RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 11:34:44

cillaanderssonn blogg

cillaanderssonn blogg på Nouw

Allt om min stil

2019-06-12 11:03
Från cillaanderssonn

Hej igen! Jag kan säga en sak redan nu och det är att jag inte kommer blogga varje dag , utan bara när jag har tid över , för det är som sagt ganska mycket som händer i mitt liv just nu.

Men idag ville jag berätta lite om min stil , ni är många som intresseras av hur jag blir inspirerad osv.

Jag har haft så sjukt många olika stilar genom åren, jag tror det beror på vad jag haft för frisyr. Jag har väl försökt anpassa stilen efter vad som sett bäst ut.

Här kommer lite olika stilar jag haft senaste åren.

Det här är ändå en helt okej stil men aldrig något jag skulle ta på mig idag.

Men den här stilen är nog den tråkigaste stilen jag haft. Inget speciellt alls.

Men efter att jag klippte håret kort och färgade det blont förändrades min stil helt och hållet. Jag tror folk kan se på mig att jag engagerar mig för att få en viss klädstil nu.

Så vad är min inspiration då? Jo först och främst , Lilly kungs. Hon är min största inspiration och även anledningen till att jag fick upp ögonen för den här stilen.

Jag menar kolla bara!!!

Jag inspireras även mycket av Pinterest när jag väl ska klä mig.

Jag söker mycket på ”vintage” vilket är min stil. Jag har även börjat shoppa på second hand butiker för att hitta lite av de äldre kläderna. Dock börjar vanliga butiker så som H&m och Gina att sälja den typ av stil på kläder ocskå.

Jag har typ helt sluta använda tajta jeans, det är så långt ifrån vad jag känner mig bekväm i nu.

Jag vill sticka ut med min stil, jag hatar att se tråkig ut. Jag kan stå i timmar för att hitta en perfekt outfit. Men när jag väl är klar är jag nöjd.


Så det var lite kort om min stil, ni får gärna skriva frågor på Instagram om ni undrar något mer:)

Oj, det var ett tag sen nu.

2019-06-09 12:36
Från cillaanderssonn

Hello! I’m back. Väldigt oförväntat , satt på bussen och insåg hur tråkigt det blivit med alla sociala medier, JAG HAR TRÖTTNAT på allt. Allting bara dör ut känns det som, eller håller ni inte med mig?

Att läsa en blogg kanske inte heller är så poppis men samtidig tror jag nog att det kan vara påväg att vända för bloggarna nu. Jag har aldrig intresserats av att läsa andras bloggar tidtagare, förrän nu.

Jag tror att man antigen blir dummare av att läsa bloggar eller smartare, min blogg gör nog er bara dummare, haha. Nejdå, jag älskar att dela med mig av sånt som andra tycker är pinsamt och jobbigt att prata högt om, så på så sätt kanske ni blir klokare, av att till exempel veta att det är helt normalt att ha flytningar som tjej eller att man tydligen kan vara allergisk mot SPERMA, som jag fått reda på att jag är :) Inte bara andras utan min egna utlösning, fyfan va nice eller hur? Ska prata mer om de i ett annat inlägg för det är fan intressant.

Nu tänkte jag att vi kunde jämföra hur jag såg ut sist jag bloggade och hur jag ser ut nu:)

Asså ser ni, lilla mig. Så himla söt och oskyldig. Jag tycker det nästan är lite jobbigt att se tillbaka för jag minns så stark hur dåligt jag mådde där och hur mycket bekräftelse jag sökte från andra.

And this is me now.

Jag har bytt stil, klippt håret och ändrat min syn på livet sen sist jag skrev ett inlägg här. Det är helt sjukt hur mycket som kan förändras på så kort tid, hur mycket man lär sig under livets gång. Jag älskar det. Jag har såååå mycket att blogga om nu, det händer ganska mycket i mitt liv. tror inte ni förstår.

Jag har dessutom flyttat, bara det ger mig 70 ytterligare idéer på blogginlägg

Ni kan väl skriva i Instagram Dm om ni läst detta inlägg , så skulle jag bli så glad. Det är alltid roligare att skriva när man vet att nån läser det

Hur länge var ni tillsammans först ?

2017-09-06 21:13
Från cillaanderssonn

Fråga: Hej! Kul att läsa om Vicing också! Undrar om dom har någon koppling till Gran Canaria (släkt, vänner, har varit där många gånger osv) och om hans föräldrar fick något jobb erbjudanden eller bara ville flytta ändå! Sen undrar jag hur länge ni var tillsammans de förra gångerna ni var tillsammans och om du kommer fortsätta skriva om träning i framtiden Cilla? Massa kramar❤️❤️

Svar: hej, tack för din fråga.
Nej dom trivs bara väldigt bra här efter att dom vart här på några gånger.

