RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-03 04:42:53

ellenskoldunger blogg

ellenskoldunger blogg på Nouw

Jobba, äta, träna, sova

2019-07-02 18:16
Från ellenskoldunger

Hej på er! Nu var det ett tag sen igen, hehe..
Har varit sjuk fram och tillbaka i tre veckor och sen har jag bara jobbat. Det är svårt att få inspiration och något att ens blogga om när livet bara går runt i cirklar varvat med jobb, träning, mat och sömn.

Hursomhelst har jag nu fått ut 1an vilket känns jääääättteskönt och kul! Dagen innan vi slutade var det ek-fest med temat ”jag kom fel”, som vanligt var jag ute i sista minuten:,) Men några minuter innan bussen till lokalen gick hittade jag en pyjamas att ha på mig iallafalla, hyfsat skön outfit haha..

Hittade ju tillomed två av mina pinglor som också egentligen tänkt gå på pyjamasparty

I vilket fall lovar jag er bättre uppdatering de kommande veckorna.

Ha det bra, kram


Slutspurten

2019-06-08 18:04
Från ellenskoldunger

Hur fint väder har det inte varit dom senaste dagarna, det har verkligen känts som att sommarlovet redan börjat! Förutom att man varit ledig..
Kul att få ta fram sommargarderoben igen. Älskar speciellt kjolar, de passar till allt och man kan både klä upp och ner dem!

Sista veckan börjar på måndag och jag har bara ett prov jag ska göra för att höja mig, sen ska jag även hålla ett hyllningstal om mina systrar på retoriken för att få mitt A som jag kämpat för. Usch vad jag inte tycker om att prata framför folk men förhoppningsvis går det bra trotts att jag blir så obehagligt nervös. Har ni några tips får ni gärna höra av er! :,)

Kjolen och väskan på bilden kan jag inte länka då jag ärvt kjolen av min mormor och väskan av farmor, men skorna hittar ni på Nelly:)

Ikväll ska jag bara kolla på fotbollsmatch då våra herrar spelar mot Bollnäs-Kurd hemma. Förra matchen var riktigt hetsig och bråkig så det kommer förmodligen bli en spännande match!

Kläderna på bilden: kjolen och tröjan - Gina, Väskan - Zalando

Ha det bra, Kram

Min hektiska vecka

2019-06-04 21:58
Från ellenskoldunger

Heeej, vart ska jag börja, så mycket har hänt senaste veckan och det är också därför det inte kom något inlägg förra veckan. Tänkte därför göra det här inlägget om hela förra veckan.

Vi var ledig från Onsdagen som jag tror det flesta var pga massa röda dagar? Så på torsdagen hade Elin en av mina bästavänner "kalas" vilket bara var supermysigt! ( bild från när vi var i Kap Verde i våras)

Sen på Fredagen fyllde farmor 75 år! Då var vi på kalas som hon styrt upp med hela släkten på pappas sida. Jättemysigt och farmor hade fixat jättegod buffé. Att farmor är 75 kan man väl aldrig tro?

Byxorna är från HM, ääääkskar! Sen är blusen från en liten butik som fanns i hudik förut men den är nedlagd. Många har undrat vart blusen kom ifrån för länge sen men som sagt går den nog inte att få tag i längre.
Jag och signe min syster som ni förmodligen har koll på. Värt att tillägga är att hon nu i helgen också tog sitt andra kval och är därmed klar för SM iår igen, stolt är men!!!<3
Inte bara riktigt grymma också riktigt fina tillsammans, ett så kallat dream team!

Iallafall Dagen efter det, Lördag, hade vi målar dag hemma. Pappa fick det i pressent av hela familjen, att vi skulle måla hela vårt hus tillsammans. Roligt kan man tycka, till en början iallafall. Det regnade hela dagen men vi kämpade på och slet ändå, vad gör man inte för pappsen. Mamma fixade sedan grillat till alla, supergott. Efter det var det Champions League final som jag och Johan kollade på hos Axel med massa vänner, supermysigt!

Riktigt dålig kvalite på bilden men måste visa upp dom snygga dressarna som mamma och pappa hade fixade till alla!

