RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-25 04:13:19

behuy blogg

behuy blogg på Nouw

Ett lyckligare år

2020-02-24 17:00
Från behuy

Vi är inne i andra men snart tredje månaden av detta året och oj vad livet bara flyger iväg. Kan inget annat än säga att mycket har hänt i livet sen sist jag skrev här. Jag har äntligen flyttat ihop med min fina pojkvän, nu även sambo, plus att jag har en katt nu vilket jag inte hade sist. Kan inget annat än säga att det inte finns en lugn minut med henne. Har precis kastrerat henne så förhoppningsvis lugnar hon ner sig lite iallafall (önsketänkande).

Något som inte har förändrat är däremot mitt jobb, fortfarande samma nattjobb som jag snart har varit på i ett år?! Vad händer egentligen, kändes som jag precis började? Jag tränar oregelbundet som jag har gjort i mer än ett år nu så kan bara säga att man är ovältränad varje gång man går dit.

Jag vet inte riktig om mitt skrivande kommer att hålla i sig denna gången men det återstå att se! Annars går det att scrolla ner till mina andra inlägg om man är uttråkad.

Min balkong

2019-08-13 16:07
Från behuy

God eftermiddag allihopa. Vaknade runt 2 tiden och började städa lite smått, vilket jag gör ganska ofta nu för tiden. Hur det hinner bli smutsigt på så kort tid vet jag inte, men det är lite roligt att städa också. Och nej jag är inte en psykopat. Åkte ut och handlade lite och hittade dessa blommor på ica vilket jag tyckte var en fin färg för balkongen. Mina andra blommor på balkongen är vita så behövde lite färg. Visst blev de fint?

Jag sitter och väntar på en leverans från Ikea nu så slötittar på en serie medans jag försöker hitta lite mer inredning till lägenheten. Blir att laga lite mat och sen gå och lägga sig igen och upp till jobbet, igen. Hoppas ni får en bra tisdag!

Tillbaka till rutiner

2019-08-05 13:59
Från behuy

Första natten avklarad och oj vad långsamt det gick haha gjorde nog inget produktivt igår mer än att spela och halvsova igenom hela natten. Det blev en liten mjukstart tillbaka till jobbet plus att det var de längsta passet med så det jobbiga är över iallafall. Jag är så glad att man kommer tillbaka till sina rutiner så snabbt igen, finns inget bättre än rutiner i livet. Kan äntligen börja träna igen vilket jag tog en paus från under semestern men det är okej för har gjort en massa roligt när jag har varit ledig. Kanske får lägga upp en liten recap på vad jag har gjort?

Skaffat lägenhet

2019-08-03 14:59
Från behuy

Jag tänkte ta tag i detta med att blogga igen så får vi se hur det går. Mycket har hänt sen jag sist skrev. Jag har kommit hem till Sverige igen och längtar tillbaka till Hawaii varje dag. Men samtidigt lite skönt att vara hemma. Jag har skaffat ett nytt jobb inom industri så nu för tiden så jobbar jag natt.

Lyckades även hitta en lägenhet som jag flyttade in i för en månad sen ungefär. Kan inte mer än att säga att det är de bästa som har hänt mig, att äntligen få bo själv i in egna lägenhet. Förut har jag bara haft sambos och det är inte riktigt samma sak. Här kan jag göra vad jag vill och trivs jättebra. Glömde även nämna att jag flyttade till en annan stad så nu bor jag inte längre i Älmhult, saknar dock alla mina kompisar därifrån vilket är lite tråkigt. Har iallafall lyckats träffa nya vänner här och festat ganska mycket på senaste med.
Vad mer kan jag skriva? Jag kommer lägga upp ganska mycket inredning i framtiden för det är de jag älskar. Nu ska jag fortsätta att städa, ha de!

Skydive

2019-01-04 02:39
Från behuy

Kan ju bara säga att jag spenderade julafton på bästa sätt. Jag och Emil hade planerat från första början att hoppa men eftersom vi ville göra det tillsammans så fick jag vänta tills han kom fram i Hawaii. Så då bokade vi under julafton, eller svensk julafton för dom firar den 25e här, men iallafall så var det så otroligt roligt.
Kan knappt beskriva den känslan av att hoppa ut från ett plan men jag kan ju säga att jag skrek när vi gjorde de. Det kittlades i hela magen, nästan som när man åker fritt fall och under fallet, den typ av magkänsla har man. Fast liiiiite högre upp här haha Själva hoppet varade i kanske 5-10 min men det var det värt de. Kommer definitivt göra det igen!

