RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 19:13:05

mariasvitabo blogg

mariasvitabo blogg på Nouw

Viktigt och en hemlighet

2019-05-29 17:12
Från mariasvitabo

Jag har bestämt mig för att testa blogga på ett nytt ställe. In och följ mig här och läs om vår stora hemlighet!

Ha en bra dag!

Kram Maria

Belysning till orangeriet

2019-05-13 22:12
Från mariasvitabo

Annonssamarbete med Philips

Något vi tänkt göra i flera år är att skaffa belysning till vårt orangeri. Utomhusbelysning ger en underbar känsla i trädgården. Längtar till sommaren med plantering, blommor och grönska. Att då även kunna belysa trädgården gör det hela än mer mysigt.

Är du också intresserad av utomhusbelysning kan jag rekommendera Philips hue lampor. Man styr dem enkelt via appen.

Du hittar utomhusbelysningen här.

- Utomhusstrålkastarna/spottarna har över 16 miljoner färger och alla nyanser av vitt - perfekt för att lysa upp dekorationer, väggar och växter!

- Du kan ställa in scheman via appen så att din uteplats tänds automatiskt vissa tider, samt aktivera geo sense-funktionen så att lamporna lyser upp om man är i närheten. (Väldigt bra om man ex. är bortrest och vill undvika inbrott)

- Du kan aktivera wake-up light så att lamporna lyser upp som en soluppgång på morgonen och som en solnedgång på kvällen.

Trevlig kväll!

Snöblomma på plats

2018-11-22 16:49
Från mariasvitabo

Det är så mörkt ute. Var så glad när solen tittade fram tidigare! Har legat i sängen med feber idag. Försökte åka en sväng på jobbet men fick åka hem igen.
Igår kväll satte jag upp snöblomman här hemma. Tanken var att den skulle hamna i sovrummet, men den var så stor och maffig att jag tyckte den passade bättre i matsalen. Tjejerna bara älskade den och tyckte den var så fin, det ser jag som ett gott betyg!

Nu väntar jag på att resten av familjen ska komma hem. Vill hinna mysa lite innan det är dags för kväll.

Kram Maria

Vinterfint i orangeriet

2018-11-19 21:31
Från mariasvitabo

I helgen plockade jag och dottern granris och mossa. Sedan gjorde vi vinterfint inför stundande advent. Ofta har vi matcher eller andra aktiviteter på helgerna så det gäller att passa på när stunderna ges.
Ska fixa batteri till en ljusslinga och sätta i den lilla granen, tror att det skulle bli mysigt!

Till helgen ska jag försöka hinna med att montera min fina snöblomma. Lovar att lägga upp bilder när jag monterat den.

Önskar er en fin kväll!


Kram Maria

Godaste tunnbrödet

2018-10-29 18:12
Från mariasvitabo

Ett tunnbröd som jag länge bakat och som barnen älskar är Leilas Dalatunnbröd i stekpanna.

Ett enkelt bröd som gräddas lätt i stekpannan. Ofta gör jag dubbel sats eftersom mackorna går åt snabbt här hemma. Perfekt att frysa in och ta upp strax innan frukost.

Recept:

Du behöver
steg 1:
15 g (¼ paket) färsk jäst
2 msk strösocker
50 g smör
2 msk ljus sirap
1 tsk krossad anis
1 tsk krossat fänkåls frön
1,5 tsk salt
2,5 dl mjölk 3%
3 dl rågsikt
3 dl vetemjöl special

steg 2:
300 g varm nykokt potatis (skalad)
1,5 dl vetemjöl special
1,5 dl rågsikt


Gör så här:
Smula jästen i en bunke och häll i strösocker.
Smält smöret och värm med mjölk, sirap, kryddor och salt till 37 grader.
Häll vätskan över jästen och rör om ordentligt.
Tillsätt rågsikt och vetemjöl och rör ihop till en kladdig deg.
Jäs under bakduk till dubbel storlek, cirka 1 timme.
Pressa den varma potatisen med en gaffel och knåda in den i degen. Tillsätt vetemjöl och rågsikt tills den inte kladdar längre.
Dela den i små bitar och kavla ut till tunna runda kakor.
Stek bröden på medeltemperatur i en torr stekpanna, någon minut på varje sida, tills det fått lite färg. Var försiktig så du inte steker för länge, då blir brödet hårt och knaprigt.


