RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-07 20:54:02

Johannisen blogg

Johannisen blogg på Nouw

Grekland

2018-10-07 10:30
Från Johannisen

Hej på er nu är det längesedan.
Jag har inte orkat bloggat alls. Men jag tänkte kolla in med er nu under veckan då jag ska till Grekland, Rhodos. Jag ska åka med Barbro som jag tidigare nämt i bloggen.
Jag mår bra, är väldigt taggad på att få åka till värmen. Jag är en människa som hatar kyla, blåst och regn. Så jag känner att få åka utomlands i en vecka ska bli väldigt skönt. Planet går 17:15 och är framme på Rhodos kl 22 typ tur att det inte är så långt från flygplatsen till hotellet tar ungefär en kvart så det är skönt. Men jag tittar in med er när jag är i Grekland.
Kram på er

Längesedan

2018-05-12 16:02
Från Johannisen

Hej på er!
Nu är det längesedan jag skrev här på bloggen. Det har valt väldigt mycket hemma och skolan. Så jag har prioriterat mig själv och att klara av skolan. Det har varit många nationella prov och inlämningar i skolan vilket har gjort att jag inte har varit så aktiv här på bloggen. Idag har jag varit i stallet och myst med Gerda. Hästen har haft så mycket päls nu under vinterhalvåret så nu är det väldigt mycket som har lossat så då blir det lättare för hästen. Har även tränat mycket för att rensa huvudet från massa saker som händer på dagarna.

4 januari

2018-01-04 18:10
Från Johannisen

Hej på er idag är det torsdag. Hur mår ni idag då själv är jag trött. Igår sov Julia över tills idag och sedan åt vi frukost, sen kom Anders och jasse över och vi spelade monopol. Sen åkte Julia till sin farmor och farfar och jag och jasse spelade lite monopol då jag vann. Men middagen idag var den bästa då det var raggmunk och bacon. Nu ska jag se på true blood. Kram på er ha en bra kväll.

God morgon

2018-01-03 09:40
Från Johannisen

Hej på er hoppas ni mår bra såhär på morgonen. Idag är det onsdag och jag har fullt upp hela dagen verkar det som nu på morgonkvisten. Min dag nu började med att äta frukost vart inte direkt en bra sådan det vart en risifrutti och en smörgås med skinka på. Nu ska jag gå in med disken och gå ut med, sopporna och sedan gå upp och sätta på mig varma kläder och gå till läkaren. Vid lunch idag ska jag iväg och spela spel med Jasmine, Julia och Anders. Sen blir det att åka hem och iväg och förmodligen va barnvakt åt lizas barnbarn. Så idag har jag mycket att göra så vi hörs senare eller imorgon kram på er och lycka till med din dag.

Stallet

2018-01-02 17:45
Från Johannisen

Hej på er hoppas ni har haft en bra dag. Nu är klockan halv sex på kvällen och jag sitter i bilen. Tidigare i idag har jag varit i stallet med Barbro och jag red ut med Tilde och hästarna Greda och Röjjan, vi red en bra bit och vi skrittade och töltade med hästarna. Men nu som sagt sitter jag i bilen med Julia och väntar på Liza och Terese som är på affären. Senare blir det att spela sällskaps spel med Julia, jasse och Anders och så ska jag äta middag. Kram på er så hörs vi senare.

2 januari 2018

2018-01-02 09:30
Från Johannisen

Hej på er
Nu var det länge sedan jag skrev här på bloggen. Hoppas att ni har haft ett bra 2017 och nu ett superbra 2018. Mitt nyår bestådde av att vara med vänner vi spelade Bingolotto och åt chips och gott. Sedan vid tolvslaget så gick vi och smällde några takter och smällare. Vad tycker ni om smällare?? Själv så hatar jag dem, då det inte är fina och bara låter. Slänger in lite bilder från nyår.

Lag SM Forsen 2017

2017-07-29 18:57
Från Johannisen

Hej på er idag har jag varit på SM i Riddarhyttan och kollat på de. Ryttarna var jätteduktiga och hästarna var också jätteduktiga och fina. Men vädret däremot var lite halvtaskigt både regn och sol. Men vi var tvungna att åka hem tidigt för att Barbro trodde att hon hade tappat bort sin plånbok. Men sen när vi har hade kommit hem började jag gå hem mot mig så ringde Barbro mig och sa att hon hade hittat den i bilen. Nu är jag och Liza barnvakt åt lizas barnbarn Ludvig och Love. Så ha en bra kväll och kram på er

Ridning

2017-07-19 17:00
Från Johannisen

Hej på er idag har jag varit till stallet och så red jag ut i skogen Barbro hon följde med och bara gick med. Så jag och Gerda "hästen" vi töltade sen började hon trava utan att jag gjorde något. Älskar hästen hon är så fin

GANT

2017-07-19 16:00
Från Johannisen

Hej idag kom mina älskade GANT skor och jag är så nöjd med skorna. Dem passar till vardags och lite finare tillställningar.

Namnlös

2017-07-16 21:16
Från Johannisen

Hej på er idag har det varit en kass dag för det har regnat hela dagen och jag gillar verkligen inte regn.
Jag har inte gjort så mycket idag och jag ville bara titta in med er.
Men vi hörs imorgon kram på er