RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-02 20:33:26

Lifeofmee blogg

Lifeofmee blogg på Nouw

Dessa påhopp har jag fått stå ut med sen de tog slut...

2020-02-02 17:40
Från Lifeofmee

Okej först och främst vill jag börja detta inlägg med att ingen skit ska kastas emot Becka för hon har inte gjort någonting fel över huvud taget utan, det var jag som gjorde fel det var jag som gjorde att det blev så här vill ni kasta skit gör det emot mig i så fall men inte henne hon är helt oskyldig i detta och de är faktiskt så det är.

Som visa redan vet om så var hon här igår och hämtade sina saker samt lämnade över mina, ska jag vara helt ärlig så mådde jag faktiskt bra början av dagen men sen kom ångesten osv som en käftsmäll i ansiktet vilket jag var beredd på. De gick faktiskt bra att lämna över varandras saker osv, och som hon skrev i sitt inlägg vi sa inte mycket till varandra vi sa mer typ hej och hejdå inte så mycket mer än det. Efter att dom hade åkt var jag relativt lugn i alla fall i början, för till slut vankade jag kors och tvärs genom lägenheten jag stod till slut framför spegeln i hallen och pratade med mig själv ja ni läser rätt jag pratade seriöst med mig själv.

Senare gick jag i alla fall hem till min mormor och åt middag och det vart ris och kött så himla gott, känns så himla bra att umgås med henne även fast hon kan gå mig på nerverna ibland så är det fortfarande så mysigt och trevligt och uppskattar var ända stund. ❤️

Vi kollade även på melodifestivalen senare på kvällen vilket också var super mysigt, och till det hade lite gott fika det var 3 st låtar jag tyckte var riktigt bra och de var Robins, Felixs och sen hon som gjorde låten Ballerina. Robin gick direkt till final och dom andra två till andra chansen helt okej men jag önskade något helt annat, hur som helst när det var slut så gick jag hem och det är väl här som allt total kraschar för mig.

Jag skriver nämligen till Becka och frågar henne hur hon vill att situationen ska vara nu efter att vi fått varandras saker, då skriver hon att för att hon ska kunna läka helt kan hon inte skriva med mig eller ha mig i sitt liv om jag förstod henne rätt vilket jag måste ha gjort. Och det var nog där och då polletten trillade ner för mig att 'fan jag har verkligen sårat den här tjejen på en nivå som inte är okej' men jag skrev faktiskt att jag ska låta henne vara hela 2020, och skulle hon behöva ännu mer tid på sig att läcka ger jag henne det för att kunna bli den hon vill vara.

Tror att allt det här hänt efter tio om jag inte misstar mig, och givetvis får jag världens jobbigaste kväll om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig gråtit så här mycket senast jag gjorde det var på min morfars begravning och då grät jag mycket. Som tur är så hade jag någon att skriva med just då och det tackar jag den personen för, hade den inte funnits där hade jag haft en riktigt jobbig kväll/natt så tack verkligen asså, jag hade även min nallebjörn som jag haft sedan flera år tillbaka efter en olycka så jag låg bara och kramade om den så jag tackar min mamma för att hon tog med den hit när vi firade mig. ❤️

Hur jag kommer att må nu framöver är jävligt svårt och säga faktiskt, visst jag har min familj som är jävla Amazing och som alltid har funnits där för mig genom all skit som varit dom senaste åren nu räknar jag inte med 2018 för det var ett awesome år verkligen. Men aa jag kommer vara en vrak i flera veckor framöver kanske till och med månader, för jag förlorade bara inte bara världens bästa partner utan jag förlorade även min bästa vän o ska jag vara helt ärlig gör de lika ont att ha förlorat henne på båda dom punkter. För helt ärligt jag har ingen bästa vän nu, hon var min klippa genom allt hon var den jag kunde prata med om precis allt och hon förstod mig på en nivå som ingen annan människa någonsin har gjort.

