RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-12 21:16:23

watilda

watilda blogg på Nouw

LET'S TAKE A DIP

2019-06-01 12:22
Från watilda

1. TOP / TROSA // 2. TOP / TROSA // 3. TOP / TROSA

4. TOP / TROSA // 5. TOP / TROSA // 6. TOP / TROSA

Asså hörrni kan ni fatta att det redan är juni, JUNI?! Det är helt sjukt. Detta mörka vinterhalvåret har gått så himla fort och det är redan sommartider nu. Jag älskar det! Därför har jag suttit massor och kollat på bikinis och hittade mängder med fina på nelly.com. Det har kommit in mängder där och jag har därför samlat ihop sex favoriter som jag gärna hade sprungit omkring i på stranden. Min personliga favorit är helt klart den sista vita bikinin.

Vilken är er favorit? Eller föredrar ni kanske hellre baddräkt? Kommentera gärna i så fall vilken hemsida som har bäst utbud på baddräkter!

06.06

2019-05-28 06:06
Från watilda

Godmorgon hörrni! 

Först och främst vill jag be lite om ursäkt för den tråkiga uppdateringen här på bloggen, men jag har faktiskt inte riktigt haft tid att blogga. I lördags jobbade jag och på kvällen var vi med ett par vänner. I söndags jobbade jag och på kvällen åkte vi till Anderstorp och firade min mamma. Igår jobbade jag till sju, gjorde inget mer på kvällen än att kolla på Robinson och sedan somnade vi.  

Idag mina vänner vaknade jag av klockan tjugo över fem och nu sitter jag här och aka äta en snabb frukost innan jag ska åka till jobbet. Jag kommer blogga mer när jag kommer hem sen! Ha en fin tisdag kompisar

STICKADE KUDDAR

2019-05-27 14:47
Från watilda

För några veckor sedan kom min mormor hem till oss och hade med sig en kudde som hon hade stickat. Jag blev helt kär i den och frågade om hon inte kunde göra en till så att jag kunde ha två stycken jämte varandra i min säng. Hon sa att hon kunde lösa det utan problem och igår fick jag den andra kudden också. Visst är dem fina? Min mormor har alltså stickat dem alldeles själv och jag älskar dem! Det blev verkligen perfekt att ha på sängen. Eller vad säger ni?

TRE FILMTIPS

2019-05-26 15:16
Från watilda

1. Breaking it. Den här filmen handlar om en familj på en mamma, pappa, en son och en dotter. Mamman tar med sig sina barn till sin pappas hus ute i ingenstans där hon ska gå igenom gamla saker. De får inbrott och massor med hemska och spännande saker händer. Barnen blir inlåsta med tjuvarna och mamman ska ta sig in till dem. En spännande och fartfylld thriller. Jag såg den här filmen på Viaplay.

2. The Commuter. Filmen handlar om en före detta polis som plötsligt blir avskedad. På vägen hem med tåget möter han en mystisk kvinna som ger honom ett erbjudande. Erbjudandet har ingen betydelse för honom, men en stor betydelse för någon annan. Tar han inte erbjudandet dör hans familj. Detta är också en spännande film med mycket drama och action. Filmen finns på Viaplay.

3. Mr. Right. En knasig actionkomedi som handlar om Martha och hennes nya killa Francis. Francis är en lönnmördare som har bestämt sig för att mörda sina klienter. I den här filmen får man skratta högt må jag säga. Den finns att se på Netflix.

REVBEN.

2019-05-25 19:08
Från watilda

Idag till middag blev det revben. Nils hämtade mig på jobbet idag runt femtiden och berättade att han hade revben hemma som var på kokning. Han har alltså gjort egna revben. Dem blev supergoda! Han hade kokat dem i cirka en timme och sedan marinerat dem och haft dem i ugnen en halvtimme typ. Supergott blev det i alla fall. 

Nu är maten i magen, vi är mätta och vi har gjort oss iordning för en spelkväll med ett par vänner vilket ska bli superroligt! 

Vad har ni för planer den här lördagen?

KJOL I LINNE

2019-05-25 13:49
Från watilda

I torsdags var jag och nils inne på det nyöppnade Lidl i Huskvarna och där fyndade jag den här kjolen. Dem har ju alltid hyllor med allt möjligt i. Det fanns mängder av fina kläder i linne och jag fick med mig den här fina kjolen. Den sitter lite knepigt i bak, men annars är den jättefin tycker jag. Den är i en perfekt beige, har fina knappar och den är lagom längd. Jag tycker om den jättemycket! Jag blev helt chockad när jag såg att den fanns inne på Lidl för endast 79 kr! Fatta vilket fynd!

STÄDFREDAG

2019-05-24 12:05
Från watilda

Hej på er! 

Idag är det äntligen fredag och jag är helt ledig. Jag vaknade redan vid åtta och gjorde frukost direkt. Magen kurrade jättemycket när jag vaknade så det var ingen tvekan om att göra frukost direkt. När frukosten sedan var i magen så började jag städa lägenheten. Jag har dammat överallt, bytt lakan i sängen, putsat alla fönster, dammsugit och plockat undan överallt. Så nu är hemmet skinande rent och det känns så bra i min själ nu. Det har varit så äckligt här hemma i en veckas tid nu då vi inte har hunnit med och städa, men nu är det jättefint! 

