RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-02 16:03:46

Lovisa Liljeberg

lovisaliljeberg blogg på Nouw

SUMMER IN 3 DAYS

2019-06-01 18:58
Från lovisaliljeberg

Blouse here / Jeans here

Sista spurten innan sommarlovet! På måndag presenterar vi vår pitch, och lämnar in projektarbetet som vi arbetat med i en månad. Längtar ihjäl!

SOUVENIR DE L'EXPOSITION 1998

2019-05-27 21:13
Från lovisaliljeberg

Jacket here / Pants here / Tee here / Bag here / Shoes here

IM BACK

2019-05-06 21:30
Från lovisaliljeberg

Pinglor!

Jag har gjort en massor av saker den senaste tiden förutom att höra av mig till er. Men det vill jag ju såklart göra! Känner att det är helt i rätt tid att återvända till denna mysiga och härliga plattform då jag har ny energi och VÅREN ÄR KOMMEN! (Hmm haglade typ igår?)

Men, trots hagel så har jag haft en helt underbar start på våren då vi haft underbart väder fram tills förra veckan typ. Är så pepp inför att dela med mig av kreativitet, outfits och idéer igen här i min lilla dagbok! Se bara så glad jag är på bilderna!

/ Lovi

YELLOW

2019-01-31 12:40
Från lovisaliljeberg

Similar shoes here (I got them in yellow but couldn't find) / Similar pants here (Mine is from Chiquelle but sold out) / Similar jacket here (Mine is from Gina Tricot but it's sold out)

#nouwoutfit #outfitoftheday #outfitinspo

PARIS OUTFIT

2018-11-27 09:27
Från lovisaliljeberg

Skor HÄR / Byxor HÄR / Blazerklänning HÄR / Väska HÄR / Liknande skärp HÄR / Liknande hatt HÄR

Wheyyyy vet ni vad! Jag är så taggad på en ny vecka?! Blev väldigt mycket festande förra veckan så ser fram emot en lugnare och mer "strukturerad" vecka, haha!

#nouwoutfit #nouwautumnchallenge

LUNCH I ETT REGNIGT PARIS

2018-11-22 12:35
Från lovisaliljeberg

Lunchen innan hemfärd från Paris. Hade verkligen en underbar resa med min andra halva.

Vongole spaghetti <3

@3 Rue des Petits Carreaux, 75002 Paris

Tryffelpasta med parmesan <3

#nouwautumnchallenge

EN UTMANING

2018-11-21 14:35
Från lovisaliljeberg

Hej babes!

Jag har faktiskt en extremt stor utmaning/förändring att tala om för er, så det sista uppdraget för #nouwautumnchallenge passar sig mycket mycket väl för mig.

Efter många om och men så har JAG HAR FLYTTAT TILL EN STUDENTLÄGENHET/RUM I LUND!

Jag har inte riktigt lyckats hitta en bostadslägenhet som jag känt passar mig till 100%, så därför kunde jag inte motstå att skriva till en annons gällande uthyrning av en mini-etta mitt bland citynationerna här i Lund. Och jag fick den! Det är verkligen som världens jakt att hitta boende här i Lund och det höga trycket är inget att leka med. Men jag fick denna!

Så nu har jag flyttat in i en riktig mini-etta med kök, balkong och ett eget helt nyrenoverat badrum som är magiskt fint!

Eftersom att lägenheten inte är så stor och att den redan är möblerad så sitter jag dag in och dag ut och kollar på inredningsdetaljer på Pinterest, haha! Det känns så himla kul att testa på detta äventyret ett tag och att verkligen få chansen att uppleva studentlivet på riktigt - Dvs i en extremt liten lägenhet mitt bland festande, häng och plugg!

Detta känns verkligen som en utmaning för mig eftersom att jag faktiskt aldrig tidigare bott själv. Jag har ju bott utan familjen då jag bodde i Barcelona, men då delade jag lägenhet med en kompis. Detta är första gången jag bor helt själv. Jag har inte riktigt kommit in i det än och har faktiskt änsålänge (2 nätter) gått hem till min pojkvän på kvällen eftersom att jag har känt mig så ensam haha.. Men jag kommer nog in i det snart. Ska faktiskt sova här inatt.

Är EXTREMT taggad på att fixa härliga dekorationer, ljus, lampor, växter, posters etc som sätter lite stil på rummet. Hyresvärden har dock en väldigt bra och enkel inredningsstil då både badrum och rum går i grått, beige, mässing och vit marmor - Så det finns verkligen potential till att göra det så fint!

LOVE

2018-11-19 19:37
Från lovisaliljeberg

#nouwautumnchallenge

PARISIAN CROISSANT MORNING

2018-11-18 21:21
Från lovisaliljeberg

#nouwautumnchallenge

EIFFEL TOWER YOU'RE BEAUTIFUL

2018-11-15 21:04
Från lovisaliljeberg

Bubblar av kärlek när jag strosar i denna stad. Det är ingen lögn, det där med att Paris är kärlekens stad.
Att gå omkring på dessa kullerstensgator hand i hand med honom. Wow.

#nouwautumnchallenge