RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-01-05 16:33:35

fridahagard blogg

fridahagard blogg på Nouw

Om nivåer av mörker och glimtar av ljus.

2020-01-05 07:39
Från fridahagard

Godmorgon <3 Vi är fem dagar in på nya året och jag har inga planer alls på att börja blogga igen. Fick bara feeling här på morgonkvisten. Mina ögon svider lite, vet inte om det beror på vätskebrist, förkylning eller några för få timmar med sömn. Kanske en kombination. Hörni, 2019 kom och gick. Kämpades igenom och är full utav ljusglimtar på samma gång. Omvartannat. Ofta på samma gång. Det är ju så med livet, i de ljusaste av stunder finns nivåer av mörker och i de mörkaste finns glimtar av ljus. Tacksam över vad det här året både har lärt mig och gett mig samtidigt som att jag helst inte lever om det. Kanske orkar jag med att göra en liten årsresumé! Det skulle vara fint att få visa er lite av vad som har hänt. Stor kram från eder Frida <3

En liten hälsning från en tentastressad själ.

2019-01-11 21:49
Från fridahagard

Hej vänner <3 Jag har suttit med tentaplugg hela dagen och lider av brist på socialstimulans. Om det något jag är mindre bra, ja rent ut sagt skitdålig på, är att vara ensam längre perioder. Det liksom äter upp mig inombords. Brukar säga att jag inte mår bra om jag inte fått en kram på hela dagen. Har jag fått en kram idag?? Nej, alltså jag har banne mig inte det. Det säger ju något.

Mamma delade precis de här bilderna på FB <3 Det här är alltså min moster Ingela när hon arbetade med världsmästaren i enhjuling på 90-talet? Eller 80? Nej 90 måste det ha varit. Lilla, magra Ingela som bara åt när hon var "värd" det.

Få saker i livet gör mig så ledsen, sorgsen och ilsken som ätstörningar. Det finns inte tillräckligt med fula ord i världen för att beskriva den lömska sjukdomen. Nej, hörni. Ät och var glada. Eller bara ät förresten. Glädje går ju inte alltid att styra över. Är inte det värsta talesättet som finns? "Choose your happiness" Visst. Det fungerar kanske superbra en peppig fredag när livet leker men en grådaskig, tentastressad, ensam och kall dag i Januari? Not so much. Och då har jag ändå skrivit dagbok, tränat OCH mest ätit näringsrik mat som ska vara "bra för magen". Nej, nu låter vi oss själva va och så går vi och lägger oss. Eller alltså du kan ju vara uppe, men jag tror nog att jag kryper ned till sängs nu och hoppas på en bättre morgondag.

Stor kram <3

Om att rusta sig för strid och springa rätt igenom elden

2018-12-08 08:22
Från fridahagard

Halloj! "Men aaaaah, kommer vi att få se något annat än Photobooth-bilder???!!" tänker ni säkert nu. Och då svarar jag enkelt såhär:

- näääeee! Skulle inte tro det!

:)) Nä men på riktigt. Mer än såhär har jag inte möjlighet att bjuda på för tillfället. Det är väl lugnt??

Dobro! (åhh saknar serbien och serbiska <333) Här satt jag i mitt klassrum i onsdags och väntade på en viss Oreilly som skulle komma och hälsa på mig. En av mina vänner från gymnasiet som är så bra så bra.

