RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 13:01:54

HannaAngelica blogg

HannaAngelica blogg på Nouw

S E M E S T E R ☀️🌸

2019-06-28 11:20
Från HannaAngelica

Hej alla fina☺️

Idag jobbar jag min sista dag innan tre veckors semester. Det känns underbart!
Ikväll blir det att fira med fredagsmys, vi ska grilla o bara umgås. Mina systrar kommer hem till oss o Liam är också hemma den här veckan.

På semestern ska vi åka på roadtrip o ta in på hotell o så får vi se vart vi hamnar. Sen blir det dagsutflykter med sol o bad, grönalund och Astrid Lindgrens värld.

Och den 11 juli för jag antagningsbeskedet från högskolan så får vi se vart jag hamnar till hösten. Ska bli super spännande!

Så livet rullar på även här hos oss☺️
Ta hand om er så hörs vi

Ledig mitt i veckan⭐️

2019-06-05 12:10
Från HannaAngelica

Hej mina fina

Här har det varit lugnt då Liam fortfarande är sjuk, vi var på VC igår och han hade bara ett virus som skulle läka ut om ett par dagar. Så han är hemma den här veckan också.

Kryssningen var iallafall klockren, vi åt god mat, drack goda drinkar, shoppa i taxfreen och dansa hela natten

Idag och imorgon är jag ledig då jag jobbar helgen, så ska passa på att lägga mig på balkongen och sola

Ikväll blir det att äta gott, dricka vin o bara mysa hemma. Och imorgon blir det att åka en sväng till Söderköping o äta glass samt titta på hopptävling

Ciao✨

Sjukstuga🤒

2019-05-29 10:36
Från HannaAngelica

Här hemma har det mest varit gråt, dåligt med sömn på natten och mkt på dagen, ingen mat och en väldigt sjuk liten kille.
Nu börjar han äntligen piggna till och äter o febern har börjat gå ner.
Var lite orolig i måndags natt att han åkt på förkylningsastma igen så då blev det att sova hos honom o hålla koll. Men som tur är blev andningen bättre igår!
Tycker alltid att det är jobbigt när Liam är sjuk då vi haft otur med feberkramp och astma. Så känslan jag hade då kommer tillbaka när han blir sjuk. Livrädd för att det ska hända igen, men vi klarade oss även den här gången.

Liam tjatar om att få åka till mormor, Malin, cicci och morfar. Och vi får inte glömma alla djuren som han saknar. Så idag kommer mormor o hämtar honom efter jobbet så ska han få hämta ägg o vara i stallet. Så ska jag få sova inatt

Sen imorgon åker jag ut dit o vabbar resten av veckan. För på lördag ska vi nämligen på kryssning som vi boka i förra veckan


Ciao

Nu njuter vi i solen ute på balkongen efter ett bad⭐️

Äntligen!

2019-05-27 14:00
Från HannaAngelica

Nu är min älskade Liam äntligen hemma efter en hel vecka hos sin pappa.
Har saknat honom massor och lite extra mycket då jag inte haft möjlighet att träffa honom i veckan pga kväll och helgjobb.

Dessvärre ringde dagis vid kvart i nio imorse och sa att Liam har feber, så tog nästa buss och hämta honom. Han var väldigt ynklig och ledsen när jag kom. Men han blev desto gladare när han visste att vi skulle hem och mysa. Det märks vem han bros på, han älskar att mysa vilket jag också gör.

Nu ligger han och vilar och jag tar ett varmt bad

Imorgon är jag ledig och så får vi se hur det blir på onsdag.

Idag blir det en lugn dag hemma, vi ska laga taco och bara mysa

Sen hoppas jag Liam blir frisk snabbt så vi kan hitta på roliga saker i veckan. Vi har nämligen planerat in ett besök på smultronstället och sen blir det busfabriken i vanlig ordning. På torsdag ska Liam till mamma/mormor och sova över då jag jobbar kväll. Och sen på fredag blir det fredagsmys med grill och ridning.

Annars har helgen var toppen trots jobb, i fredags var vi lediga och åkte till Vingåker. Tyvärr var det inte mkt och ha men hitta lite kläder åt Liam och två par skor åt mig själv. Och i lördags bowlade vi och åt mat

Caio

F Ö R L O V A D E 💍

2019-05-21 11:57
Från HannaAngelica

Hej mina fina

Här ligger jag i badet o förbereder mig för en jobbkväll. Börjar inte fören 14 idag o det känns lite lyxigt.
Så det blir en mysig lunch här hemma framför något på tvn.

Sen var det ju den lilla detaljen att vi ..... förlovat oss
Det känns jättebra och trodde aldrig att jag skulle träffa någon som allt känns så rätt med.
Vi är så lika samtidigt som vi är olika, vi kompletterar varandra. Jag förstod inte riktigt innebörden av ”soulmates” men nu gör jag det och det finns på riktigt.

