RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-29 16:33:25

emmakanstrup blogg

emmakanstrup blogg på Nouw

Våga riva muren.

2019-08-29 13:28
Från emmakanstrup

Att våga riva ned sin mur, att våga visa sig sårbar, känslig, ömtålig och trasig har varit svårt för mig. Att våga visa att jag inte mår okej har varit ett problem jag försökt deala med i evigheter. Att jag mått dåligt har många vetat, men inte till den grad det är nu.. Nu är det riktigt illa. Så pass att jag faktiskt blev tvingad till psykakuten av min partner. Vilket jag idag lite mer än en månad senare är otroligt tacksam för. I tisdags hade jag uppföljning på min vårdcentral, vilket gick jättebra faktiskt. Bättre än förväntat. Fick ökad dos på mina antidepressiva, fick nytt recept på insomningsmedicin, fick utskrivet ångestdämpade till vid behov på grund av mina ångestattacker. Läkaren slussar mig vidare till det mobila teamet som kommer att boka ett bedömningssamtal med mig och därefter startar de KBT då läkaren anser att det behövs. Jag är otroligt tacksam över det jag fått, både från familj, vänner och kollegor. Tack!

Min äldre syster har låtit mig låna deras ene hund hur mycket jag vill, vilket i sin tur har hjälpt mig något enormt också. Jag är tacksam över att jag har den möjligheten, för jag tror ärligt talat att han är min väg ut ur detta elände. Kan ju alltid hoppas på det..

Känslor.

2018-10-16 01:26
Från emmakanstrup

Det är bara känslor och de går över.

Härliga söndag

2018-04-29 12:38
Från emmakanstrup

Godmorgon/godmiddag på er!
Hoppas ni har det bra och att solen skiner där ni befinner er, för det gör den här☀️
Tänkte bara slänga upp ett inlägg här ✌
Dagen består av 6 timmars arbete ikväll, skönt!
Vad har ni för er?

Det är okej.

2018-01-22 04:31
Från emmakanstrup
Jag är inte mer än människa. 

Det är okej, att må dåligt. Det är okej att vilja ge upp. Det är okej att känna sig värdelös. Det är okej att känna att allt bara är skit. Och det är normalt att känna så. Det är inget fel på den som känner så, det är fel på samhället som bidrar till dessa känslor. I alla år har jag blivit utsatt för mobbning, kvittar vad jag gjorde. Allt var fel. Till och med att jag andades kunde ses som störande. Jag kan inte räkna på en hand hur många gånger jag fått höra att jag borde ta livet av mig, för då hade jag gjort "alla" en chans. Men jag står kvar. Vad som inte är okej är all denna tabu kring psykisk ohälsa. Det måste pratas om. Det måste upplysas. Det är inte okej att mobbas. Det är inte okej att bete sig illa och sänka en annan för att försöka höja sig själv. Det räcker nu. #stoppamobbning