RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-22 17:34:42

JakobssonL blogg

JakobssonL blogg på Nouw

Alopecia förbundet helg läger!

2018-10-09 07:54
Från JakobssonL
Klockan är 06.45 på denna söndag morgon (7:e okt) helt tomt på hotellet, det jag ser och hör så är det bara jag och personalen som är uppe tidigt, genom åren har jag blivit en morgon människa och älskar att kunna ta mig en kopp kaffe på morgonen och bara njuta (speciellt extra när det kommer till hotell frukost osv)
Det som erbjudes igår (lördagen) så hade jag och mina 2 andra rumskamrater gått till Norrköpings centrum för att kolla in butikerna och området, mysig stad!
Denna helgen så har vi som har samma hårsjukdom och har varit i samma situation och vet hur det känns! En tjej som heter Wilma startade denna eventet så vi skulle få en alopecia träff för alla. Jag tänkte att det är helt fantastiskt att de kom upp en sån träff nu, hade gärna velat haft ett sånt för ca 11 år sen men bättre sent än aldrig.
Sen vid 13.00 så var det Carl M Lundh peruk butiken på besök som visade oss olika slags peruker och även visade hur man kan sätta upp en frisyr och hur man kan locka dom snyggt osv och jag säger er att för första gången under 11 år så har utvecklingen på peruker verkligen förändrats! För första gången på 11 år fick jag se mig själv i riktigt uppsatt hår och även såg riktigt bra ut, de såg ut som ens egna hår, och jag är så glad för oss alla för denna utvecklingen med peruker! Samt senare på eftermiddagen så kom en sån otrolig stark kvinna och duktig make up artist Sondra, hon berätta sin egna historia som berörde mig mycket också, då är det inte om alopecia hon berättade för oss om utan om hennes liv och vad hon hade gått igenom.
Efter man fick prova på olika peruker och smink att lära sig eller få tips så skulle vi senare mot kvällen få se en kort fakta film om en kvinna som filma hennes håravfall, dokumentär heter ( vikten av hår av Christina Höglund ) te.x hur hon mådde och kände under processen med att förlora hennes hår samt ögonbryn o fransar. I ett kort ögonblick när man såg hur hon bestämde sig att dra bort och raka bort det sista hon hade kvar på huvudet.
Då fick jag en liten flash back på hur det var för mig när jag tappade håret, jag kan erkänna till er att jag de kom lite tårar för jag tänkte på min unga jag!

Jag tyckte så synd om min 17 åringa jag som har gått igenom ett sånt jobbigt beslut och förändring och tvinga sig själv att dra av det sista håret hon hade kvar på huvudet för att få stopp på sitt egna lidande att slippa se sitt egna hår falla i duschens vask, och hur hon har kämpat för att dölja för alla människor och även hur mycket hon hatade sig själv för hennes utseende! Men jag är nu glad och stolt över mig själv att den 17 åriga jag klarade och orkade att kämpa med sitt mående och självförtroende!

Tack Lena!

Är jag en shopaholic? Svar: Ja de är du!

2018-06-19 16:42
Från JakobssonL

Jag är köpberoende?

Hur kommer det sig att jag har och är det?

Har jag problem eller bekymmer?

Har jag ångest?

depression?

Jag har en gissning till varför jag shoppalr kläder och accessoarer så ofta och mycket, så fort jag får in pengar så försvinner dom inoum några dagar, de har hänt 1-2 gånger att pengarna försvinner på samlma dag..

Många vet att jag har en hårsjukdom alopecia universalis som orsakar till en massiv håravfall från top till tå där inga ögonbryn eller fransar finns heller.

jag var bara 17 år gammal när mitt liv förändrade mitt psyke, både det fysiska och självklart det psykiska som tog mig 6-7 år att bygga upp en självförtroende, och även ha en identitet som jag aldrig har känt att jag hade.

För varje gång jag kollade mig själv i spegeln vilket som var sällan jag kollade in mig själv i spegeln när peruken åkte av när jag skulle till sängs, jag klarade inte av att se mig själv så ful och hemsk!

Första halvåret så sov jag alltid med peruk för jag vägra att ta av och se mig själv som ett konstig sak.

Men fick lära mig att det var inte bra att sova med pewruk pga av perukerna blir dåliga snabbt och blir trassliga.

Och vad jag menar att jag inte kände att jag hade någon identitet då var för jag hade ju på mig peruker och smink för att kunna dölja mitt rätta jag och den identiteten jag har idag var pga av brist på självförtroende och vad andra skulle reagera och säga om dom fick se eller reda på att jag inte hade något hår.


För varje människa som frågade om jag hade peruk så förnekade jag till det och sa alltid nej.


Kan ni gissa va en peruk kostar?

Gissar ni på ca 2000-3000kr? Då tror ni helt fel!

Priserna har faktiskt höjts under åren, de ligger mellan 7000-8500kr st beror på kvalitet på peruken du vill ha och själva modellen/färgen på peruken, speciellt om du vill ha en äkta hår i peruk så kostar det mer än 6000kr, sen finns det en ”billig” kvalite på peruker som är i syntet, syntetiska peruker håller tyvärr inte lika bra som en äta peruk, men jag kan säga att de beror på lite hur man sköter perukerna och hur ofta du använder dom.

Förr önskade jag alltid att jag kunde köpa en schampoo för 10 kr st men tyvärr så klarar inte en peruk av de pga av hårfästet på själva ”mössan” och håret själv, så du måste köpa special schampoo, balsam + hair condition i dags läge kostar det under 1000kr men de är inte långt ifrån den 1000kr, tänk er 1000kr på de där!