Resten av fredagen ska jag tillbringa här hemma. Jag ska städa i min garderob, i alla lådor i köket och även rensa frysen. Den är fullproppad med saker som jag inte har en aning om vad det är. Sen har jag även planer på att blogga, köpa lite nya blommor och en kruka. Mycket som händer den här lediga fredagen!
Ikväll ska jag troligtvis äta tacos och spela kort med en kompis och det ska bli trevligt! 

Vad har ni för planer den här fredagen?

NEW MUSIC FRIDAY.

2019-05-24 09:47
Från watilda

HEJ TORSDAG!

2019-05-23 11:16
Från watilda

Idag vaknade jag helt utvilad och med massor av energi vid åtta. Det var så skönt att få de där två timmarna längre sovmorgon mot vad jag fått de senaste dagarna då jag gått upp vid halv sex.
Jag klev i alla fall upp direkt från sängen, åt en lätt frukost på fil och lite müsli. Sedan åkte jag till gymmet och körde ett härligt benpass. Passet idag bestod av:
Uppvärmning 20 min på löpbandet. Jag började att gå på 7,0 och sedan började jag springa på 9,5 i fem minuter och sedan ökade jag med 0,5 var femte minut så jag slutade på 13,0. Härligt och svettigt! Sedan körde jag igång passet med att hoppa på en låda 20x3, squats på stepbräda 15x3, Bulgarien splits 15/benx3 på en bänk, marklyft 15x3 med en 30 kg kettlebell, squats med band 30x3, hiplift 30x3 med band, side Lunges 20x3 och sedan avslutade jag med väggen 1 min och plankan 1 min. Skönt och snabbt pass!

Nu är klockan kvart över elva och jag har duschat, ätit en tallrik gröt och ska nu föns håret och sminka till mig för att jag ska jobba idag på lager 157 i sju timmar. Det blir nog bra!

Hur ser er torsdag ut?

TRÄNING UNDER SOMMAREN

2019-05-22 17:09
Från watilda
Många av oss vill vara i form under sommaren. Många tränar hela vintern och tidiga våren stenhårt för att komma i form. Andra kanske inte bryr sig om träning alls och det är fullt förståeligt. Alla är olika och tur är väl det. Jag är i alla fall en person som tränar mycket för både inre och yttre hälsa. Jag tränar som hårdast under vintern och våren, men sommaren är faktiskt en tid då både jag och många andra kanske väljer att inte träna så mycket. Man har kanske inte tid till att träna eller saknar inspiration och motivation för man har hamnat i något semestermode. Man är lite förslappad och tänker att jag tar det en annan dag eller så kanske man inte ens har träning i tankarna över huvud taget, men ändå tänker man på hur man ser ut i spegeln varje dag innan man sätter på sig sin korta kjol eller sin bikini. Visst är vi konstiga varelser?

Den största anledningen till att vi inte tränar under sommaren är nog för att man aldrig riktigt kom igång. Man glömmer bort vinter- och vårträningen snabbt när ljuset och solen kom fram. Man väljer att göra annat istället och struntar i det. Därför tror jag att det viktigaste för att komma igång med sommarträningen är att BÖRJA. Tänk inte imorgon utan bara kör på den dagen du funderar på det. När du väl har börjat så har du lättare till att bestämma nästa gång du ska träna också. Plus att du märker att det är rätt skönt att träna under sommaren också. Det är en fantastisk känsla att bege sig ut på en löprunda i morgonsolen eller kvällssolen. Man kanske inte behöver springa mitt på dagen då solen är som starkast utan kvällen eller sommaren är helt underbart. Jag har även hittat tre till knep för att få upp motivationen och inspirationen till att träna under sommartid.

1. Följ personer som tränar mycket på Instagram. Att följa flera personer på Instagram som tränar leder till att du blir matad i huvudet med att andra faktiskt tränar under sommartid och då blir du med taggad på att träna tror jag. Jag är i alla fall en person som fungerar så. Jag följer flera stycken på Instagram som tränar tidiga mornar på sommaren och då blir jag också motiverad till att köra ett gympass eller bege mig ut på en löprunda.
2. Bestäm fasta dagar då du ska träna. Bestäm att du kanske ska träna tre gånger i veckan. Ställ alarm på telefonen eller skriv upp på din kalender att du ska träna och strunta inte i det. Om du verkligen bestämmer dig för att träna, börjar köra dem dagarna så kommer du även in i rutiner som du kanske hade sedan tidigare under vinter- och vårtider.
3. Kör korta träningspass. Under sommartid så har man kanske inte mycket tid. Man har mängder med saker att göra. Man ska träffa kompisar, man ska iväg och man ska göra det ena med det tredje. Därför kan det vara lite ont om tid så om du kör korta, intensiva och snabba träningspass så vinner du massor med tid. Så istället för att köra ett gympass på en och en halv timma kanske man kan köra intervaller och fyra eller fem övningar mellan. Ett pass som kanske tar trettio minuter istället för en och en halvtimme, snabbt och effektivt!

Jag hoppas att ni blev lite mer peppade på att träna nu under sommartider och att ni fick lite inspiration. Jag kommer i alla fall träna mycket nu under sommaren och jag ska försöka blogga varje gång så att ni får ännu mer inspiration och motivation.

Kör hårt!