RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-26 03:33:22

Alicia Adele

aliciaadele blogg på Nouw

Från dagen photoshoot med Elly

2020-03-26 02:14
Från aliciaadele

Long time

2019-11-13 14:43
Från aliciaadele

Nej men hallåj på er. Det var då fan inte igår...... det var alltså nästan ett år sen sist....
Vad har hänt? Jag har flyttat,, jag har haft inflyttningsfest med mina närmaste vänner, varit på X antal innebandymatcher, varit på halloweenfest, jag har fyllt år, jag har tagit tummen ur ***** och lagt ner en bra summa pengar på hudvård (ointressant för vissa kanske men detta är nog det bästa jag gjort) och till det sista som jag kan komma på som är relativt roligt......jag har ÄNTLIGEN bokat tid för en ny tatuering!! 20/12 så händer det och nej men herregud vad jag är redo för den! Har nog aldrig varit så taggad på att skaffa en tatuering som jag är just nu. Har verkligen sökt överallt efter en tatuerare som är duktig på den stilen jag är ute efter, och tillslut så hittade jag en. Det var faktiskt min kompis Jossan som nyligen tatuerade sig och jag kände direkt att "det är ju EXAKT den stilen på tatuering jag vill ha!
Så jag och Elly åkte till studion, som för övrigt ligger i Tullinge, och bokade tid. Både studion och personerna som jobbade där gav verkligen ett bra första intryck. Seriösa och framförallt duktiga på det dom gör. Äe asså jag är såååå himla taggad och jag LOVAR att lägga ut bild på tatueringen när den är gjord,,, är ju faktiskt inte en liten tatuering denna gång.


Men nu har jag fullt upp med städning här hemma så jag ska fortsätta med det och sen gå ut med hunden. Sååå,,,, vi hörs när vi hörs ;)

Helgens jobb

2019-01-23 17:11
Från aliciaadele
Tjenare!

Alltså vilken helg!!, säger jag i mitten på veckan. Men i fredags började vi tapetsera om alla tre rum på övervåningen. Har även rensat ut massa grejer, köpt nya sängar och massa nytt! Byggt ihop alla möbler. Min säng är den enda som inte är här än, så har fått sova hos Arvid inatt. Men den ska komma vilken minut som helst, sitter lixom och väntar på den nu. Hur taggad som helst på att bädda med mina nya sängkläder men har aldrig tänkt på hur dyrt de faktiskt är?! Köpte lixom två lakan å två bäddset för 1000kr?? Hur är de ens möjligt?

Annars, jobbar i helgen vilket jag är supertaggad på. Saknar jobbet, haha. Sen på fredag ska jag och Arvid ha myskväll hos mig vilket jag ser fram emot såå mycket det med. Har även en tanke på att boka en resa med Jennie till våran syrra i Göteborg. Behöver en weekend med bara syrrorna.


Tips på podd!!

2019-01-11 14:43
Från aliciaadele
Okej, har ju verkligen glömt bort bloggen helt och har egentligen ingenting att berätta FÖRUTOM att min gamla klasskompis Sanna har börjat podda! Äntligen säger jag bara XD

In och lyssna, finns på soundcloud, sök på ”Sjukt oklart med gummorna” Vill ni skratta tills magen gör ont så är detta Tips tips tips!!

Luleå, here I come!!

2018-10-19 15:02
Från aliciaadele

Har alltså bokat en resa till Luleå för att träffa bästis och Mammis!! Är verkligen så himla taggad så jag började gråta när jag bokade biljetten, haha. Åker om två veckor och stannar 4 hela dagar<3<3<3

Hjälp mig lite nu

2018-09-18 18:19
Från aliciaadele

Har verkligen ingenting att skriva om...så behöver eran hjälp. Det är verkligen både bloggtorka och instatorka!!
Vad vill ni se och läsa om, för det händer lixom inte något speciellt i mitt liv just nu.. men släng iväg en kommentar eller dm på Instagram @aliiciaadele <3<3

