RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-18 18:42:30

linnahlex

linnahlex blogg på Nouw

Bästis har blivit mamma!!

2019-10-18 16:50
Från linnahlex
Hallå!! Jag dör ju söt-döden!!! Vilma hämtade hem sin efterlängtade valp igår och jag fick komma och gosa lite med honom idag. Kan verkligen inte fatta att Bailey har varit såhär liten? Det är så ofattbart för mig haha. Vi tog lite bilder på honom också då vi har tänkt att vi ska (försöka iaf) fota honom en gång i veckan och se hans utveckling. Lilla killen<3 Hoppas verkligen att han och B går ihop bra med tanke på att de lär få spendera en hel del tid tillsammans ;)

I’m alive

2019-10-16 19:22
Från linnahlex

Jajamensan - jag lever än. Bloggen har dock ekat tomt större delen av året och det är enbart pga att jag inte har haft någon lust till det. Nu de senaste dagarna har jag däremot haft ett otroligt sug till att blogga så jag tänkte att jag ger det ett försök till, kanske det sista försöket någonsin? Vi får se hur detta går. Kan inte lova att jag kommer uppdatera varje dag men jag ska absolut göra mitt bästa... Detta får bli mitt HEJ OCH VÄLKOMNA TILLBAKA-inlägg.

En favorit från 2018

2019-02-16 09:44
Från linnahlex

Direkt när jag hade knäppt den här bilden förra året visste jag att den skulle bli en favorit, wow. Jag tycker att den förmedlar en sådan enorm trygghet och kärlek och jag blir så varm i hjärtat när jag ser den <33

Everything you've ever wanted

2019-02-15 10:00
Från linnahlex

Mitt bland höstlöven

2019-02-14 09:00
Från linnahlex

Jag avskyr hösten, alltså verkligen avskyr MEN DESSA BILDER <333 får mig att avsky de lite mindre. Färgerna är magiska och modellerna likaså.

Statusuppdatering

2019-02-13 22:01
Från linnahlex

Okej, let's be real nu. Det är svinjobbigt just nu, eller alltså inte på dagarna - men NÄTTERNA. Det har nämligen varit så att jag har fått gå hem och sova i huset de två senaste nätterna då hela min kropp bara har skrikit NEJ. Jag har verkligen försökt att stanna kvar. Jag har försökt att ta fighten ända in i mål med psyket men det har verkligen INTE GÅTT. Så jag har faktiskt prioriterat att gå hem så jag dels får sömn men också inte ''förstör'' lägenheten med min ångest, om man kan säga så?

Dagarna flyter på bra. Jag tassar runt i lägenheten, pillar med disk, målar, kastar leksaker med Bailey, pluggar, redigerar osv. Det går liksom, BRA. Jag trivs som fisken i vattnet men nätterna är ingen favorit. Jag visste ju att det skulle bli såhär och de första två nätterna kändes för bra för att vara sanna. Men jag kämpar på, jag tänker fan inte ge mig för det här SKA gå. Det får ta den tiden det tar och tills dess får jag göra det bästa av situationen. Ikväll ska Enja sova med mig och jag hoppas att det kommer underlätta, om inte - då får det vara så. Så småningom kommer det funka men det är frustrerande som FAN att det inte funkar redan nu... Kämpa Linn, KÄMPA.

Godaste just nu!

2019-02-13 12:51
Från linnahlex

Nu när jag valt att inte prioritera att köpa en smoothieblender till mig själv inför flytten så får man lösa det på annat sätt. Jag har nämligen hittat denna godingen och den är supergod. Det känns dock inte lika bra att dricka den som det gör med egen gjorda smoothies men det är ju inte så konstigt egentligen eftersom denna är köpt. MEN, den funkar. Den duger. Den är god och perfekt för den som inte orkar (för hinner gör man!!!!!) göra en egen smoothie på morgonen. Detta får helt enkelt bli mitt tips för dagen för dig som är lite lat men ändå sugen på något gott ;)

Glad gosse

2019-02-13 09:00
Från linnahlex

Varför gråter inte Emma?

2019-02-12 15:00
Från linnahlex

Har ni hört talas om Barnamorden i Arboga? Känns som att det är svårt att missa den vidriga händelsen som ägde rum i början av 2013. Jag blir rädd för människor och hur man ens kan ha mage till att DÖDA någon annan. Det går verkligen inte ihop i huvudet för mig och det gör mig så ledsen att två OSKYLDIGA barn miste livet pga att en kvinna ville hämnas på sitt ex. Fy in i fan rent ut sagt. Men iallafall, jag har både lyssnat på dokumentärer i podcast-appen men också sett dokumentären som TV3 gett ut.

Trots detta kan jag inte få nog av händelsen. Även om den är så brutal så vill jag veta mer, egentligen inte om själva händelsen men hur det gick för mamman som överlevde. Hur hanterade hon allt? Hur gick gripandet till? Hur återhämtade hon sig från händelsen? Vad hände sedan? Frågorna är många och jag tycker att man får svar på de flesta i denna boken jag tänkte tipsa om idag. Den heter ''Varför gråter inte Emma?'' och jag har lyssnat på den på storytel. Den finns givetvis i bokformat också och jag skulle tipsa er alla att lyssna på den, åtminstone om ni hört/sett dokumentärerna om morden. Så fruktansvärt hemskt men framförallt GRIPANDE.

Människor ibland....

Sjung om studentens lyckliga dar 2.0

2019-02-12 09:00
Från linnahlex