Sen varför jag tog med dessa screenshots från hennes tellonym är inte för att hon ska få skit det är inte syftet med detta inlägg, utan jag vill bara visa er alla hur äckligt enkelt det är att vara tuff och leka Allan ballan bakom en skärm. Visst en del förstår jag, men när man börjar låtsas vara mig och skriva som att jag vore as full och piss hög på samma gång. Då tycker jag att man kan skriva på min tellonym istället eftersom det är mig ni har problem med.

Sen är det även en annan sak som jag vill förtydliga till alla er som inte tycker om mig som tycker att jag är en vidrig människa osv osv, till er vill jag bara säga det var inte ni som fanns där Becka när Simon behandlade henne illa utan det var jag visst några fanns där som stöttepelare ibland men det var jag som drog det stora lasset mest och jag ångrar inget utav det. Så innan ni börjar jämföra mig och Simon snälla ha detta i åtanke, jag njöt aldrig av såra henne jag njöt aldrig av att göra henne illa men det gjorde han och nu kommer ni säkert skriva 'varför tar du upp Simon när det handlar om dig' för att ni jämför mig med honom thats why.

Det ända vi båda har gemensamt är att vi båda har sårat henne och ingenting annat, nu känner jag att detta blev ett riktigt långt inlägg men kände att jag verkligen behövde säga mitt och nu är det gjort. Oerhört jobbigt inlägg att göra fällde en hel del tårar, men så är det att skriva jobbiga/personliga inlägg. Juste en sista sak om jag inte sagt det, svaren som Becka ger har jag full förståelse för eftersom att hon var jävligt arg och ledsen vid den tidpunkten det är mer visa av frågorna som gör mig mörkrädd för framtiden.

Obs: Råkade screena frågor som inte hade med mig och göra, men aa tror ni förstår vilka som är relevanta i det hela

06/08-2019

2019-06-08 10:30
Från Lifeofmee

Godmorgon på er!

Jag hoppas verkligen att ni alla hade en kanon dag igår och att även denna dag blir minst lika bra om inte bättre, min dag var faktiskt helt okej dock så är man inte riktigt van vid denna värmen som kommit helt oväntat. Jag klagar absolut inte eftersom sommar är min favorit årstid men dom senaste dagarna har det verkligen varit galet, så pass galet så man inte har vetat vad man ska ha på sig eftersom man svettas i vad man än tar på sig.

Sen för er som kanske missade det så var de en fotbollsfest utan dess like igår, och då menar jag att det var väldigt många matcher som spelades samtidigt. Bland annat så körde Sveriges U21 landslag en em-kval match mot Norge som dom vann med 3-1, då ville givetvis inte Sveriges A-lag vare sämre så det blev en riktig överkörare mot Malta med hela 3-0 så det var en riktigt bra kväll för oss kan man säga.

Idag har jag inte sådär jätte mycket inplanerat förutom att jag ska hem och tvätta en massa, det låter inte så vidare kul och tro mig det är de verkligen inte så till er som fortfarande bor hemma njut så länge ni kan säger bara det. Sen efter att jag tvättat klart blir det nog bara att ta det lugnt om man inte åker tillbaka till sin pappa, om inte det så kanske jag träffar min bror dock vet jag inte om han jobbar så får kolla upp det.

Men nu avslutar jag detta inlägg, hoppas som sagt att ni alla får en super bra start på dagen och en god fortsättning så kanske jag uppdaterar här lite senare ha det bäst så länge. ❤️

JAG HAR RIKTIGT SVÅRT ATT LITA PÅ MÄNNISKOR!

2019-06-07 07:12
Från Lifeofmee

Godmorgon alla!

Jag hoppas att ni alla hade en otroligt bra nationaldag igår i det fina sommarvädret, och att ni inte söp ner er allt för mycket. Själv så var jag bara hemma igår och tog det lugnt, dock blev man ju sugen när man såg att andra drack men aa har man inte ekonomin till det får man bara acceptera läget hade ändå en bra dag.

