RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-04-28 18:43:55

Ellen Lundberg

ellenmarialundberg blogg på Nouw

Jag saknar bloggen ...

2020-04-28 15:46
Från ellenmarialundberg

Längesen jag skrev ett inlägg här...


Jag hamnade inne på min gamla älskade blogg för någon dag sen, och insåg hur mycket jag saknar den. Tänkte om jag skulle börja igen, inte ställa några krav utan blogga när jag vill och känner mig inspirerad så publicerar jag. Det har hänt en del i mitt liv, och jag har mycket i arkivet som skulle vara kul att publicera och lägga upp bilder. Just nu känner jag mig väldigt inspirerad att jobba, ta bilder, ta mig an nya utmaningar och se fram emot saker. Kan vara lite att jag försöker längta efter ljusare tider eftersom livet just nu står ganska still, speciellt för mig eftersom jag inte har någon riktig vardag vilket jag har fått nu. Men mer om det i ett annat inlägg.

Hoppas ni vill kika in här då och då för att se lite vad jag gör nu för tiden.

Min årsreume av 2018

2019-01-08 18:13
Från ellenmarialundberg

Januari

Året började med jullov och jag försökte fokusera framåt. Hösten 2017 var skit för mig och jag mådde inte alls bra. 2018 skulle handla om att må bra. Jag såg fram emot att fylla 18 och planerade livets fest. Jag och Ella åkte till Göteborg tillsammans med ett företag och levde livet. Så mysigt med en liten tripp tillsammans.

Februari

Årets andra månad gick SÅ FORT!!!

Månaden började med att jag hade livets jävla 18års fest. Så himla fina vänner jag har <3 <3 <3 Sen fyllde jag 18 och firades av släkt och familjevänner. Blev så uppvaktad att jag knappt fattade det själv. Wow tack. Sportlovet kom och jag pluggade massa teori till körkortet och klarade sen mitt teori prov och exakt en vecka senare klarade jag förarprovet. Är sååå glad och tacksam över att jag klarade mitt körkort på första försöket och att jag tog tag i det direkt. Lätt ett av årets höjdpunkter. Under sportlovet hann jag och Ella även med en tur till Köpenhamn där vi brunchade och kollade affärer.


Våren bara rusade fram.

Mars

Efter körkortet blev det att jag körde i massor. Så i mars fick jag min första egna bil. En helt ny Fiat 500 i vit. Älskar den så mycket och hade inte kunnat leva utan den idag. Är så tacksam att mina föräldrar köpte den till mig. Annars var mars fyllt med skola, festligheter och en längtan efter vår. Det var även i Mars jag fick bekräftat att jag skulle bo och jobba på Mallorca till sommaren.

April

Påsklovet kom, och jag roadtrippade med Ella och Ida över dagen till Göteborg. Shopping, god mat och massa tjejsnack blev det. Så otroligt välbehövligt. Det började äntligen bli varmare så vi hängde lite vid havet, gick PWs och njöt av vädret.

Maj

Man kunde nästan ta på sommarlovet nu. Sverige levererade värmebölja delux. Jag, Mamma och Nellie åkte till Marbella i en vecka och verkligen levde livet. Purobeach, mosh och alla andra härliga ställen med god mat och tjejmys. Saknar verkligen den resan då den handlade om att MÅ BRA: Äta gott, lyssna på podd, pressa sönder i solstolen och shoppa. Vi får åka tillbaka snart!!!!


Juni

Sommaren kom och juni måste varit en av de mest känslosamma månaderna detta året. Nära vänner tog studenten och jag insåg att det nu bara är ett år tills det är min tur. För er som känner mig väl vet att studenten är dagen jag har taggat till sen jag började högstadiet. Min studentmössa har varit färdig designad sen 7an och nu var det snart min tur.

Mitt blad alla studentfester hade jag själv en dagsfest med bad, gött häng och god mat. Alla mina nära vänner var bjudna för att hinna hänga en sista gång innan jag flyttade till mallis. Kommer ihåg hur nervös, spänd och taggad jag var veckorna innan sommarlov.

