grej. Tror detta kommer smälta in lite mer längre fram men just nu så kollar jag mig i spegeln och inte fattar att de är jag haha.

Nog om mitt hår :). Sommaren har gått snabbt tycker jag, nästa vecka är det liksom Augusti. Bästa månaden eftersom jag fyller år snart. Denna gång blir det inge stanna hemma och gå på middag utan vi kommer köra en sista minuten och jag längtar som bara den. Killen vill till Albanien men för mig spelar det ingen roll bara jag får ligga och sola och hålla en drink i handen :).

Inte nog med det då vi ÄLSKAR att resa så har vi såklart hösten spikad redan. Det blir BALI, så jävla gött. Ett par vänner/Niklas helikopterpolare ska gifta sig och man tackar ju inte nej till att få semestra där och gå på bröllop. Det kommer bli galet nice och jag får liksom inte nog av att resa. Man måste passa på då vi inte har barn eller något som hindrar än.

Blir nog en resa till Nyår med då jag helt skulle vilja fira i ett annat land. Vill till Polen och försöker få med mig lite folk men inget är spikat än, kanske blir något annat lite varmare, men då snackar vi om en lång weekend bara.

Den stora resan sparar vi till April nästa år då vi och några vänner vill eller rättare ska åka till Bahamas. Lite försmak fick man av Seychellerna men vi vill helst dit för att bada med grisarna hihi <3

Nej nu får jag knyta ihop detta och sedan gå och lägga mig, ska bli så skönt med helg och få sova, träna och bara ta det lugnt. Hoppas på bra väder så man kan ta sig ut och springa lite kanske.


Sov gott fina ni <3

Photoshoot for SPLY

2017-07-07 06:58
Från MarjorieValderrama

I måndags så möte jag upp Annica för att ställa upp som modell då hon den 16/7 lanserar sitt egna träningsklädesmärke SPLY. Hemsidan är inte klar än så kan ej länka men den kommer snart men medan kan ni gå in på hennes instagram för märket som är splysportwear.

Photoshooten var under Tranebergsbron vid Kristineberg som har en sjukt nice miljö för att ta bilder, passade perfekt med träningskläderna vi hade på oss. Malin och jag drog på oss kläderna och sen så dirigerade Annica oss. I början var man lite obekväm då man inte är van vid att vara framför kameran men sen var det som inget alls.

Vi höll på typ i 1,5 och fick så sjukt mycket fina bilder. Kanske skulle kunna bli en grej att bli modell för träningskläder i framtiden. Vore en dröm

Pato som var vår fotograf jobbar mycket med min andra vän Pischa och gör ett grymt bra jobb och så himla lätt att arbeta med. Ni hittar hans arbete på instagram under qp_production.

Det jag verkligen gillar med hennes koncept är att designen är ju sjukt snygg plus att det bästa är att dem inte alls är för tunna. Så tjejer ni behöver inte vara oroliga över att era underkläder ska synas när ni gör marklyft eller benböj utan dessa tights är så bra både i passform och tjocklek i materialet.


Så glöm inte att den 16/7 så släpper hon dessa fina träningskläder på hennes egna hemsida och då är det bara att klicka hem de plaggen ni skulle vilja ha.

Inte för att ett par träningskläder ska få dig att börja träna men måste erkänna att har man snygga och bekväma kläder på sig så blir man mer taggad på att dra till gymmet eller ut och röra sig.

Jag är jätteglad för Annica då hon är en person som inte ser väggar utan när hon tror på något så kör hon helhjärtat och det är sjukt bra egenskap.

Tack Ankan för att jag fick vara modell för ditt märke och super stolt över dig ❤

Photograph: Pato Palma
Founder of SPLY: Annica Englund

Models: Malin Karlström Axelsson & Marjorie Valderrama

TRÄNINGSRESA MED WÖRKOUT <3

2017-05-11 20:32
Från MarjorieValderrama

Vad tiden flyger förbi. Det har snart gått en vecka sens vi kom hem från Portugal.

Längtan tillbaka är så oerhört stark och det är bara ett tecken på att man behöver mer semester.

Förra året bokad jag en träningsresa med gruppen Wörkout som är PIschas koncept och vart helt såld. I år åkte jag igen och då vart det Portugal denna gång. Upplägget var Surfing, Wörkout och Yoga, kunde verkligen inte bli bättre.