Idag så tänkte jag skriva om någonting som hände mig för cirka 2 och 1 halvt år sen, känns fortfarande otroligt konstigt. Trodde verkligen aldrig att någon sådant skulle hända mig, jag blev alltså bestulen på ett par 'Nike air max'  utav en person som jag trodde var min vän men fy fan vad fel man hade asså.

Den sjukaste av allt måste ändå varit hur jag från första början ens lät den människan ens sätta sin fot innanför min dörr tröskel, dock får jag någonstans skylla mig själv också eftersom jag litade på människor för lätt men idag litar jag knappt på en ända jävel förutom visa. Något som jag tycker är ännu mer sjukt av personen är att den inte vågar säga sanningen, eller ens be om ursäkt för det inte för att det hade ändrat något men då hade man i alla fall visat lite ryggrad och sympati för sina medmänniskor. Tydligen klarar inte denna personen av det vilket är riktigt tragiskt....

Nu kanske visa utav er känner 'vad fan det var bara ett par skor det går att köpa nya' men i denna situation tror ni hade reagerat på exakt samma sätt som mig, med tanke på att jag fick dom i födelsedagspresent och dom var inte billiga direkt det kan jag lova er.

Jag kommer inte gå ut med namn på personen eller något sånt utan, det ända jag kommer gå ut med är att människan bloggar på denna plattform och bor Kalmars län. Sen om ni själva känner det att nae fan denna människa vill inte jag råka ut för, då är det bara skriva privat för ingen ska behöva uppleva något sånt speciellt inte av någon man trott man kan lita på.

Var på jobbet en timme tidigare

2019-05-29 12:48
Från Lifeofmee

Igår hade man en sån där riktigt bra dag, började med att man kom till praktiken en timme tidigare vilket kändes riktigt bra super kul att äntligen få komma tillbaka. Sen efter jobbet så drog jag och min polare hem till honom för att han skulle klippa håret så hängde med ditt, senare så drog jag till min fotbollsträning den gick super bra förutom att jag vrickade foten så idag har man lite små ont men men sånt som händer.

Efter fotbollsträning så drog jag hem till min pappa och var där fram till 23, vi gjorde speciellt utan vi snackade lite och kollade på 'Assisons Creed' riktigt bra film sätt den en gång tidigare men hade glömt bort lite saker men absolut en sevärd film så har ni ej sätt den gör de.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt bra dag, själv så har man ingen aning vad man ska hitta på eller jo, det blir väl att vila foten och hoppas det läker fort. Ikväll så är det fotboll som gäller en het Europa Leauge final mellan Chelsea och Arsenal, får hoppas på en bra match med riktigt många mål samt att det blir en vinst för dom blå.

DAGENS LÅT

2019-05-27 13:05
Från Lifeofmee

Nu ska jag fan klara av det

2019-05-27 06:55
Från Lifeofmee

Godmorgon alla!

Jag hoppas att ni alla har haft en grymt bra helg, och att ni grattade era mammor ordentligt igår när det var morsdag, tyvärr så blev det inget firande för min del men om du läser detta mamma så hoppas jag verkligen att du hade en toppen dag osv. ❤️

Idag så ska jag äntligen ta mitt feta arsle och röra mig mot praktiken, känner verkligen att man fått vila upp kroppen under helgen så det ska faktiskt bli jätte kul och få komma tillbaka. Det ända som är lite segt är väl att man kommer få gå upp en aning tidigare, men så är vuxenlivet vill man ha ett jobb får man sköta det och komma i tid.

Efter jobbet idag så har jag helt ärligt ingen aning om vad jag ska hitta på, visst man kan ju alltid dra en sväng på stan och kolla runt eller så blir det att dra förbi sin farmor en stund men får fundera över det.

Nu ska jag i alla fall gå upp ta mig kläder käka något och sen röra mig, men uppdaterar här igen efter jobbet vilket blir typ 17. 15 ha det bäst.

