RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-11 19:13:19

Ebbella

Ebbella blogg på Nouw

BÅSTAD

2020-07-11 08:07
Från Ebbella

Hej på er! För några veckor sedan bestämde mitt lilla tjejgäng att det va dax för en liten så kallad roadtrip. Med tanke på Corona så blir det ju ingen utlandsresa för någon av oss och därför passade vi på att dra iväg till Båstad en av dem finare dagarna. Vi packade med oss lunch o lite snacks o satte oss sen på första bästa tåg med badkläderna redo.

När vi efter både buss och tåg kom fram blev det en miniprommis till stranden där dagen blev spenderad. Gott umgänge, Bad, Sol, picknick och glass skapade tillsammans en väldigt härlig och utomlandsliknande semesterdag. Hett tips nu i dessa tider är verkligen att göra små mini roadtrips nära ditt hem, kollektivtrafiken går som vanligt och håller du restriktionerna, avstånden för din o andras säkerhet så går det prima att ta tågen eller bussarna.

Nästa inlägg blir förmodligen en moodboard från en av mina Pinterest tavlor, detta för att skapa lite inspiration.
Tills dess får ni ha det så bra.

Helsingør

2019-12-15 22:33
Från Ebbella

Längesen som vanligt men ja kände för uppdatering så här kommer det lite hahaha. Efter en natt av pluggande så spenderades gårdagen med strosande o fikapaus i grannlandet, tillsammans med Mamma o syster. Det blev en väldigt mysig dag trots de tråkiga vädret. När vi kom tillbaka till Svealand så blev det lite snabbt inhandlande av paket då ja o mitt tjejgäng bestämt oss för att köra paketleken i år. Sen körde vi hem, mamma lagade mat medans jag gick in för pluggandet åter igen. Så typiskt av lärare att lägga prov sista veckan, jag råkar nämligen ha två prov nästa vecka ett i No och ett i Matte. Som samhälls elev så kan ni ju förstå att det inte direkt är mina topp ämnen. Men men jag gör som alltid bara mitt bästa och sen får vi se vart det leder.

Tänkte utan att ge förhoppningar att jag ska försöka uppdatera när jag får tid, för det är verkligen skönt att få skriva av sig såhär. Hoppas ni får en bra fortsatt kväll / Gonatt från Mig

God Jul!!!!

2018-12-26 13:35
Från Ebbella

Lite sent men bättre sent än aldrig. God jul! Hoppas ni fick en bra julafton med nära o kära. Själv hade jag en supermysig jul med mina beloved släktingar. Det var länge sen ja uppdaterade här men somsagt bättre sent än aldrig. Här är förresten några bilder från julaftonsmorgon. Ha ett fortsatt bra lov, kraaam E

Redan november?!?

2018-11-05 23:10
Från Ebbella

Hallå hallå! Helt sjukt för mig att det redan är november?!?! Kändes som att det var nyss vi fick vårat sommarlov!? Med november börjar ju även julen så smått krypa sig på, vilket enligt mig är helt fantastiskt! Jag är en av de som verkligen ÄLSKAR nästan allt med julen, jag tycker att det är så himla mysigt att få klä julgranen, dricka glögg, äta lussebullar, gå på julmarknad osv.

Så det jag ser fram emot framöver är ju då julen. Men i helgen så ska jag faktiskt hålla i en brunch för några av mina vänner och det ser jag också fram emot, att få träffa alla, käka god mat o ha en allmänt ”good quality time”. Det är dessa ”lite roligare sakerna” som får mig att liksom keep on going i skolan. Atm är jag verkligen sjuk skoltrött och jag känner att jag går på samma lektioner i samma gamla klassrum tsm med samma gamla lärare. Något jag verkligen är supertaggad över är att nästa år få en ny start med nya lärare, lokaler, klasskompisar, och en helt ny skola helt enkelt.