Kan verkligen rekommendera att göra detta bröd!

Kram Maria

Den fösta snön

2018-10-27 10:05
Från mariasvitabo

Utanför fönstret denna morgon har den första snön kommit. Ett lätt tunt täcke, gissa om barnen blev glada?!

Jag gillar också snö nu när de vackra höstlöven ramlat ner på backen. Men snön kan inte riktigt komma än... Vi (läs min man) måste nämligen hinna få grundstenarna till utbyggnaden på vår stuga klar innan snön kommer. Förhoppningsvis får han tid till detta nästa vecka. Därefter kan vi börja utbyggnaden trots att det kommer lite snö.

Svängde förbi vårt lokala konditori häromdagen och köpte med mig det godaste surdegsbrödet med fikon. Bara så gott!

Innan jag började jobba heltid och innan två barn bakade jag mycket. Kan sakna det där med färskt hembakt bröd och en massa gott fikabröd i frysen.
Just bröd gäller det att planera ingredienser sedan går allt väldigt fort. Kanske ska ta och baka någon dag framöver.

Hoppas ni får en bra helg!

Kram Maria

En vacker höstdag

2018-10-15 21:42
Från mariasvitabo

Det där med hösten, fint väder, frisk luft och en massa löv att leka i. Det är något som vi gillar!

Tog med kameran när jag och dottern gick ut en sväng efter jobbet i fredags. Så fint och underbart vackert! Idag när jag kom hem fick jag se att de flesta av löven redan ramlat av.


Alla trädgårdsmöbler har jag burit in i ladan. Kvar blev hängmattan som barnen fortfarande då och då vill leka med och gunga i. Den får stanna en stund till då jag tycker den är så vacker. Inte för att jag har tid att ligga i den allt för ofta men den minner om lata lediga dagar.

Hoppas vi får njuta av fler underbara höstdagar!





Kram Maria

Funderingar och höstmys

2018-10-08 21:13
Från mariasvitabo

Att jobba och att pussla ihop träningar och diverse aktiviteter gör att veckorna går snabbt. Underligt nog tycker jag att de går snabbare och snabbare. Är det att man blir äldre eller är det bara en känsla?
Just nu går det i all fall med en rasande takt... Någon som känner igen sig?


Det mysigaste med hösten är att man återigen kan börja tända ljus. Sedan är det så vackert ute! Träd i alla möjliga färger och den klara luften tillsammans med sol gör det underbart.


Nu ska jag njuta av att bara vara lite innan sängen kallar.

Kram Maria

Vårt nya sovrum

2018-09-28 20:27
Från mariasvitabo

Nu när vi bytt rum i huset har vi flyttat till vårt gamla gästrum/kontor. Bestämde mig för att försöka skapa mer rymd i rummet genom att vända på sängen. Rummet blev rymligare och vi kunde nu även ha en sänggavel.

Det gamla pysselskåpet städades ur och blev istället linneskåp.

Nu har vi bott in oss och trivs bra! Det enda som fattas nu är att jag ska bestämma mig för sänglampa. Finns så mycket fina lampor. Just nu funkar det bra ändå eftersom vi har en lampa i fönstret bredvid sängen.

Kan ni gissa att jag gillar ton i ton av grått...
Bara älskar hur grå nyanser kan harmonisera med varandra!

Trevlig helg!

Kram Maria

När kreativiteten får styra

2018-09-15 21:00
Från mariasvitabo

I veckan satt jag ner efter jobbet och kollade på flödet i Instagram. Fick då se att det fanns en plats kvar till en workshop som skulle äga rum i helgen.
Bestämde mig ganska direkt för att anmäla mig till kursen!


