RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 07:45:11

BrunettMamman

BrunettMamman blogg på Nouw

Nytt kök - hela renoveringen

2019-06-11 17:52
Från BrunettMamman

Vårt älskade nya kök!!!

Ja.. bilderna säger nog en del själva.. här ser ni före, under och efter bilder. Några veckor i byggkaos var verkligen värt resultatet!!
Satte igen altandörren och satte ett mindre fönster. Hela köket förutom häll och fläkt är ifrån IKEA. Det andra är ifrån Elgiganten. Så sjukt nöjd! ⭐️

Och massor av lådor i lådorna med belysning. Självklart styr vi hela kökets belysning (och snart hela hemmet) med Google Home, alltså med rösten!

Nu är det små saker kvar.. golvlister, lister och lite annat tills vi verkligen kan säga att det är helt klart! Men gud vilka bra vitvaror!! Värsta coola ugnen, micro som kan bli extra ugn och en häll som är så sjukt snabb på att koka upp!

Så stolt över sambon som byggt ihop allting själv. Självklart tog han in hjälp när det kom till det större sågandet och all el, men i övrigt har han slitigt helt själv på kvällarna utöver sitt vanliga jobb! ❤️

Även köpt nya barstolar i köket, matsalsbord och stolar i vardagsrummet.

29 år

2019-06-06 20:51
Från BrunettMamman

Då var man ett helt år äldre.. sista året som 20+.. eller? Kanske kör något år till
Har haft en mysig dag med nära och kära på lite fika i solskenet! Isaac invigde poolen i iskallt vatten!!

NYTT JOBB och PLUGGA

2019-04-26 19:52
Från BrunettMamman

NYTT JOBB OCH PLUGGA!!!
Som en gåva från ovan..
Just när jag trodde att högskolan och utbildning till förskollärare fick vänta flera år så får jag ett mail från en privat förskola här i Kristianstad De erbjuder mig en tillsvidare anställning på 100% OCH bra lön OCH betald ledighet de dagarna jag behöver vara i skolan och studera färdigt till förskollärare (på distans)
Eftersom inga papper hunnit skrivas på till tjänsten på demensboendet tackade jag såklart JA till förskolan!!! Så min dröm blir sann!
Jag får jobba OCH läsa klart till förskollärare!!
Så sjukt glad just nu!!!!

Isaac älskar förskolan!!

2019-03-19 14:51
Från BrunettMamman

Älskar när man får dessa bilder från förskolan och kan ta del av vad min lilla busunge gör om dagarna. Här hade han fått välja en sak och en plats som avdelningen skulle ta med och besöka. Han valde grillplatsen och en fotboll!

Projekt sovrum

2019-03-14 18:52
Från BrunettMamman

Färg - deep sea från rusta

Gott nytt år!!!

2018-12-24 19:35
Från BrunettMamman

Syskonkärlek

2018-11-09 18:35
Från BrunettMamman

Välkommen till världen vår dotter!

2018-10-23 10:35
Från BrunettMamman

Tittut!
Mitt namn är Moa SAGA Andersson! ❤️
Jag föddes 07.06 efter 4,5 timme värkarbete.
Jag är 2975 gram tung och 47 cm lång!
Alla mår så bra så!

Nu åker vi snart hem så jag får träffa min storebror!!

Gotlands resan

2018-07-14 12:35
Från BrunettMamman

Kristian fick ett jobb på Gotland i två och en halv vecka och familjen fick gärna följa med. Eftersom jag aldrig varit på Gotland och ändå bara går hemma som sjukskriven, så tackade vi självklart ja. Det blev några timmar med många stopp upp till Västervik först, där han fick en dags jobb och lite överlämning av projektet samt att vi stannade över natten i en lägenhet som hans företag ordnat innan vi dagen efter tog båten från Nynäshamn till Gotland.

En glad och väldigt pigg kulle på Gotlandsfärjan! Skulle springa och hälsa på alla som satt och sov!