Och hur mycket brukar inte ni lägga på för att få den bra och perfekta håret?

Och tänk er själva ni är går i gymnasiet och lever ju på 1050kr på våra lilla studiebidrag vi får om månaden att leva för.

Du kanske kunde spendera eller spara till den där plagget/grejen du alltid velat ha eller göra!

Men för en med hårsjukdom så spenderade jag på peruker och dom svin dyra hårprodukterna som nåt jag inte har orsakat eller valt, så min ungdomstid fanns aldrig där.

Nu 11 år senare och är 28 år, jag vill ta tillbaka min ungdom som jag känner att jag aldrig hade förut och jag kan inte gå tillbaka, och de leder till att jag vill ha nu allt! Kläder och accessoarer, fixa mina naglar och hitta mig i Kläd stil.

(Dock gillar jag många klädstilar så jag klär mig olika beror på vad jag känner för dag för dag haha)

Då kände jag att jag inte har något behov eller måste använda peruker för att dölja utan jag känner att nu kan jag slappna av och köpa det jag vill ha typ, som har blivit lite val för mycket och eskalerat.


Vi alla önskar ju att vi kunde gå tillbaka i tiden och ändra, te.x möta sig själv och säga till dig själv va du ska göra eller inte för att de ska gå bra för dig i livet.

Jag får ångest över hur min inkomst ligger och blir, hur jag kan vara så dum och inte fatta gång på gång att du behöver inte den där eller du kan vänta, men de är ju va en typisk köpberoende är och blir, du kan inte sluta!

Vid många eller varje event/tillfälle när man kanske ska någonstans så tänker man ju: ”Åhh jag har ju ingenting att ha på mig, jag måste köpa något nytt att ha på mig då!”

Tänker man ju glad och lyckligt, och du tänker hur fin du kommer att bli!

Men du kanske bara använder det 1-2 gånger sen kanske använder du den aldrig mer och du kommer att ha den i garderoben ett tag och glömma bort att du hade köpt den.

Jag har t.o.m faktiskt hittat några plagg som jag hade glömt bort att jag hade köpt!

När du väl har köpt det så är du glad över ditt köp men du kan känna dig ångest full eller deppig när du väl har kommit hem och kanske har redan hunnit tagit bort prislappen och kan inte lämna tillbaka den, visst du kan sälja den men oftast gör man inte det för ångesten kanske kommer fram för att du sålde den plagget som såg så bra ut på dig när du provade den, och troligtvis kommer du köpa om eller något annat då.


Och va mer en köpberoende är att man håller saker och ting hemligt, som att du gömmer undan dina senaste köp som du har beställt ifrån eller köpt ifrån någon butik, och dina nära och kära som du kanske har lovat att inte köpa något mer, du kommer att ljuga för du kan inte hålla dig eller ro för, för så fort du ser rean så tänker du att, ”oh jag ska bara kolla men jag ska inte köpa något” eller ”Ohh den där plagget som jag ville ha är nu på rea, jag måste ha den” oftast kommer du att komma ut med nånting, ibland kan de hända att du inte kommer hem med något köp men då kanske du kollar in på nätet och råkar online shoppa istället.


Och det kan påverka dina nära och kära på detta, de kan förstöra din relation mellan din partner.

Ganska många pojk/flickvänner skulle nog fråga sin partner att dom måste välja mellan mig eller ditt beroende, du får svårt att välja men självklart ska du välja det rätta!

Och Självklart är det ju din partner du ska välja i sånna situationer men samtidigt ska du göra något för dig, och få både stöttning och hjälp för att bygga upp dig och din relation.

Inte för att det har hänt mig att de har gått åt skogen med min relation, min pojkvän kommer vara där så gott han kan och stötta/hjälpa mig.

eller som jag vill spendera på just nu och de är en bra air Mac laptop, så jag kan skapa en youtube kanal.

Jag har inte gått så långt att jag sitter i skiten som i lyxfällan som jag brukar kolla på ibland och tänka att jag är så jäkla glad att jag inte har hamnat där men du kan vara nästa som hamnar där om du inte börjar ta i tag i det hela och tänka dig för, jag har inga skulder än vilket är bra självklart betalar jag mina räkningar, men

man har inte mycket pengar att kunna spendera på annat som egentligen kunde ha varit till bättre användning!

Att berätta för sin pojkvän är jobbigt för man vill inte visa sin skam som har faktiskt varit där i lite mer än 1 år, men jag kunde inte hålla det inne längre, så för några få dagar sen så berättade jag och 2 dagar efter grät jag för första gången framför han.

Så jag vet vad jag ska göra.. jag måste få hjälp!

Att ta i tur med köpberoendet och mina ta hand om mina bekymmer.


Förlåt mig!

2018-04-27 07:59
Från JakobssonL

Den här tv programmet förlåt mig..
Första gången jag kollade på den igår är ett väldigt bra program men igår hade jag lite svårt att kolla på den, ni som såg den igår om en pappa som inte hade sett sin son över 28 år pga att han valde drogerna före sin son och mamman dog när sonen var 6 år gammal och fick bo med barnets mormor.
Och idag så är pappan drogfri sen 5 år tillbaka men han har alltid älskat sin son men har skämts över hur han var då.
Det jobbiga för mig när pappan pratade sin hälsning till sin son, för det påminde lite om min pappa, inte själva droger eller något sånt men tanken att de har gått 3 år sen han gick bort så sitter de ju kvar än dom jobbiga minnen från både bra och dåliga.
För att inte forsa i tårar så klev jag väldigt snabbt upp för att göra mig en kopp Tea, så jag hörde inte hela pappans hälsning då..