Jag mådde verkligen inte bra igår 🤮

2019-05-25 09:50
Från Lifeofmee

Hej på er alla

Igår så hade jag rent ut sagt en jävla piss dag fanns absolut inget som var bra med den, förutom att jag fick prata med min underbara flickvän och som jag känner det just nu så är hon den ända som faktiskt förstår hur allvarligt dåligt jag mår och det uppskattas något enormt mycket. ❤️

Men i alla fall, mina planer om att gå till praktiken gick i stöpet idag igen och jag vill bara förtydliga att min chef på praktiken vet om att jag mår dåligt ville mest bara inflika med det så att folk inte bara spekulera i det. Varför jag inte var på praktiken igår är väldigt enkelt att förstå, först vaknar man upp med feber och nej örat har tyvärr inte blivit bättre så fick lida av två väldigt jobbiga saker. ☹️

Men till slut så bestämde jag mig för nae jag ska inte ligga här och må så här dåligt så bestämde mig för att gå till Ica, men innan jag ens hann kom utanför dörren så kände jag att det var på väg upp så fick springa till toan och spy. Tror ni att jag går och lägger mig sen verkligen inte, utan direkt efter går jag till affären och köper Alvedon nu till det sjuka när jag kommer hem och tar en tablett spyr jag igen fast denna gången mer.

Men senare på kvällen provade jag att en till tablett och då gick det bättre gjorde även lite mat, de blev kyckling med wokade grönsaker och potatisklyfftor så himla gott och till det kollade man givetvis på 'Riverdale' lika spännande varje gång och nu är man äntligen på säsong 3.

Denna dag gick verkligen inte som planerat 🙄

2019-05-23 20:06
Från Lifeofmee

God kväll alla

Jag hoppas verkligen att ni alla haft en strålande dag samt hittat på massa roliga saker, visa kanske bara har jobbat hela dagen och äntligen kommit hem till sina familjer och sitter bara och myser just nu. Så har verkligen inte min dag varit visst jag hade planer för den här dagen, så som jobb från 8.30 - 17 men nae då istället vaknar man utav ett irriterande öra som bara gör mer o mer ont.

Men imorgon tänker jag ta mig fan ta mig till praktik och efter det gå förbi min mormor för att ta revaxör i örat och sedan skölja ur det, så förhoppningsvis kommer det att kännas bättre dock kommer det nog fortfarande att var ömt det får man väl leva med.

Just nu så sitter jag iallafall i soffan och kolla givetvis på 'Riverdale' sen om folk undrar så är jag säsong två, och det blir bara mer spännande och mer komplicerat efter varje avsnitt.

STRÅLANDE SOL HELA DAGEN ☀️

2019-05-22 19:35
Från Lifeofmee

God kväll på er!

Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en super bra dag, min har i alla fall varit helt okej och nu har äntligen den där förbannade värken i ryggen försvunnit så i morgon blir det att dra till praktiken har längtat super mycket och i morgon är det dags igen.

Dock så har jag börjat få riktigt ont i höger örat igen och misstänker att jag fått en waxpropp, har haft det en gång tidigare o det är verkligen inget man skojar om för det så fruktansvärt ont samt att du blir riktigt öm både i örat och runt om. Så finns någon därute som har tips på hur man får bort de kommentera det gärna provar allt möjligt, men trots mitt onda öra har jag ändå överlevt som tur är.

Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så himla mycket har mest tagit det lugnt, samt varit ute i det fina sommarvädret och har även gjort iordning lite på balkongen de behövdes verkligen med tanke dessa äckliga fiskmåsar som skiter överallt men 'what to do liksom'

Så nu tänkte jag starta Netflix hälla upp ett glas pepsi och fortsätta kolla på Riverdale, om ni inte har sätt den serien så tycker jag absolut att det är något ni måste göra kan vara en av dem bästa serierna som finns efter Game Of Thrones och Sons Of Anarchy.