Idag tog jag bilen och åkte till Blomverkets workshop.
Väl på plats i en underbar gammal lada med slitna plankgolv fick vi först lära oss hur man kan tänka kring buketter. Därefter fick vi skapa egna. Sist var det tips om fotografering och sedan foto i olika miljöer. Däremellan hann vi med både god mat och fika.

En trevlig dag som gett mig än mer energi att fortsätta vara kreativ i hemmet. Härligt att träffa fler människor som också har ett kreativt behov.

Nedan följer bilder från dagen.

Imorgon ska mina blommor få komma i vaser här hemma.

Trevlig helg!

Kram Maria

Byten av rum pågår

2018-09-08 23:40
Från mariasvitabo

Nu har vi kommit till den dagen vi väntat på. Att minstingen skulle växa ur sitt lilla rum. Hon och kompisar får det väldigt trångt när de leker och dockhuset har stått i hallen utanför. Vi har därför beslutat att byta rum här hemma.
Vi flyttar till gästrum/ kontor, det blir vårt nya sovrum. Den äldsta dottern flyttar till vårt gamla sovrum och minstingen tar över storasysters rum. Det urväxta rummet kommer bli kontor till mig och mannen i kombination med pysselrum till barnen.
Att byta rum är inte bara att ställa in andra sängar. Nej, vi har fått lov att gå igenom alla saker (x antal leksaker...) och organiserat. Det tar tid samtidigt som jag tycker att det är roligt. Jag gillar styling och att få tänka hur man ska lösa möblering osv. I några av rummen behövs det bättras på färg och i vårt gamla sovrum kommer det eventuellt målas om i en ljusare kulör. Får ta lite pö om pö. Det viktigaste har varit att få flytten klar av barnens rum. De fick båda flytta in idag! Gissa om det var lyckliga tjejer?!

Har konkat ner våra madrasser som nu ligger på plats i vårt nya sovrum. Ni kan se det på bilden nedan.
Imorgon väntar rensning av pysselskåp som ska bli vårt blivande linneskåp.

I vårt blivande sovrum ska jag tillverka en egen sänggavel och sängbord är beställda.

Kommer visa er bilder på resultatet!

Kram Maria

Köket och vår sommarstuga

2018-08-31 20:26
Från mariasvitabo

Oj vad veckorna går snabbt nu när jag börjat jobba igen! Det bästa med veckodagarna är när man får komma hem och mysa med barnen en stund innan läggdags.

Ni som följer mig på Instagram @mariahagstrom_ har säkert sett vårt nästa stora projekt i my story, nämligen vår stuga.
Här håller vi (läs: min man) på när det finns lediga stunder. Precis allt har fått lov att göras om. Allt ifrån tomten som mannen grävt om, stora träd som fällts, jord och stenar grävts undan och ny fyllnad på plats. Sedan har husets innerväggar, isolering och golv också rivits ut för att det så småningom ska bli nytt och fräscht inomhus.

Det som driver oss med detta projekt är att få det klart. Att vi så småningom kan sitta där ute på trallen och kika upp över fjället. Att vi kan tillbringa helger där med barnen och skapa nya minnen. Precis så som jag gjorde med min familj när jag var liten. Önskar ibland att man kunde svänga med trollspöt och att det sedan blev färdigt. Men det sägs att den som väntar på något gott....

Som ni ser på bilderna behövs det mycket jobb innan det blir beboeligt. Nytt tak, utbyggnad, nya fönster, helt nytt inomhus osv. Längtar tills den dagen jag kan visa er före- och efterbilder.





Vi kommer även timra upp en gäststuga på gården. Nedan ser ni vart den ska stå.

Nu ska jag gå och packa min väska. Imorgon bär det av till huvudstaden för ett Influencerevent.

Trevlig helg!


Kram Maria

Svalare kvällar och framtidsplaner

2018-08-24 21:49
Från mariasvitabo

Visar några bilder från den senaste tiden, de flesta bilder är från mitt Instagramflöde. Hinner inte kika in här så ofta, men ibland händer det!