När en komisk ”karma” tog mig igår kväll 😂😅

2018-03-03 14:45
Från JakobssonL

När man har den där känslan när ens dag/kväll kan gå hur löjligt dåligt som helst eller katastrof.

När det startade med bara en liten komisk irritation/skämt, genom att jag ville bara ha en liten skål med dolmino tomatsås att doppa lite bröd i, men jag väl skulle ta första dippet så råka jag välta lite utav tomatsåsen och det kom lite på golvet och på bordet, man suckar ju bara och torkar upp det lätt, inga svårigheter.

Men när jag väl inte ville ha mer så var jag påväg att gå till köket, för att skölja ur den och ställa den i diskmaskinen men så fort jag klev in så tappade jag skålen och det såg ut som en mordplats! Tomatsås över golvet, köksluckorna, väggen och även taket!

Och då tänkte jag: alltså snälla bara avrätta mig här och nu! Va fan är det som händer?!

Jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta i den situationen

Jag ville bara gräva mitt huvud under täcket, kuddarna och inte röra sig och Sticka ut mitt huvud.

Men jag tog tag i det direkt och sen så startade jag med att göra iordning mat till mig och pojkvännen som kommer hit över helgen

The winter is coming! ❄️ 4:e natten i evakuerings lägenheten 🏢

2018-02-28 17:10
Från JakobssonL

Förra helgen var jag hos mamma och var kattvakt, medans hon och hennes kille åkte till Skåne,
Så jag tog mig min tid att ta det lugnt, känna och lyssna på den lugna naturen.
jag tog med mig min systemkamera för jag tänkte att jag skulle ta kort på naturen och på missen.

Dagen där på (lördagen) vaknade jag vid 7.00 tiden, det är jäkligt skönt att vakna tidigt på morgonen, men självklart ibland är det skönt att snooza lite extra.
Kaffet var på G och kattungen jamade hela tiden (hon ville ju självklart ha frukost) hon har en massa mat men vill ju ha det goda mjuka kattmaten det roliga med henne är att hon tar bara såsen i från kattmaten, skit nöjd, vänder sig om och ger mig en bitch look och går till andra rummet som en diva

Jag tänkte att jag ska nog sminka mig och ta lite bilder för det var ett tag sen jag gjorde det, jag hatar att fixa mina ögonbryn nu mera, jag blir alltid frustrerad och tröttnar annars om det gör åt helvete, men nu så tog det mig bara 10 min (annars kan det ta mer en 1 timme) och det är bara ögonbrynen då, och ja jag har tänkt att ha 3D ögonbryn men jag får spara, lika så jag vill spara pengar till en ny och bra Mac laptop

Haha alltså varför har man alltid svårt att bara ta några få bilder att visa och inte en hel Katalog
Har ju rena besluts ångest över va man ska visa osv, men att man inte lägga upp för mycket bilder heller.

Jag är väl inte ensam om de här väl?

#typicalme

Höll på att skriva detta blogg inlägget igår kväll, som jag äntligen ville skriva redan i måndags men hade ingen wi-fi just då, gjorde lite imorse med att fortsätta men fick ju avbryta för jag skulle till jobbet 9.00
Och nu är jag på min rast o det är bara 20 min kvar av rasten.

Så nu skriver jag om vad som har hänt under måndagen och tisdagen 26/2-27/2


Min första natt här var inte så många timmar sömn, de var nytt ljud och ett innan man lägger sig är man ju förstås van vid sin säng också, det som fast i ettan var en säng

Äntligen har jag fått in wi-fi i ettans lägenheten som jag tillfälligt bor i 5 veckors tid, pga stambyten i lägenheterna, både köket och badrummet renoveras och gör stambyten då.

jag tog med mig min lilla tv, bli-ray, 1 stol, 1 pall, köksredskap, kaffe koppar och mina stora Tea koppar, lite kläder, täcke och kudde osv.

Man får allt improvisera när man inte har mycket möbler osv, så jag gjorde mig en egen liten mysig soffhörna som jag kan antigen läsa bok eller kolla på youtubeklipp osv
(Kommer bild på min ”soffa”)

Och morgonen därpå när jag vaknade, så känner jag doften av risvinäger, jag tänkte varför stinker det risvinäger i lägenheten för?!

Och ja, risvinäger flaskan hade runnit av i väskan och ut på golvet som snigel spår av vinägern

Pain & Gain 💢

2018-02-13 18:20
Från JakobssonL

Satisfyer PRO 2, rabattkod + mitt område om produkten 🌸 dont be shy, check th...

2018-01-29 12:00
Från JakobssonL


Länken
Paloras Hemsidan


Ni har även
genom att ni skriver i rabattkoden med koden "LENA"
när ni ska till kassa betalningen.

(ej de som är på rea)

Jag kan säga att jag ÄLSKAR denna produkten!
Den är inte som man lätt köper en vanlig ägg vibrator som går sönder efter ett tag pga den jävla sladden, denna är ju sladd fri och man får med en laddare som man lätt sladdar upp oh håller sig

Dock är det mer ett pulserande som stimulerar klitoris än att den vibrerar.

Och även kan man direkt starta igång den när du får hem produkten.

Den ser så himla elegant ut, old metallic pink look, och väldig lätt att hålla i.

Klitoris vibrator är , har provat att ha det i badet och under vatten blir pulseringarna nämligen ännu intensivare,
Vid bad behövs det inget glidmedel, men annars ska man ha lite vattenbaserat glidmedel för att det inte ska små svida när du stimulerar klitoris
(jag rekommenderar det!)


