RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-06 13:32:39

Alvaarvidsson blogg

Alvaarvidsson blogg på Nouw

Mimosa och sushi

2019-09-06 10:57
Från Alvaarvidsson

Hej på er, efter två dagars ledigt är jag redo för en kort jobbhelg, jobbar bara idag och imorgon, lyxigt!!
I onsdags kväll var jag på middag med två tjejkompisar från jobbet, vi drack lite mimosa först sen drog vi oss in till lilla torg i Malmö för att äta på en sushirestaurang! Asså det kan nog vara den bästa sushin jag käkat någonsin, stället hette Isaka Koi! Kan starkt rekommendera den! TESTA!!!
Igår så åkte jag in en till sväng till Malmö för att gå lite på stan, och hittade världens finaste kappa på Zara! Verkligen en kappa jag länge har letat efter! Så jag är överlycklig nu!
Nu ska jag i vilket fall vila lite, och kolla på love island, samt käka mina äggmackor som är standard.
Ha en superbra fredag, och njut av helgen!!!

GODMORGON

2019-09-03 12:08
Från Alvaarvidsson

Godmorgon folket, efter en supergod frulle med äggmackor och kaffe, så ska jag bege mig till jobbet, slutar 21:30 även idag, men är ledig onsdag torsdag så ska bli så skönt! Ha en superbra tisdag så hörs vi!! Puss och kram

Min helg i bilder

2019-09-02 20:06
Från Alvaarvidsson

Fredag: i fredags åkte jag hem till Växjö till mamma och pappa, blev inte att jag träffade dom så mycket utan några kompisar från när jag gick i gymnasiet kom hem till dom och vi gjorde tapas, drack vin och bara hade det supermysigt! Även fast det var över 1 år sen jag träffade en del av dom så känns det precis som att vi aldrig varit ifrån varandra. Det blev en superlyckad kväll och är så glad att jag har dom

Lördag: började morgonen med en gofrulle hemma hos mamma och pappa, mamma och jag åkte sen till mio för vi hade massa rabatter där, införskaffade mig ett skitsnyggt överkast till sängen men den får väntas att användas tills jag och Anton flyttat in i vår nya lägisEfter det kom min systerdotter och vi bara myste i fleraflera timmar!! Det var nog den mysigaste dagen på länge, kvällen avslutades med kortspel, prosecco och kräftskiva!!

Söndag: blev en gaska tidig morgon med gofrukost ännu en gång, åkte till Alvesta och hängde med min farmor några timmar och efter det åkte jag och fikade hos Antons föräldrar sen bar det sig hem till Lund igen. Vi storhandlade och köpte kebabrulle å bara slappade i soffan hela kvällen. Detta har varit en av de mysigaste helgerna på länge. Jag tycker att när man flyttat hemifrån uppskattar man att vara hemma och umgås med familjen så mycket mer, man tar verkligen vara på tiden hemma.
Kram och puss och hoppas ni med hade en superhelg.

Godmorgon MÅNDAG

2019-09-02 09:58
Från Alvaarvidsson

GODMORGON FOLKET och godmorgon måndag. Kl är inte ens 10, jag har hunnit med en lång promenad + lite hemmaträning. Är ju som sagt inte helt tipptopp än, men det va sååå skönt att röra på sig lite. Har inte rört mig på en hel vecka och gud vad mycket gladare man blir när man gjort det. Just nu sitter jag framför tv:n men en kopp kaffe och kollar på youtube och laddar upp för denna veckan. Har en del roligt som händer, men mer om mina planer denna veckan får ni reda på sen.
Idag är planerna inga alls förutom att jag ska till jobbet om några timmar och jobbar till halv 10 ikväll.
Ha en superbra måndag finisar.