Annars har det varit en relativt vanlig vecka. Jag har pendlat mellan att befinna mig i universum, stora tankar om Gud osv. Blandat med att fundera extremt mycket på hur tusan vi ska rädda den här världen från sin undergång? Jag har varit inne i en period nu när jag liksom vaknat upp med klimat-tankar på morgonen? Får 100 olika idéer på en dag och vet inte riktigt vad jag ska göra med allt detta. En sak har jag iallafall kommit fram till: jag vill inte blunda längre. Ni vet att jag inte läste nyheterna typ alls förra året? För att jag helt enkelt inte orkade och kände att jag ändå inte var i Sverige och att det inte spelade någon roll (typ). Det var jättebra och en sjukt viktig tid för mig! Samtidigt som att jag nu känner att jag vill inte leva hela mitt liv i någon dröm-värld om hur jorden ser ut. Blunda och fokusera på mig själv. Självklart vill jag leva med blicken fäst på hoppet, sträva efter något jag ändå tror att vi alla är lovade men jag vill ändå leva mitt liv i verkligheten. Kämpa, sörja, älska MED människor. Dela kampen liksom. Jag vill inte sträva mot en tillvaro där jag tror att det här livet kommer att ge mig allting. Tro på en Gud som vill ge mig allt mitt köttsliga-jag längtar efter, som att Han inte kan tänka större? Se mer potential i mig? Han vet liksom exakt alla problem som finns i världen, exakt vilka gåvor han lagt ned i mig och hur de skulle kunna kombineras på bästa sätt för att sprida Guds rike här, medan jag ännu lever. Kan det inte vara så att det bästa vi kan göra är att rusta oss för ett liv där vi INTE får allt? Bättre att rusta sig för att all skit som vi är så rädda för kanske faktiskt kommer att hända? Tänk om vi alla slutade att springa i motsatt riktning när vi ser elden och istället började springa rätt igenom den? Mot striden? Är det inte just det som är problemet med hela världen idag att hälften av människorna liksom sitter mitt i skiten, mitt i branden, påväg att bli alldeles förkolnade av alla lågor och hälften av oss sätter på skygglappar eller kutar det snabbaste vi kan därifrån? Tänk om vi alla gemensamt bestämde oss för att - näee, nu bannemig ska vi visa vart skåpet ska stå! Och gör en gemensam insats för världen inklusive alla dess invånare. Det vore något alltså...

Hohojaja, mindre tankar kan en ha en lördagsmorgon i december som denna. Men äsch, sån är inte ja! Nej, tänk för att sån e inte ja :´)

Hoppas att ni får en fin helg vänner! Själv ska jag snart på frukost med ungdomsledarna och sedan måste jag plugga Gamla testamentet och interpretation :))))) #isarnasmältermänniskorförtrycksjordengårungerochhärhängerjagmedMose

En liten måndag i december med kaffedrickande damer och en och annan saffrand...

2018-12-03 23:23
Från fridahagard

HEJ HOPP VÄNNER <3 En måndag som denna kan en fika med Ingalill och Anna, två miljöengagerade 70+are, haft ett brusande Skype-möte med några God Jord:are (klicka på länken för att läsa mer) och varit på födelsefirande för fina Shaghayegh (en ny vän här i Kristianstad) som fyllde 17år. En sådan där dag som egentligen har varit sjukt fin men där något ändå har skavt alltså.. Tror att det kallas trötthet. Borde sova. Ska göra det nu. PUSS hoppas att ni har haft en bra dag om inte så är det en ny dag imorgon. Gud är god och tror på dig! Glöm ej det. Kram & godnattt

Om 1:a december, julkalendrar & världens kreativaste människa

2018-12-01 12:39
Från fridahagard

God förmiddag <3 Här sitter jag och ser GULLIG ut i min absolut juligaste outfit, jag ska nämligen på julfest ikväll och tänkte att det är la lika bra att dra igång julstämningen redan nu. Hur mysig verkar inte årets julkalender vara då?? Ska kolla på den varje dag i år. Det bestämmer jag nu. Så det så.

Annars är jag glad för att 1. julkalendern är igång som min fina vän Sofia har fixat <3 Jag och några vänner har bytt julkalendrar varje år med varandra sedan typ.... 2010? Längesedan i varje fall & det är en så himla mysig grej. Vi måste dock komma på ett mer hållbart sätt alltså känner jag! Nästa år blir det kanske bara roliga prylar vi hittat på second hand? Det hade ju varit roligt alltså.

2. Vaknade av att Sarita (ni vet hon jag var i Serbien med) (skrev ju om henne typ jämt så det vore ju konstigt om ni inte kommer ihåg vem hon var) ett fint inlägg på Facebook om att älska sig själv <3 Blev sjukt glad!

3. Överlag vaknar jag upp med en härlig känsla i kroppen för det känns som att så fina grejer händer just nu. Som att saker håller på att vända. Igår stod det en fin man vid namn Jonas utanför kyrkan när jag och Benne (ungdomsledaren i den församlingen som jag gör praktik i) kom ut efter UG (ungdomssamlingarna vi har på fredagar). Vi bjöd på fika och hade ett så fint samtal om livet och tro och förlåtelse. Somnade sent men vaknade lycklig!