Rekommenderar om ni har chansen att göra det så ska ni definitivt testa. Det är de värt!

2018 recap

2019-01-03 05:00
Från behuy

365 dagar har redan passerat och kan inte mer än säga att 2018 var ett bra år. Hoppas dom kommande åren blir lika roliga. Vart ska jag börja? Började min inredningsutbildning i början av året vilket var ett stort steg för mig, sa upp mig från jobbet innan sommaren. Hann hinna med massa roliga fester, festival och massa häng med kompisar. Träffade min kärlek som jag praktiskt taget spenderade hela sommaren med! Åkte på roadtrip i Sverige och åkte även till huvudstaden för första gången. Sist men inte minst så åkte jag till Hawaii i September, kan inte säga mer än att det var det bästa beslutet jag har gjort. Fick även spendera två veckor med mannen min här vilket var drömmen, avslutade och påbörjade året på bästa sätt.
Vi åt middag på Hard rock café vilket var nice, det var tur att jag bokade bord för det var smockfullt överallt. Efter de så gick vi tillbaka till hotellrummet för att grogga lite innan vi mötte upp mina kompisar i stranden och kollade på fyrverkerierna. Dansade lite och fick catcha up med alla vilket sjukt mysigt.

Lämnade av honom imorse i flygplatsen vilket var riktigt tråkigt men bara 1,5 månad kvar innan jag är hemma i Sverige igen. Kan inte mer än att längta efter maten måste jag erkänna. Maten här är väl inte mycket att hänga i granen. På tal om mat så måste jag alldeles strax få i mig något, var några timmar sen jag fick i mig något.

Hoppas alla har fått en trevlig jul och nyår och god fortsättning på er!

Parasailing

2018-12-09 03:05
Från behuy

Hej! Jag vet att jag är riktigt efter med uppdateringen av min blogg men har försökt umgås med alla mina kompisar som tyvärr redan har lämnat. Jag har ju fortfarande vänner här men ändå många som har åkt hem nu och det är så jävla tråkigt. Vi hade en fin och rolig middag igår på ett italienskt ställe där vi samtidigt firade en födelsedag som vi sa farväl till Gabriel. Jag har känt han sedan starten så det var riktigt surt att säga hejdå till honom igår men önskar han all lycka i framtiden! Annars har det varit en riktig seg vecka där det känns som jag har sovit igenom hela veckan bara. Bara åkt hem från skolan och sovit typ, tror det är vädret också för det börjar bli lite regnigt här och när det väl regnar så slutar det inte. Inte sådan mesig svensk regn där det duggar lite. Finns inte mycket att hitta på här heller när det är dåligt väder för dom flesta aktiviteterna är utomhus så man blir ganska så fast i hemmet då.

Jag ska försöka filma lite idag om jag lyckas och sen ska jag beställa hem mat och bara glo serie. Regnigt och ruggigt ute så inte så sugen på att dra ut. Fyllde ju nyligen år och då drog jag och anso och gled lite med en sådan ni ser på bilden, har ingen aning om vad det heter på svenska. Det var en grym upplevelse och kommer säkert göra det igen! Nej nu är det dags att sätta igång med mina sysslor här hemma, förlåt för dålig och rörig uppdatering, kommer bli bättre snart.

Big island pt 2

2018-12-07 08:12
Från behuy

Dagen efter så steg vi upp 6 på morgonen för att hinna med så mycket som möjligt. Vi kom dock inte iväg förrän 10 för vi ville hyra en bil i hotellet men dom hade inga tillgängliga så vi fick sätta oss och leta över nätet efter en bil. Efter många om och men så lyckades vi hitta en bil så runt 11 tiden så var vi påväg mot vår första destination vilket var ett berg som är ovanför molnen. Det tog kanske 1-2h att köra upp och det var såååå kallt där uppe, så kallt så det var snö vilket jag var glad över att få uppleva lite snö denna vintern haha! Men kan ju säga att det var sååååå tyst och fridfullt där uppe, kan inte beskriva den känslan över hur vackert det var där. Så jag hoppas mina bilder kan förklara lite.