Vi åkte söndag 30/4 och var borta en vecka exakt. Idag känner jag att vi skulle lätt kunnat ha varit borta 10 dagar då SURFINGEN var helt fantastisk. Shit vad såld jag vart och funderar starkt över att boka en resa till Costa Rica med Lapoint.

Vi bodde på ett sjukt mysigt camp som anordnas av ​Lapoint där vi fick bo i bungalow två och två. Min roomie vart Ankan denna gång (Annica). Själva konceptet dem har där är så grym att jag skulle inte banga på att sommar jobba på ett sånt ställe. Lämna allt hemma och bara Surfa och chilla om dagarna.

Men det går ju inte riktigt eller än iallafall :).

Schemat var fullspäckad och det gjorde mig inte alls mycket att vi vaknade 05,30 varje morgon. 

Det blir för långt att skriva om allt vi gjorde men ska försöka hålla det kort och så ska ni få se mer bilder än text.

Jag är verkligen super super tacksam och lycklig lottad över att ha fått äran att komma in i denna grupp. Wörkout är verkligen det bästa som kan hända människor som verkligen vill leva ett gott liv i kombination med träning och gemenskap.

Min fina vän Pischa har verkligen lyckats och jag är så STOLT över henne. Finns verkligen ingen som har det hjärtat hon har och den viljan. Hon ser alla individer och får alla att glänsa på sitt sätt. Du är en sann förebild för många och hoppas verkligen att alla dina drömmer går i uppfyllelse ❤.

I denna Wörkoutfamilj är alla välkomna oavsett om du aldrig lyft en hantel eller om du är proffs. Vi har alltid öppna armar för alla.


Vill tacka alla som var med på resan fyfan vilket GRYMT TEAM vi är <3

Bilder är både från Pato Palma, Annica och La points fotograf och lite från mig med <3

Längesen...

2017-04-26 07:01
Från MarjorieValderrama

Längesen man skrev något.

Motivationen har inte varit på topp senaste dagarna men jag ska fan inte klaga för på Söndag så åker jag till Portugal :). Denna resa är en träningsresa tillsammans med Pischa och hennes WÖRKOUT GRUPP. Förra året var jag med i Marbella och i år blir det Portugal ala Surfing. Ska bli så otroligt roligt och skönt.

Mer info kommer senare om hur resans upplägg kommer vara.

Kan dock berätta att förra veckan var sjukt intensiv med massa träning och olika events inom träning.
Onsdagen började med att fina Pischa och Annica bjöd mig och Åsa på ett tränings/workoutparty event det var SELF som bjöd in dem och + 1 som vi kallar oss .

Eventet i sig var helt okej men det bästa var att få spendera tid med dessa fina tjejer.


Vidare till Torsdagen så vann jag en plats på Bruce första event och det var Thaiboxning på schemat. Denna app är helt magisk så det finns ingen fundering för er alla där ute som vill testa. Gå med i Bruce och träna allt du kan tänka dig.

Iallafall så fick vi ett fint Bruce linne när vi kom och sedan var det bara att sätta igång. Som tur så var Anna-Sara bjuden med så jag hade en vän att sparras med. Detta event gillade jag sjukt mycket för grundarna till Bruce visste vad dem gjorde och det var så bra uppstyrt så ✨ till dem.

Sist men inte minst så var det Super Pischas AW Wörkout event på Fredagen och varför inte sluta veckan med det bästa eventet.

Timpan var DJ, Pischa var dunder coachen och sen så avslutade vi kvällen med Yoga.
Vi var på ett grymt ställe som heter Gattitraining och personalen där var helt underbara. Som vanligt så höll Pischa ett sjukt mördarpass och jag kunde bokstavligen inte hålla i ett glas efter passet då mina armar skakade.

Blir alltid så glad och fylls av energi när jag kör med Pischa plus alla wörkout brudarna som var på plats den kvällen med.

Bilderna från den kvällen har vi inte fått än men lånar Annicas bilder så länge .


Det var förre veckans roligheter ❤

Denna veckan blir det lugnare med träningen för att ladda sen på söndag och en hel veckas megaträning i Portugal.

Det blir wörkoutpass, surfing och yoga. Kan verkligen inte bli bättre!


Ha en fantastisk fin onsdag

New boost for myself <3

2017-03-28 20:13
Från MarjorieValderrama

Boosta sig själv är inte varje dag man gör och kan bli svårt när man ska hinna med så mycket annat i livet.

Men fan vad det är behövligt ska ni veta. Som jag skrev innan att kunna stanna upp och andas och se sig omkring är superviktigt och du är inte egoistisk för att du ibland tar dig före andra.