Det märks att hösten nu är på ingång. Kyligare på morgonen och svala kvällar. Häromdagen var det endast tre grader på morgonen och jag såg att någon i grannbyn hade fått skrapa rutan.
Detta år ser jag fram emot hösten. Att få sval, frisk luft, att få tända ljus vid matbordet...

Jag har föresten bytt jobb! Efter elva år på högstadiet är jag nu på gymnasiet, vilket är den nivå som jag en gång i tiden utbildade mig till. Roligt med miljöombyte och att testa på något nytt!

Hos oss är det inte mycket som händer på hemmafronten just nu. Funderar på något mindre målarprojekt. Annars går all ledig tid (främst för mannen) åt till vår stuga. Där krävs det mycket, mycket jobb och planen är att stommen på utbyggnaden ska vara klar innan vintern.

Önskar er en trevlig helg och tack för att ni kikar in!


Kram Maria

Ljuvliga sommar

2018-08-09 20:20
Från mariasvitabo

Kikar in och visar er några bilder från min morgonvattning i orangeriet. Denna sommar alltså... Blir en sommar att minnas. Badat nästan varje dag och lekt ute hela dagen lång.

Hoppas ni haft en bra sommar!

Nu ska jag se på Ernst på TV.


Kram Maria

En torr sommar och otäcka bränder

2018-07-20 21:00
Från mariasvitabo

Men vilken underbar sommar vi har! Älskar sol och värme. Men nu börjar det bli lite läskigt. Gräsmattan är sönderbränd och träden nästan slokar. Skogsbränder härjar över landet och imorse vaknade vi av ganska stark brandlukt här hemma. Tänk att vi inte tagit emot hjälp tidigare, eller bett om hjälp. Att det ska gått så här långt innan man förstår att det är allvar. Läste även att några brandmän med diverse hjälpmedel fick lov att vända när de nästan var framme för att de inte hade tillstånd. De hade bandvagnar och bra släckningsutrustning. Sverige och dess byråkrati liknar inget annat land...
Lider med alla dem som lever bredvid bränderna och som fått lov att evakueras från sina hem. Idag åskade det rejält och som tur var kom det även en regnskur. Hoppas på mera regn för att underlätta för alla tappra brandmän därute.


Vi njuter av värmen även om barnen nu önskar sig lite svalka. Tittade på gamla bilder och det är ganska svårt att förstå att det för några månader sedan var väldigt mycket snö utanför huset. Ska bli spännande att se vad hösten och vintern har att bjuda på.

Nu ska jag njuta lite av sommarkvällen!




Kram Maria

Omstyling i matsalen

2018-07-19 20:16
Från mariasvitabo

När vi kom hem från Grekland kände jag för en omstyling i vårt matrum.
Vårt förra bord har hängt med ända sedan innan vi byggde ut huset och jag var sugen på något nytt.
Hade turen att hitta ett bord hos en gammal kollega via en köp- och säljsida. Bordet var slipat på ovansidan och skivan lite sönder. Bestämde mig för att ge det en chans och behandlade skivan. Resultatet blev bra och bordet fick flytta in tillsammans med loppisfyndade stolar.
I samma veva bestämde jag mig för att måla om vitrinskåpet. När det var gjort blev det även en ommöblering. Behövde mer förvaring och köpte två skåp från Ikea som målades i samma nyans som väggfärgen. Så skönt att äntligen få plats med mina vaser!

Det enda som fattas just nu är gardiner. Tänker mig ett par linnefärgade långgardiner, tror det kan bli bra.


Kram Maria

Vår nya studsmatta

2018-07-15 09:51
Från mariasvitabo

Inlägg i annonssamarbete med studsexperten ~reklam~

Jag har fått chansen att testa en studsmatta från studsexperten.
Vår matta heter NORTH Adventurer 2018 och är 4,2 meter på längden. Mattan är oval vilket passar oss perfekt då den lättare ryms på gräsmattan.

