RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-22 18:54:18

Leos Blogg

LeoIacobelli blogg på Nouw

Tusen glasskärvor

2019-03-03 04:24
Från LeoIacobelli

Till dig som läser detta, till er som är osäkra i det ni vill och till ni som inte vet vad ni behöver; ni är värdiga.

Varje gång i passagen förbi spegeln kommer ett nyp i en. Reflektionen känns som en ständig lögn oavsett hur många gånger man kollar på den och ens verklighetsbild blir förstörd. Under senare tid har jag gått igenom en rad olika tankar, den andra inte sig lik men ändå har alla en konstant faktor, utseende.

Varje gång jag tänker på mig själv så ser jag inte mig. Jag känner mig som ett ständigt misslyckande, som det lövet på trädet som blivit orange innan alla andra. Idylliska dagar och idylliska tankar skyddar inte emot en amper verklighet. På något sätt så känns jag otillräcklig i alla aspekter i mitt liv. Jag lever inte upp till de mål som sats av den minoriteten som skulle skydda mig från ondska, jag förblir den enda av mina vänner som är singel och den enda som har ett driv att gå ut till krogen varje fredag i hopp om förändringen som aldrig kommer. Men alla kvällar slutar likadana, framför spegeln med utrunnet smink ett brustet självförtroende, om det fanns något till att börja med.

Varje gång jag ser mig själv i spegeln vill jag slå sönder den till en miljon skärvor. Min kropp och mitt naturliga utseende kommer aldrig att bli eller formas efter de förväntningar jag vill och som beräknas som vackert. Kanske i ett annat universum existerar jag som en "instagram bhaddie" eller med ett utseende som inte äcklar folk. Men i denna verklighet är jag en person som anses vara oattraktiv till de jag möter och känslan av fullständig hopplöshet tar över mig varje gång detta händer. Min ångest över mitt utseende har gjort att jag tagit bort alla dejting appar för jag då jag känner en stark ångest för att bli dömd av alla.

En dag i framtiden kanske jag äntligen börjar älska mig själv för den jag är och ser mig själv som vissa gör men idag är idag och inte morgondagen. Jag får trots hoppas att det inte resulterar i att spegeln spricks i tusen glasskärvor igen.


Ps. Medföljande bilder är för och efterbilder. Den högre är drygt för ett år sedan och den vänstra är jag idag.

... We’ve got history

2017-11-14 13:47
Från LeoIacobelli

Tisdag. På något konstigt vänster så gillar jag tisdagar. De flesta föreställer sig något horribelt när de tänker på denna veckodag men jag är en helt annan story. Sitter just nu i stadsbiblioteket och kollar ut genom fönstret. Varje sekund faller en snö flinga till marken, en flinga som inte är den andra lik. Snart så är marken prydd med ett tätt täcke, snart flyttar julen in i staden.

Ska snart börja studera till mitt historia prov. Men tanken på historia får mig att komma ihåg vår, den där snö beklädda dagen.

... Sad? Add more lipstick and attack

2017-11-14 01:38
Från LeoIacobelli

Balen är bakom hörnet och som många så måste man hitta DEN perfekta outfiten. Personligen handlar allt om denna kväll för mig. Måste bli så snygg som möjligt för att få min crush att märka mig. Ibland är det svårt när man är kär för känslor suger så jävla hårt, speciellt obesvarade känslor. Dessa kostymer är till er män, eller kvinnor, som ska sticka ut på balen. Simplicity is the key stämmer men bolla med tanken att gå med allt annat än en basic kostym. Du vill inte vara en i mängden; du vill sticka ut. Och när det kommer till balnatten, våga fånga varje timma såsom det vore den sista. För vem vet var natten leder... eller vem den leder till?

XOXO

...Flawless i vinterbal

2017-11-13 23:11
Från LeoIacobelli

Kostym samt accessoarer hittar ni här.

I December så har min skola vinterbal. Och ovan ser ni ett av förslagen jag ska ha på mig under den kvällen. Pastell rosa är egentligen inte en vinterfärg utan snarare tvärtom; den hör hemma under vår/sommar. Däremot känns denna rosa kostym som jag och därav kommer jag bryta mot klädkoden!

Lämna en kommentar med vad ni tycker!

Ps. Hellre vara en flawless prom bitch än drottningen. För alla vet vem man bugar ner till i slutändan; mig. (driver)

I all hast och I all väntan

2017-11-13 22:05
Från LeoIacobelli

Från en tidig ålder är vi betingade med en romantiska fantasin; att mot all förmodan uppleva en vind svepade romans. Efter en lång tid av väntan och frustration över att inte ha det har jag tänkt igenom saken. Jag kanske inte kommer vara en av dem personerna som upplever ett förhållande i gymnasiet. Kanske försöker vi i all hast hitta något för att vi är lagda åt det hållet, kanske måste vi vänta.

90’s vibes & life update

2017-10-31 15:40
Från LeoIacobelli

Har varit lite MIA från bloggen på sistone för att jag är dålig på att blogga I guess. Under senaste veckorna har jag tagit en piercing och sparat ut mitt skägg. Har crushat på min crush men inget händer mellan oss. Som vanligt. Bortsett från det har jag gjort massor med shopping! En ny vinterjacka, vit polo tröja och hängselbyxorna som ni ser på bilden. Behöver klippa mig och skaffa en bae...

... remember?

2017-10-11 20:02
Från LeoIacobelli

... Stockholm days

2017-10-10 19:23
Från LeoIacobelli

Hej alla. Idag fick jag en ledig dag från skolan för att åka till Stockholm. Väl där gick jag på utbildning om psykisk ohälsa. Slutade med att jag stirrade in en het kille... whoops. Baby I am sorry, actually Nah. Han var skit fin. För att beskriva honom bättre säger jag detta; han var perfekt byggd (inte för mkt muskler), fina klara blå ögon som man drunknade i vid varje åskådning och slutligen fint guld liknande hår. Hans ögonbryn behöver dock möta pincetterna och Anastasia dip pomade. Efter det drog jag till starbucks för lite pumpkin spice latte... kan ej få nog av den!!!! Dagen slutade med lite plåtning och sen drog vi oss hemåt. Nu ska jag hem mysa med ljus och göra lite läxor (Fk). Hur har er dag varit? :)

... mixed feelings

2017-10-08 14:06
Från LeoIacobelli

Jag har gillat den här killen under en längre period, allt från hans smilgropar till hans trumpna min när han ej fått sitt kaffe. Ibland känns allt onödigt att gå igenom och jag känner att jag bör gå vidare. Men sen så drar han i mig med sin charm, ovetandes. Vad ska jag göra? Hur vet jag egentligen om känslorna jag känner är äkta?

Bortsett från att ha skiljaktiga känslor så ska jag gå och köp lite mat nu. Hoppas denna dag blir en skön en

... headaches and memories

2017-10-07 15:18
Från LeoIacobelli

Gårdagen var ju lite... unik. Min kompis Isabel skulle göra sin krogen debut so vi beslöt att göra den med henne. Vi var hos en kompis för att föra och blev lite dyngraka. Efter det blev det mat på donken och sedan blev det kön till klubben. Vår killkompis tappade bort sin plånbok och det gick ut för han. Han och jag hade även lurat klassen innan att vi blivit tsm för det var roligt som bara den. Nu sitter jag och väntar på pizza. Vi syns senare :)