Dessutom träffade jag två fina damer på klimatstrejken igår som jag ska fika med på måndag, Inga-lill & Anna. Det ska bli så härligt! Älskar att hänga med människor i alla olika åldrar. Så berikande är det!

Jösses. Det här blev ett hemskt *Ernstigt*-inlägg. Men what can I do? Ibland är livet så bara. Annars har jag tänkt mycket på hur roligt jobb Gud måste ha? Alltså det är ju svintufft på massa olika sätt men han kan ju aldrig ha tråkigt för en sekund. Det jag har tänkt mycket på det senaste är kreativitet och hur Han (Hen, Hon whatever works for you) liksom mitt i allt problemlösande och älskande och *lösa alla världens konflikter* ständigt skapar. Hela, hela tiden. Han måste liksom ständigt vara i ett kreativt flow ju. Hur han får skapa nya människor/ djur/ växter med egenheter och personlighet osv HELA tiden. Och så har jag tänkt på hur vi är skapade i hans avbild och att det inte är konstigt att kreativitet för många är vårt andrum, en plats där vi kan andas ut och släppa alla måsten för ett tag. DET MÅSTE JU VARA SAMMA FÖR HONOM!! Det som gör att han orkar med allt det andra. Han är precis som vi. (eller vi är snarare som Honom hehe) Behöver få skapa, vara kreativ, älska och bli älskad. Vackert så vackert är det. Och det här med att Han aldrig slutar skapa trots att människa efter människa sviker Honom. Dissar Hans existens och liksom tror att vi är något utan honom. Det vänner är HOPP! Hur mycket tror han inte på oss??????????

Sannerligen jag säger er: det spelar ingen roll om du tror på Gud eller ej. Herrejösses vad han tror på dig <3

Hehe, nu MÅSTE denna människa plugga. Bye adios ha det gott! Hoppas att ni får en fin 1:a december!

Du blev aldrig handen du blev aldrig famnen jag blev aldrig din

2018-11-30 18:24
Från fridahagard

Hej vänner <3 Frida här. Längesedan sist, I know. Det har hänt 10000 saker sedan dess. Sommaren har tagit slut, hösten har gått och på lördag är det december. Ännu en jul. Jag har knappt tagit en enda bild sedan i juli, inte skrivit särskilt mycket för den delen heller. Jo i min dagbok men den glömde jag hos en vän för en vecka sedan och jag tror att den har kommit bort med posten. (hehe ångesten inför det) Som vanligt krånglar all teknik också & igår gick min telefon sönder för säkert 10:onde gången (MINST). Alltså jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag inte gör det med flit. Det går liksom inte att hålla ordning på saker/ hålla telefonen hel.. Ibland tror jag att Gud helt enkelt inte vill att jag ska ha en telefon, att Han (Hen, Hon whatever works for you) typ gör så att den går sönder med flit för att Han vet att jag mår bättre utan den. I sådana fall tackar jag och bockar för "omsorgen", gracias por favor, hvala pono. Du betalar för reparationen av den också va? Yes. Super. Deal. Toppen!

Annars så har jag börjat plugga! I Kristianstad/Malmö! Till pastor. Så blev det. Det känns fint! Idag har jag strejkat tillsammans med Bosse (världens finaste man från min församling med HJÄRTA för miljön/klimatet) utan för kommunhuset. Det var fint! Förutom när jag gick fram till en kvinna för att prata lite (hade även en namninsamling till en lista som vi ska skicka till kommunen). Jag vet inte riktigt vad jag sa men något om att vi måste stoppa den globala uppvärmningen innan den går över 1.5/2 grader (men alltså jag var snäll lovar) och hon bara "jag bryr mig inte" och så sa jag typ "bryr du dig inte om klimatet?" och hon bara "jo, alltså det gör jag. Men inte om dig." AOUCH ajajaj. Tur att mitt värde inte ligger i hur hon ser på mig. Då hade jag varit riktigt illa ute.

Annars då? Jo men tack som frågar. Livet känns ändå fint just nu. Det har varit hemskt skakigt och fram och tillbaka och sådör men precis just nu känns det ändå ganska stabilt. Insåg idag bara att jag inte klara mig utan KREATIVITET. Älskar ju att blogga. Let´s do this. Vill fota/ filma/ måla/ dansa/ sjunga/ skriva mer. Min själ mår bra av det. Här kommer två tips på låtar & artister min själ mår mycket bra av för tillfället! ALLTSÅ IN OCH LYSSNA NI KOMMER EJ ÅNGRA

Ta hand om er så hoppas jag att vi hörs snart <3 Kram!