Förra fredagen hade jag en ledig dag och shit vad jag behövde det kände jag. Att få ha egen tid och boosta sig själv är något jag rekommenderar alla. Min dag började iallafall med Yoga 07,00 på Söder och sedan hem för en snabb frukost. Sen åkte jag till Sant Eriksplan för att fixa mina fransarna hos Fylliga fransar och blev supernöjd som vanligt. Sedan åkte jag mot nästa projekt. Har längtat att fixat håret på flera månader och äntligen så hade min frisör en tid. Det blev grått/silvrigt och jag bara älskar det. Känner mig så satans snygg och att göra en liten eller stor make over med håret är fan så behövligt ibland. Nu kommer jag rocka denna färg ett tag och sen får vi se vad jag hittar på.

Efter att jag hade fixat håret så gick jag in mot TC och åt en lunch helt själv. Trodde det skulle vara jobbigt och pinsamt men det var de skönaste jag gjort på ett tag. Så fridfullt och att bara kunna kolla ut på folk och rensa tankarna var så nice.

Så kort och gott så var min fredag så underbar <3

Men att boosta sig själv var inte helt över då jag var och fixade mina naglar igår hos Missfancy. Linda som är en vän till mig gör dem finaste naglarna ever och har varit kund hos henne i några år. Så det är alltid underbart att få komma till henne och få en ny touch av hennes magi :). Det blev grått då jag har fått en ny förtjusning för det haha. Så ja nu har jag grått hår och gråa naglar så får vi se hur länge det håller ;).

Ego tid kommer bli en grej jag skriver in i min kalender för det är värdefullt ❤


Puss & kram

Vad är uppskattning och när är vi nöjda?

2017-03-14 20:15
Från MarjorieValderrama

Vad är uppskattning egentligen?

Vi lär oss att uppskatta saker eller personer, vara tacksamma för det vi har och får. Men är det så enkelt som det låter?

Uppskattar vi verkligen det vi har runt oss? Jag tycker att det kan vara väldigt svårt ibland, det är lättare sagt än gjort. Vi fokuserar väldigt mycket på o-relevanta saker som kanske inte ger dig något i livet. Vi glömmer bort det vi har närmst och fastnar på andra punkter som inte är värda något. Ibland glömmer man bort sig själv eller glömmer bort andra för att fokusen hamnar snett. Är vi nöjda med det vi har? Blir vi någonsin nöjda eller vill vi bara ha och ha.

Ingen är perfekt men alla är mänskliga anser jag och det är inte alltid lätt att göra rätt. Vi strävar efter den perfekta instagram bilden, drömresan, senaste bilen eller mobilen, allt det ytliga för vad? Prestationen höjs och tills slut så kräver du bara mer och mer av dig själv. Stannar vi någonsin upp och andas?

Ni kanske tycker jag svävar i mina ord men, har verkligen tagit en mega fundering en tid nu och blir lite mörkrädd hur vi kan fastna i en värld som kretsar väldigt mycket på sociala medior och hur vi ska se ut eller vad vi ska ha på oss eller hur många likes man får. Nu ska jag inte dra alla över en kant här och säga att så här är det, utan det är mest hur jag upplever det och hur det känns för mig.

Jag kan erkänna själv att jag är en av dem ibland och jag känner att jag går miste om så mycket tid som jag skulle kunna lägga på min partner eller familj. Kommer försöka inte vara lika aktiv längre mest för att finna en balans i mig själv och lägga mer fokus på det äkta jag har runt om mig.

Att kretsa sig runt personer som delar samma tankar eller intresse är A & O för mig idag och jag uppskattar mer och mer en eftermiddag på gymmet eller ett träningspass med vänner än ta ett glas på en AW. Jag har inte blivit tråkig för det som många kan tycka men det är så jag känner och eftersom jag har sätt än så pass stor förändring i min kropp och själ så är det som kommer nr 1 idag. Detta betyder inte att jag aldrig dricker eller kan gå ut för tro mig jag älskar att dansa men jag behöver inte dricka för att ha kul.

Så att lära sig uppskatta andra kan vara svårt för det är svårt att lära sig uppskatta sig själv med. Man kanske måste börja med att må bra själv och hitta en balans i livet med sig själv innan du ger all kärlek och omtanke till dina nära och kära.


