RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-04-15 15:01:38

vendelabw blogg

vendelabw blogg på Nouw

Snapshots

2020-04-15 10:45
Från vendelabw

HEJ! längesedan sist... Välkommen tillbaka!

Hemlagat i all ära!

Försöker passa på att underhålla mormor i dessa tider, på distans förstås!

Det är ju trots allt VÅR nu, ingen är lyckligare än jag. Solljuset ger mig livslust i dessa tider. Men att glida runt arbetslös är väl mindre roligt. Jag tar en dag i taget precis som alla andra.

Ta hand om varandra!

Kalashelg

2019-03-10 15:42
Från vendelabw

Igår fyllde Emil 21, så det firade vi hela dagen. Gjorde våffelfrukost och väckte honom med det och paket. På eftermiddagen/kvällen/natten var vi hemma hos hans mamma där vi och hans slänt hade supermysig middag.
Vi sov kvar där eftersom vi ville köra hem Emils nya bil idag.
Idag har vi varit o handlat picknick som vi käkade på en mysig men ack så blåsig brygga utanför enhörna. Men det var mysigt ändå, åka bil i säg är roligt så länge man har trevligt sällskap. Och bättre sällskap kan jag inte önska.
Nu sitter vi hemma i soffan och bara söndagsmyser, vi båda är ganska sega idag. Söndagsångesten börjar krypa fram så får hitta på nåt för o hålla jobbtankarna borta en stund till!
Hoppas ni haft en mysig helg

Organisering

2019-03-07 13:42
Från vendelabw

Hej på er!
Imorse vaknade jag med ont i halsen och lite feber också tror jag. Så jag ringde och sjukanmälde mig och somnade sen om med Emil. Det verkar som det går något virus nu igen.. på jobbet iallafall.
Jag har lyckats städa litegrann här hemma i lägenheten nu på förmiddagen. Det finns inget tråkigare men det måste ju göras.
Min lilla sminkhörna fick sig en liten makeover med nya förvaringslådor bland annat. Samt en jättebra grej till mina paletter. Det är egentligen ett tallriksställ från Ikea som man ska ha till diskade tallrikar. Men såg på Pinterest att man kan ha den till sminkpaletter, jättesmart?
Nu ska jag nog fixa någon lunch och sträckkolla serie tills Emil kommer hem från jobbet.
Puss

Semlor

2019-03-05 16:41
Från vendelabw

Hallå! Det var inte igår, som det brukar låta efter ett långt uppehåll. Men till mitt försvar så har jag inte känt att det varit kul att blogga eftersom jag inte haft någon vidare bra kamera. Jag har ju förvisso en systemkamera men den kanske jag inte rotar fram till vardags. Och det är väl lite av en ”vardagsblogg” jag strävar efter att ha.
Men nu har jag en ny telefon med grym kamera, därav nystarten hehe.
Hoppas ni var en mysig fettisdag. Jag och Emil köade utanför Svens Bageri för att köpa de godaste semlorna och det var dem verkligen. Så nu ligger vi båda med semelkoma på soffan.. Ha en fin tisdagkväll!
KRAM

Studenten 2018

2018-06-17 21:20
Från vendelabw

Champangefrukost

Utspringet

Flaket

Mottagningen

Wow wow wow, vilken dag. Studenten för många är "bästa dagen i deras liv". Jag kan inte mer än instämma. Jag hade så himla kul från det att jag vaknade till att jag somnade drygt 24h senare... Det var en lång dag men fullspäckat schema.

Vi började hemma hos en klasskompis på champangefrukost 07.00. Amanda sov hos mig dagen innan så speciellt mycket sömn hade vi inte fått när klockan ringde 04.30.

Efter frukosten tog vi oss till skolan för dels lite sista mentorstid med vår lärare och därefter en trerätters lunch, samt tal och liknande från rektor m.fl.

13.00 sprang vi ut jag och mina 28 klasskompisar med varsin konfettikanon i handen som vi fick smuggla förbi vår rektor. Men det var det värt för shit vad mäktigt det var.

Efter gratulationer och photoshoot med alla släktingar och vänner var det dags för flak. Det ABSOLUT roligaste jag gjort. Jag tror vi åkte ca 2h, så trött i benen var man. Därefter hämtade Linnea mig och så åkte vi hem till min mottagning där alla som firade mig var. Super mysigt var det, och vilka fina presenter jag fick!!!! så tacksam <3

På kvällen gick jag Emil, linnea och Emilia ut i Södertälje och dansade hela natten, isch.

Helgen

2018-03-12 17:06
Från vendelabw

Vilken helg, en riktig tiopoängare.

I torsdags hade jag träning som vanligt och åkte till Emil efter de, efter som han fyllde 20 i fredags så vi sjöng lite för honom på morgonen. På kvällen va vi ute med ett gäng för att fira honom. Dagen efter de, lördag alltså, så åkte vi upp till Stockholm och sov på Strand Hotell en natt, super mysigt!

I går blev det båtmässa i Älvsjö med Emils familj och på kvällen åkte jag hem igen.

Hoppas ni hade en mysig helg ni med!!

Lunch w/t a view

2018-03-01 20:19
Från vendelabw

Torsdag, sportlov och ledigt. Idag mötte jag upp Linnea inne i Södertälje för en lunch, som blev en långis. Efter de åkte vi hem till henne och myste vidare, gick ut med hundarna och åt middag med hennes härliga föräldrar. Nu sitter vi i soffan allihopa och kollar på tv.

Imorgon har jag inga planer alls, kanske svänga förbi gymmet om motivationen är nog. Sen är det helg igen. Fredag är ledigt men lördag sitter jag i kassan...

Hoppas ni får en mysig helg

Friyay

2018-02-16 19:12
Från vendelabw

Återförenad med Ida och Michelle just nu. Vi har precis ätit middag och ska snart ut till bastun. Lite hemma-spa kunde inte komma lägligare!

Imorgon ska jag jobba stängning på Ica. Så morgondagen blir inte så fartfylld...

Hoppas ni får en mysig helg!!

14 Februari

2018-02-14 14:33
Från vendelabw

Alla hjärtans dag idag, gud så härligt. Just nu sitter jag i Claras soffa och frossar choklad och jordgubbar. Hon ska iväg o träna, duktig tjej, om ett tag. Så jag ska vidare är tanken. Hoppas ni får en kärleksfull och mysis dag.

Kisses <3

Sjukstuga

2018-02-05 14:57
Från vendelabw

Ligger just nu i soffan och kollar någon halvkass film. Har sjuk hur länge som helst nu, har tröttnat något rejält. Men idag är första dagen på typ 1 veckan som jag är feberfri. Vi får väl se om det håller i sig resten av kvällen.

Idag var jag hemma från skolan, har för ont i halsen för att palla det.. så en extra vilodag gick det bli. Förhoppningsvis så ska jag till praktiken imorgon uppe i Flemingsberg.

Kram