Självklart blir man ganska så trött av att sitta i bilen så länge så vi bestämde oss för att åka någonstans att käka så alla fick i sig ny energi för nästa äventyr. Vi hittade en mysig restaurang som serverade hawaiiansk bbq, men jag var tråkigt och tog en burgare för jag var så sugen på det. Sedan var det min tur att köra en bit tills vi landade på Black Sand beach, vilket var obeskrivligt vackert. Tog ett tag för oss att hitta för att det var lite gömt men vi lyckades! Tyvärr så regnade de så vi kunde inte bada men vi chillade där en stund och tittade över hur vackert det var.

Vi tänkte åka och titta på vulkaner efter men det hann bli mörkt ganska snabbt så vi bestämde oss för att köra hem istället för det var ändå en två timmars resa hem. Vi kom hem runt 8 tiden och jag drog till gymmet igen och sprang lite innan jag duschade och la mig. Sista dagen av resan kommer i nästa inlägg!

Resa till big island

2018-11-26 07:48
Från behuy

Breathtaking view. Tänk att jag har sådan tur och möjlighet att få åka hit till Hawaii och spendera min tid här med alla fina människor jag har träffat. Att få se nya saker och miljön här slutar aldrig att överraska mig. Jag åkte med några kompisar till en annan ö som kallas för Big island vilket är den största ön i Hawaii, jag bor nuvarande i Oahu vilket är huvudön där huvudstaden Honolulu ligger i. Väldigt turistigt och höga byggnader här medan i Big island så är det för det mesta bara natur, så himla vackert och mycket tystare. Kan inte ens beskriva hur det ser ut här. VI åkte dit på torsdagsmorgonen vilket var Thanksgiving, när vi väl hade tagit oss till Hotellet så åt vi världens största frukostbuffé. Vi åt där i 2 timmar för det var så dyrt med, ungefär 300kr/person. Obegripligt men vi var både trötta och småirriterad så vi ville bara få i oss något fort.

Eftersom vi var så trötta så låg vi och chillade vid poolen hela dagen vilket var så välbehövligt. Förstår du lyckan hos oss alla att bada i en pool och inte havet för omväxlingens skull. Vi bodde på Hilton hotel vilket var de billigaste hotellet förvånansvärt och det var så himla stort där så vi fick en karta för att hitta allting. Eftersom vi inte kunde checka in förrän vid 16 så hade vi inget annat val än att stanna på hotellet för den delen. Dom hade till och med ett litet tåg och båttur för att ta sig runt i hotellet, hur sjukt är inte de?! Efter poolen så fick vi äntligen checka in och vi var hungriga igen så vi drog till något hamburgställe och tryckte i oss sista middagen innan vi drog upp till rummet igen. Jag passade även på att gymma och springa intervaller innan jag bestämde mig för att duscha och sen lägga mig. En bra avslut på första dagen!

Diamond Head

2018-11-20 06:49
Från behuy

Kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt bor här, man upptäcker nya saker hela tiden. Måste nypa mig i armen för att vara säker på att jag inte drömmer. Finns så mycket att göra här också men tyvärr har jag inte hunnit göra så mycket för jag har varit sängliggandes i två veckor nu. Så det är dags att gå på mina äventyr. Har dock massa att ta igen i skolan så därför måste jag ta itu med det först.

Om fyra veckor kommer äntligen min pojkvän! Har naturligtvis några saker som jag väntar med tills han kommer så vi får uppleva det tillsammans. Men måste hinna med några hikes innan och se några fler stränder. Men simma med hajar är ett definitivt val att göra igen! Det var en sån oerhört underbar känsla så det går inte att beskriva. Önskar att alla kunde åka hit och uppleva detta någon gång i livet.

Något ni absolut kommer älska är all ananas som finns här. Har fortfarande inte tröttnat på de och det är bra för kroppen också. Jag är ju besatt av ananas i vanliga fall, mest smoothies och inte frukten så mycket. Det har även börjat bli kyligt här, runt 25-27 grader, och ja, det är kallt för mig som har varit här i två månader och när jag anlände så var det runt 40 grader så det är en stor skillnad. Det blåser definitivt mer här och vindarna är så kalla. Har långbyxor på mig dom flesta dagarna och en hoodie.