På söndag var det match mot Njurrunda, borta. Det var gräsplan där för första gången för i år och hur matchen gick behöver vi kanske inte ta upp haha, men kul var det iallfall. Efter vår match var det hemma match för herrarna och för dom gick det bättre, tror dom vann med 2-1? Men när jag kom hem väntade det bästa med hela veckan, mamma och pappa hade äntligen hämtat våra två kattungar. Eskild och Erland<3

Är egentligen ingen kattmänniska men hur kan man inte bli charmad av dessa godingar?


Aja, nu ska jag gå och skölja ur mitt silvershampo och kolla på modus med Johan (rekommenderar!!) Ha det bra, kraam

Pride och morsdag

2019-05-26 20:49
Från ellenskoldunger

Igår hade Bergsjö, den lilla orten jag bor i sin första Pride! Jag var funktionär och det kom fler folk än jag kunnat ana och det var en sån bra stämning hela dagen.

Jag hade i uppgift att måla barn som ville och även ge såpbubblor och godis, så jag klagade inte så mycket jag älskar barn.

Efter att vi marscherat på Storgatan gick vi tillsammans upp på parken och där fanns fika och underhållning. Det var två personer som höll varsitt superfint tal, som var så otroligt fina och rörande.

Men idag är det morsdag och jag hoppas alla har visat sin uppskattning och tacksamhet extra mycket idag.

Tack för allt du gör mamma,
Älskar dig!

Pappa var borta i Göteborg, så jag och mina syskon fixade fika på säng imorse till mamma.Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa med Johan.

Ha det bra, puss

Pizzamys på balkongen och silvershampo

2019-05-21 20:40
Från ellenskoldunger

Hej på er! Idag tog jag mig till skolan igen och nu börjar man verkligen inse hur nära det är till sommarlov, det var liksom jullov nyss???

Efter skolan hängde jag med den här favoriten och vi klämde tillomed till med lite fryspizza på balkongen hemma hos Signe, lyxigt värre

Nu håller jag på att vänta tills jag kan skölja ur mitt slivershampo. Rekommenderar veeeerkligen fudge, det blir verkligen resultat, speciellt om man låter det sitta några minuter. Det är kanske inte det billigaste men garanterat det bästa. Jag har testat flera stycken olika men inget är ens i närheten lika bra. Värt att tillägga är att jag har samma flaska som jag köpte förra året, så det räcker hur länge som helst.

Hursomhelst ska jag skölja ur mitt hår nu innan det blir lila, så kommer Johan om ett tag!

Ha det bra, puss

Ännu ett försök

2019-05-20 16:30
Från ellenskoldunger

Hej på er! Vänta hur längesen var det inte jag bloggade senast?? Kommer inte ihåg senaste gången, wow vad bra man är på att hålla det man lovar. Nu kommer jag här ännu en gång lite försiktigt och tänker försöka igen

Har egentligen ingen förklaring till varför jag slutade från ingenstans men det var mycket med skolan och jag kände inte att jag hade tiden helt enkelt. Jag är en sån himla impulsiv människa, så det blir lite vad det blir, ibland har jag supermycket inspiration och ibland tappar jag allt och då blir det lite hur som. Men nu känner jag att jag verkligen vill ge bloggen ett nytt tappert försök då jag tycker det är så himla kul! Extra kul är det eftersom många frågat varför jag inte har bloggat på länge och säger att dom tycker att jag ska börja igen, det ger verkligen en extra kick.


Vad har hänt i mitt liv sen senast kan man ju undra? Men jag kan säga er att verkligen inget speciellt roligt har hänt, förutom att jag har skaffat mig en pojkvän vilket såklart blivit en ganska stor förändring, en bra förändring! <3

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag spelade match igår trotts att jag var förkyld och det var kanske inte det smartaste, men kul var det.

Men aalltid när jag är sjuk det är då jag får en massa inspiration och det är då jag saknar bloggen mest av någon konstig anledning. Men det är väl förmodligen för det är så himla långtråkigt att bara sitta hemma ensam.. En sak som jag kollat på idag är ny telefon, jag funderar på att beställa en 8 plus. Jag har just nu en 7a men den har laggat så mycket på senaste och blivit väldigt seg. Det känns även som att det skulle vara skönt med en stor skärm, speciellt om jag ska börja blogga nu igen. Det skulle underlätta så mycket när jag behöver blogga från mobilen och kameran är så mycket bättre. Har någon er en 8a plus, vad tycket ni isåfall?

