RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-16 21:12:42

Bellas Au Pair år

bellats blogg på Nouw

Första dagen klar

2019-07-02 02:49
Från bellats

Idag var första dagen med barnen. Jag har åldrarna 5-6 och alla våra kom så vi hade mycket att göra idag i solen. I helgen gick vi ut på lokala puben och kom tillbaka vid 4 på morgonen och kunde bara sova 3h... imorgon är en ny dag med nya utmaningar och sedan i helgen så ska vi åka in till the city och gå ut på en rooftop bar så förhoppningsvis blir det bra men man måste ha fina skor och jag har inte det eller högklackat och hittade inget i shopping centret igår samtidigt så vågar jag inte beställa skor.

God morgon ifrån USA

2019-06-22 12:16
Från bellats

God morgon klockan är 6:10 ungefär och har varit vaken sen vid 5 men har vaknat varje timma sen vid 1 tiden. Jag delar rum med 3st tjejer ifrån Storbritannien och en utav dem ska på samma läger som mig. Ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att vid 7 ska vi äta frukost och sedan åka till lägret vid 8. Sen får vi se vad vi får göra när vi kommer fram men tror det blir mest pappers arbeten och lära känna varandra.

Vi får se hur mycket tid jag får att uppdatera bloggen och mina sociala medier för huvudtaget eftersom vi kommer vara igång hela dagarna men är ledig på kvällen och helger.

Long time ago

2019-02-23 00:52
Från bellats

Hej, det var verkligen ett bra tag sen jag skrev något här på bloggen. Men det händer inte så mycket i mitt liv just nu försöker kombinera 2st jobb samt ha lite fritid för att umgås med vänner. Här i helgen så hade jag en reunion med Emelie så det var jätte roligt och trevlig att träffa och se henne igen. Vi har fortfarande daglig kontakt samt att hon troligtvis kommer hit till Stockholm i april har vi sagt.

Annars då? Jo jag kommer spendera min sommar i USA och jobba på ett camp (kollo). Så vi får se håller på med visum processen just nu så väntar bara på mina papper ifrån camp America som jag åker med. De är samma organisation som jag åkte som au pair med dock så är de ju inriktat för camp.

Semester i NYC

2018-07-02 20:15
Från bellats

Förra veckan så åkte jag tillbaka till New York för en veckas semester med hela min familj. Vi strosade runt och såg alla sevärdheter och en dag åkte vi upp till Bronxville där jag bodde och även hälsade på familjen. Tror äldsta tjejen K och mormor vart nog gladas att se mig. Det var roligt att träffa dom igen och K undrade ifall jag kunde stanna. På fredagen så tog jag bussen till DC för att fira midsommar där med Emelie och det var roligt att se henne igen och gå ut i DC!! Saknar livet där borta i USA..

Going back to the states

2018-06-14 10:35
Från bellats

Länge sen nu jag skrev men i mitt liv händer det inte så mycket roligt. Jobbar för med mesta och på mina lediga dagar så tar jag det lugnt. På måndag så åker jag tillbaka till New York och stannar tills på söndag då jag åker hem igen.. ska åka till DC fredag-lördag för att hälsa på Emelie och bara allmänt roa mig. Hela min familj åker men olika dagar oså har jag en kompis ifrån Sverige som kommer vara där samtidigt och vi ska gå på Harry Styles konsert på torsdagen i MSG. Så idag är enda dagen på veckan jag är ledig så ska börja städa och packa inför semestern.

Livet hemma i Sverige

2018-04-15 00:40
Från bellats

Det har ändå gått ett bra tag sen jag kom hem ifrån USA. Min vardag ser väldigt olika ut allt beror på hur många dagar jag jobbar under veckan och om det är min jobb helg eftersom jag bara jobbar varannan helg. Har jobbat på bauhaus nu lite mer än 1 månad och än så länge trivs jag men tycker kassa systemet är kass och krångligt även fast det känns som jag kan det mesta nu.
Men mina tankar där i mellan går till vart vill jag åka här näst och att jag bara vill tillbaka till USA. Jag visste att det skulle bli en stor förändring att komma hem men inte att det skulle vara så svårt. För har inget här hemma förutom familjen typ. Vi får se vart min nästa destination blir eller om jag ska bara jobba och tjäna pengar?

Varit hemma över 1 månad

2018-03-10 00:06
Från bellats

Vet ej om jag har några läsare kvar men jag har varit hemma i Sverige lite mer än 1 månad och jag saknar USA så mycket. Vill bara tillbaka och till alla vänner som man umgicks med. Sedan 2 veckor nu har jag jobbat på bauhaus och det går framåt och alla som jag jobbar med är snälla och välkomnande. Det känns som jag har jobbat där längre än bara 2 veckor!! Saknar till och med Au Pair jobbet men det blir en kort resa för mig tillbaka till New York i juni med familjen.

En vecka sen jag lämna

2018-02-01 10:28
Från bellats

Idag är det en vecka sen jag lämna USA och åkte hem till Sverige. Hur känns det att vara hemma? Inge roligt, saknar USA och mina vänner så mycket för har inget jobb än varit på en arbetsintervju så vi får se om jag får det eller inte. Får svar nästa vecka om jobbet. Men annars rullar livet på jetlagen börjar gå över och umgås mycket med mitt brors barn och myser med henne. Jag kommer väl inte uppdatera så mycket för gör ingenting just nu men vi får se vad som händer.

Dags att åka hem..

2018-01-25 21:31
Från bellats

Wow nu är dagen här jag åker hem till lilla kalla Sverige om nån timma och jag är inte redo för det. Alla frågar mig om jag ser fram emot att komma hem och om jag är redo för det men saken är att jag är inte redo och jag ser inte fram emot det. Visst jag ser fram emot att träffa familj och vänner igen men är fortfarande inte klar med USA och är inte klar med att säga hejdå till mina underbara vänner här. I tisdags så åkte jag till DC för att säga hejdå till gamla familjen och grann familjen. Sen så åt jag middag med Amanda och Pauline innan vi avsluta kvällen med film i Amandas rum och jag sov även där inatt. Idag åt vi lunch en sista gång tillsammans innan jag tog en uber till flygplatsen. Mycket resande de senaste dagarna så det ska bli skönt med en liten landning. Vi syns snart Sverige!!

Då var resan över..

2018-01-22 00:59
Från bellats

Wow kan inte förstå att denna vecka är redan över.. det har verkligen gått för fort och vill inte lämna detta paradis. Har träffat så många nya underbara personer speciellt Matilda. Under resan så har vi solat och badat, simmat med delfiner och sköldpaddor, sett vattenfall och vulkaner. Vår tour guide var underbar och rolig. Han gjorde resan väldigt bra för oss alla. Just nu sitter jag i lobbyn på hotellet för mitt flyg här 21:30 ikväll så det är lite drygt men ska åka om 3h ungefär till flygplatsen. Kommer sakna Hawaii och alla i vår lilla grupp denna vecka. Så glad att jag åkte med au pair adventures.