RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-22 22:41:16

Julia Sundelin

juliasundelin blogg på Nouw

LIVET JUST NU

2019-08-22 19:42
Från juliasundelin

Kände att det verkligen var dags för en uppdatering om vad jag har gjort/gör just nu!

Kuselofe förra helgen var föör bra!

Födelsedagsfika för Hugo när han fyllde 16 förra veckan, mumsigt gott. Kan ju säga att det tog tid att baka allting!

Hemmet är i sin ordning och jag är lika nykär i lägenheten som jag var för flera månader sen<3

Jag har spenderat mestadels av min tid på jobbet där jag njuter av tiden då jag börjar på mitt nya jobb snart. Ska bli såå spännande samtidigt som det ska bli jobbigt att lämna Cubus...

Och ja såhär har min lediga dag sett ut idag, i soffan framför Good Girls. Det var längesen jag hade en dag då jag bara inte gjorde någonting. Så väldigt välbehövligt!

Såfort jag kan så ska jag visa er det bästa av min sommar för er<3

MIN STUDENT

2019-07-09 10:57
Från juliasundelin

Nu ska vi gå igenom den bästa dagen i mitt liv. Jag trodde verkligen inte att jag skulle säga att studenten var bästa dagen i livet men nu kan jag inte komma på någon bättre dag än denna. Så mycket kärlek, lättnad och massa tårar. Men att inte behöva sätta sig vid skolbänken igen efter sommaren ska bli så skönt även fast jag saknar allt annat förutom plugget.

Morgonen började kl 7 med champagnefrukost, solen sken och jag kände att denna dag skulle inte kunna börja bättre.

Dukade upp allt från frallor till munkar, en sån frukost hade man ju inte tackat nej till varje dag.

Sen anlände klasskompisarna och vi började mumsa i oss frukosten (och champagnen såklart).

Skrällarnas skräll att jag fick "klassens blondin". Men kan stolt säga att blondinen fick stipendium i bäst betyg, fick inte riktigt ihop den logiken haha. Meeen jag blev nästan tårögd när jag gick fram och tog emot priset för man fick igen all tid man lagt ner både på plugget och praktiken.

Sen var vi i skolan och fotograferades, åt en sista middag innan det var dags för utspriiing.

Vilken känsla!

Dock efter fattade jag knappt vad jag hade gjort. Men som ni ser på bilden så blev jag överlycklig när jag fick se släkt och vänner. De var minst lika glada som mig!

Jag som alltid annars gråter fick aldrig några tårar, det förklarar nog hur chockad jag var över allt. Det gick verkligen aldrig in i huvudet att jag aldrig skulle gå in i skolan någon mer gång (dock förstod jag allt dagen efter och då ska jag säga er att jag grät minst sagt).

Hugo och Selmis <3

Fick en minst sagt fin tur hem innan det var dags för flak!

Denna timman var en av de bästa timmarna i mitt liv. Det kändes som att man ägde hela världen och det går knappt att beskriva men det var en sån mäktig känsla. Bara skrika hur högt man vill och se folket där nere också bli glada! Plus att vi bara skulle åka i en halvtimma men det blev dubbelt så länge istället.

Efter den roligaste timman så var jag för övrigt helt slut men det gick snabbt över tills jag kom hem till mamma och pappa och fick se allt fint de hade gjort.

Ännu gladare blev jag när massa släkt och vänner kom. Då började allt kännas på riktigt!

Presentöppning blev det efter lite snittar och ett glas champagne. Hade haft ca noll tankar på presenter då jag hade svårt att bara smälta allt haha.

Ja ni ser ju att ungefär vid den här tiden så förstod jag att jag inte skulle till skolan mer då det i korten stod "lycka till i framtiden". Så när jag fick läsa allt det fina så var det svårt att hålla sig från att bryta ihop <3

Såå fint armband!

Matdax och jag kan säga er att det var det godaste jag ätit på lääänge. Inte bara på grund av att jag inte hade ätit på ett par timmar utan allt var så gott precis så jag ville ha det.

Finaste tårtorna också som var precis så jag hade önskat de!

Firandet fortsatte med alla tills det var dags för mig att dra vidare ut på klubben och fira ännu mer med vänner!

Jag är så otroligt tacksam över varenda en som grattade mig och gjorde dagen till den bästa <3

VAD HAR JAG GJORT DET SENASTE?

2019-07-03 09:34
Från juliasundelin

Hallå hallå! Jag är inte bara tillbaka med bloggandet utan jag har även bytt portal. Så om ni har fått stå ut med att kolla på inlägg från två år sen så är det därför haha. Jag ska försöka att fixa så allt är klart så fort som möjligt.

Hur som helst så har det hänt mycket sen jag senaste bloggade vilket är i slutet av maj?! Jag har ju tagit studenten!!! Det var så mycket förberedelser och så mycket roligt som hände samtidigt så bloggen kunde jag verkligen inte prioritera. Allt kring student och bal kommer i ett inlägg framöver. Kan ju säga att det var den bästa veckan i mitt liv, så mycket glädje, kärlek och massa tårar samtidigt.