Som ni ser på bilden sitter nätet innanför fjädrarna och mattan har hög säkerhet vilket var det viktigaste för mig när jag valde matta. Kantskyddet fästs sedan och barnen kommer aldrig i kontakt med fjädrarna.
En annan sak som vi är extra nöjda med är öppningen. Många andra studsmattor har dragkedjor vilket gör det lätt att glömma att stänga efter sig. Jag har tidigare fått påmint om stängning ett flertal tillfällen. På vår nya matta är det en smart omlottfunktion där barnen enkelt kommer in och ut. Jag slipper oroa mig vilket är mycket skönt!

Vi är nu efter en tids användning fortfarande lika nöjda med mattan! Det är en härlig studs och barnen älskar den!
Jag rekommenderar er att se på monteringsfilmen om hur du monterar mattan (denna hittar du här). Eftersom mattan har hög säkerhet är det även viktigt att montera den rätt. När mattan väl var på plats kändes det värt all möda med monteringen.

Har ni någon mer fråga om mattan är det bara att ställa den i kommentaren nedan.

Hoppas ni får en studsande bra dag!


Vad har jag pysslat med detta sommarlov?

2018-07-10 19:13
Från mariasvitabo

Dålig uppdatering här eftersom dagarna är fyllda av lek, bus, bad, hemmasysslor och några projekt.
Sedan resan har vi fortsatt njutit hemma av det fina vädret!
Denna sommar blir verkligen något att minnas. Vackert väder och sol flera veckor i rad. Inte helt vanligt om man tänker på ”svensk sommar”.

Bilderna ovan visar när minstingen och jag hade frukostpicknick en morgon. Så härligt och mysigt att breda ut en filt och äta ute i finvädret!

Ett projekt som jag länge tänkt är att göra iordning en bänk för plantering och matlagning utomhus. Tog tag i saken och åkte till stan och inhandlade en odlingsbänk. Tanken har varit att mannen skulle snickra en längre bänk, men tiden har liksom inte funnits.
Blev så nöjd med denna och det är skönt ha ett ställe där man kan plantera och fixa utan att behöva torka undan jord på golvet.

Det sista jag pysslat med är att putsa gamla stolar och bord. Det ska ni snart få se fler bilder på!

Emellan allt pysslande med idéer hinner jag även njuta med mina tjejer. Ibland behövs det lite egen sysselsättning och då är små projekt perfekta då man samtidigt är hemma.

Hoppas ni njuter av sommaren!

Kram Maria

Badkläder

2018-06-27 21:48
Från mariasvitabo

Inlägg i samarbete med Jollyroom ~reklam~

Måste visa er barnens fina UV kläder från Jollyroom.
Både jag och tjejerna älskar dem. Mössan är oumbärlig i det starka solskenet.

Kram Maria

Shipwreck

2018-06-25 10:57
Från mariasvitabo

En dag tog vi bilen för att besöka Shipwreck. Har så länge velat se det uppifrån. Helt klart värt den slingriga bilturen uppe i bergen! På vägen åkte vi igenom vackra bergsbyar. Tycker de typiska grekiskt svartklädda gamla gummorna är så vackra. Och alla vackra stenhus, som jag gillar dem! Glömde dock att fota de gamla husen.

Det man ska tänka på är att man inte ska vara allt för höjdrädd... För att se vraket måste man nämligen gå ut på en ramp i stål. Tryggt är att det i alla fall finns höga räcken runt. Sedan får man liksom böja sig ut för att kunna knäppa fina kort på hela vraket.

En annan dag valde vi att åka runt ön med båt.
Zakynthos har så mycket vackra grottor. Landskapet är sagolikt mot det turkosa vattnet.

Efter några timmar med båt kom vi fram till det fantastiska shipwreck. Här kunde vi nu bada i det härliga vattnet och beskåda skeppet på nära håll. Skeppet hade en gång i tiden smugglat cigaretter och sprit. De fick sedan fel på styrningen (tror jag) och blev därför strandade. Dess rostiga färg blir som ett konstverk mot klipporna och det bedårande havet.