Veckan som varit var Liam hos oss o vi har ätit på pinchos, gått runt strömmen o tittat på ankorna, grillat och varit hos mamma-mormor

Sen har vi fått lite nytt till hemmet, ett vitrinskåp och en ny lampa över matbordet. Blev super snyggt⭐️

Caio

Ny vecka💃🏼

2019-05-08 17:32
Från HannaAngelica

Liam är hos sin pappa den här veckan o jag försöker roa mig bäst jag kan. Den här veckan tar jag helg redan imorgon och blir lång ledig. Tog semester lördag o söndag då jag o syrran ska på Bob Marley minneskonsert som är en tradition.
Så då blir det musik, mat o på kvällen fest med bästa vännerna

Idag fick jag sluta tidigare och agera stöd åt min fina mamma som akut fick komma till tandläkaren då hon fått en inflammation och blev tvungen o dra ut en visdomstand. Allt gick jättebra o är stolt över mamma!

Nu lagar J mat o jag ligger i badet, ikväll blir det en lugn kväll hemma framför tvn. Titta på dokumentär o äta glass

Vi hörs

I helgen var vi på flygvapenmuseumet o det Liam fastna för var inte flygplanen utan alla olika telefoner från olika årstider
Han stod där o skulle ringa alla han känner, min älskling!

Och igår när jag jobba kväll gjorde jag varma mackor till mina boende o det uppskattades. Dem tycker jag skämmer bort dem
Men det gör jag mer än gärna!


Tropicariumet🐍🐒🐊

2019-05-05 10:34
Från HannaAngelica

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott, här hemma steg vi nyss upp efter mys i sängen framför barnprogram.

Igår var vi på tropicariumet och tittade på alla djuren. Liam var helnöjd och fiskarna blev favoriten. Jag själv klappade stingrockorna och hade svårt att slita mig därifrån
Efter besöket åkte vi hem och åt lunch, det blev lite rester från dagen innan när vi grilla.
Sen åkte vi och köpte lite nya kläder till Liam, blev leggings från pop och kortärmade tröjor från Kappahl. Hans nuvarande kläder är både lite för små och urtvättade. Blivit dax att sortera i hans byrå igen. Nu ska storlek 80 ut ur lådorna

På kvällen somnade Liam tidigt, redan innan klockan 20 och jag o J beställde hem mat och hade en ”hemma-dejt” vi åt gott o bara umgicks.
Precis när vi skulle se på nya filmen om Ted bundy med zac efron vakna Liam och somnade inte om fören efter 1,5h så får bli att se filmen idag istället.

Nu ska vi fixa oss inför dagen så får vi se vad dagen har att erbjuda

Påskhelgen, valborg och annat skoj🐣🥳💕

2019-05-03 22:01
Från HannaAngelica

Hej alla fina!

Tänkte göra en liten resumé av tiden som gått. Under påsk var vi som vanligt hos min farmor o farfar, alla var samlade och vädret var helt underbart!
Vi spela kubb, körde fyrhjuling, åt sill, grilla och leta efter påskägg. Liam sprang runt i bara blöja o tröja fram till kvällen. Han var för övrigt på sitt allra bäst humör och charma alla.

På valborg åkte vi karuseller, åt munkar och gjorde plankstek. Liam var hur cool som helst o åkte allt han fick åka. Blev riktigt stolt då han annars är lite feg

Annars rullar livet på med det nya sambolivet, Liam trivs jättebra och vi har nu hunnit bo in oss på riktigt. Har inhandlat nya möbler som kommer om någon vecka bland annat ett vitrinskåp och prydnads glas att ställa där inne. Kommer bli så snyggt!

Nu ikväll har vi grillat kycklingspett och imorgon ska vi till tropicariumet o kolla på apor o hajar
Blir en lugn helg där vi bara umgås o hittar på saker med Liam. På söndag ska vi antingen till busfabriken eller badhuset.

Hoppas ni har haft det bra så hörs vi snart igen

Livet förändras🌸

2019-04-11 10:03
Från HannaAngelica

Herregud vad längesen det var jag uppdaterade här!
Mycket har hänt, på många plan.
Jag jobbar kvar på boendet, jag har kommit underfund med vad jag vill göra senare i livet, jag har gjort högskoleprovet och sökt till universitetet.

Liam har utvecklats massor och är idag en intensiv, busig liten pratkvarn

Jag har även hittat kärleken och flyttat ihop med min soulmate❤️

Hoppas ni har det bra så hörs vi

Long time no see💃🏼

2018-12-10 23:20
Från HannaAngelica

Godkväll!

Här leker livet och vi har det jättebra☺️
Liam utvecklas hela tiden o pratar massor, lär sig nya ord varje dag och sätter ihop meningar med 3-5ord i följd. Han har sån fantasi och hittar på lekar och busar hela tiden.

Jag jobbar och trivs otroligt bra både med kollegor, schema och dem boende.

Igår var en händelserik dag, vi satt på barnakuten i 5 timmar då vi blev dit skickade efter att ha varit på jouren. Liam hade svårt med sin andning och dem misstänkte först luginflammation men efter lite tester kom läkaren fram till att han hade förkylningsastma. Så han fick inhalera två gånger och dricka kortisontabletter. Som tur var blev han bättre och är sig själv igen.
Var en jättejobbig tid där då vi inte visste varför han andades så dåligt. Men både jag och alban blev så lättade att han inte hade luginflammation.
Nu har han bara lite hosta men ingen feber.

Imorgon är vi lediga och ska vila upp oss så han kan gå till dagis på onsdag. Annars får Malin vabba

Jag ska strax gå o lägga mig då jag är trött då Liam var uppe under natten till idag. Han var lite orolig efter allt han vart med om under dagen antar jag.

Godnatt