Jag rekommenderar denna produkten
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️


Satisfyer Pro 2 klitoris vibrator

Önska jag hade vinter/jul känslan nu...

2017-11-14 11:18
Från JakobssonL

Just nu hade jag önskat att jag hade älskat vintern och tyckt att de är fint, när den vita snön lägger sig på marken och lyser upp!

Men jag gör inte det...

Jag känner mig mer deprimerad bara, jag vill inte ut, jag orkar inte äta.. men de är också för jag är förkyld/bihåleinflammation och är väldig trött för jag inte har fått så mycket sömn nu i natt heller, och jag är den som inte heller lätt kan somna på dagen för att vila mer ut, utan jag blir mer övertrött tills klockan närmar sig 20.00-21.00 tiden.

Det värsta är att jag måste ut ändå o köpa nässpray!

Jag vet att jag inte är själv med att ha årstids depression, men va ska jag göra! För att inte falla in mer o värre i depressionen!?

Tar all tips jag kan få!

11/11 singel dagen 😅

2017-11-11 21:33
Från JakobssonL

Efter jag jobbade idag så kom mamma o Stefan och hämta mig för att hälsa på min ena bror o hans sambo och fick se deras små söta tvilling bebisar så söta o så charmiga ⭐️

Efter jag kom hem så vart jag sugen på pizza, så jag beställde och provade på en Annan pizzeria en vulkan pizza, eller ja det liknade inte ens en sån vulkan pizza som man har faktiskt ätit en sån! Men men de var iaf rätt gott så de var ju ändå det viktigt att de var det.

Just nu ligger jag i sängen med värme madrassen igång (fryser som vanligt o de är så jäkla skönt o gött med värme ) och kollar på black sails serien, alltså jag är sååå in Crush med Charles vane, love that bad boy tyvärr kan jag inte kolla på serien "natten" lång för ska jobba imorgon bitti

Hmm alltså varför kunde inte denna dagen vara en dejting dagen istället för singel dagen

Jag tänkte o kom på ju att om jag skulle köpt ett plagg som var erbjudande/rea för att det är singel dagen, men jag är ofrivillig singel så vi som är singlar och ofrivilliga singlar med borde ju få mer rabatt

Regnig lördag morgon 😥🌧

2017-11-11 07:24
Från JakobssonL

Om 1 1/2 timme är det för mig att tvinga mig ut i regnet till jobbet förhoppningsvis så kanske iallafall regnet sluta att regna men ja..

Hällt upp mig en kopp kaffe och slår på black sails avsnitt, jag tycker att den påminner mig lite som Game of thrones bara att det handlar om pirater, men samma nakna o sensuella scener har dom båda faktiskt men jag tycker att black sails är en bra serie speciellt nu när dagarna är så gråa o tråkig

Efter jobbet så blir det att dra sig hemåt o diska, hänga upp en tvätt, börja att prova på yogan då jag känner att jag hinner o inte behöver känna någon stress.
De är inte så mycket mer jag ska göra i helgen förutom att jobba på morgonen, göra lite sysslor o yoga o kolla på serie eller filmer

Vad ska ni hitta på denna lördag?

*slurp* fan va de är så jävla gott med morgon kaffet när man har vaknat

Med samarbete med palora, rabattkod på 25% och ger jag min omdöme om denna pr...

2017-11-10 12:00
Från JakobssonL

Med samarbeta med palora

Haha kan de chocka en del när jag helt halv öppet kommer skriva/prata ang. Om sex/sexleksaker osv men..sex är naturligt när man gör det på ett fint och bra sätt! Eller som mig det kan bli helt vilt, hårt, passionerat, galen osv men så länge man är med på det och gillar/älskar det!  

man måste ibland våga på prova saker i livet o då menar jag inte bara om sexleksaker eller sexupplevelser med antigen med sig själv eller med sin partner utan utöver allt i världen ska man prova på det man själv vill göra och inte va andra vill va du ens ska göra, du har en egen vilja ❤️

När det kommer till att prata om sex osv så är jag den som är både seriös o inte seriös utan jag kan inte låta bli att ta in nåt lite roliga i de hela! Men i min blogg handlar det inte bara om sex för de har jag inte gjort tidigare utan det är nu jag provar på o lever ut mitt liv!

Så bara att läsa på och tyck precis va ni vill om mig osv för jag är jag!

"My night with
fun factory stronic drei - dildo pulsator"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

När jag fick hem paketet så tänkte jag direkt nu måste jag ju ha batteri till denna produkten, men jag såg att den hade inget öppning som de brukar vara med andra, jag läste och såg att dom är laddningsbara, så man fick med sig en liten laddare som man bara behöver ladda den genom med en väggladdare te.x en mobilladdare (ett tips när ni vill ladda den o den ska vara redo, ladda den på morgonen så är den redo o klar mot kvällen) när jag försökte starta den så visste jag inte att den hade "unlock & lock mode" vilket är kanon bra!

Så inte dildon startar igång när man har främmande hemma eller om man skulle ha ett barn så skulle barnet bli så rädd om den startade igång
För den vibrerar inte som en vanlig dildo gör utan de är en nån grej i den som gör att den kör en "pumpande" fram o tillbaka.

