RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-10 02:53:27

Hannah Ulván

hannahulvan blogg på Nouw

Gang gang

2019-07-09 23:29
Från hannahulvan

Hemma i Östergötland efter helgens bravader. Efter en heldag på Islands SM for jag iväg till mitt favoritgäng i Jönköping. Vi catchade upp om allt som hänt sedan vi sågs sist (dvs i söndags) medan vi sippade på syrliga drinkar. Kväll blev till natt och vi drog vidare för att sedan avrunda någon gång vid fyra.

Vi levde jävel som vanligt med en massa hyss, en sådan där perfekt sommarnatt i juli.

Nu är det dock tillbaks till verkligheten. Jag har proddat en massor strunt och börjat packa upp och packa om sedan Spanien. Jag åker nämligen till Vietnam på ensamresa på torsdag, hur spännande?

Mer om det senare.
PUSS

Lollapalooza 2019

2019-07-01 11:27
Från hannahulvan

Wow vilka dagar gänget?!

Hela festivalen hölls på Gärdet, vilket är exakt vad det låter. Ett gärde. Och inte ett grönskande sådant, det var så torrt att det förvandlats till hö. Det enda gröna var alla människor som vimlade runt i neon. Det var lite som om alla som tänkt sticka ut ur mängden istället blev de som stack ut minst.

Men mina kompisar, alltså hjälp vad snygga de är?! Ville lägga mig ned på marken och gråta. Jag absolut DÖR för dem, det finns inga finare.

Vi samlades ett gäng framför skylten eftersom att alla bodde på olika ställen. Jag, Olivia, Kajsa och Stina gick i samlad trupp för att se Molly's spelning. Sedan anslöt även Axel och Alessio för några drinkar innan det var dags för Billie. Hon måste ju ändå vara den coolaste som finns? Är så kär i henne att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Som om det inte var nog skulle även Lana inta scenen. För er som inte vet har jag varit förälskad i henne sedan tidernas begynnelse. Jag och Mathilda tjatade ju oss in på hennes första spelning i Sverige genom att låtsas vara hennes förbands största fans någon gång typ 2012? I vilket fall som helst krigade vi oss längst fram och jag kan lova er att det kom tårar. Absolut 10/10 poäng och garanterad festivalens bästa spelning.

Dag två flöt på relativt smärtfritt. Gänget hängde runt och såg Ludd & co innan The 1975. Sedan var kvällens höjdpunkt R&F's spelning på Perry´s. Blir så stolt varje gång att mitt hjärta går sönder. En riktig röjspelning må jag säga. Efteråt drog vi vidare på deras efterfest/releasefest och härjade till morgonkvisten.

Egentligen skulle vi hängt kvar även sista dagen men med tanke på att vi kom i säng framåt sju så bestämde vi oss för att ta oss hem. Ett klokt beslut nu i efterhand.

Fick även chansen att träffa några av er vilket var superkul! Ni är ju mina kompisar, blir så glad när jag äntligen får ett ansikte på er <3

One More Night release

2019-06-30 15:35
Från hannahulvan

Såhär redo var gummorna påväg till Reb & F's releasefest igår!

För de som missat har Sveriges första upplaga av Lolla äntligen dragit igång och inte nog med det släppte även Sveriges finest en ny singel i fredags, One More Night heter den och är äntligen ute överallt. Efter en succespelning drog sig jag och Olivia oss mot Tjoget där det som tidigare nämnt vankades fest! Det var hotshots i mängder och bärs till alla medan musiken dånade i baren.

Träffade en mängd nya och gamla vänner och fick äntligen kramas lite med Megan som jag inte sett på hur länge som helst? Fiona körde Abba medly och kvällen avrundades framåt halv fem. Nånstans på vägen hade jag lyckats tappa bort allt och alla. Tommie och jag blev the last ones standing och gjorde tappra försök till att dra ihop en fet efterfest. Lyckades nästan men även den avslutades någon timme därefter.

Vimmelbilder i all ära haha.

Broken heart tour: Spain edition

2019-06-27 07:16
Från hannahulvan

Gänget!!

Hur mår ni? Har saknat er så, tyvärr kom livet mellan igen. Men nu börjar allting äntligen att gå åt rätt håll!

Förra veckan packade jag, Jossan, Olivia och Emelie väskorna och drog till Spanien för att leva rövare. Emelie med sina brutna tår fick sitta i rullstol medan vi andra sprang runt som stollar lite här och var. Det blev sena nätter med lite för många alkoholhaltiga enheter. Men jag klagar inte. Det var härligt att komma iväg tillsammans med människor jag absolut dör för.

På dagarna husade vi mest runt på stranden medan Olivia försökte övertala resterande om solstick i förebyggande syfte. Vi åkte på utflykter och jag fick dille på GOT och köpte lite väl mycket i det temat under våra flera timmars vistelse på Primark.

6 days in Vietnam

2019-03-24 07:14
Från hannahulvan

Hallå gänget!

Här ekar det tomt trots att planerna var att hålla er uppdaterade. Internetanslutningen här på andra sidan jordklotet har sina brister, det måste jag medge.

Men vi har hängt och levt, det kan jag lova er. Vi har gått i Hanois trånga gränder, nästan blivit påkörda av förbipasserade bilar och mopeder och så har vi besökt sjukhuset jag föddes på. Det var fint, en aning nervöst men fint på så många sätt. Kommer berätta mer vid ett annat tillfälle.

Igår kom vi tillbaks från en kryssning, jag och min nyfunna bästis fiskade bläckfiskar i flera timmar men utan lycka. Nu befinner vi oss däremot på en öde ö, bokstavligen. En liten resort mitt ute i havet.