Biltur och Porto Roma

2018-06-20 07:03
Från mariasvitabo

En annan fin liten pärla är Porto Roma. Här finns den där härliga känslan och ingen fest och charter så långt ögat når. En ljuvlig och alldeles lagom strand.
På väg till stranden åker man, som på så många andra ställen i Grekland, igenom vackra olivlundar.

Efter besöket vid Porto Roma tog vi bilen vidare mot norra sidan av ön. Stannade till vid en av alla magiska utsikter och knäppte några kort. Vid utsikten serverades fantastisk färskpressad juice.
Måste jag säga att jag inte vill hem ifrån denna pärla....
Kram Maria

Gerakas

2018-06-18 20:07
Från mariasvitabo

Ska ni åka till Zakhynthos kan jag rekommendera att hyra bil. Ön har så mycket fina stränder värda att besöka!
Vi bor i Laganas, precis i gränsen till Kalamaki. Den lugnare delen. Åk inte till Laganas bargata! Totalt o-charmigt och fult. Ju längre österut man kommer ju vackrare blir det.
En strand värd att besöka (min favorit), är Gerekas. Därifrån kommer bilderna.
En ljuvlig strand med klippor och mestadels sandstrand. Vattnet är som på hela Zakynthos turkost och klart.

På den här sidan av ön kommer de fina sköldpaddorna, Caretta Caretta, in på kvällarna och ser till sina ägg. Därför finns det avgränsningar vart man får gå på stränderna och små ställningar där äggen finns.
Vi brukar ta luftmadrasser och cyklop för att leta efter dem. Oftast dyker de fina sköldpaddorna upp så man kan beskåda dem. Ska knäppa kort på dem så ni får se.

Denna vecka har vi haft otur med vädret. Åska och lite regn. Fick lov att knäppa kort på ovädret när det drog fram. Sagolikt vackert mot det turkosgröna havet.
Tips på fler stränder kommer framöver.
Ha en bra dag!
Kram Maria

Semester

2018-06-13 09:45
Från mariasvitabo

Njuter av den grekiska ö-världen och Zakynthos.
Förra sommaren var vi på samma ställe och längtan tillbaka har varit stor. Vi bor på gränsen mellan Laganas och Kalamki. Underbar strand och hotellet ligger tjugo steg från havet.
En kväll tog vi en 40-minuters promenad till Camero Island. Har länge tänkt besöka denna ljuvliga plats. Förra året var den afrikanska hettan här och vi tog oss därför ingenstans.
Väl framme vid ön var det precis lika ljuvligt som jag hade föreställt mig. En fotovänlig plats med bedårande tygstycken som vajade i luften.
Högst upp på schemat står återhämtning. De första dagarna sov jag mycket och börjar nu känna mig lite piggare. Har jobbat och stressat på tok för mycket. Så skönt att bara vara utan några som helst måsten och vardagssysslor.
Nu ska jag och familjen ut och doppa oss i havet.

Ha en bra dag!
Kram Maria

Orangeriet

2018-06-10 21:06
Från mariasvitabo

En hel sommar höll han på min käre make och byggde orangeriet av gamla fönster. Mest jobb var det nog med all skrapning av det gamla kittet. Gjorde man lite fel så sprack de tunna blåsta glasen. Som tur var hade bygdens glasmästare nya rutor i gammal stil som vi fick sätta i på några ställen.
Nu använde vi vårt uterum både till odling (bl.a. tomater, paprika, gurka) och relax, ett ställe att sitta och bara vara.

Kram Maria

Sötaste kattungarna

2018-05-31 21:41
Från mariasvitabo

Igår besökte jag min syster som har de sötaste kattungarna!
Besök gärna hennes sida SUS Sibiriska Katter!
Vet att hon har en söt katt-tjej kvar.
Hade inte dottern varit allergisk så hade jag tagit med mig en i väskan på direkten.