Kvällens planer

2019-08-30 16:28
Från Alvaarvidsson

Äntligen fredag och jag börjar må mycket bättre och känner mig som en människa igen, såå skönt!! Idag har jag och Anton åkt hem till Småland dels för att träffa familjen men också kompisar. Så skönt att komma hem till mamma och pappa och bara njuta och ta det lugnt. Planerna för ikväll är att jag ska träffa några kompisar och käka tapas och bara mysa, har saknat alla jättemycket

Min helg

2019-08-28 14:05
Från Alvaarvidsson

Innan sjukdom och hosta så hade jag en superbra helg, men familj och vänner. Så mysigt.
I Fredags fyllde min livs kärlek och bästa vän 22 år, vi båda jobbade hela dagen så blev inte så mycket firande på fredagen. När vi hade jobbat klart kom vi hem och gjorde oss iordning lite snabbt innan vi skulle till mina kusiner och käka. Där åt vi hemmagjort pizza och gjorde lite olika drinkar. En supermysig kväll verkligen.
På lördagen gick jag upp och gjorde gofrulle till Anton, med ägg,bacon, frallor massa frukt och prosecco. Ska verkligen börja införa detta hemma hos oss hehe. Vi gick ner till stan på eftermiddagen, tog en öl och bara hade det trevligt. Efter en stund kom både Antons och mina föräldrar ner till Lund från Småland för att överraska honom. Han blev så överraskad och det var verkligen lika kul för allihopa.
På kvällen åt vi på en supergod resturang med massa pizza och tapas, jag åt tryffelpizza, hur gottt????
Söndagen bestod av soffhäng och Desperate Housewives ( 5:e gången jag kollar på det, helt besatt) innan vi skulle iväg med två kompisar och käka för att fira att hon tagit examen! Så jäkla kul för henne!!! I vilket fall så åt vi på exakt samma ställe som på lördagen hehe. Men det var lika gott även då.
En mycket trevlig helg!

Ni ser ju bara hur trevligt vi har haft det<3333

Hej tisdag och hosta

2019-08-27 11:50
Från Alvaarvidsson

Hej på er kompisar, tisdag idag och hittills har denna veckan varit skit. Såg fram emot denna veckan innan då jag bara skulle jobba 4 dagar och vara ledig fre-söndag och åka hem till Småland i helgen. Men ack nej, har blivit dödsförkyld, feber och massa hosta, så nu har jag hittills varit hemma mån-tisdag och kommer va hemma hela veckan.... hatar verkligen feber, man har ont i exakt hela kroppen och man känner sig såå liten, och man orkar exakt ingenting. Jag och min kropp har verkligen inte samarbetat bra denna sommaren, har varit sjuk till och från nu med olika sjukdomar i 3 månader, sån otur! Men ska inte klaga mer nu hehe. Hoppas ni får en helt fantastisk tisdag i solen. Puss och kram på er<3

Detta jag har levt på nu senaste två dagarna, mums<3

Hej hallå och tjena

2019-08-25 18:37
Från Alvaarvidsson

HEJ HALLÅ OCH TJEJA, IM BACK FÖRHOPPNINGSVIS!....
Som sagt är min plan att jag är tillbaka, vi får se hur länge det kommer hålla och hur mycket jag kommer uppdatera, mycket oklart. Mycket har hänt och jag har tänkt uppdatera er om allt. Önska mig lycka till. Ville bara säga hej för nuet, så kommer det fler uppdateringar i veckan. Puss på er.

onsdag

2018-10-10 15:58
Från Alvaarvidsson

Tjena hur är läget med er idag? med mig är det superbra, är lite trött efter jobbet men annars är det super. därför ska jag nu sätta mig med en påse sura skallar och colazero, kolla på ex on the beach och ph. Hur mysigt. Idag slutade jag nämligen vid 15:15 så skönt. Har hela eftermiddagen för mig själv nu innan jag och A ska dra iväg på monopolkväll med några kompisar, mins inte ens sist jag spelade monopol. Hoppas det är lika kul som jag mins det iaf.

Ha en superbra dag nu. kram