RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-19 14:41:24

Jossie

Jossie blogg på Nouw

-

2018-08-19 02:39
Från Jossie

Fina fina Trollet

2018-07-23 05:10
Från Jossie

Kravlös och rogivande tur ❤

Zäta Pajas

2018-07-21 00:33
Från Jossie

Gullefis när läppen fastnar

Jobbig dag i dag 💫💥⚡

2018-07-20 19:57
Från Jossie
Men inte tillräckligt för att inte fixa iordning i hemmet iallafall

Städat, plockat iordning, postat paket, handlat för det jag sålt, gått i ösregn med linne o shorts och fixat med djuren såklart o lite smågrejer till Det är "bara vardagsgrejer" jag gjort men när man har värk i kroppen hela tiden så försvåras allt en hel del, dels att komma igång och orka göra grejerna men dels också övervinna ångesten som byggts upp med värken, att gå ut själv och fixa såna ärenden. Det har dock blivit mycket bättre senaste tiden så det är verkligen skönt.

Solros

2018-07-19 22:32
Från Jossie

Det ekar tomt

2018-07-19 07:53
Från Jossie

Börjar med att skriva fy fan för detta år alltså. Det har bara rasat skitskitskit.
Kort skrivet så har min ena hund flyttat pga av min värk i kroppen och energin som fattas pga den.
Neppe har kommit tillbaka till mig då min kompis inte hade råd att ha kvar honom och med det har jag inte råd att ha kvar Trollet så hon är till salu nu tyvärr.. Hon skulle kunna bli en toppenhäst men jag har inte orken att träna henne varje dag och Neppe är 21 år så honom vill jag inte sälja när han är så pass gammal så då får det bli min trollan. Näe fyfan alltså. Sen har det hänt mer saker men orkar inte skriva ner allt för ärligt talat har det varit så mycket så jag minns inte ens det mesta av det men det har satt sina spår i måendet.

Nu ekar det tomt på kontot efter alla utgifter den här månaden och även det som ger mig lite ro i kroppen, mina cigg. Dåligt att röka JA men ger en lugnande effekt och nu är paketet helt tomt..
Spons någon!?.. Haha.. skämt men, ja jag är lite smått desperat just nu men de som röker vet hur det känns men troligtvis inte er andra. Cigg och energidricka är mina största laster.

Den där siste jäveln är borta den med..

Edit: somnade som en stock på morgonen av en sömnlös natt med oro i kroppen (inte bara för ciggen ) vaknade senare av min kompis som räddade dagen lite grann med flera paket.  

Mysdagar + medryttare sökes

2017-09-14 21:34
Från Jossie
Lite info om hästen finns längst ner i inlägget.


Igår började dagen som vanligt med att ta hand om mina djur, sen cykeltur till hunden jag rastar för att ta ut honom, cykeltur hem och lite städande. Senare kom min bästa vän så vi drack lite chai te och snackade "skit" och vi bestämde oss för att åka bort till solariet för att koppla av lite och det var väldigt skönt, jag blir så avslappnad och det va väldigt länge sen sist jag solade. Efteråt åkte vi hem och fixade lite tacos (mums) och avslutade dagen med bubbel ansiktsmask.

Samma fm-rutin idag också men + frukost för en gångs skull Jenney åkte iväg och var barnvakt åt sin systerdotter och jag åkte till hunden. Väl hemma igen tog jag det lugnt en stund (snark) och senare kom min mor hit en snabbis för att få hjälp att registrera sig på en parkerings app, det blev bara en snabb visit då jag bestämt träff med en annan hundägare för ev. hjälpa till att rasta dennes hund också och både ägare och hund var trevliga så blir ev. att hjälpa till med den från nästa månad.

Sen blev det lite stress då det var tight med tiden för att hinna ta ut hundar, käka osv innan min kompis skulle skjutsa till stallet men det gick bra och vi hann åka och hämta upp Jenney också innan skjutsen skulle på möte, puh så skönt att slippa gå vägen till betet som är så tråkig.
Då det var en tjej som skulle provrida Jenneys häst och min häst nyss blivit riden av min medryttare så blev det promenad för oss två men det var väldigt mysigt och skönt med promenad i skogen. Men är lite öm i kroppen nu efter då den inte riktigt är som den ska.

När jag kom hem kollade jag posten och Zäta hade fått paket, en så ful liten tröja men den verkar vara varm och väldigt mysig så det blev bra även om det ser sjukt kul ut med det fula "ragget" på ryggen (haha!)

Nu ska jag bara ta det lugnt med youtube och ta nåt mer o äta.

Toa sällskapet imorse.

Tillägg:

Hon som provred var inte intresserad då hon ångrade sig och ville ha en häst att satsa mer på i träningen så därför letar min kompis fortfarande medryttare.

Snäll och mysig varmblodsvalack som står utanför Norrköping mot Söderköping.
Mest skogsmulle då han inte är skolad.
Tar det lugnt om man vill ta det lugnt men är pigg om man vill ha mer fart.
Trafikvan och djurvan, kan ridas ut på ensam och i grupp.
Ca. 165cm

Billy Bängbula

2017-09-13 03:42
Från Jossie

Jäkligt suddiga bilder tyvärr men han är så söt så det får gå ändå.

Draperierna ska vara helt för sänggaveln men då katterna flyttar de varje dag och att katterna har förstått att de är sköna hängmattor (de ligger alltså ingenting på sänggaveln som Billy gör på bilderna utan då endast på draperiet för att de sitter fast bakom soffan längre ner så de inte åker upp.. men åt sidan åker de allt..) så jag har slutat rätta till dom varje dag och gör det bara ibland..

"sluta fota och ge mig gos!"

Sötnosar

2017-09-11 08:37
Från Jossie

.

2017-09-10 00:17
Från Jossie

Hösten är här och mysigt är det verkligen men jag kan inte låta bli att sakna sommarvärmen och önska att den skulle vara lite längre.