Ha en bra dag!
Kram Maria

Sommarvärme och firande

2018-05-29 22:40
Från mariasvitabo

Kikar in och visar er en salig blandning av bilder från veckan som gått. Förra veckan var den lika som nu alldeles underbar med vackert väder och sommarvärme. Äppelträden har blommat så vackert och syrenen blommar än. Upptäckte idag att nästan alla midsommarblommor slagit ut och att lupinerna börjar bli så där alldeles underbart färgsprakande. Är det någon gång som jag vill stoppa tiden så är det nu!
Vi har även hunnit med kompiskalas för lilltjejen. Imorgon är hennes stora dag. Då firar vi att hon fyller hela 7-år! Älskade barn, vet inte riktigt var tiden tar vägen... Det gäller att ta vara på tiden och vara med barnen den tid man har dem till låns. Sedan blir de stora och vill ha sina egna liv. Hoppas förstås att jag blir en stor del av deras framtid oavsett ålder.
Själv är jag just nu hemma och vilar upp mig. Har haft yrsel och orkeslöshet. Behöver varva ner från jobbstress och bara vara.
Nu ska jag sova för imorgon väntar frukost på sängen och sång för en tjej som somnade med fjärilar i magen.

Tack för att du kikar in!
Kram Maria

Nytt sofföverdrag till Ikeasoffa

2018-05-26 08:03
Från mariasvitabo

Annonssamarbete ~reklam~ med Bemzdesign

Det har funnits en vägg i vårt vardagsrum som inte har används. Har länge funderat vad jag skulle ha efter den väggen.
När hela familjen är samlad samtidigt i vardagsrummet blir trångt med en soffa. Slog därför två flugor i en smäll och köpte en ny soffa från Ikea.
Beställde tygprover från Bemzdesign och blev så lycklig när det fanns i exakt samma tyg som vår andra soffa, Brera Lino Natural . Tyget av avtagbart och tvättbart och sys på beställning i Europa. 
Visar er bilder tagna från olika dagar då ljuset är olika, för att ni ska få bästa bilden av hur tyget ser ut.
Ha en bra dag!

Kram Maria

Det allra finaste i trädgården

2018-05-20 17:45
Från mariasvitabo

Annonssamarbete med Jollyroom -reklam-

Måste visa er vårt senaste tillskott i trädgården.
Världens sötaste lilla barnhammock från Jollyroom.
Barnen älskar den och de både leker och gungar i den.
En annan favorit är skrindan som både används till lek och som kärra när vi kör till stranden.
Vilken fantastisk helg vi haft! Fint väder och sommarvärme, alldeles ljuvligt.

Kram Maria

Utelek

2018-05-16 21:51
Från mariasvitabo

Inlägg i annonssamarbete med Jollyroom ”reklam”

Har köpt nya utemöbler, repstege och banangunga till barnen från Jollyroom.
Så fort det är fint väder och uppehåll spenderar vi den mesta tiden utomhus. Barnen älskar att gunga och har gjort x antal timmar vid gungställningen. Att få ny gunga och repstege är därför ren lycka!
Det söta picknickbordet är perfekt då barnen får ett eget bord att både leka och äta vid. De älskar att sitta där både med dockorna och när vi grillar. Jag gillar att det är runt och att det har separata sittplatser, så sött!
Hoppas ni får en bra dag!

Kram Maria

Ljuvlig majkväll

2018-05-15 20:34
Från mariasvitabo

Kommit hem sent två kvällar och har ändå fått njutit av sol, fågelkvitter och högsommarvärme.
Alldeles underbart och jag hoppas att denna sommar får fortsätta i samma anda.
Passade på att fota minstingen när hon skulle plocka av några blommor från den vackra Häggen.
Denna vecka innebär jobb, betygsättning och premiär för säsongens fotbollsträningar. I slutet av veckan ska jag bara vara och förhoppningsvis njuta ännu mer av det vackra vädret.

Kram Maria