RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-12 04:13:52

CaroliineN blogg

CaroliineN blogg på Nouw

En onsdagkväll i soffan

2019-09-11 21:45
Från CaroliineN

Gokväll bloggisen!

Hur mår ni? Jag mår iallafall helt okej, förkylningen sitter fortfarande i men går ändå åt rätt håll.

Sitter i soffan med en kopp te och försöker planera tävlingssäsongen inför hösten, Acke och jag är väldigt sugna på att få komma ut på banan igen och fortsätt utvecklas.

Känns som jag hittat ett bra system hemma för träning och hur jag ska lägg upp det. Vi är mer än redo.

Höstsnuva & solrosor

2019-09-07 20:41
Från CaroliineN

Gokväll på er!

Ligger i soffan och kommer ligga här hela kvällen. Åkt på världens förkylning, och att vara förkyld är inte min grej så bästa att kurer sig så man snart är bättre igen.

Orkade iallafall palla mig ut till stallet förut och skritta ut Acke en sväng, behövde få frisk luft och få göra något annat än och bara ligga inne. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag.




Måste även visa er dessa underbart vackra blommorna som jag såg när jag åkte hem från jobbet igår. Jag verkligen älskar solrosor och det är en utav mina favoritblomma. Kolla så vackra, man blir verkligen glad av att se på dom

Jag är tillbaka!

2019-09-05 08:36
Från CaroliineN

Hej på er!

Efter ett långt uppehåll så är jag nu tillbaka. Jag älskar att skriva och kände att jag behöver få skriva av mig och dela med mig av allt möjligt som händer här i livet. Hoppas ni vill följa med på den resan.

Vem är då jag som bloggar?

Mitt namn är Caroline Nilsson 25 år (snart 26) en glad sprallig tjej som älskar att träna. Jobbar just nu och har väl lite tankar på att börja läsa.

Jag är även en riktigt hästtjej, har 2 tävlingshästar och håller mest på med hoppning så det kommer ni få ta del av.

Jag älskar ju som sagt också att träna, så det blir mycket träning och mycket häst. Kommer även dela med mig av det ”vanliga” i vardagen och allt som händer i vardagen. Tips och trix och allt möjligt. Hoppas ni gillar det.

Ny ny ny

2018-09-22 22:06
Från CaroliineN

Kolla mitt senaste tillskott i garderoben. Jag bara älskar den. Alla dessa mysiga tröjor nu på hösten är ju typ det bästa.

Hur snygg är den inte?

Helgen

2018-09-09 22:05
Från CaroliineN

Go kväll på er

Hur mår ni? Jag mår ganska bra, har åkt på en lite förkylning men jag hoppas att den ger sig snart. Var ute och sprang en sväng igår så det är inte så farligt ;)

Annars händer det inte så mycket. Helgen har varit lugn vilket var väldigt skönt. Jag har varit och röstat idag.

Ni som kan rösta, har ni också gjort det? Oavsett så tycker jag att man ska lägga sin röst på något parti. Läser man på lite om varje parti och kollar lite debatter och liknande så finns det alltid något parti som man fastnar lite extra för och kan lägga sin röst på. Även fast det är väldigt väldigt svårt så är det alltid bra att kunna bidra på ett litet hörn. Ska bli väldigt spännande att se imorgon bitti hur detta slutar.

Imorgon är det jobb igen och hästarna ska ridas. På tisdag ska jag iväg på en rolig grej som jag inte kan avslöja ännu. Men ska bli väldigt spännande iallafall. Har lite roliga grejer inplanerade under veckan och till helgen väntas 25-års fest så tror det kommer bli en bra vecka.

Hoppas ni får en bra vecka! Så ska jag försöka uppdatera så gott jag kan.

Svea jacka

2018-09-05 09:22
Från CaroliineN

Hej på er!

Har ju glömt att visa er mitt senaste köp. Var nämligen så att jag, mamma, min kusin och mormor var ute i helgen på lite shopping och jag lyckades hitta en sån snygg vinterjacka som jag bara inte kunde motstå. Det var en jacka från Svea, och den satt som smäcken och var så skön på. En lite längre modell också vilket är skönt när det är allt för många minusgrader ute

Smink & klocka

2018-09-01 09:12
Från CaroliineN

Godmorgon på er!