Fick hem packet för ca 2 veckor sen men har inte hunnit eller kunnat prova den förens nu, då den underbara röda veckan ville komma fram, som alltid ett "varmt välkomnande" man får 1 gång i månaden

Det var allt en intressant upplevelse och skön känsla med denna produkten, jag visste inte först om jag gjorde det rätt för de kändes inget först, eftersom den har en slags "knottrig" på ena sida och den andra en slät sida, jag kände inget på den "knottriga" sidan utan jag kände mer på den släta sidan, och extra kände jag en njutning när jag typ stod på mina knän eller hur man ska förklarar men då gällde ju för en att arbeta sig till njutningen haha!
Jag provade i badkaret/duschen, jag fick göra det snabbt ooooh länge tills jag äntligen fick orgasmen känslan, jäklar va ont i handen jag fick, rena kramper!!
Så 20-30 min senare då tror jag det tog ingen aning men det kändes som en lång väntan.

Nästan precis den här känslan när man ligger där i sängen och väntar på att killen ska fani mig komma för man orkar fan inte ligga där antigen som en halv död säl eller som en katt/hund hona på 4 ben utan att få komma själv (dock är ju doggystyle min favoritposition och får mig att komma bra!

Annars så har den en pirrande förhöjningarna, i kombination med de intensiva pulserande rörelser, ger dig ultimativ stimulans, du stimulerar både det känsliga området omkring klitoris och din g-punkt.
Och du kan använda den analt, dock har jag inte provat det!
Men den stod att den ska ge en kraftig pulserande vibrationer att ge stimulering av anus och perineum, och djup och intensiv anal stimulering.


Jag skulle dock gillat denna produkter mer om jag hade en partner som skulle vilja använda denna dildon på mig då jag tror de inte skulle ta så lång tid för mig att komma än va de gjorde för mig haha, kan vara att de är jag som inte har hittat rätta tekniken för mig att komma lättare osv, men jag sätter 5 stjärnor
då jag verkligen känner att denna skulle få en att njuta och komma riktigt skönt och bra!

rekommenderar att du alltid använder vattenbaserad glidkräm. Det kommer att göra lättare att föra in dildon och optimera din upplevelse.

Fun factory stronic drei dildo pulsator är:

100% mjuk medicinsk silikon, som både är allergivänlig och naturlig vänlig mot huden.

Kan både ha den vaginalt och analt stimulans

100% vattentät så du kan ha den förstås i duschen eller i badkar

Finns i färgerna lila,svart och turkos
(jag har den turkosa)

jag fick tips om dessa 2 video som guidar mer och bra om
FUN FACTORY STRONIC DREI - DILDO PULSATOR

FörstaVideo

AndraVideo


Hemsidan:
https://www.palora.se

FUN FACTORY STRONIC DREI - DILDO PULSATOR:
https://www.palora.se/fun-factory-stronic-drei-dildo-pulsator

God förmiddag ❄️ varför december kommer bli en jobbig månad för mig!

2017-11-07 11:18
Från JakobssonL

Gick upp vid 7.00 tiden för att starta dagen med en kopp kaffe och sen byta om till gymkläder och gymma med Petra, jag har starta fundering till att börja yoga hemma, varannan morgon 1 vecka och andra veckan senare antingen mot eftermiddagen eller kvällen, då jag jobbar olika tider för var vecka.


Vilken är den bästa och bra youtube klipp som nybörjare på yoga att lyssna o göra de?

Länka eller skriv upp i såfallMan börjar nu att märka vinter närmar sig, den frostiga kalla morgonen.
Och det är mer nu jag känner att halva november och hela december blir lite jobbig månad, och jag gillar inte vintern, den gör mig bara mer o mer frysen om kroppen och en aning deprimerad men att de inte syns, spelar ingen roll hur många raggsockor jag har på mig eller hur än tjocka jacka/tröjor jag har på mig, jag fryser ändå, jo jag måste ha dålig blod cirkulation, o de gör att mer nu kommer jag inte vilja gå ut i kylan utan bara mest till jobbet för jag måste, handla mat om jag måste o ibland till gymmet men jag vill och kommer mest vilja gå hem efter jobbet i värmen o antigen se på serier/film eller läsa böcker.
Men även bjuda hem sina kompisar med förstås hem till mig mer
Oh någon gång förstås hem till dom med.

Varför det är en jobbig december månad för mig?

De är ju som sagt att kylan som gör att jag vill inte ut, helst skulle jag vilja ha ett jobb där jag kan jobba hemifrån så jag slapp gå ut, de är inget med lathet eller så men jag bara inte blir glad av vintern längre som jag brukar annars kunna göra, jag vill bara att vinter ska ta redan slut! Så våren kan komma in så de blir lite varmare. Så jag tvingar mig upp till jobbet för att kunna sörja mig under vintern.
Det kanske låter hemsk att jag känner o tänker så men de är bara låta de vara med mig så kanske jag en dag kommer att kunna släppa en del saker o kanske kommer att få orken o lusten igen med december månaden.

Så de är inget med att jag inte vill umgås med mina vänner de är bara kylan jag inte vill gå ut för, så hoppas att ni kommer förstå mig där, så kommer bjuda in mina vänner att komma till mig på mysig hemma dag/kväll med film, laga mat, kanske pyssla eller va nu man vill hitta på hemma


Sen att min pappa fyllde år på just julaftonen så jag har slutat att fira eller tagit fram nåt julsaker, jag älskar att kunna pyssla o dekorera i hemmet annars men när julen kommer har jag varken orken eller lust att vilja fira eller hurra, vem vet en dag kanske man får tillbaka den orken o lusten att vilja iallafall att pynta julsaker hemma.

Länken till tröjan
finns här
Endast 99kr
⬇️⬇️⬇️⬇️

http://m.hm.com/se/product/77780?article=77780-A

2011-2017 my short weight loss story

2017-11-06 11:03
Från JakobssonL

2011

Någonstans en höstlig dag, bara några månader emellan när det tog slut med första exet, jag vägde nog ca 68-70 kg men det ser ut som jag vägde 80kg då jag är bara 1.57 cm så de gör att man ser större ut.

