RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-13 03:25:37

juliahjelm blogg

juliahjelm blogg på Nouw

KATTHOLMEN

2019-07-15 21:03
Från juliahjelm

Hej fina!

Första jobbveckan på seniorcentret är över och idag klev jag in på jobbvecka nummer två. Nio arbetsdagar kvar och tio dagar kvar till Cypern!
Gångna helgen spenderades med familj. I lördags kväll var jag på fotbollsmatch med min bror och såg AIK spela, och vinna för den delen. I söndags var vi bortbjudna på fika hos min gudmor på Värmdö till hennes söta tornhusvilla precis intill Gustavsbergs hamn, jättemysigt område och Sverige bjöd på strålande vädret. Vi gick en promenad förbi Kattholmen och det blev en ytterligare fika vid ett nytt sommar-hak på en udde nere vid hamnen. Det var underbart skönt att umgås med familjen denna helg. Om vardgarna jobbar jag och på kvällar och helger blir det ofta gym eller vänner, vilket gjort att jag i vissa fall bortprioriterat att hitta på saker med familjen. Hur som helst var detta en toppen helg, en bra uppladdning inför kommande vecka.

SOM I DJUNGELN

2019-07-03 12:00
Från juliahjelm

Top - Gina Tricot
Byxor - ZARA

NÄR TIDEN STÅR STILL

2019-07-02 13:08
Från juliahjelm

Vill hem till Stockholm nu nu nu !!!
Vädret på Västkusten är inge vidare vilket bidrar till tråkig stämning och tristess. Familjen har beslutat om att åka hem en dag tidigare (fredag) än tänkt vilket ska bli riktigt skönt. Finns inte jättemycket att göra på landet som man inte kan göra hemma när vädret inte är strålande. På måndag och tre veckor framöver ska jag sommarjobba på ett seniorcenter. Därefter åker jag och en tjejkompis raka vägen till Arlanda för att ta ett flyg till Cypern. Med andra ord kommer jag inte att vara hemma ordentligt på fem veckor vilket är tråkigt. Jag är ju verkligen definitionen av en person som älskar att vara hemma och koppla av.

Men man ska inte klaga, hoppas ni får en fin dag.

VÄSTKUSTEN

2019-06-30 10:18
Från juliahjelm

Vid 16 tiden igår eftermiddag var vi framme på Tjörn. Den 6 timmar långa bilresan gick väldigt bra och var oväntat rolig. Vi kom iordning, handlade mat och grillade sedan kyckling framför fotbolls-VM.
Om jag ska vara ärlig är jag ingen natur-människa. Jag går på helspänn dygnet runt när jag befinner mig i dessa miljöer tyvärr och främst pga alla insekter och djur. Huset vi hyrt i år är rött med vita knutar, klassiskt och ligger i ett lantligt skogsområde med få grannar.

Idag får vi se vart dagen tar oss, vädret är strålande än så länge så något ska vi se till att hitta på.

EN MIDSOMMAR DRÖM

2019-06-23 12:58
Från juliahjelm

Klänning - Dennis Magić Blomsterkrans - Madlady Klackskor - Nelly brand

För att avrunda denna underbara midsommarhelg som bjudit på mirakulöst väder, somrig mat och goda vänner tänkte jag dela med mig av mina sista bilder. Jag önskar er alla en strålande söndag där ni får chansen att bara njuta av solen precis som jag ska göra.

SVENSK SOMMAR NÄR DEN ÄR SOM ALLRA BÄST

2019-06-22 10:00
Från juliahjelm

Igår firades midsommar i vanlig ordning. Vi firade hemma som alltid, tillsammans med moster och kusin. Traditionell sill-lunch som avslutades med skaldjur, kött och glass fram mot kvällen. Iår besökte vi tyvärr ingen midsommarstång. Det faller oss inte riktigt i intresse, dock är det väldigt vackert. Glad midsommar i varje fall. Om exakt en vecka lämnar jag Stockholm för att tillsammans med min familj bege oss till Västkusten, med andra ord Bästkusten. Jag är väldigt exalterad över att äntligen starta detta sommarlov på riktigt som i följd bjuder på tre veckors sommarjobb och ännu fler resor som ni självklart kommer att få ta del av.