Nu hoppas jag bara att mitt bloggande håller i sig. Ni får supergärna kommentera eller skriva till mig vad ni vill läsa om.


Kram på er!

Kort eller långt?

2018-10-27 11:54
Från ellenskoldunger

Hej på er! Igår kväll var jag med några kompisar, åt tacos och bara myste. Det var så längesen jag träffade mina vännerna här och då är det extra kul att prata ikapp med varandra.

Jag sov över hos Nora och nu har vi tänkt åka och gymma tillsammans. Älskar att träna på lördagar då det knappt är några på gymmet och man har det gjort på morgonen/dagen!

Men sen ska jag kanske klippa och färga mitt hår! Färgningen är inget speciellt för ska bara göra mer blonda slingor men jag funderar på att klippa kort igen.. Är så kluven och osäker på om jag ska eller inte, vad tycker ni???

Ungefär såhär ser jag ut i kort bara att det ser sjukt mörkt ut här. Men vi får se hur jag gör, det lutar iallafall mot att klippa! Men skriv gärna vad ni tycker.

Ha det bra, puss

Drömmig inredning

2018-10-19 09:47
Från ellenskoldunger

Igår när vi äntligen kom fram efter ungefär 9 timmars resa gick vi och la oss nästan direkt. Men idag tänkte jag visa er hur det ser ut men det är reedan saker överallt så det ser så stökigt ut haha!

Men här ser man ändå på ett ungefär;) För övrigt är det så himla snygg! Var precis nere och åt frukost och det är så himla drömmig inredning där nere.

Ni ser ju vilken stil det är och det faller mig verkligen in i smaken. Vill göra om mitt rum och då vill jag ha det i den stilen men lite mer åt det gröna hållet istället för den starka blåa färgen. Grått, grönt, svart och guld, ojojoj vad snyggt!

Idag har signe ingen tävling så vi ska åka till nått köpcenter och shoppa sen äta nån liten finare middag eftersom att mamma fyller 50 år idag.
Kommer nog uppdatera något mer ikväll så håll utkik.

Puss & kram

Mot la Göteborg

2018-10-18 16:44
Från ellenskoldunger

Hej på er! Nu är vi påväg och har ungefär 3-4 timmar kvar.. Tiden går ändå relativt fort, har typ sovit i intervaller, vaken en timme och sova en timme. Vi har precis stannat för att kolla till breeze och ta en kisspaus.

Det är faktiskt sjukt mysigt med små roadtrips ändå, äta gott, sova, lyssna på podd, sova lite till, lyssna på musik osv osv..

Jag fixade ihop den här lilla söta fikakorgen och mackorna jag gjorde vart faktist jättegoda, tro det eller ej! Men nu ska jag försöka sova lite och förhoppningsvis fördröja lite tid..

Puss

Back on track

2018-10-17 18:52
Från ellenskoldunger

Heeeej finisar! Har inte bloggat ett dugg sen jag fick sommarlov men vips nu är jag tillbaka. Det har ju nästan blivit rutin för mig att skriva ett inlägg med förklaring till varför jag inte bloggat har jag märkt. Men den här gången tänker jag inte förklara mig, jag har bara inte haft ork, tid eller lust. Men nu är jag back on track med mer inspiration än någonsin. Har blivit så himla glad och positivt överraskad över att så pass många frågat varför jag inte bloggat och undrat varför och när jag tänkt starta igen. Den uppskattningen är så himla rolig att höra och det ger mig så himla mycket inspiration till att fortsätta!!

Idag är det onsdag och jag tar faktiskt helg, min syster Signe ska tävla SM eller om det heter elit ettan? Men jag ska iallafall följa med och det främst eftersom att mamma fyller 50 till helgen, så det blir som en liten extra present att iallafall halva familjen följer med och bor på hotell en helg.

Just eftersom att jag ska göra detta känns det extra kul att starta då ni får följa med när det faktiskt händer något lite mer speciellt.

Hoppas ni är lika taggad som jag, puss & kram<33