När jag nu ligger här i sängen så tänker jag att jag har inga tonårsbilder på mig mellan 2007-2009
Men de är nog inte konstig för de var ju då vid året 2007 (låter som en gammal person när jag säger/skriver "året") så tappade jag ju allt hår osv, då jag inte kände igen mig längre, ingen identitet, ingen kvinnlighet och inget självförtroende.

Så jag ville aldrig synas på bild, för jag tyckte att inte att jag var vacker eller fin.

Jag ansträngde inte ens när det kom till sminkning för jag visste inte hur jag skulle göra för att de skulle se bra ut o att de skulle se "naturligt" ut, så ja haha mina ögonbryn var som svarta halva fågel vingar

Jag märker ju själv att sånna ögonbryns form passar inte mig, jag ska ha mer "soft angled" ögonbryn.

Men jag tror det var 2012 jag beslöt mig för att gå ner i vikt då jag inte nöjd med mig själv!
Jag hade till slut inga kläder att ha på mig, jag ville ha på mig mina gamla jeans igen, så jag gick på morgonen promenad varje veckodag innan jobbet, jag gick, jag sprang upp för uppförsbackar och gjorde sit-ups, sprang upp o ner för trapporna, jag slutade med socker och åt lite men ofta, jag gjorde så i ca 3 månader o hade gått ner runt -10 kg vilket jag var kanon glad över men jag kände att jag hade några få kg kvar att gå ner för att komma till mitt vikt mål för att kunna få på sig mina byxor igen, och jag lyckades nå mitt viktmål så jag var nöjd!

2017

Mer än 20 kg försvann och jag hittade min självförtroende, min kvinnlighet och min identitet, dock kan jag har många andra "identiteter" men mitt riktiga JAG är ju när jag inte har något peruk eller något smink alls.

Ni kanske tror att jag äter bara väldigt nyttigt men det kan jag säga att det gör jag inte, jag äter och dricker de jag vill o känner mig för

God morgon fredag! ☕️

2017-11-03 08:16
Från JakobssonL

Kl 6.30 ringer min väckarklocka, jag tar den på snooze, 3 gånger tycker jag på den underbara snoozen, men kom på ju på att jag skulle ju upp för att tvätta kläder på denna fredags morgon, när jag tog tag i tvättkorgen och skulle gå ut ifrån dörren och ner till källaren så kom jag ju på att tvättpulvret var ju slut

Och jag släppte taget av tvättkorgen och gick till köket och starta kaffet, kände mig som en förvirrad zombie!
Där har nog många känt och varit haha!

Jag får byta om tvättiden, till kanske imorgon eller söndag om de finns en bra tid för Moi!

Idag på min lediga dag, ska jag hinna ta undan lite möbler och saker ifrån sovrummet för där kommer de komma in en "ny" säng ☁️✨
Köper en säng ifrån en av mina bröder så ska bli skönt att få mindre ont i axlarna/nacken och ryggen

Sen så vet jag inte helt va det kommer att hända mer av denna fredagen, de blir nog kanske en hemma kväll med massa serie avsnittet att kolla på men man vet ju aldrig om de kommer upp något annat haha! ☺️

Vad ska ni göra idag då?


Igår var jag hos Cindy på besök och kollade på hennes söta lilla bebis Marilyn

Jag gav Cindy en new momma gåva korg, man får ju som sagt inte glömma mamman ☝

Så jag köpte lite olika hudvårdsprodukter
I den korgen var det:

* Victoria's secret mist secret charm
* Victoria's secret body wash secret charm
(Fick tips och rekommenderat ifrån pinkroom att secret charm doften inte är allt för stark doft för just nyblivna mammor, den är en mild god doft)
*
Nivea Gentle cleansing milk for dry skin
* Nivea Q10 plus anti-wrinkle eye cream
* 2 "cake" tvålar
* Blending sponge
* E.l.f matte lip color red
* Faceinc sparkle like a unicorn sheet mask
* Anti-stress face mask
* Deep cleansing mud mask
* Rakhyvlar
* Bikini wax strips
* Mascara
* Garnier skinactive removes makeup, cleanses, no perfume
* Pukka tea påsar "Love, womankind, womankind baby"


Cindy blev så glad och så uppskattad så jag säger att : skäm bort nyblivna mammor speciellt om de är någon nära och kära!

Dagens mamma fråga -: vad är era tips och råd när det kommer till att ge en g...

2017-10-24 13:20
Från JakobssonL
Vad är det som ni nyblivna mammor önskar er eller skulle vilja ha om ni skulle få en gåva som nybliven mamma ifrån era nära och kära, vad skulle de vara eller vad har ni fått som ni blev uppskattad över?! ❤️


Hur hade ni mått och reagerat om ni var den som tappade allt hår och fick dia...

2017-08-01 19:52
Från JakobssonL

Hur hade ni mått och reagerat om ni hade tappat allt hår?

En morgon vaknar ni att du hittar o känner en massa hår på kudden eller att när du duschar ser en massa hår som har fallit av?
Och ni fick diagnosen alopecia.

Jag har undrat lite hur tjejer idag skulle känna o må, då det känns som en del tjejer är ytliga och håret är allt!

Då man ser att tjejer vill mer o mer vara o se ut som antingen Kylie jenner eller Kim kardashian, men jag säger inte att alla ni som sminkar er o klär er som dom systrarna gör att ni alla skulle reagera samma

Men hur mycket betyder håret för dig helt ärligt?!