Försök att ta vara på varandra och stanna upp och andas ibland när ni känner att det kan bli tungt eller om ni känner att saker håller på rasar. Inget löser sig på en sekund så ha tålamod och du kommer långt med att vara ödmjuk.

Musik är som médecin för själen för mig så har ni inte hört denna låt än så klicka och njut <3

Nån Annan


Puss & kram


Träning med fina vänner + Brunch = Kärlek <3

2017-02-19 17:43
Från MarjorieValderrama

Varför inte vakna tidigt och möte upp vänner för lite träning på en söndag?

Det gjorde jag idag och gud så mysigt och roligt det var. Åkte till Globen till Freshfitness för att möte upp Anna-Sara, Aki och Ida. Dessa tjejer har jag fått äran att lära känna på Wörkout och det är så underbart att ha vänner som delar samma intresse. Tacksam och glad över att jag är en del av Wörkoutfamiljen.

Med dessa brudar och många fler ska jag till Portugal i slutet av April. Så ni kan tänka er hur galet och roligt vi kommer ha .

Vi hade inte riktigt en plan för vad vi skulle träna så det blev lite gott och blandat. Huvudsaken var att vi umgicks och sedan så hade vi en dunder brunch hemma hos AS som väntade.

Önskar att alla söndagar kunde vara såhär och vi kommer nog sätta det som en tradition nu framöver :).

Fina Jonna möte upp oss när vi var klara och sedan gick vi hem till AS för en mumsig brunch.

Perfekt avslut på denna helg <3

Måndag imorgon och sista veckan för mitt crossfit bootcamp. Kommer bli tråkigt då det har varit intensivt, lärorikt och superkul och skönt med bestämda dagar för träning. Nu blir det väl att köpa Brucepass och sedan testa på lite olika ställen och saker.

Känner mig så glad och lycklig över att jag kommit tillbaka till den formen jag var innan jag blev sjuk. Så nu blir det bara att träna och bygga mer muskler .

Nu blir det mys med min andra halva samt prepp med mat inför veckan som kommer.

Puss & kram

Här har vi brudarna jag tränade med idag <3

Handstand baby <3

Lite obekväma med gruppbilden då ingen visste hur vi skulle stå haha.

ARENA RUN

2017-02-19 10:07
Från MarjorieValderrama

Igår körde jag och ett dunder gäng Arena Run på Friends.
Banan bestod av 5 km och ungefär 23 hinder. Vi sprang för Barebells som underbara Pischa hade ordnat och det var en sjuk bra start på dagen.

När man kollade på banan så bestod den för mesta dels bara av hopp och kryp hinder så det var lite av en besvikelse då man hade velat ha lite monkeybars. Det var mycket löpning runt hela arenan och då några av oss inte sprungit på länge så kändes det efter ett tag på knäna. Men generellt så var det en rolig bana och tanken var ju att vi skulle umgås och ha roligt.

Vi delade upp oss i två grupper, ett lag var rosa och de andra var blått. Tanken var att vi skulle tävla mot varann men vi vände de hela och gjorde de till en kul grej istället. Vi på blå laget höll så bra tempo och peppade varandra in i det sista.

Så himla bra start på lördagen och så fick man träffa massa härliga människor.

Man blir ju så himla pepp på OCR banor så kanske man ska boka in sig för Tough Viking i år :)


Nu ska jag iväg och träffa några Wörkout vänner och träna lite sedan blir det mysig frukost hos Anna-Sara <3


Kram på er <3

Vissa bilder är från Pischas kamera

Träningsglädje <3

2017-02-17 21:35
Från MarjorieValderrama

Äntligen fredag här och finns ju inget bättre med att avsluta kvällen med lite Yoga.

Det är så skönt att kunna varva ner efter en lång arbetsvecka.

Imorgon ska jag och några vänner springa Arena Run på Friends. Det är 5km med 20 hinder ungefär. Kommer bli sjukt roligt. Detta är inomhus så ni kan tänka er hur spännande det kommer vara. Gå in och kika hur hela banan är upplagd Arena Run

Har kört ganska hårt denna månad så känner mig lite mör men det blir bra annars har jag ju tre andra som får bära mig till mål :). Blot lite frulle hos Pishi först sen springer vi 12,30.

Efter blir det hem äta och sen vila hela lördagen. På söndag blir det träffa upp ett par andra underbara vänner för lite gymträning sedan frulle hos AS :)

Denna helg kommer bestå av träning, umgås med fina vänner och bara njuta av livet.


Nu blir det fila ner naglarna haha sedan natti natti <3