Ett litet livstecken om en värld som smälter bort & ett skakigt inre.

2018-07-15 23:05
Från fridahagard

Hej vänner <3 Frida här. Om ni ens kommer ihåg mig. Har helt och hållet tappat det här med bloggeriet. Livet & allt vad det är har kommit emellan. Som det så lätt kan bli.

ÅH vad jag saknat detta kände jag nu. Det är ju något särskilt med att skriva ned tankar, reflektera och faktiskt har människor som tar del av det hela. Fantastiskt ju.

Hoppas så innerligt att ni har haft en fin sommar! Min har varit som den varit. Konstigaste sommaren i mitt liv tror jag. Världen smälter bort i värmen och jag har aldrig sett klimatet runt vår gård så torr eller dammen med så lite vatten i. Klimatångesten får 10/10 denna sommar. Fy fasen. Och förutom det är det nazister som demonstrerar på gatorna och min gravida vän vågade inte gå i Pride-tåget i rädsla för att bli överfallen. Försöker att inte tänka på allt men FASEN vad läskigt detta är. Ibland kan jag önska så innerligt att jag levde i en tid när en iallafall inte oroade sig över att jorden skulle gå under, att det iallafall var en självklarhet att träden & skogen runtomkring gården en levde på alltid skulle förbli densamma. Men, men. Det är som det är. Som vanligt blir jag glad över att jag tror på något större, något som bär. Men om jag ska vara helt ärlig har det här med tro inte känts helt lätt den här sommaren. Jag vet ju om att jag borde lägga tyngden där, att det är det enda som håller i längden. Det är bara det att världen och livet, ja allt har varit så flytande och skrämmande och jag har inte vetat vad jag ska känna eller göra eller tänka för att hålla mitt inre kontakt.

TACKSAM är jag iallafall över vänner. Och över drömmar. Efter dessa himla veckor av kaos, där jag mest försökt andas och ta varje dag som den kommer har jag ÄNTLIGEN började drömma igen. Hela kvällen idag har jag försökt planera och strukturera upp mitt liv. Har inte löst allt riktigt än MEN bokade precis biljett till Belgrad på torsdag. Mitt hjärta svämmar över av tanken på att jag snart är där igen <333 Det känns som att jag ska åka hem. Till allt det som jag kallar mitt. Åka tillbaka till en plats där allt fortfarande är samma. Åh. En dag i taget och sedan är jag där.

Än en gång. Jag hoppas SÅ att ni har haft en bättre sommar än jag har haft! Livet är så jäkla skört och även om allt kan kännas tungt och jobbigt så är det liksom allt vi har. Må fridens liljor kanta er väg HÖRNI I love you take care vidimo se adíos

Döden, döden - nu pratar vi om något annat.

2018-06-20 15:04
Från fridahagard

Hej vänner <33 Fy fasen alltså. Livet, livet, livet. Började på det här inlägget för typ två veckor sedan. Då allt fortfarande var normalt. då medvetslöshet, intensivvård och död var långt, långt borta.

Min moster gick bort förra veckan. Slutade andas. Gjorde själsresa till universums yttersta gräns. Förflyttade sig till en annan tid, annat rum. Steg för steg in i tunneln, till ljuset. Somnade in. Vad vet jag. Kvar här på jorden finns hon i varje fall inte. Hon är borta med allt vad hon var. Hennes skratt kommer aldrig mer att ljuda högt på släktmiddagar, hon kommer aldrig att baka sina mockarutor eller sjunga falskt till Rod Stewart.

Jag var hos henne hela förra veckan. Tillsammans med mamma, mormor, morfar & min kusin Miranda. Det var inte läskigt att se någon dö. Inte särskilt roligt heller för den delen. Det var tungt. Oerhört tungt. Och fint på något märkligt sätt. Det är något med att vara i tillståndet mellan liv och död som gör världen kristallklar. Kristallklar och totalt förvirrande på en och samma gång. Och i hennes fall, eftersom att hon inte dog av åldrande eller cancer eller hjärtinfarkt, utan årtionden av strikt diet och undervikt, en oerhörd ilska.