Morning w a view

Trainstreet & the red bridge

PUSS

2019

2019-03-10 22:12
Från hannahulvan

Hej mina små kycklingar!

Hur mår ni? Vad gör ni? Jag har saknat er! Minns knappt vart jag lämnade er senast? Någonstans förra året, hur sjukt. 2018 var en jäkla karusell men samtidigt som jag är glad att det är över kan jag inte låta bli att sakna det. Hur som helst, månaderna har flugit förbi och jag har haft svårt att hänga med. Har jobbat samtidigt som jag och Emelie flängt runt på turné och haft så mycket gigs att jag tappat räkningen. Men det är skönt.

Om en vecka ska jag dessutom packa min väska och åka till Asien för att finna mig själv. Skräll haha. Ska faktiskt till Vietnam, är för er som inte vet adopterad därifrån och nu ska vi för första gången tillbaka. Kommer förmodligen inte hitta så mycket men är huvudsakligen där för att se och uppleva landet. Hur kul?

Om vi ska gå till nutid sitter jag faktiskt med en ansiktsmask som kom med en goodiebag från Wolt och pratar med Olivia. Den jävlen har ju flyttat till London och jag har inte sett henne sedan.. oktober? Well, well.

Nu måste jag skynda, vi hörs senare PUSS

Gänget

2018-11-24 00:24
Från hannahulvan

Mina små!!

Hur är det fatt? Tro inte att jag glömt er. Är nämligen så att jag och Emelie numera börjat blogga tillsammans, ni hittar oss på @hannahemelies. Kommer dock kika inhär titt som tätt när jag har något att skriva om. Det vita strecket har nämligen slagit tomt på sistone.

Just nu hänger jag i Stockholm, Rebecca & Fiona hade en ny release för världens fetaste vinyl och självfallet var vi där och firade och pussades. På vägen dit lyckades vi även krocka, som pricken över iet. Man mår ju så att säga. Imorgon spelar Jossan på Bernts och jag förväntar mig att se alla mina kompisar där!

Har faktiskt tjatat dit Alva och hennes bästis Dani m partners, ska bli så kul att träffa dem! På söndag ska jag dessutom hälsa på i hennes alldeles egna lägenhet! Hur sjukt? Gumman har köpt eget.

Hur som, kika in på vår nyblivna bebis. PUSS

Intervjuer och döende

2018-11-05 18:55
Från hannahulvan

Hej mina små,

Mår ni bra idag? Jag har blivit svinsjuk. Är hes och typ förkyld, jätteonice. Krigade mig till jobbet iallafall och dog lite till. Men nu är jag hemma! Ska snart ringa Olivia som ska hjälpa mig läsa igenom en intervju innan den publiceras, hon är ju bäst på sådant och typ allting annat också för den delen.

På tal om intervjuer släppte Sweagents intervjun jag och Emelie gjorde i våras, minns ni? När vi följde med Rebecca & Fiona på vårturnén haha. Det roliga är att allt typ är riggat, men det var skoj! Det var ju så vi lärde känna våra favorithajar ur Sharks! Minns att allt jag kunde tänka på var att vi hade en halv päronshot på rummet och att jag var väldigt engagerad i att alla skulle smaka. Utöver det sluddrade jag om ALLT haha. Ni hittar den på typ instagram!

Eftersom jag varit sjuk typ hela helgen har jag passat på att skriva, i massor. Texter om ting ni frågat om, om livet, om nuet. Ni kommer få se så småningom. Har även skrivit på min lilla bebis som börjat bli klar och startat nytt med Emelie.

Mer om det senare, nu skall jag ringa Olivia och sedan ska jag faktiskt sova. PUSS

SUNday

2018-11-04 09:34
Från hannahulvan

Gänget, Hur mår ni?!

Har hängt lite här och var den senaste veckan. Haft ''höstlov'' med jobbet och har självfallet lyckats åka på livets förkylning. Förmodar att det beror på de fem timmarna jag spenderade på Bill och Bulls lekland i onsdags. Må vara djävulens påfund men hade ändå en mysig dag med mina favoritkusiner.

Hur fina är de inte? Älsklingar. Nu skall jag avnjuta sista lediga dagen och framförallt jobba på att bli frisk. Är sista helgen hemma tills december (?). För på fredag drar vi på höstturné!!!!!!

Recap på helgen

2018-10-29 11:32
Från hannahulvan

Hej gänget!

Mår ni bra? Det är måndag igen, om någon mot all förmodan missat det. Jag har varit på möte och har precis kommit tillbaks hem. Ska jobba lite hemifrån idag, kanske träffa Brian och så skall jag försöka ordna ett nytt projekt med Emelie.

Sist vi höres var jag i Stockholm, men nu är jag tillbaks på hemmaplan. Hade ett bra dygn, träffade familj och vänner samt sprang runt på Under Bron’s fantastiska loppis. Var helt amazed över hur fruktansvärt fet den var, hittade massor skojigt för typ inga pengar alls? Så nice!


Innan vi åkte dit åt jag och Linnéa en såndär influencerbrunch haha. Tog med henne till mitt gamla favoritställe som jag och L brukade äta på förr. Ni ser ju på bilden hur fint det var!

Framåt kvällen vankades det 40-års fest eftersom att både Mathias och Axel nyligen fyllt 20. Firade med tårta, starka drycker och sköna människor. Mot kvällen skulle alla dra sig vidare men istället mötte jag upp Ludde som var i stan och pratade igenom en massa trassel.

Igår var en sån där ta det lugnt dag, städade rummet och rensade i garderoberna, vilket jag strax skall fortsätta med.

Ha en fin måndag mina små!