Keep up the good work // E

Söndagsångest :((

2018-11-04 18:32
Från Ebbella

Tja tja!! Nu är det då sista dagen på lovet :((( . Är väll inte sådär jättetaggad på att skolan och ångesten drar igång igen men, men vad ska man göra? Jag har iallafall haft ett bra lov och b.la träffat kompisar, varit i Malmö, sovit, ätit go mat. Idag kom grandma o grandpa förbi en sväng , vi fikade o pratade. Sen har jag pluggat fram tills typ nu och när ja skrivit klart inlägget blir det middag o let me just tell you, vi ska käka taco paj o ja e sååå taggad (märks det att ja gillat mat?). Sen blir det ba film mys med popcorn o te, för att ta vara på de sista timmarna av lovet.
Kram E

Trevlig Lördag

2018-10-20 21:53
Från Ebbella

Så idag var vi ju då inne i stan o shoppade. Vi började med att ta tunnelbanan t mitt nya favorit café där vi b.la köpte med oss red valvet croassainter, dounuts o kanelbullar som efterrätt nu i kväll. Sedan tog vi tåget t söder där vi plöjde igenom second hand butiker, hittade tyvärr inget. Sen drog vi in t Drottninggatan o gick in på b.la Weekday, Monki , Afound. Där fyndade ja på rean bl.a. en sweatshirt, nya jeans o ett halsband. Efter en lång o instensiv shopping dag tog vi oss sedan hemåt där det bjöds på bouillabaisse soppa o nu sitter vi och äter godis o snackar.

// E

Weekend in Sthlm

2018-10-20 08:30
Från Ebbella

Tja! Just nu har ja precis vaknat upp i Sthlm o jag är väldigt taggad inför helgens planer då det som står på agendan är att shoppa. Så nu ska vi gå ner t kusinerna i köket o käka frulle, därefter ska vi ta tunnelbanan in t centrum o börja med shoppingen . Det som ja tycker ska bli extra kul är att vi ska gå t några secondhand butiker som ja har hört bra om (de är ju så mycket bättre både för miljön o för plånboken med second hand ). Vi ska verkligen försöka plöja igenom så många butiker som det bara går. Sen lär det även bli fika stopp på favorit caféet.

// E

Mysss <33

2018-10-06 13:06
Från Ebbella

Haaaj! Det var längesen, Har ju då börjat sista året på Grundskolan o har bestämt mig för att gå all in på skolan för att höja merit osv. Så det som hänt i mitt liv på senaste har varit mest plugg, o sen har ja oxå fyllt år så det e ju lite skoj.

Förra helgen hade träffade jag upp några kompisar o vi kollade film, snackade o vi slaggade även där. Dan efter gick vi upp , gjorde Amerikanska pannkakor bara hade en allmänt trevlig morgon. Dessa saker tycker jag verkligen är viktigt att planera in mellan pluggandet för det är lätt att man isolerar sig o det slutar oftast inte bra.

Planerna för dagen är, ska ta det allmänt lugnt nu på förmiddagen o sen ska ja så smått fixa mig då en av mina kompisar ska ha tjejmiddag (supermysigt). O sen ska jag ta bussen t henne och bara ha en allmänt bra kväll. På Morgondagens agenda står plugg då ja b.la har tyska redovisning o eng inlämning.

Hoppas ni får en bra helg! Kram E

Utställning o helg <33

2018-09-07 22:03
Från Ebbella

Hej på er! Det som hänt i mitt liv är typ :
Skolan har börjat = inget liv utom plugg typ ;). Nämen typ det som hänt, idag var vi på konstutställning på Dunkers så det var lite skoj , sen spontan mötte ja upp Olivia, Ellinor o Majsen och vi gick runt i stan och pratade om typ allt. Sen gick vi tillbaka till torget utanför Dunkers där de olika partierna just nu står vid olika typ bord så vi ställde lite frågor om olika politiska frågor t b.la Sd o Socialdemokraterna. Av socialdemokraterna fick vi även varsin ros vilket ja tyckte va lite cute. Sen sprang tiden bara iväg när vi satt o pratade och sen tog ja bussen hem, väl hemma åt vi lasange (supergott;) o sen gjorde ja klart ett kapitel med No , ska göra resten nu då vi har prov nästa vecka. Helgens planer är:
Träna
Träffa kompisar
Ha det allmänt gött!

Vi hörs när vi hörs puss o kram // E

Portugal <33

2018-08-12 10:28
Från Ebbella

Här är då en (väldigt) kort bildsummering av min Portugal resa. Vi har gjort allt ifrån varit på ett akvarie, åkt spårvagn, ätit god mat och solat. Är väldigt nöjd över denna resan det är verkligen ett bra sätt att (typ) avsluta sommarlovet då det hemma svagt börjar bli kyligare. På ett sätt ska det bli skönt att åka hem men för den största delen vill jag stanna kvar här o slippa allt drama som skolan medföljer. Jaja hoppas ni haft ett underbart sommarlov som Moi så hörs vi adeus från en tjej som kommer sakna Portugal.