Så kom dagen. Dagen jag hade väntat på i nästan ett år. Dagen då Mallorca skulle bli mitt hem för nån månad, och jag skulle få uppleva en hel säsong i Magaluf. Det låter nästan lite töntigt att berätta hur nervös jag var, men jag var livrädd. Vem skulle jag umgås med? jobba med? Tänk så klickade jag inte med någon??

Men som tur var så blev det inte bara bra utan HELT UNDERBART. Shit vilken sommar jag fick uppleva, och juni var bara början.


Juli

Jag lärde känna helt galet mycket underbara människor, festade till solen gick upp, utbildade mig till bartender, jobbade, fick besök från Sverige och LEVDE LIVET.

Tack till Absolut Chillout och alla andra som gjorde min sommar <3


Augusti

Sista dagarna på Mallorca spenderades med alla fina jag läder känna under säsongen. Jag är så otroligt glad att jag valde att åka.

När jag kom hem till Sverige åkte jag till Ven (livsviktigt varje sommar), hängde med alla saknade vänner och sist men inte minst började jag mitt sista år på gymnasiet. jag hade varit med om så mycket intryck under sommaren så det var så konstigt att komma tillbaka till min verklighet igen. Allt kändes så konstigt för det är verkligen två helt olika världar.

September

Skolan rullade på. Jag åkte tillsammans med Ebba till Göteborg för att festa, gå i stan och bara ha det gött. Vilket vi verkligen hade. Träffade vänner både från Göteborg och Skåne när vi var uppe. SÅ KUL!! Hemma i Skåne festades det vidare, mina tjejer fyllde 18 under flera helger på hösten. Tack för all tid jag har fått spendera med er <3 Älskar er <3

Under en helg åkte jag till Stockholm för att kryssa till Riga och tillbaka. På båten gick jag en säljutbildning och festade med bästa kollegorna från Nordic Invasion. I Stockholm hann jag även med en date med Moa <3.


Oktober

Jag åkte på utbildning i Stockholm. Denna gången med Gymnastikförbundet och världens bästa gymnastikförening. Jag startade upp mitt UF företag tillsammans med några av mina bästa vänner. Shit vilket äventyr, och mer var det som skulle hända.

Min älskade Farfar fyllde 80år och det firades såklart med fest!!! <3 <3 <3 Han är verkligen en av de viktigaste människorna i mitt liv. Min farbror fyllde 50år och han firades en jättefin höstdag.


November

Månaden började med höstlov. Jag bjöd Ella till Stockholm som hennes 18års present. Så kul att åka iväg bara hon och jag. I Stockholm festade vi med mina kollegor på Nordic två kvällar, shoppade, käkade god mat och njöt av LOV. Välbehövligt.

Bara några dagar åkte jag och mamma upp till Göteborg, hon skulle jobba dagen efter. Vi fick en mysig mamma/dotter dag. Shoppade, provade balklänningar, åt god mat och bara myste.

En helg i November åkte jag på utbildning/woekshop för idrottsstyrelser. Jättekul och intressant. Älskar min förening. <3 <3

December

Årets sista månad blev mist sagt intensiv, men rolig!!

Jag och Ida åkte till Göteborg med hennes storebror och hans kompisar. Käkade god mat, Festade, Gick på The Harbour, shoppade och träffade Tobbe. SÅ ROLIG helg!!! Lätt en av årets bästa helger.

Bara någon dag senare åkte jag tillsammans med Ida och Smilla på Ystad Saltsjöbad. Vi badade, hade tjejsnack och bara myste. Fick även reda på att vårt jullov började för alla lektioner blev inställda. Gött. Efter ett lugnt dygn av spa blev det RÖJ på Etage i Malmö. Sen tog jag jullov från allt. Firade Idas 18års.

Under Julen njöt jag av att göra inget. Jobbade juldagen och nyårsafton. Nu är det 2019 och jag är REDO!!


Tänk vilket år 2018 blev ändå.

