RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-06 16:42:50

F A N N Y E N V A L L

Fannyenvall blogg på Nouw

Mysig morgon

2019-12-06 10:40
Från Fannyenvall

Idag har vi haft en riktigt mysig morgon. Wilma var väldigt trött när vi gick upp så jag och barnen myste i soffan ett tag innan dom vaknade till liv och började röja runt som vanligt!
Har precis fått Leo att somna och nu ska jag fixa lite mat till Wilma innan hon också ska sova.
Resten av dagen blir vi troligen också bara hemma, har ingenting planerat så det blir nog en del lek och lite små fix!

Fredag femtonde november

2019-11-15 15:07
Från Fannyenvall

Äntligen är Leo piggare! Det går sakta men säkert framåt och jag är så lättad. Han har fortfarande svårt att sova tyvärr men beror med största sannolikhet på de två tänder som är påväg fram! Stackaren, känns som om han aldrig få må riktigt bra.. även Wilma har sovit dåligt i några dagar, ingen aning om varför men lite beror på att hon vaknar ibland när Leo skriker.
Idag har jag fått lite ”egentid” med vardera barn när den andra sovit och jag uppskattar verkligen dom små stunderna men idag hade jag faktiskt velat att dom skulle sova samtidigt så jag kunde blunda lite men dom höll inte med. Jaja, det blir tidig kväller och sovmorgon imorgon!

Tufft nu

2019-11-12 22:17
Från Fannyenvall

God kväll! Det blev inte direkt någon bloggstart efter förra inlägget men har på riktigt varit väldigt mycket på senaste tiden.. barnens sjukdomar löser av varandra och vi har hunnit med både magsjuka, förkylningar och öroninflammationer. Eric åkte in med Leo till jouren ikväll och det konstaterades öroninflammation, andra inom loppet av en månad, stackaren.
Wilma är äntligen frisk och fick äntligen åka till förskolan. Hon har verkligen saknat att vara där, tjatar varje morgon vid frukosten att hon vill åka bilen dit! Hoppas bara att hon håller sig frisk ett tag nu!!

Förutom att ta hand om sjuka barn planerat vi (jag) julinredning och julgranspynt. Är så osäker på vad jag vill ha för färger i granen och allt måste ju köpas nytt så vill välja rätt då de förhoppningsvis ska hänga med några år framöver! Beslutsångest deluxe..




Tisdag

2019-09-17 15:38
Från Fannyenvall

God förmiddag. Jag har tänkt att jag ska börja kika in här ibland när jag känner för det (och när tiden finns.. haha!) och skriva av mig lite. Har funderat på det länge men nu orkade jag inte fundera längre! Jaja, jag tänkte framförallt skriva om min vardag som tvåbarnsmamma och sånt som hör till men det kommer kanske lite annat också, vi får se! Gör ju detta mest för min egen skull för jag tycker det är kul att se tillbaka på!