Vi var framme sent på kvällen i huset som fixats på Gotland. Ett otroligt fint hus med stor trädgård och perfekt för Isaac. Kristian var iväg och jobbade på dagarna medan jag och Isaac lekte massor i trädgården, gjorde rabarberkräm och åt massa jordgubbar som fanns i trädgården.

Eftersom vi var på Gotland mitt under Almedalsveckan, så blev det inte sååå många gånger vi var inne i Visby. Vi bodde i Roma.
Men en kväll var vi inne och såg ringmuren, domkyrkan och såg dem bygga upp inför Almedalsveckan och åt på en super mysig restaurang vid hamnen.

Vi passade även på att kolla på raukarna. Körde ut till Ljugarn där Folhammars naturreservat fanns och massa med fina raukar. Isaac tyckte det var roligare att leka med vattnet och kasta små sten så det stänkte!

Väl inne i Visby besökte vi den godisaffär som Pippi Långstrump köper alla karameller i, kommer ni ihåg det avsnittet? Vi hade tänkt kolla Pippis hus, men eftersom det ligger inne i Kneippbyn och kostade sjukt mycket i inträde så valde vi att vänta med det några år tills barnen blivit större och har någon nytta av stället också.

Vi åt glass på Europas största glassbar. Fanns över 100 sorter att välja på!

Isaac älskade att leka ute i den stora trädgården! Rutschbana, sandlåda, gunga... ungen ville knappt gå in!

Vi försökte även att stötta och heja fram Sverige, men tyvärr gick det inte.. men Isaac var stolt i sina nyinköpta fotbollskläder!

Denna resa var precis vad jag behövde.. inte få göra någonting. Hemma är det alltid något som ska tvättas, städas eller fixas. Nu kunde jag bara få vara och vila upp mig och kroppen. Nu har man ju gått in i 6 månaden!

En underbar resa, men borta bra men hemma bäst. Nu har Kristian semester och det är dags att börja bygga trappa och stensätta en uteplats från uterummet. Börjar bli tungt, men värst är denna jävla foglossning. Har läkartid på tisdag igen...

Rensat HMs lager och Isaac känt sparkar

2018-06-20 19:01
Från BrunettMamman

Jajamen.. precis som rubriken lyder! Men nu har jag och Isaac en helt ny garderob och min mage kan växa så mycket den vill i de nya kläderna!

Tänkte visa några av plaggen jag köpt

Ny pyjamas - perfekt nu i sommar när man är sjukt varm!!

Tre nya linnen (två svarta och ett vitt) och nya shorts

Ett par shorts till

Vita långa byxor och en lång svart kofta

Långa jeans

Blus och ett midjeskärp ✨

Mörkblå kofta med skärp

Tunn och fin klänning ✨


Och stort tack till min snälla granne Stine som hjälpte mig att hämta ut mitt paket. Inte lätt med ett mega paket på bussen med barnvagn, gravid och mega foglossning! Men tack vare Stine, så fick jag kläderna innan midsommar!!! TACK

Nu har man lite mer kläder iaf! Isaac fick också nya pyjamaser, byxor, jeans och tröjor! Så ikväll har vi pyjamas party i våra nya pyjamaser och myser i soffan. Kan hända att vi kommer äta lite chips och kolla TV i soffan, men man får passa på när pappa inte är hemma.

Isaac har börjat lägga handen på magen och säger ”Bebbe” Innan sparkade Pyttet och man såg på Isaac att han undrade vad det var! Tänk att det är redan mer än halvvägs tills vi får se vem det är som gömmer sig där inne!!! ❤️ 23/10 är BF.. frågan är kommer H*N innan eller efter? Och hur snabbt kommer det gå denna gången? Isaac tog 3.45 h från första värk till han var ute

Dock han Isaac redan börjat jävlas med sitt syskon och använda H*N som ett bord för sin vattenflaska