RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-28 14:51:39

novoshowjumping blogg

novoshowjumping blogg på Nouw

Mitt hjärta

2019-07-28 12:42
Från novoshowjumping

Imorgon är det 6 år sedan min bästa vän fick somna in. Jag älskar och saknar dig så.

Lördag

2019-05-25 14:13
Från novoshowjumping

Lördag idag!
Inledde dagen med att försova mig så blev inget med mitt hår.. Blir tokig när sånt händer för det förstör ju allt. Tog även fel på datum så eventet är imorgon! Nu är jag iallafall hemma och ska filma samarbeten samt fixa mig för kvällen. Ska grilla med några vänner sen spelar min kompis max vid 22 så vi ska dit och titta. Efter det blir det utgång men inte så sent eftersom jag ska upp tidigt till stallet!

Hoppas ni får en fin lördag!

Fullspäckad helg

2019-05-24 07:06
Från novoshowjumping

Godmorgon hjärtan!
Fredag idag och jag är så taggad på helg. Idag jobbar jag 8-18 och sedan bär det av till stallet. Båda hästarna ska trimmas och snälla mamma fixar stallet. Efter det blir det bara myskväll hemma med mannen min. På lördag ska jag ÄNTLIGEN fixa mitt hår vid 8 och sedan ska jag möta upp en vän för att äta lunch och gå på event. Runt 15 är det grillmys med några kompisar och kvällen avslutas på klubben. Söndagen består av en heldag i stallet och sätta mig vid datorn för att svara på en miljon mejl och filma samarbeten. Livet hörni!

Busy

2019-05-23 21:26
Från novoshowjumping

Hola guys.
Kraschlandade ungefär direkt efter förra inlägget. Jag har alltid varit den som har alldeles för många saker på gång hela tiden. Och för att det ska funka så måste jag följa en planering varje dag. Struntar jag i en sak så påverkar det hela dagen. Typiskt Adhd. Men nu har jag börjat med kalender och planering igen så känns som jag börjar få ordning på det mesta igen. Har ni tips så HIT ME UP!

Puss på er och hoppas ni mår bra ❤️

NOVO IS BACK

2019-05-04 15:41
Från novoshowjumping

Hello hörni!
Inte varit inne här sen i oktober? Har bloggat till och från i flera år så kände att det var dags för en comeback. Här får ni följa mitt alldeles för hektiska liv och hur det går med hästarna. Vill kunna skriva ner mina tankar och åsikter någonstans så vad passar bättre än detta? Ni får hänga med i med & motgång helt enkelt!

För er som är helt nya här - Rebecca heter jag och är 21 år gammal. Jag har två hästar för tillfället och jobbar heltid på face2face. Om några veckor drar jag ner till Rhodos så ni får följa med på allt. Ha de bäst så hörs vi snart!

JOBB HELG

2018-10-14 08:21
Från novoshowjumping

Hej mina hjärtan!
Varit en rätt tråkig vecka. Har inte gjort något speciellt mer än att vara i stallet, komma ikapp med sömnen och jobbat. Igår jobbade jag 8-19 & efter det åkte jag till stallet. Lilly har haft en riktig skitvecka rent ut sagt - vilket är helt okej ibland. Hon har varit så jäkla fin nu så länge så väntade bara på detta. Brunstig & sto - vad kan gå fel? ;) Vi har hållt på att döda varandra varje dag. Så igår longerade jag med hjälptyglar för att hon skulle slippa mig och damn girl, ny häst! Så fin och hon rörde sig otroligt. Så kul att se hennes utveckling. Jobbade på super och lyssnade verkligen. Massor med beröm.

Idag är det återigen jobb 8-19 sen ska jag till stallet igen. Nästa vecka är jag lite ledig så då får vi se vad jag gör. Även tävling på söndag!! Så taggad.

Hoppas ni får en underbar söndag så hörs vi senare!

MONDAY

2018-10-08 11:06
Från novoshowjumping

Godmorgon mina hjärtan! Igår åkte jag ut och red Lilly på eftermiddagen och sen träffade jag Malin och Jossan en stund och pratade och hade det mysigt! Girltime. Somnade som en sten när jag kom hem sen så därför blev det inget inlägg på kvällen men men!