Hur och var gör jag, om man likar någon man inte vill bli påmind varje dag?

2017-05-16 10:30
Från JakobssonL

__
_

Under dom senaste månaderna så har jag faktiskt stört mig på lite mer och mer över mitt ansikte men det är mer hur jag blir påmind över många gånger över just 1 person och just den personen jag inte vill se eller komma ihåg!

Och det är en ifrån pappas sida jag liknar som jag inte vill bli påmind över!

Jag vill t.o.m sminka mig annorlunda och nytt för att inte kunna påminna mig själv om den personen när jag tittar mig själv i spegeln/på bild!

Jag börjar t.o.m har tankar över plastikoperationer om ansikte men det skulle egentligen aldrig bli bättre för mig och jag skulle inte heller blir nöjd någon gång över utseendet

Alltså jag har accepterat över att jag inte kommer eller ha något hår om huvudet längre men nu måste jag lära mig att acceptera över den jag ser ut med om ansiktet!

Hur kan jag lära mig det att acceptera att jag är lik någon jag hatar?!


___

Mitt andra foto session utanför Kumla 📸

2017-05-15 12:06
Från JakobssonL

Hehe blev ett annat inlägg om ett tidigare foto plåtning jag hade för några veckor sen, detta var lite spännande plåtning men det blev bra :)


Fotografen: Sören flodkvist

Hans
Fb sida
Instagram

Enköpings photo session 📸🌸

2017-05-14 10:33
Från JakobssonL

Förra helgen var jag i Enköping på photo session med fotografen Gunnar strand

Gunnar strands
Fb sida
Instagram


Här är några bilder ifrån helgens foto dag

Gotham marathon oh snart lunch 👌🏼🍲

2017-05-10 15:16
Från JakobssonLIdag blev det ugnstekt rosépeppar lax, med dill Rom sås till

Har inte gjort så himla mycket än så länge idag! Så blir mest att ta det lugnt idag


Va har ni gjort idag då?

⚜️God morgon ⚜️

2017-05-04 08:12
Från JakobssonL

God morgon!

Vaknade för ca 1 timme sen och gick bara upp sådär och började klä på mig, gick ner till källaren för att kolla om det fanns någon tvätt tid i veckan och det fanns en redan nu på morgonen så jag tog den tiden och gick direkt upp och hämtade tvätten och börja tvätta!

Min mamma kommer förbi idag så har diskat lite grann, och har precis startat den andra tvätten.

Igår var det ju rätt skönt ute men lite små blåsigt så var ju lite smått kallt men ändå varmt och skönt om man satt vid soldäcket vid slottet, med en kopp kaffe i näven, med även god sällskap av Alexandra ☕️

Ångestattacker är tillbaka.. tack vore A-kassan!!

2017-05-01 08:34
Från JakobssonL

Min ångest har börjat att komma tillbaka..

Men det är mer att a-kassan är hemska och gör att jag blir mer och mer deprimerad för att inte pengarna kommer in!

Jag får en liten summa pengar som går till räkningar, buss kort och kanske bensin till bilen och lite mat men sen så har jag knappt nåt mer att hurra över!!

Sen är jag fast här i mitt egna hem!

Jag hade tänkt redan igår att jag skulle gå till slottet och se på valbrasan men jag hade ingen lust längre att gå!

Men det var för jag kollade in på mina sidor på a-kassan hemsida och hade fått en varning!!
Jag vet inte vad FAN dom håller på med!
Jag har fan gjort allt jag har gjort som dom ville att jag skulle göra! Alltså va fan mer begär dom mer av mig!?
Jag ska fan ringa dom imorgon och denna gången ska jag vara argare emot dom!
Och sen gå till Arbetsförmedligen och prata med dom igen för nu orkar jag fan inte med a-kassans löjligheter och fasoner!!

Kommer nog även behöva boka in en kurator tid igen.. *suck*

"Dear lord Jesus! Please make me feel eleganza today! 👠💄💎

2017-04-22 09:32
Från JakobssonL

God morgon!

Väcka klockan ringde 7.00 men satte på snooze mode i bara 15 min då jag har tvätt tid att ta.

När man blir ny vaken så känner man sig nästan alltid som en bitchig ful Godzilla på morgonen!

När jag gick ner för att tvätta, så hör jag att en har satt igång en torka maskinen på MIN tvätttid...

(Notera) ny vaken = bitchig

Men jag tänkte såhär:
Så länge jag inte är klar med den första tvätten att torka mina kläder så kan personen passa på att torka tills jag kommer tillbaka och hoppas att kläderna är borta då, men när jag kom tillbaka så var dom kläderna där än..

Personen så vara glad att jag inte kastade ut kläderna när det var min tur att torka kläderna utan jag la personens kläder på bänken.

Och så ser jag en personen gå emot mig, jag jag frågade om de var personens kläder som var på tork?
Och det var det och jag sa att jag la dina kläder på bänken och du ska vara glad att jag inte la dom ute när det är egentligen min tvätt tid nu!
Och sen gick jag tillbaka till min lägenhet.

(Notera) ny vaken = ful Godzilla

När jag menar med ful Godzilla, så är det för att jag har inte hunnit köpt smink remover, så jag sov med sminket på och ser ut som ett utav da vincis misslyckad konstverk!
Så jag måste gå till det närmsta Ica och köpa mig smink remover, för så här kan jag inte se ut och inte ha gammal smink på mig nu

Inte ens en kopp kaffe nu fick mig att känna mig som "nu är livet så himla underbart nu" moment! Som det oftast annars brukar göra och kännas för mig ⚡️

Tror jag behöver en till kopp kaffe och prova en gång till sen efter allt gammalt smink är borta, jag har hunnit att ducha och fräschat upp Mig!

