RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-06 02:53:20

HennyJensen blogg

HennyJensen blogg på Nouw

Möblering av verandan☀️👏

2019-08-05 16:40
Från HennyJensen

Bänkarna har jag byggt av enbart återvunnet material. Benen består av 4st gamla stolar som ej skulle användas längre. Sågat av ryggstöden och vipps så hade jag underreden till 2st bänkar. Plankorna är gamla plankor från tidigare rivning av loft på verandan.
En spikpistol, en såg, en pensel och vit färg så enkelt men så snyggt! #nästangratis

Renovering av stugan fortsätter!

2019-07-20 23:38
Från HennyJensen

Verandan behövde sig ett lyft! Med färg och mycket vilja går det att göra stora förändringar!

Hemmagjord sänggavel🌷

2018-11-03 17:07
Från HennyJensen

Mycket enkelt men stilrent och snyggt. Har endast använt en rundstav, två stycken läderhandtag och ett tåligt linnetyg i naturbeige färg. Enkelt att byta tyg efter Årstid eller bara för att skapa förändring.

Julmys i all enkelhet🌲

2018-01-02 21:33
Från HennyJensen

Fått in en liten gran i stugan! Så mysigt när det doftar granbarr tänkte den skulle få vara helt ren från kulor, glitter och lampor! Den är så fin som den är. Står i en gammal zinkhink som i sin tur står på en liten dyna av grått fårull.
Att få sitta framför brasan med raggsockor och kika bort mot min lilla gran, gör så att mina julkänslor kryper allt närmre!❤️

Kul med gamla böcker

2017-12-28 17:35
Från HennyJensen

Har ni gamla böcker hemma som ligger och skrotar? Plocka fram dem och låt dem vara en del av inredningen!

Här har jag valt att vika bladen in mot mitten. Blir fint och effektfullt att ha som prydnad i den lantliga inredningen.

Kreativa paket

2017-12-28 17:22
Från HennyJensen

Att slå in paket är väl ingen konst i sig, men att göra det där lilla extra gör såå mycket. Det är både roligare att ge bort och få när det ligger lite omtanke och kärlek bakom.
Just dessa paket har jag slagit in i vanligt brunt papper, använt hampasnöre runtom. Och som en liten extra dekoration har jag gjort små pappblommor av vita kaffefilter.
Mycket simpelt och enkelt men blir himla fint. Man kan ju givetvis även tänka sig att använda bruna kaffefilter.

Hur gör man?
: ta kaffefiltret och klipp bort botten och den räfflade sidan. Behåll filtret dubbelt och klipp överkanten lite vågig. Veckla sedan ut filtret så det blir dubbelt så stort. Vecka successivt ihop filtret in mot mitten och forma till en blomma. Som avslutning, fäst en bit snöre runtom blommans stjälk. Superenkelt

Fortsättning på renoveringen i stugan😍

2017-12-17 19:38
Från HennyJensen

Bilder uppe= före
Bilder nere= efter

Små medel men stor förändring folieringsplast i duschen och våtrumsfärg på väggarna:)

Egengjord skogsinspirerad dörrkrans

2017-12-02 12:10
Från HennyJensen

Endast en halmstomme i botten, grön ståltråd och ett litet band av hampa som kostar något på denna krans. Annars har skog och natur sååå mycket fin att erbjuda! Ut i skogen och fynda

Jul på bordet❤️

2017-12-02 11:55
Från HennyJensen

När man inser att man inte har några krukor eller hyasintvaser får man hitta på något annat! Tog små gamla koppar blev riktigt gulligt och juligt tycker jag!

Trevlig förvaring för vantar, mössor och halsdukar👍

2017-11-18 21:48
Från HennyJensen

Två stycken gamla fina hattlådor att förvara i princip vad som i

Dessa skönheter hittade jag på en loppis, var inte rädd för att handla begagnat! Att blanda gammalt och nytt gär att ditt hem får mer levande och intressant känsla.