Att se någon dö var inte vackert eller läskigt. Väldigt naturligt faktiskt. Om än slogs jag av vilken himla kamp det är att dö. Hur mycket kraft, mod och styrka som krävs för att våga släppa taget. Med kamp kämpar vi in i den här världen och med kamp kämpar vi oss ut igen. Ibland undrar jag om det är en kamp som vi någonsin får andhämtning ifrån, om än för korta stunder.

Mitt i allt har det varit födelsedagsfiranden, skolavslutningar och studentmottagningar. LIvet, livet, livet. Den absolut sjukaste veckan i mitt liv är över och jag kommer ut, skärrad, lättad och vid liv. En moster fattigare och en syster rikare.

En ny klump av känslor, minnen och tankar finns inom mig. Jag antar att det kallas sorg och jag antar att en tar sig igenom den en liten bit i taget. Tur att vi har varandra. Aldrig har jag förstått innebörden av familj tidigare som nu. Vi är inte skapta för att leva i ensamhet vänner. Kom ihåg det. Vi behöver kramar, kärlek och människor att skratta med. Behöver få vara svaga. Gråta. Vara nära. Så det så.

Hoppas att er vecka var mindre fylld av död än min <3 Att ni skrattar, njuter av sommaren och har människor att hålla om. Kram!

Sista delen i Budapest - om judiska kvarter, konstnärar som gått crazy och va...

2018-05-30 11:37
Från fridahagard

Hajj!! Jag kom precis in ifrån en liten lunch ute i en gammal koja som mina bröder försökte sig på att bygga för flera, flera år sedan. Ett otroligt satsigt koj-bygge måste jag säga med försök till att göra flera våningar. Det blev dock aldrig färdigställt vilket är tråk. Haha, vi har sådana byggen lite överallt kring vår gård, halvfärdiga koj-projekt. Minns KREATIVITETEN och PEPPEN som flödade när en började planera upp hur kojan skulle se ut och hur en satte upp mål som "vi ska kliva upp klockan 06.00 VARJE morgon resten av sommarlovet och göra VÄRLDENS BÄSTA OCH STÖRSTA koja!!!!" och hur alla typ efter någon dag eller så hellre ville sitta framför tv:n och spela tv-spel. Haha

Började på det här inlägget för läänge sedan, det är alltså del 3 i Budapest-serien, men kom av mig. Har väl kommit av mig i det mesta bloggeriet det senaste. Det blir ju så när en byter plats, jobb och sammanhang. Så svårt att få in vanor och rutiner då tycker jag.

Vi började iallafall dagen med att gå en guidad tur igen - denna gången i de judiska kvarteren. SÅ fint var det där! Älskade verkligen dessa kvarter. Ni MÅSTE besöka dem om ni åker till Budapest!

Det här stället hörni- ett av de COOLASTE ställena jag har varit på.

Tydligen var det några konstnärer som köpt en utav ruinerna som blivit under kriget och gått CRAZY och gjort vad som de känt för.

Ex. skapat någon form av växthus.

Målat väggarna med graffiti, hängt upp en cykel i taket och använt ett gammalt badkar som soffa.

Kapsyler - perfekt till en sjöjungfru-fena. Detta var förövrigt en toalett!

Casual poseing with my new friend :))

Självfallet behöver en ett tv-rum! Idag är detta en bar på kvällarna/nätterna. SÅ COOLT STÄLLE SÄGER DET IGEN

Ser ni killen med färgad jacka i bakgrunden? Fun fact är att vi bodde på samma hostel, sågs på morgonen och sedan på VARENDA stopp hela dagen. Det var som att vi planerat exakt samma tripp. Pinsamt dock att vi inte pratade med varandra på hela dagen???? Morgonen efter gick jag fram till honom på frukosten och ba: "ville bara säga hej, såg dig på varenda ställe igår och det känns oartigt att inte hälsa" han ba "hi, no it´s fine" typ. Hehehe kanske ännu mer pinsamt att jag gick fram efteråt??????? ANYWAY WHATEVER vem bryr sig osv.

Här skulle vi äta lunch iaf!

Detta GODA! Alltså det var så EXTREMT gott!! Njöt så himla mycket. Det var inlagd rödlöks-chutney och ruccola på vilket kanske låter knäppt men det var såå gott?