Jadu, vi var så små då så kan inte påstå att det var något seriöst. Men vi var väl "tillsammans" nån vecka då haha.

Självklart kommer jag de så fort mina rutiner med skola osv kommer tillbaka. Massa kramar till dig ❤

Om vicing

2017-09-04 16:55
Från cillaanderssonn

- Vicing och hans familj har flyttat hit tillsammans för att det ville bo här.

- Dom bor i hyres lägenhet men ska inom kort flytta till ett nytt då detta kontrakt inte höll så länge.

- jag och vicing bodde på hotell här nere för att vi tyckte de verkade som en mysig grej att göra bara vi två.

- vi bodde även på hotell uppe i bergen då det tar ca 2 timmar upp dit och vicings familj kände för att stanna där 2 nätter.

- vicing pluggar distans här och kommer "hem" till Sverige då och då för att hinna med prov osv samt ta studenten i Sverige.

- jag valde att stanna i Sverige ett år till för att min skola inte kan hjälpa mig att plugga distans på samma sätt som vicing. Jag har alltså valt att gå klart skolan innan jag flyttar hemmifrån och nej det är inte bestämt än hur vi gör i framtiden ifall vi fortfarande är ett par. Vi kan lika väl flytta hit som till Sverige.

Undrar ni nå mer? Kommentera så svarar jag i nästa inlägg puss och kram

18 år nu!

2017-09-04 16:43
Från cillaanderssonn

På kvällen gick jag och vicing ner till shoppingcenter, vicing ville bjuda mig på middag och självklart valde jag pizza hehe.

Asså hur söt? Men ja pizzan var sjukt god och efter de gick vi till en bar och tog varsin drink! Men ska jag vara ärlig är det här med att dricka inte riktigt min grej längre. Låter ganska sjuk att säga de när jag bara är 18 men jag har verkligen tröttnat på allt och kopplar bara dricka till spya och koas. Jag har så sjukt mycket roligare utan att dricka.

Såklart var/är det inte slut med presenter från vicing utan han bjöd mig även på lyxig hotell frukost idag och ska bjuda mig ytterligare på en resturang idag. Kan man ha en finare pojkvän ?

En helg uppe i bergen

2017-09-03 16:29
Från cillaanderssonn

Hej! Nu är vi påväg ner från bergen. Det har vart en jätte mysig helg men också kall, så nu längtar jag ner till stränderna. Idag fyller jag även 18 så de ska väl firas på något sätt!

Ni får hänga me! Om ni undrar något eller vill att jag skriver mer om så kommentera gärna:)

New in

2017-09-01 22:49
Från cillaanderssonn

Klänning : 150kr mango

Bikini 199kr

Lite bilder från veckan

2017-09-01 22:12
Från cillaanderssonn

Här är bild från första hotellet vi bodde på jag och Vicing.

Lite bilder från en strand som heter Playa El Mujeres.

På väg upp till andra hotellet idag.

Uppe på bergen

Ska jag lägga ner bloggen?

2017-08-28 11:45
Från cillaanderssonn

Hej, det var ett himla bra ta sen nu!

Svar nej jag har inte slutat blogga jag har bara inte haft lusten. Här kommer några anledningar till varför jag inte bloggat så mycket.

1. Jag har inte tagit min medicin på hela sommaren, utan medicin har jag aldrig ro för att sätta mig ner och blogga.

2. Jag har haft sprucken skärm på telefon som gjort att jag inte orkat redigerat bilder varken till bloggen eller Instagram.

3. Jag har lagt mycket tid på familj, pojkvän och vänner.

4. Jag har inte kunnat ta bra bilder och har inte haft tålamod att lära min pojkvän att ta bilder på mig heller, hehe.

5. Jag ville även se om bloggen fortfarande är något jag vill satsa på osv. Jag känner mycket press från många håll. Jag måste anpassa mig på ett helt annat sett detta år, jag kan helt enkelt inte skriva allt jag kanske vill skriva om, då många läser min blogg nu. Det handlar om att göra alla nöjda och pressen är högre än någonsin för mig, så frågan är om jag verkligen pallar det eller väljer att lägga ner den helt.

Men denna veckan ska jag allt blogga, hoppas jag!!!!! Är så dålig på att lova saker, men det är verkligen något jag vill nu.

Jag åker till min pojkvän ikväll som flyttat med sin familj till gran canaria. Jag har med kamera så att jag kan blogga om allt och videokamera om jag vill vlogga.

Hoppas jag fortfarande är den samma för er. Ni som följt mig sen dagen jag började blogga , tusen tack för att ni aldrig gett upp mig!

Göteborg

2017-07-27 19:25
Från cillaanderssonn