RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-19 20:02:39

Oliwias blogg

oliwiabernhardsson blogg på Nouw

DETTA ÄR STORT FÖR MIG!

2019-11-19 13:39
Från oliwiabernhardsson

Hej på er! Hoppas allting är bra. Med mig är det bra iallafall :) Jag ska alldeles snart åka till jobbet och där kommer jag befinna mig resten av dagen... Är sååå otaggad. Men imorgon är jag iallafall ledig och tänkte då fixa med lite saker som behövs göras. Om två veckor vid den här tiden så har jag gått på semester, jäklar vad skönt!

Ni får ha en fortsatt bra tisdag! Psst... glöm inte att kolla in min senaste video på youtube! HÄR hittar ni min kanal och jag är faktiskt nöjd med de flesta videos jag har lagt upp. Självklart kan det bli bättre, men så är det alltid :)

& jag måste bara säga att jag är SÅSÅSÅ glad över att ni prenumererar! Har över 130 stycken och är i skrivande stund uppe i 134, finner inga ord! Jag vet att det är lite, Therese Lindgren nådde nyss en miljon. Men detta är mycket för mig, det ska ni veta!

SHOPPAR FÖR 40K + HAUL

2019-11-16 11:11
Från oliwiabernhardsson

Imorgon 19.15 kommer min första flyttvlogg ut! Hoppas ni är lika taggade som mig på det :) Har verkligen ansträngt mig och lagt ned tid på den videon. Prenumerera för att inte missa när den kommer ut och sätt gärna på ringklockan så missar du definitivt inte den!

HÄR hittar ni min kanal

I HELGEN...

2019-11-15 13:08
Från oliwiabernhardsson

Idag är vi iväg och köper möbler!! Självklart filmar jag det hela och en lååång flyttlogg kommer ut i helgen. Gå in och prenumerera på mig för att inte missa när den kommer ut. Skulle verkligen bli överlycklig om jag iallafall kom upp till 150 prenumeranter denna månad. Det är inte alls mycket tänker ni, men jo för mig är det mycket! Tycker att det är så sjukt svårt att få följare där, eftersom man kan kolla på videorna ändå. Så kollar ni ändå, kan ni lika gärna prenumerera :) Kram!

IMORGON SKA VI...

2019-11-14 13:44
Från oliwiabernhardsson

Denna vecka har verkligen gått så otroligt fort!! Kan inte förstå att det redan är fredag imorgon. Fredag innebär att Adam kommer hem <3 och att vi ska åka och beställa möbler till vår lägenhet. Är verkligen sååå taggad på det! Ska bli super roligt. Allt detta filmar jag självklart till mina flyttvloggar, som ni förhoppningsvis kommer få se redan i helgen. Har faktiskt redigerat allt som jag har filmat och är redan uppe i 30 min... så efter imorgon måste jag verkligen runda av den första delen känner jag haha.

Igår åkte jag och pappa iallafall hem till mina kusiner på en kopp kaffe, sen åkte vi och hämtade ut lite paket innan jag åkte med mormor och mamma till Harrys. Dom tog ett varsitt glas vin och så satt vi och hade det mysigt. Var hemma vid halv tio och då duschade jag bara och gick och la mig sen. Idag vankas jobb och sen myskväll! Kram

VINTER = HEMMAMYS

2019-11-12 18:13
Från oliwiabernhardsson

PYJAMAS / TOFFLOR / DOFTLJUS / HOODIE

TOFFLOR / DOFTPINNAR / PYJAMAS / MORGONROCK

HEJ VINTERN!!!

2019-11-11 20:15
Från oliwiabernhardsson

Nuuu är snön här på riktigt! Det känns så mysigt och man får en helt annan känsla. Men det håller väl inte i sig så jätte länge till för då är man trött på skiten haha. Jag kom iallafall nyss hem från jobbet och ska nu bara ha en myskväll. Adam ligger borta på jobb, så det blir myskväll med mammut. Är faktiskt ledig imorgon så jag ska passa på att komma ifatt med det som jag kommit efter med under min jobbhelg.

Hoppas ni får en toppenbra vecka!

REDAN BÖRJAT SPELA IN!

2019-11-09 11:26
Från oliwiabernhardsson

Hej på er! Denna helg jobbar jag verkligen heeela helgen, och ganska så långa pass dessutom. Vilket gör att jag inte riktigt hinner titta in här så mycket som jag vill.

Jag har iallafall ätit frukost för en stund sedan, sen har jag beställt lite saker till lägenheten. Det är så kul så jag smäller av! Får aldrig nog. Ni ska se hur många flyttlådor som vi redan fyller upp, för vi fick så mycket fint i studentpresent. Allting ligger liksom i sin förpackning så fint och är inte använt överhuvudtaget. Vill ni ha en video där vi packar upp allting? Har faktiskt redan börjat spela in flyttvloggar, då det är så mycket att fixa inför själva flytten. Hoppas ni vill se det, för jag älskar att kolla på det :)

Nu ska jag sluta tjata om flytten och fokusera på nuet. Förresten - ni har inte glömt att kolla på min första fyllevlogg? Ni hittar den HÄR.

ÄNTLIGEN KAN JAG BERÄTTA!

2019-11-07 21:11
Från oliwiabernhardsson

Idag 18.30 satte vi oss och skrev på papper inför köpet av vår LÄGENHET! Vår. Egen. Lägenhet. V Å R A N! Det känns så sjukt att berätta för er och jag själv kan inte ens få in det haha.

Så i måndags drog budgivningen igång och samtidigt som jag jobbade sprang jag in på toa, la ett bud, ut och jobbade och sådär sprang jag emellan. Sen när mäklaren ringde och sa att lägenheten är vår så visste jag faktiskt inte hur jag skulle reagera. Vi bestämde iallafall att vi skulle träffas idag för att skriva på kontraktet och föra över handpenningen. Det är nu klart och nu kan vi verkligen till 100% börja bestämma allting (även fast vi (jag) redan har bestämt det mesta hahah).

Den 14e februari får vi tillträde till lägenheten, men förhoppningsvis och troligtvis tidigare! Sjävklart blir det flyttvloggar, för jag vet att ni var en hel del som frågade det förut :)

FYLLE-VLOGG /VIDEO

2019-11-06 18:02
Från oliwiabernhardsson

!!!NUUU NIII!!!

2019-11-05 13:48
Från oliwiabernhardsson

Hej!!! Igår jobbade jag och sen åkte jag bara hem och la mig. Var med om en hel del igår, vilket jag kommer berätta alldeles snart, när allting är 100% klart ;) Idag då? Skjutsade pappa till jobbet för han skulle ta jobb-bil. Sen åkte jag hem och la mig i sängen någon timme innan jag gick upp för att äta frukost. Klippte också klart min vlogg som jag gjorde i lördags! Den blev faktiskt bra, rolig (men också ganska så pinsam haha). Sen åkte jag ut på en tur, skickade tillbaka lite paket och hämtade ut lite färgprover. Nu ska jag kolla igenom dom lite sen ska jag åka till jobbet!

Jag lägger ut väldigt mycket på min Instagram och speciellt på Instagram-story, tycker att det är superkul! Heter oliwiabernhardssons där. Ni får jättegärna gissa här nere i kommentarerna vad ni tror att det är! Så kan jag ge den/dom en shoutout som gissade rätt :)