Give away tävling!! Sponsrad av lustjakt 💄

2017-04-17 20:46
Från JakobssonL

TÄVLING!!!!

✨Mina vackra och förtjänade kvinnor ✨

med samarbete med lustjakt så har ni chansen att vinna denna charmiga och diskreta läppstift!


För att ni ska vara med och tävla måste ni följa lustjakt's instagram
Följa här

Efter ni har följt deras instagram så skriver ni namn och varför just du vill vinna denna diskreta läppstift vibrator

✨-För dig som vill ha det diskret-✨

Hemlighetsfull
Denna vibrator har fomen av ett läppstift, vilket gör den mycket hemlighetsfull. Den är lätt att förvara. Den är också enkel och bekväm att använda med sitt praktiska on/off-läge.

Vibrationer
Lipstick vibe har sköna medelstarka vibrationer. (Vibrationerna är ettriga men då de är relativt ytliga så får de anses som medelstarka).

Om du vill ha en vibrator som inte avslöjar dig och som du kan ta fram och köra en snabbis om andan faller på, då kan denna produkt passa dig.

Särskilt lämplig för dig som
1. vill ha en diskret produkt
2. önskar en lättanvänd vibrator
3. gillar sköna vibrationer


tävlingen startar 17/4 och avslutar den 17/5

lycka till! ❤

You dont have to have hair to be a princess👑✨

2017-04-14 10:44
Från JakobssonL

Jag blev så inspirerad av Disney prinsessorna och jag har velat bli fotograferad som en prinsessa men med utan peruk/hår då! ✨

För inte för jag gör detta för min egna skull heller utan jag gör mycket detta för barnen skull speciellt för flickor men även tonåringar att få bättre självförtroendet med sig själv varesig du har eller inte har hår! ✨

Så i onsdags så träffade jag Therese Folkesdotter som har tagit bilderna och fotograferat mig så himla bra och vackert!! ✨❤

Ni hittar henne på instagram här

Är så nöjd med bilderna så här ska ni se hur det blev!! ✨

Trist och regnig onsdag!

2017-04-12 09:33
Från JakobssonL

Sitter och Njuter av sitt morgon kaffe samtidigt jag tittar ut genom fönstret och kollar på vårdcentralen som man bor så himla nära till och kan se folk som kommer in och ut i från vårdcentralens dörröppning.

Jag ska till vårdcentralen dit idag, där jag brukar titta ifrån, ska dit pga av knät som vanlig men denna gången så provar man ju här i Örebro, dom kanske tar mer allvar och kanske vill som jag ta reda på vad som är fel på mitt ena knä!!

Den är redan lite vätskefylld på ena sidan och gör lite smått ont på andra sidan av knät, den har sätt värre ut på mitt knä och gjort värre att jag te.x inte har kunnat gått för att den var så vätskefyllda på flera ställen på knät och gjort mer värka och ont så har även svårt att sova pga av smärtan

13 skäl varför/13 reason why rekommenderar att kolla på denna viktiga serie!!

2017-04-10 17:03
Från JakobssonL

Jag kollade slut på denna serie i morse och jag gillade verkligen denna serie för både att den är viktig och så blev man riktigt berörd och man får en helt annan tanke när man ser på denna!

Netflix finns den bland annat att kolla på eller säkert på dreamfilm med!

It's hard to be a Woman sometimes! 😅😂

2017-04-07 11:32
Från JakobssonL

Ibland är det fasen jobbigt att vara en tjej

Speciellt när det kommer till kläder!!

Jag har förut på morgonen försökt att hitta nån bra outfit att ha på sig för idag!
Jag önska att jag var varmblodig för då skulle jag kunna ha strumpbyxor med kjol/shorts till men är rädd att de är för kallt för min del att ha på sig det idag

Men efter att kollat igenom outfit idéer och inspiration från Pinterest
Så hittade jag något att ha på sig för idag

Svart kavaj från H&M
Blåa jeans från H&M (tror jag de var ifrån)
Vit t-shirt från Cubus
Halsband från Gina tricot

Och så min favorit hat att ha på mig till

Svart hat från H&M


Haha ja jag har beställt och köpt en del från H&M med!

Kommer snart med mamma tävling giveaway så var vaksamma! 👶🏼🎀

2017-04-06 19:54
Från JakobssonL

Snart kära nyblivna mammor och små barn mammor så kommer det en

Mommy giveaway tävling!
Som jag själv har skrapat och samlat ihop för att ha denna tävling! ❤

Det kommer snart upp 2 olika mamma tävlingar som ni kommer få vara vaksamma och hålla koll!

Om ni följer min blogg redan nu så kommer ni ju se när tävlingen börjar och vad det är ni kommer att kunna vinna då!

Fridas ekologiska barnkläder 👶🏼👚, se hennes instagram nedan av blogginlägget! 😃

2017-04-06 13:49
Från JakobssonL

Fick äntligen hem denna söta panda mössa!


Frida syr sina egna ekologiska barnkläder!

Tyget känns riktigt skönt och mjukt så skulle rekommendera att köpa Fridas utvalda barnkläder!


Jag har kollat in hennes instagram och tycker att barnkläderna och tygerna är urgulliga och coola!


(Hennes instagram namn kommer längre ner)

@fridas_tyger

Och hennes instagram
⬇️⬇️⬇️⬇️

@fridas_sy