Jag gick in i året som nedstämd och deprimerad och avslutar året lyckligare än på länge. Jag är så otroligt glad att jag trodde på min magkänsla och inte började äta antidepressiva läkemedel. Någonstans där långt inne visste jag att bara jag fick min sommar på Mallis skulle allt bli bra. Å så blev det, nästan iallafall. Jag är glad nu, lycklig på ett sätt jag inte varit på länge. Allt är inte bra, men allt är bättre. Jag ser lixom ljuset i tunneln där borta, att snart snart är livet ljusare och lättare. Hoppas att 2017 och 2018 uppförsbackar ska ge mig lite nedförsbacke och medvind under 2019.

2019 ska bli mitt år. Jag ska få mig själv att MÅ BRA. Jag ska prioritera mitt egna mående och lyssna på min kropp. Jag ska göra det jag mår bra av just då. Ett speciellt tack till mina tjejkompisar, utan er skulle aldrig jag må så bra som jag gör just nu <3

2019 LEST'S GO <3 !!!!


Min helg i bilder .v 50

2018-12-16 17:30
Från ellenmarialundberg

Vilken helg!

Har haft SÅ kul!!!!!

Fredag

Åkte till Göteborg med Ida i Fredags för att gå på The Harbour. Ida och jag körde upp och Idas bror och hans kompisar körde upp så möttes vi på hotellet. När vi kom upp gick vi på stan och shoppade, efter shoppingen vilade vi lite och sen åkte upp och käkade middag. Vi både bodde och åt middag på Gothia Towers.

Efter middagen fixade vi oss och sen hade vi förfest på rummet. När vi alla var redo åkte vi till VIGÅRDA på Avenyn för att träffa upp vänner till Ida och Hampus och förfesta lite till. Riktigt trevligt häng där!!

Därefter tog vi spårvagn ut till frihamnen, dock missade jag och Ida Spårvagnen och då också Dani M och Viktor Leksell för jag stod kvar och snackade med bartendern på VIGÅRDA hehe. Men men, jättekul kväll ändå. Så lyckat och så kul att träffa nya människor.

Lördag

Dagen efter dvs i lördags så vakande jag och mådde verkligen som jag förtjänade. Men så värt. Jag och Ida åt frukost och sen packade vi ihopa för att gå ner på stan, Men innan vi han checka ut så började det brinna på hotellet.... Jag har vloggat helgen så ni kommer få allt förklarat för er där. Men efter många om och men kom vi ner på stan och tittade i butiker samt lunchade med min kompis Tobias innan vi körde söder ut.

Påvägen ner mot Skåne stannade vi på kungsmässan, men besöket blev kort där. Det började brinna utanför tror jag, vi fick inte så mycket information för utom att alla byggnader runt kungsmässan skulle tömmas. Ida och jag hann bara en butik men vi bestämde oss för att köra neråt direkt. Sen körde vi hela vägen i ett svep.

När vi kom till Skåne lämnade jag Ida och sen körde jag till min Pappa i Limhamn för min lillasyster hade 6års kalas.

Jag hade en sååå kul helg och är så otroligt glad att jag bestämde mig för att hänga på!! Nu är jag helt slut i rutan och ska äta söndags taco och sova tidigt.


November v.46

2018-11-13 08:22
Från ellenmarialundberg

Godmorgon Tisdag!!

Måndagen blev lugn, är lite sjuk fortfarande så behövde vila. Hann ändå med ett seminarium och en lektion i skolan. Planerna för resten av veckan då...?

Tisdag: Skola, sen hem och fixa lite som att städa rummet och förbereda outfit tills onsdag. Får fortfarande inte träna, men beroende på hur jag mår kanske jag kan ta en promenad.

Onsdag: Skola, sen troligtvis direkt till Malmö och hälsa på farmor. Får jag tid hade jag behövt fixa naglarna också. På kvällen har jag ett event med NA-KD där jag ska dela ut goodiebags. Såå kul.

Torsdag: Ledig!!! Ska ha utvecklingssamtal 8.40 och sen jobba med UF på förmiddagen. På eftermiddagen är jag ledig och kvällen blir det jobb.

Fredag: tror jag har prov, dock inte säker. Bör kolla upp det. Oavsett blir det skolan, och sen på kvällen är jag helt ledig. Kommer inte något roligare upp blir det nog utgång på hipp. Alltid kul.