Just nu sitter jag och äter lite mat. Har så orimligt mycket vitlök i min mat så känns skönt att mitt kärleksliv verkligen är dött i Sthlm för annars hade det varit lite jobbigt haha.. Var i stallet tidigt på morgonen för att Lilly skulle få nya skor idag! Så skönt. Annars har jag verkligen ingenting planerat idag mer än att fixa i mitt rum och städa. Dödligt tråkiga saker men det behövs göras och jag är knappt vid liv efter helgen endå. Sover dock förmodligen hos Malin eftersom att jag gör det nästan alla dagar i veckan! PUSS så hörs vi lite senare

WEEKEND

2018-10-07 13:44
Från novoshowjumping

Vilken helg! Igår hann jag inte med ett enda inlägg men dagen blev ju verkligen inte som planerad. Skulle ju bara stanna i Örebro tills på lördagen men det blev en natt till. Hursomhelst, här kommer en sammanfattning!

Kom fram runt 2 i fredags och då mötte jag Ida & Sandra och åt subway. Mötte därefter upp Prince och strax efter kom även fina Simon. Slutade med att vi stod säkert 15 pers och blockerade halva vägen men det var kul att träffa på människor man inte ser så ofta. Därefter gick jag och tjejerna hem till Sandra och fixade oss och hypeade sönder till ”life is a highway” remixen. Bästa låten någonsin haha! Vi gick sedan hem till Sandras kompis och åt middag och sen rörde vi oss mot staden! Vi mötte upp Prince & hängde sedan på Lion Bar och sen vidare till Strömpis. Så kul hade vi! Träffade fler som jag inte sett på ett tag och det var jättekul.

På lördagen hämtade Gustav, David och Oskar mig sen var jag med dem innan de va dags för mig och Ida att tagga igång, gick inte så bra när vi var halvt döda haha.. Vi hamnade iallafall på Ritz och hade faktiskt roligt! Jag mötte sen killarna som skulle titta på matchen men jag somnade självklart som ett barn :) Imorse fick jag sedan skjuts till stationen och nu är jag strax framme i Stockholm!

Bjuder på snapbilder

MEN WOW

2018-10-05 13:36
Från novoshowjumping

Måste bara inleda med att säga wow!! Alltså hur härliga är ni inte? Hela 800 personer hängde på denna blogg igår! Så kul. Tack!

Imorse åkte jag till stallet och tog hand om Lilly. Bytte täcke och red. Tycker det är så svårt med täcken just nu! Temperaturen ändrar sig hela tiden så känns som jag byter täcke på henne varje dag. Nu går hon iallafall med ett 100g täcke inomhus och ett skaltäcke utomhus! Hon är bara ute max 4 timmar och går ute när solen lyser så kände att det får räcka. Ska dock klippa henne på söndag så då är det bara att lägga på mer.. Hursomhelst. Åkte därefter hem och gick med hundarna och packade lite snabbt eftersom att jag skulle hinna med ett tåg till Örebro! Med andan i halsen så hann jag :-) Ikväll ska vi ha middag för en tjej som fyllt år och sedan ska vi gå ut! Kommer hem på lördag.

Hörs under dagen! Puss

TODAY

2018-10-04 13:46
Från novoshowjumping

TODAY

Godmorgon! Eller god dag? Hoppas allt är bra med er! Glömde ju nämna att mamma köpt häst - El Bambi! Riktig stjärna som vunnit NM och allt möjligt, men som nu är hobbyhäst hos oss. Iallafall. Idag fick Bambi konditionsträna utomhus. Hon är ju verkligen en tickande bomb ute vilket jag älskar men inte mamma vilket gör att jag tar den biten av träningen. Börjar jobbet vid 14 och slutar vid 22:30 så det blir en lång dag. Imorgon drar även föräldrarna till Italien vilket innebär att jag och syrran har huset för oss själva. SKÖNT!

Hoppas er dag blir goals så hörs vi lite senare. Hör gärna av er om vad ni vill läsa mer om! Alla pysslar ju bara med youtube nu för tiden men eftersom jag knappt vet hur man startar en dator så får ni nöja er med bloggen än så länge!