RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-03 16:33:54

Evelina Sofi Lundgren

Linasofi blogg på Nouw

en fredag i augusti

2019-08-03 11:44
Från Linasofi

Arbetsdagen igår gick fort, vilket det nästan alltid gör på mitt jobb.
Spenderade sedan eftermiddagen med att prova hur många olika recept på pina colada innan jag hittade det receptet som föll mig absolut bäst i smaken. Sen blev det alldeles för många drinkar med Emelie och Mattias innan vi gick ner mot Biertgarden.

Det blev ingen sen utekväll, men ändå så är klockan 11.44 och jag har inte lämnat sängen. Kanske dags att göra det, eller vad tror ni?

fredag

2019-08-02 06:33
Från Linasofi

Äntligen fredag och lite helg, jobbar bara 7-12 idag vilket känns skönt. Har precis ätit upp frukosten bestående av kvarg, färska bär, banan och lite granola. Tänkte att jag skulle försöka göra mig iordning det sista innan det är dags att bege sig mot jobbet.
Helgens planer är inte spikade till 100% än, men olstorp blir det imorgon. Eventuellt ut i Hjo en sväng ikväll beroende på väder. Känns ändå skönt att inte ha helgen helt planerad, ifall något oväntat dyker upp.

tylösand 2019

2019-08-01 23:58
Från Linasofi

Ni som känner mig ni vet, Tylösand är en av dem bästa sakerna på sommaren. Vi packade ihop husvagnen och drog ner förra torsdagen. Husvagnen slog vi upp på mindre en 1 timma, jag och Emma har ett teamwork utan dess like. Ursvettiga tog vi ett dopp i havet, duschade och gjorde oss redo för första kvällen. Hela resan var succé och vi hittar alltid sköna människor när vi är ute. 3 lyckade kvällar, med påtok för mycket alkohol, som alla slutade på leffes blev det. Ser redan fram emot Tylösand 2020, när ska jag bli för gammal?

SO WHAT 2019?

2019-08-01 17:31
Från Linasofi

LIFE UPDATE

Så, det är den första augusti 2019. Inte ett enda inlägg här hittills. Trots att jag så många gånger försökt sätta mig ner och skriva ihop en text. Uppdatera er som tappert hänger kvar här och läser om vad som händer. Jag ska sammanfatta mig kort, jag har inofficiellt (snart officiellt) hoppas av högskolan?! Vänta va?! Ja precis, jag har upptäckt att jag trivs så bra i hemvården där jag är just nu, att jag blir kvar. Någongång i framtiden kanske jag fortsätter, men just nu följer jag vad vad jag mår bra av.

Jag bor kvar i ettan men letar febrilt efter något större, inreda en etta är inte kul längre. Det finns så mycket jag skulle vilja säga och berätta, men en sak i taget.

julen 2018

2018-12-25 20:05
Från Linasofi

​​

GOD JUL

Min julafton startade på jobbet, gick av 09.00. Hoppade in i en dusch och gjorde mig iordning innan jag åkte upp till mor och far, där jag lockade mammas hår och åt en julfrukost. Sedan satte vi oss i bilen och begav oss till Linköping. Där var släkten samlad och vi drack lite glögg innan Kalle startade, sedan var julbordet serverat och vi åt massa god mat. Barnen öppnade alla sina julklappar och sedan spelades julklappsspelet. Storvinsten gick till mamma och pappa som lyckades spela ihop mest packet.

Ni som känner mig vet, att dagen efter julafton är julen över för mig och därmed rök äntligen alla tomtar och därmed julgranen som katterna härjat med i några veckor nu, SKÖNT. ​

20.12.18

2018-12-20 20:23
Från Linasofi

Det är redan december. 2018 är snart slut och jag kan sammanfatta året som ett väldigt bra år.
Jag är redo för 2019 men kommer alltid minnas 2018 som ett riktigt bra år.

Ibland fastnar man i tankar, tankar om var tiden och åren tog vägen. Inte för att jag känner att jag är gammal, utan allting jag har gått igenom i mitt liv hittills och trots att jag bara är 22,5 år.

Jag förstår inte vart åren tar vägen eller hur livet bara tickar på utan att man ibland hinner reflektera. Men det är ju samtidigt så underbart, att inte ha någon plan. Att bara flyta med och se vart livet tar en.




så pinsamt

2018-08-08 09:45
Från Linasofi

Jag försov mig i morse! Ställde klockan på 06.10 för att ha god tid att äta frukost och fixa all mat inför ett dygn på jobbet. Men så har jag råkat stänga av klockan halvsovandes, vaknade 07.07 och var på jobbet 07.15 puh...
Inte så sent, men ändå sen. PINSAMT. Tur att det aldrig hänt förut och aldrig ska hända igen. Förvånad över hur snabbt det ändå gick att komma iväg och vara på plats.

Tre är bättre än ett

2018-08-07 18:04
Från Linasofi

Har inom loppet av en vecka fått hem 3 nya nike skor. Alla mina gamla var trasiga så jag kände att det var dags att uppdatera sko-garderoben lite och varför inte slå på stort?


som klister

2018-08-07 10:56
Från Linasofi

Första natten i min egen säng på typ en vecka. Så skönt att landa lite hemma igen, sprida ut sig i hela sängen och ta en lång sovmorgon. Cleo har verkligen varit som klistrad på mig hela natten och sovit nära hela natten. Mys.
Tvingade ner frukosten och begav mig ut på en 40 min powerwalk med Spöktimman i öronen.

Idag är planen att städa lägenheten. Det ser ut som ett bombnedslag vilket jag inte klarar av. Visserligen är det inte stökigt men det behövs verkligen dammsugas, skuras och dammas av.

2018.08.05

2018-08-05 20:25
Från Linasofi

Ja har känt ett tag nu att det är dags att ta tag i bloggen igen. Jag tycker det är så kul (ski, smutt) att titta tillbaka på allt man har gjort. För att få er på banan igen så antar jag att vi kör en liten quick update av vad som händer har hänt och vart jag är idag.

Jag har ett år kvar på högskolan + några omtentor som jag missade då en i familjen hastigt blev sjuk, Jag jobbar kvar på samma jobb som förut. Jag älskar fortfarande inredning och har steppat up gamet lite mer. har börjat få mer känsla för den "röda tråden" som ska vara genomgående i hela lägenheten. Jag har haft en kull kattungar och alla är numera bosatta sina nya hem och jag längtar redan tills nästa kull kommer. Har spenderat några helger i husvagnen med min återfunna vän Emma. Vi umgicks i högstadiet och nu har vi börjat umgås jämt. Lite "nykär" som vi säger det, men det är så extremt skönt att ha en singelkompis som man kan ha myskvällar med, göra saker ihop och allt annat livet har att erbjuda. Juste, just nu är inte myskvällarna några direkta "vi köper godis och ser på en film kväll, kväll". För jag har återigen tagit upp min diet! Denna gången ska det gå ännu bättre, ännu längre och hela vägen in i mål. Det har faktiskt gått väldigt bra första veckan och jag har redan tappat väldigt mycket vattenvikt. Så jävla kul.

Angående våra mini vecays så har vi varit i ullared, tylösand och nu även en campinghelg på skara sommarland där vi bland annat var på konsert där Petter samt Norlie & KKV spelade. Sena nätter, nakenbad och härligt umgänge. Jag är väl i princip redo för höst mentalt, för denna sommaren har varit den bästa på länge.