Så just nu så jobbar jag på Cubus vilket tar upp mycket av min tid men jag ska försöka få en balans i jobb och blogg vilket är nästintill omöjligt. Men det var en sån trygghet att bara fortsätta jobba på Cubus efter studenten (redan dagen efter balen till och med) där jag ändå har varit i 3 år.

Ja det var en liten update men jag tänkte visa er vad jag haft för mig efter studenten förutom jobb såklart!

Midsommar firades med härliga släkten i Mariestad och vädret levererade med sol vilket kändes väldigt unikt för att vara midsommar.

Den obligatoriska midsommarfikan!

Selmis <3

Midsommarlunch och pappa med rolig "mask" som vi alla hade på oss haha.

Vi sov i båten och vaknade upp till ännu en solig dag och åt hotellfrukost vilket kändes väldigt lyxigt!

En mysig fika med fina Amandha på Espresso House <3

Ännu mer fika fast denna gång med Emma och Melvin. Så overkligt att Emma nu mera är mamma och inte bara det utan att det är just Melvin som nu kommit till världen. Jag är så glad för deras skull <3

Jag menar kolla bara! Jag dör av gullighet.

I helgen hade jag även finbesök av Hanna från Stockholm. Det var så roligt att visa henne lägenheten, Skövde och även umgås med vänner. Dock fotade jag inte så mycket men vi bjöd hit lite vänner på lördagen, solade och badade och hade det så härligt på söndagen!

NY BLOGG!!!!

2017-02-03 23:02
Från juliasundelin

Nu är det dags att pröva mina vingar på en ny bloggportal, närmare bestämt DEVOTE. För tillfället vill inte mitt domännamn samarbeta med mig, så fram tills dess hittar ni bloggen på - HTTP://DEVOTE.SE/JULIASUNDELIN

GRAY COAT

2017-02-03 16:27
Från juliasundelin

Blus - HÄR (länkad i svart) // Kappa - HÄR // Jeans -HÄR // Skor - HÄR // Väska - HÄR

Var beredda på att från och med nu så kommer varje outfit vara med min nya kappa haha eller inte. Ska försöka variera mig för jag vill verkligen köpa blåa bootcut jeans så jag inte bara har svarta byxor, vad tror ni om det?

FRIDAY

2017-02-03 09:36
Från juliasundelin

Tjoho! Då var det fredag och vaknade och var taggad?! Vet inte riktigt men bara att det är fredag gör mig taggad haha. Slutar vid kl 12 och skulle då vilja fota min outfit men har igen privat fotograf så får se hur det blir... Annars har jag inget speciellt som händer, blir nog gym och sen fredagsmys med familjen. Men det är mysigt det med. Har ni några planer för idag? <3

BLACK & BEIGE

2017-02-03 08:00
Från juliasundelin

Blus - HÄR // Jacka - Vero Moda // Jeans - HÄR // Halsduk - HÄR // Skor - Johnny Bulls

Denna outfit hade jag i lördags och det är ungefär så här varje av mina outfits ser ut känns det som. Tagga fota den nya kappan säger jag bara haha!

EN VANLIG ONSDAG...

2017-02-02 16:45
Från juliasundelin

Idag har varit en stressig dag...eller inte haha. Vaknade vid kl 8 och snabbt fixade mig för att dra till skolan och ha några lektoner, slutade 1,5 timma tidigare alltså redan vid kl 14. På bussen brukar jag alltid läsa bloggar och såg att Lovisa Barkman hade tipsat om en kappa på MQ så gick in där och det fanns bara en kvar i storlek 36 så kände att det var självklart att köpa den, visst är den snygg? Denna är det! På bilden där man ser kappan är det värdigt gult ljus men får försöka ta några outfitbilder med den i helgen.

Nu ska jag försöka mig på att redigera två videor om jag och redigeringsprogrammet till samarbeta. Håll tummarna <3 Får se om jag drar till gymmet eller inte ikväll, känns som att jag måste ta några timmar till att redigera osv. Puss på er finisar!

MUST HAVES

2017-02-02 10:20
Från juliasundelin
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Nagellack HÄR / 2. Contour HÄR / 3. Finishing powder HÄR / 4. Sponge HÄR / 5. Blackhead killer HÄR / 6. Pensel set HÄR / 7. Mascara HÄR

1 FEBRUARI

2017-02-01 17:56
Från juliasundelin

Lite blandade bilder från idag, känns som att jag bara har lagt upp bilder från min mobil nu det senaste men har inte med mig kameran överallt ;)

Kom precis hem från gymmet och innan idag var jag i skolan och hade två lektioner så slutade redan vid 11. Då åkte jag till Cubus och skulle få några papper underskrivna och passade på att köpa lite kläder, sånt får man unna sig med tycker jag. Åt lunch på Waynes coffee, tråkigt att äta själv men alla andra var ju i skolan... Som sagt efter det åkte jag och tränade (sjukt pinsamt att min brun utan sol rann när jag svettades haha) och det är helt enkelt det jag gjort idag.

Kände ändå att det var skönt att göra annat än att bara sitta i skolbänken en hel dag. Ska nu duscha och planera lite inlägg och svara på mail. Alltså en väldigt intressant kväll i Julias liv :-) Btw gillar ni när jag skriver längre inlägg eller ska jag korta ner det? Kommentera så gör jag det ni vill, puss!