Helgen återstår att se lite känner jag. Vet att jag har nån pass på gymnastiken bl.a.

Relativt lugn vecka. Vill passa på att hinna umgås med vänner och familj, hinna andas lite efter som i förra veckan blev det lite far & fläng. Är redan uttråkad, men det är viktigt att vila.
Hoppas ni får en bra vecka!
Kram

Weekend @ mjs

2018-11-12 22:07
Från ellenmarialundberg







Drinkar på mjs, dans och mer drinkar på Adelgatan. Älskar mina tjejer och hade så galet kul. Nu kör vi en hektisk vecka innan helg ingen, längtar ...

Örenässlott & styrelse utveckling

2018-11-12 22:00
Från ellenmarialundberg

Fredag till lördag var jag på Örenässlott tillsammans med min styrelse i Gymnastik föreningen Perform Aerobic. Vi lyssnade på föreläsning, hade workshop och diskuterade idrott i Sverige, vårt ansvar och Självklart vårt egna styrelse arbete. Intressant att få träffa Skånes idrottsstyrelser. Vi som är styrelser och ledare har sånt enormt ansvar för ungas fritid och framtid, och jag är så galet stolt att jag är med och utvecklar svensk idrott.

Att vi var iväg på ett slott gjorde ju inte konferensen tråkigare utan snarare lite lyxig och gav massor av inspiration.

Jag är så tacksam att jag får möjligheten att föra svensk idrott och gymnastik framåt i rätt riktning. Med verktyg som Alla Kan gympa gör vi gymnastiken öppen för alla.

Tack Perform

Göteborg

2018-11-12 21:29
Från ellenmarialundberg





Eftersom jag är en rastlös själ så tog jag tillfället i akt och hängde med mamma upp till Göteborg. Hon skulle jobba men vi tog lite tid på stan också. Älskar Göteborgs butiker och restauranger, de är bäst! Stockholm är Najs, men Göteborg har en helt annan charm. Fick shoppat en del, speciellt på Two angels och en klänning på tessie. Är så jäkla nöjd!

Middag blev det på Da Matteo och sen tog jag tåget hem vid 21. På tåget pluggade jag och lyckades få ihop 7 sidor på 3h, nöjd som fan!!

Sthlm day 4

2018-11-09 13:55
Från ellenmarialundberg

Sista dagen blev inte så jättelång eftersom tåget gick redan 13.20. Vi hann med en extra lång mysfrukost och sen åkte vi mot centralstationen. Väl där köpte vi sushi till tågresan och sen satte vi oss i solen på perrongen och bara njöt av vädret. Så mysigt. På tåget så pluggade jag, lyssnade på podd och pt sushi. Perfekt söndags häng och avslut på en mysig tripp till Stockholm. Tack Ella

Sthlm day 3

2018-11-08 16:29
Från ellenmarialundberg

Dag 3 blev det shopping, lunch på tacobar och en nap under dagen. På kvällen åt vi på Brillo, alltid gott!!! Sen tog vi en uber till Sense där Nordic hade event, Rhodos Reunion. Jättekul att träffa Emma & Sanna!! Likaså blev denna kvällen tidig, men det var ganska skönt.

Sthlm day 2

2018-11-08 16:19
Från ellenmarialundberg

Dagen började med en jättegod frukost och sen fixade vi oss. Vi gav oss ut på stan, sen åkte vi en hopp on hopp off buss. Der låter så töntigt men Ella ville göra det och detta var ju hennes resa. Men jag är glad att jag gjorde det för vi hade jättekul, fick se delar av Stockholm vi inte hade sett annars och väldigt intressant för en historienörd som mig hehe. Lunchen blev på Phils och sen lite mys på stan innan vi gick hem för att napa. Jag var ju sjuk så det var jätteskönt att få napa lite. Efter napen beställde vi foodora och fixade oss för att möta upp killarna på kontoret och sen vidare till Sens nattklubb. Där höll vi (Nordic Invasion) ett event och lottade en resa. Med tanke på att jag var sjuk så blev det tidig hemgång.