Ligger just nu i sängen och skriver detta inlägg. Så skönt med sovmorgon och inte behöva stressa upp.

Igår kväll så var jag på bio i Karlstad med en kompis, vi såg mission impossible - fallout. Den var bra. Så mysigt att gå på bio, något jag inte gör så ofta men skulle vilja göra oftare.

Igår när jag kom hem så hade jag även fått ett av mina efterlängtade packet på posten, nämligen mitt smink jag beställde. Och jag kan inte vara nöjdare, paletten var så fin. Köpte även med mig en klocka från Karlstad igår, har spanat in den en längre tid och nu äntligen fick jag med mig den hem!

Blir även en tur till Karlstad idag med. Och ikväll en lite kräftskiva.


Hoppas ni får en fin lördag!

Hästarna det senaste

2018-08-30 22:11
Från CaroliineN

Hej på er!

Nu är jag tillbaka här igen efter några dagar med lite paus. Jag jobbar och är i stallet typ, det enda jag hinner med just nu. Har varit så trött på kvällarna med så har somnat väldigt tidigt.

Men tänkte skriva lite om hästarna. Acke har jag ridit mest. Trimmade Millan här om dagen med och hon var super fin, lite seg dock men då körde jag mycket öka och minska så hon skulle komma igång. Varvade även mycket mellan skritt, trav & galopp så hon skulle lyssna på min skänkel. Millan är i övrigt väldigt mjuk och härlig att rida, hon har en väldigt härlig ridbarhet och är ofta väldigt lätt att kunna rida igenom utan några större stelheter eller liknande. Såklart kan det förekomma men oftast är hon väldigt fin.

Acke har också gått endel. I måndags hade vi hoppträning vilket gick super. Fick så fina ord av min tränare som var riktigt roligt att höra då vi verkligen kämpat med denna häst. Men nu börjar han verkligen komma igång och har blivit riktigt fin. Jag har till och med anmält till en tävling som är i september, så nu börjar vi verkligen komma igång vilket är riktigt roligt.

Idag jobbade jag honom i paddocken medan mammi var iväg med Millan. Acke lyssnade inte riktigt på min skänkel, han kan ha lite svårt att lyssna på den ibland och sätter sig på tvären, då är det bara att öka och minska tills han släpper på bromsen, och det fick jag till tillslut. Så det var mest det jag gjort + lite skänkelvikning och rakriktning. Nöjd med honom idag och han gör alltid sitt yttersta när jag rider honom vilket är väldigt roligt.

Hopptävling på Hammarö

2018-08-26 20:56
Från CaroliineN

Hej på er!

Mår ni bra?

Idag har jag och Acke varit iväg på hopptävling på Hammarö. Var över 1 år sedan jag startade honom sist så det var riktigt roligt att komma ut. Även länge sedan jag var ute med Millan så äntligen fick även jag komma ut.

Idag hoppade vi 90 och 1 meter. Mest för att jag skulle få känna hur han var och att vi skulle börja lite lugnt och komma ut och ha lite kul.

I 90 så var han inte riktigt med. Bromsade precis när hindren kom, men hade hyfsat flyt emellan, där stannade han på ett räcke, helt i onödan, det hade han faktiskt inte behövt göra så det får han ta på sig helt men sen i 1 meter så var det en helt annan grej.
Han var verkligen med mig och allt flöt på väldigt bra genom hela banan. Så jag är faktiskt väldigt nöjd med honom och med hur jag red. I andra klassen hade jag verkligen en bra känsla och det var mitt mål idag. Vi slutade på en 8:e plats.

Firande av min fina vän i Stockholm!

2018-08-21 07:12
Från CaroliineN

Tisdag morgon!

Här kommer lite bilder från helgen. Jag var ju som sagt uppe i Stockholm och firade min fina vän som fyllde 25. Shit, tänk att vi redan blir 25, hahah! Minns fortfarande hur vi satt och lekte indianer i ett tält och hade en massa roliga saker för oss när vi var små. Och alla danstävlingar vi åkt på. Finns mycket härliga minnen.

Vi hade iallafall en supertrevlig dag med god picknick som hon hade fixat, nya trevliga människor och mycket dans på kvällen.