RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-06 08:43:14

Jenny Åhslund

Jennyah blogg på Nouw

dinner

2019-07-06 08:37
Från Jennyah
1 juli


Jag och min lillasyster stod för middagen och lagade torsk med olivolja, citron och salladslök med en sallad på potatis, rädisor, äpple och zucchini. Blev himla somrigt och fräscht. Och ganska fint också hihi.

Äter så mycket god mat nu på sommaren.. semesterlyxar varje dag! Hetaste tipset är dock att blanda i frukt i maten, typ äpple, nektarin, melon, jordgubbar, det är YUM.

Rea-kap

2019-06-22 13:50
Från Jennyah
Kostymbyxor från Filippa K / Korta kostymbyxor från Arket / Klänning från Saks Potts

Här är min rea wishlist!!! Är verkligen i behov av ett par kostymbyxor, långa och raka, så står och väger om jag ska slå till eller inte.. Mitt andra beroende är knälånga shorts, går i sådana konstant.. så ett par svarta skulle inte heller sitta fel. Sist men far away från minst, ta daaa, klänningen från Saks Potts! One shoulder!! Mixed prints !! Knälång!! Glittrig!! Neon!! Vad mer kan man önska????


Take away-AW

2019-06-21 09:57
Från Jennyah
19 juni

Jag mötte upp Paulina, Elsa och Nadine för att käk och snack. En riktig mys-sommar-kväll!!! Satt ute i stan med take away, en blandning av japanskt, mexikanskt, kebab och chèvresallad. Alla möttes upp efter en jobbdag och voilà en AW. Lever la vida grown up.

can't let go

2019-04-12 20:53
Från Jennyah

Titta bara!!!! Det här är min wanties-moodboard just nu.. ja tyvärr, för mycket fina saker. Det skulle sitta så himla bra till sommaren. Väskan ligger i min varukorg redo för att klicka på köp, den beiga klänningen vill jag glida runt med på Cypern, och satinklänningen lika så!!! De vita byxorna kan vara ett par potentiella studentbyxor, som jag även skulle kunna tänka mig att ha efter studentdagen också. Letar efter ett par raka eller en snygg kostymbyxa, är inte så sugen på vida.. Och värda att nämna är ju strumpbyxorna från Acne.. De är så coola. Mönstrade strumpbyxor, skriv upp det, cause its a thing!

helgplaner

2019-03-28 16:49
Från Jennyah

Bilder från en morgon tidigare i vecken som jag inte led av stress hihi..

Torsdag: PLUGGA

Fredag: Pizza och öl på Taproom

Lördag: Jobba, Vinkväll med Vera, Stina och Josefine

Söndag: Jobba & plugga

Äntligen torsdag och en dag kvar till HELG. Så här ser resten av min vecka ut, har längtat till den här helgen sedan förra veckan haha..

Imorgon är vi ett gäng som ska prova ett pizza/öl ställe och sedan får vi se hur resten av kvällen artar sig och på lördagkväll ska jag, Vera, Stina och Jossan ha vinkväll på lördag.. mmm så mys<3

Ska jobba hela helgen men har ganska sköna pass så känns ändå bra med tanke på all plugg-ångest.. man märker att terminen börjar dra ihop sig!! Hur känns det? Paniiiik. Känns som så mycket kvarstår, så fullt fokus på att beta av så mycket som möjligt, helst innan påsk. Vi får väl se hur det går...

waffles

2019-03-26 14:02
Från Jennyah

Självklart hade jag bokat in våfflor till middag igår dagen till ära, och insåg också att jag inte ätit våfflor sedan förra våffeldagen haha.. Jaja, läste sedan ut Alex Schulmans bok, Skynda att älska, (tips, läsa hans böcker!) och pluggade samhällskunskap. Vilken dag va!!! ;)

Idag hade jag 45 minuters kulturhistoria innan vi skulle till stan och se dans och teaters slutproduktion. Utan att överdriva berörde den mig så mycket! Alla var jätteduktiga, dansare som skådespelare, och buskapet så viktigt, om att de flesta i ung ålder går igenom tunga perioder och är självkritiska och vilsna, något som alla behöver bli påminda om innan man sänker sig själv allt för lågt. Jag tror egentligen att det viktiga inte ligger i att vara öppen om sina problem i fråga, något som just nu är väldigt trendigt, utan att uppmärksamma känslan att man inte är ensam - att många mår likadant, (självklart utan att förminska). Det var i alla fall inget "tycka-synd-om-mig budskap" utan föreställningen utstrålade sympati och styrka. De uppmärksammade ämnen som är viktiga, särskilt idag när man gärna målar upp en "allt-är-bra med-mig-bild" för att dra till sig så lite uppmärksamhet som möjligt. Hur som helst, applåd till alla inblandade!!!

Nu måste jag sätta igång och plugga, slutade ju ändå så tidigt idag så vore skönt att ta vara på det. Sen är planen att jag ska till gymmet, och efter det ska jag och min syster laga portobelloburgare till middag, mmmm...


glossier

2019-03-25 18:13
Från Jennyah

Bilder från @glossier
& Voilà! Längtar tills mitt rosa paket dimper ner i brevlådan!
Har länge suktat efter att prova Glossiers omtalade produkter! Är speciellt sugen på att prova deras ”Cloud paint”, en rouge. Men så tog min mascara också slut häromdagen, så varför inte prova Glossiers mascara också. Ni lär blir uppdaterad så fort jag fått hem dem!

chiapudding pt 2

2019-03-22 17:00
Från Jennyah

Här är reslutatet av min chia, fick bli min frukost både idag och igår hihi, gjorde en till vända eftersom det blev så himla gott!! Toppade med jordgubbar och blåbär till! Yum.

Fick också hem mina Dr. Martens igår, ack så fina men OJ SÅ STORA, beställde hem en 38 och tydligen borde man gå ner en storlek.. Men tur var väl det eftersom då fanns de på rea i 37! Var väl för en anledning:):)

fredag

2019-03-22 15:56
Från Jennyah

Äntligen fredag!! Efter skolan ska jag bege mig mot gymmet och sen plugga lite innan kvällen då Vera, Paulina och Linda kommer hem till mig innan vi drar iväg för att se SEINABO SEY! Det blir tredje gången gillt! Hon är så underbar live! Resten av helgen ska jag spendera lite tid med familjen och även åka ut till mitt landställe. Ska bli såååå skönt och bara koppla av.. well needed.

Igår var jag på teaterföreställning med mamma. Gillade den verkligen, gillade också hur den fångade mig trots att den endast bestod av två skådespelare och väldigt lite rekvisita. Dock två mycket duktigt skådespelare, bland annat den kvinnliga psykologen i Bonusfamiljen!!

chiapudding

2019-03-20 21:28
Från Jennyah

Chiapudding?? Äter folk fortfarande det? Känns som den hypen har börjat dö ut lite? Hur som helst, jag är en av de får personerna som faktiskt gillar konsistensen (som många tycker är vidrig?), så emellanåt brukar jag faktisk göra i ordning en sats. Gjorde iordning en inför morgondagens frukost. Det är så HIMLA skönt att frukosten är klar direkt när man vaknat!