Sarita tyckte om sin med! Fast hon mådde sjukt illa efteråt eftersom att det var massor med ost på hennes.

Haha ser ni NJUTET i hennes blick??? <3

Viktigt att hålla koll på sina värdesaker hörni. Så det så.

Sedan spatserade vi runt lite till, köpte kaffe och sådär.

Efter det gick vi till katedralen.

För att gå upp i tornet och kika på utsikten.

Sarita tyckte att det var mycket häftigt! Kändes bra, jag har varit här innan så det var ju kul att hon uppskattade det osv :)

<3

Alla bilder som togs på mig här har ni ju redan sett. Det räcker med en tycker jag :)

På vägen ner hörde vi några killar som ba superexalterat "OH A BANANA!!!" varpå jag kollade på Sarita och ba "haha?" var tvungen att fota den bara för det.

GIck in i kyrkan gjorde vi också. Tycker att denna grej är så fascinerande! Att de målar en vithårig-gubbe i taket som att det ska symbolisera Gud? Inte konstigt att människor har en skev gudssyn och inte pallar tro på en Gud. Jag hade heller aldrig pallat tro på en vithårig gubbe.

Dags för nästa stopp - glass ofc!

Så mycket smaker! Så mycket beslut! HATAR att ta beslut. Oavsett om det handlar om glass eller skola eller resor. Är världens tvekigaste person..

Skönt dock sedan jag slutade med mejeri-produkter att det ofta inte finns så mycket att välja på. Det hjälper ju liksom till.

Åkte lite tunnelbana för att komma fram till:

- DETTA! Första gången vi badade under hela Belgrad-vistelsen.

VERY HAPPY! Kan ju säga att jag var med om typ roligaste incidenten när en kille som jag spanat in SIMMAR till mig och Sarita i vattnet och bara "Hello, can I sit here?" hahah. "Of course" tänkte jag :)) Han kom från Paris (såklart vart annars hittar man människor som är så rättfram) och var typ det vackraste jag sett. Inget mer med det dock men kul grej!
Det kanske händer andra jämt vad vet jag men för mig händer det inte till det vanliga vill jag lova.

Färdigbadade och mycket nöjda med livet :) På kvällen gick vi ut och dansade på det coola stället vid de judiska kvarteren. Hade SÅ roligt! T.o.m. Sarita hade roligt och hon hatar att gå ut och dansa :) Slut på denna vistelse!! Hoppas att jag får besöka Budapest igen snart. Tycker mycket om den staden!

Om barndomsvänner, Jönköping och den där evinnerliga rastlösheten i själen.

2018-05-29 22:49
Från fridahagard

Hej vänner <33 Hoppas att allt är bra med er! Jag själv mår nog bra men allt är lite snurrigt just nu. Känner mig typ osäker på framtiden och osäker på mig själv och lite darrig inombords liksom? Framförallt har jag så mycket saker som jag både vill och borde göra men jag kan liksom inte få mig till att göra dem?? Så störigt!

Idag har jag jobbat, suttit med i en förstagångsväljarpanel i radio (första gången jag var i en studio- kul tyckte jag!!), hälsat på min äldsta vän Sofia på hennes jobb (alltså veeerkligen äldsta vän, vi var bästisar hela barndomen från att hon flyttade in i huset bredvid mig när jag var typ 2.5år gammal) vilket var fint! Blir alltid så fnissig när jag är tillsammans med henne <3 och tja, typ det. Har varit RASTLÖS nu på kvällen as usual men har försökt att göra om det till kreativitet. Har skrivit lite men ej kommit in i något flow :)))

Har känt mig så DRÖMMIG idag och bara velat bort, bort, bort. Försöker typ med allt vad jag är att ääälska Jönköping men det går liksom inte???? Vill så gärna trivas och känna mig nöjd men det är som att hela mitt inre längtar efter en ny plats att upptäcka. Saknar lugnet i själen som typ fanns konstant i mig i Belgrad? Vet inte varför det är så svårt för mig att vara här? Alla andra av mina vänner verkar ju må hur bra som helst...

Annars har jag gjort något så roligt som att KONSUMERA idag! Tänka sig! Köpt nya skor!!! Vet dock inte om jag ska byta till svarta????? Annars mycket nöjd.

Over and out. Hoppas att ni har det bra och inte smälter bort i sommarvärmen <3 Det gör typ jag.


Puss och kram från moi!