Bokmal

2018-09-17 20:21
Från aliciaadele

Alltså hörni! Jag har börjat gilla att läsa igen och imorse läste jag faktiskt ut boken "till alla killar jag har gillat" som även finns som film på Netflix. Och jag rekommenderar STARKT att läsa boken även fast man sett filmen. Det var ju självklart samma story i boken som i filmen men det hände sååå mycket mer i boken. Helt klart en stor favorit!! Kommer säkert läsa den igen,, för sån är jag. :)
Vad kan jag berätta mer då förutom att jag har börjat jobba på det nya jobbet här i Stockholm där jag verkligen stortrivs!
Har hängt grymt mycket med Elina vilket, som vanligt, är sjukt kul! Vi har verkligen passat på att utforska huvudstaden flera dagar, hunnit virra bort oss lite också.
Imorgon blir det en tur in till stan själv hade jag tänkt. Sen jobbar jag på torsdag och på fredag blir det grönan med syrran vilket ska bli jättekul! Var typ två år sen jag var där sist!

Kramis

2018-09-11 19:23
Från aliciaadele

Flyttat

2018-08-28 00:50
Från aliciaadele
Oj vilket uppehåll det blev med bloggandet... har verkligen haft FULLT UP! Har jobbat extremt mycket hela sommaren vilket har resulterat i att mitt humör och ork har varit på botten...men nu är det tillbaka på topp igen, och vill ni veta varför???

Jo, för jag har nu FLYTTAT TILL STOCKHOLM!! Alltså hur sjukt att min dröm sen jag var typ 6/7 år, nu blivit verklighet!!

Jag kom till Stockholm för drygt två veckor sen och då bar det direkt av mot Stockholms skärgård. Det är verkligen ett ställe som aldrig sviker!! Wow, det är så vackert!!

Var bara där i ett dygn dock men det var verkligen sååå mysigt!! Har även hunnit med att träffa lite kompisar, bland annat Hanna som jag inte träffat på 10(!!!!) år! Vi tog en fika på stan och bara hade det riktigt mysigt!


Blev även en liten (inte alls så liten) kräftskiva hos min syrras kompis och hennes familj vilket var så himla roligt! Mycket skratt och mer bubbel skulle jag vela säga. Sen sov vi över hos Hanna med familj där det blev brunch dagen därpå. SUPERMYSIGT!
Och idag......vart ska jag börja! Mötte upp Elina strax efter 18 och gick mot Phil’s för en middagsdejt. Alltså,, blev så förvånad över maten!! Brukar inte tycka om burgare speciellt mycket men detta är nog bland det godaste jag ätit! Tog en halloumi-burgare, pommes och tryffeldipp och sen en oreo-milkshake till efterrätt! MUMS!

Blev många tårar under tiden vi var med varandra kan jag lova, glädjetårar alltså. Så himla mysigt att träffa henne och nu när vi båda bor i Stockholm så kan vi ju faktiskt ses oftare!!

Men hörni! Jag har faktiskt ingen aning alls hur detta inlägg blev med tanke på att jag bloggar från mobilen, men jag åker upp till luleå under helgen och hämtar en massa grejer (inklusive min dator) så jag ska försöka komma igång med bloggandet under nästa vecka! Nu är det godnatt för min del iallafall. Kramis.

Balen 2018

2018-06-14 19:48
Från aliciaadele

Som ni säkert redan vet så hoppade jag ju av gymnasiet i trean, hade alltså tagit studenten imorgon om jag hade fortsatt. Känns fortfarande som rätt beslut att hoppa av och börjar faktiskt jobba igen på måndag så det känns grymt!
I onsdags vars det ju dags för bal och självklart var jag där och kikade på Elina och Anton. Jag menar KOLLA!! Hur fina är dom inte?!
Imorgon blir det upp tidigt eftersom Linus lillasyster har sin skolavslutning vid 8 som jag ska följa med och kika på och sen halv ett ska jag och mamma in till stan och kika på Mickans student. Lär säkert gråta, ni som känner mig vet att jag gråter till allt. :)

Idag då,,, mamma kom hit en stund efter två och vi satt bara och snackade och sen fick hon klippa mig!! Blev nästan en decimeter kortare och herregud vad skönt det känns.
Nu ligger jag sängen och har precis brunutansolat och ska faktiskt försöka sova en stund innan Linus kommer hem.
Ska försöka att uppdatera bloggen imorgon med bilder från studenten, Kram.