RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-19 21:13:20

E L I N

elinlundstrm blogg på Nouw

TORSDAG

2019-09-19 13:13
Från elinlundstrm

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en underbar torsdag hittills. Själv pluggar jag hemifrån idag, så ingen skola för mig. Men pluggandet tar ju inte en paus för det. Men jag har ändå hunnit med en del idag även fast klockan bara är runt ett. Jag vaknade vid 07.30 och käkade frukost och drack morgonkaffet (bästa som finns, ellerhur?!) sedan tog jag mig ut på min vanliga powerwalk med en podd i lurarna. Idag blev det det podden "oss emellan" med fanny lyckman och klara elvgren. En riktigt bra podd enligt mig. Sedan har jag hunnit slänga in en tvätt och käkat lunch också och nu sitter jag med pluggandet och kommer förmodligen göra det fram till halv fyra när jag ska träffa en kompis. En relativt chilldag men det behövs också!

Hej

2019-09-14 12:36
Från elinlundstrm

Det var ett tag sedan. Hej. Välkomna. Känns nästan som att jag skriver på en främlings blogg men tro det eller ej så är detta min blogg. Jag bloggat till och från sen jag var 14/15 år vilket är en evighet. Men ibland så tappar man inspiration och lusten till att fortsätta uppdatera. Men nu känner jag att det börjar klia i fingrarna och det är dags att försöka göra något vettigt utav denna bloggen igen. Hur ofta och när kommer jag uppdatera? Det får vi se helt enkelt. Men jag hoppas det kommer bli relativt kontinuerligt men man vet aldrig med mig. Men kul att vara tillbaka och jag hoppas att det kommer uppskattas att bloggen startas igång igen. Hörs!

Cosy

2018-11-22 08:16
Från elinlundstrm

Godmorgon på er! Vaknade upp av mig själv idag för idag har jag inga lektioner. Men oftast vi har rätt så mycket i skolan just nu så kommer inte bli så mycket ledighet idag trots allt. Känner att jag vill få klart så mycket som möjligt innan Lördag så jag ska till Linus och kan lägga plugget på hyllan. En rolig nyhet i detta är att jag fick tillbaka min första tenta i förrgår och fick VG! Så himla förvånad men riktigt glad.

Lisse

2018-11-20 08:14
Från elinlundstrm

Hej på er! Sitter i sängen och tänkte det vart ett tag sedan jag skrev lite här. So here we go. Har vart hos Linus sen i lördags. Så i söndags åkte vi till jul på Liseberg för julbord med familjen. Vart extremt kyligt och jag valde inte kläder efter väder om man säger så. Lite trist att julbordet var vid kl 12, vilket gjorde att vi inte var kvar tills det blev mörkt. Men förmodligen ska vi åka dit en annan dag och gå när det är mörkt. Efter julbordet så gick vi på bio och såg Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott. Så jäkla grym!! Kan starkt rekommendera. Denna veckan har jag inga planer alls förutom en del i skolan. Vi får se helt enkelt om något kul händer utöver det!

En fin promenad

2018-11-07 07:56
Från elinlundstrm

Hösten är inte så dålig trots allt hörrni. En fin promenad gör ju verkligen en glad i själen. Onsdag also known as lillördag. Idag har jag föreläsning mellan klockan 13-15 bara, sen ikväll eftersom onsdagar är lite festliga ska jag till Louise och dricka ett glas vin eller två. Så mysigt och behövligt.

Ledig tisdag

2018-11-06 07:46
Från elinlundstrm

Godmorgon! Idag har är det den tråkigaste dagen på veckan enligt mig.. tisdag..men som tur är har jag inga inlagda lektioner vilket resulterar i en ledighet. Så skönt. Denna helgen vart inte som planerat alls vilket resulterade att jag var såå trött i söndags att jag somnade redan kl 19 på kvällen och sov i 12 timmar. Tror nog aldrig jag sovit så länge oavbrutet. Men skönt var de! Får se vad jag hittar på idag, har egentligen ingen ork till något men vi får se. Hoppas ni får en fin tisdag & vecka så hörs vi när vi hörs igen!

2 november

2018-11-02 07:55
Från elinlundstrm

Bästa dagen på veckan enligt mig! Fredag! Har nyss gått upp ur sängen eller ja ärligt så har jag inte riktigt gått upp förutom att jag sprang och hämtade en kopp kaffe och när jag skriver att jag sprang menar jag att jag gick som en nyvaken sengångare till köket. Planerna för dagen är att åka in till skolan vid lunch och ha min redovisning och förmodligen träffa upp Hannah som också pluggar på högskolan för en lunch, mysigt! Sedan ikväll bär det av till Linus för myskväll. Han ska faktiskt åka iväg till Dublin i några dagar på lördagen så då man får passa på att ses innan han beger sig. Nu hade jag tänkte att dricka upp de sista i min kaffekopp och dra mig ut på en powerwalk! Känner som det är regn i luften men förhoppningsvis så slipper jag undan det.

Oldie but godie

2018-11-01 07:47
Från elinlundstrm

Godmorgon!! Känner att jag har lite bildbrist här så får bli en del på lilla mig tagen i juni/juli i somras. Ugh, vart mycket brunare...blir verkligen vit som ett spöke på vintern. Äntligen är det är torsdag! Planen idag är att ta en paus från plugget och åka och shoppa med Ella! Vi båda måste egentligen plugga men man måste ju självklart ta lite ledighet från det. Så vid halv tio ska jag köra och hämta upp henne. Ska blir riktigt mysigt som vanligt. Känner jag mig rätt så kommer jag ligga kvar här i sängen med mitt kaffe tills jag till slut måste stressa ihjäl mig. Hoppas ni får en fin dag, puss!

F r å n h e l g e n

2018-10-31 07:42
Från elinlundstrm

Bjussar på lite bilder från min helg. Jag gjorde inte alls mycket med tanke på att jag satt för det mesta och plugga till en tenta. Men på fredagen tog jag en paus och åkte hem till min böna Louise och hade en riktigt mysig kväll. På lördagen åkte jag sedan till mamma I Kungsbacka för att vara där resten av helgen. Blev ett besök till kungsmässan sedan soffhäng resten av dagen när jag inte pluggande. Mamma bor så fint så passar alltid på att knäppa lite bilder när jag är där. Denna veckan har vi egentligen höstlov men jag har en uppgift att göra som jag missade när jag var sjuk så inte så mycket ledighet för mig. Längtar redan till helgen då jag äntligen är klar med allt skolarbete denna veckan. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe sen göra lite frukost, bye!

It´s been a while

2018-10-25 21:49
Från elinlundstrm

Wow det var ett tag sedan..nästan 2 månader sedan.. eller 3 till och med kanske? Längsta uppehållet jag någonsin har haft. Jag kan skylla på att min liv har gått in 150 km/h och har faktiskt helt glömt bort att jag ens äger en blogg. Men som ni kanske kan gissa så har plugget tagit upp de mesta av min tid. Jag är en sån person som hannar typ en bubbla när det kommer till nya saker. Vilket gör att jag typ bara har haft tankar på plugg. När jag inte har pluggat så har jag varit med Linus och vänner. Enda ”lugna” tiden jag har haft var när jag var sjuk influensan i början av oktober... på min födelsedag. Sicken tur man har, right? Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera här, hatar att lova saker som man sedan en lyckas hålla men jag ska verkligen försöka uppdatera så mycket jag kan och orkar. För det är ju riktigt kul att ha och kolla tillbaka på. Men tills jag har något vettigare att komma med så delar jag med mig av lite bilder som har tagits under tiden jag har vart borta härifrån! Enjoy