RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-13 02:42:53

josefinesoderberg blogg

josefinesoderberg blogg på Nouw

SOME CHANGES AT HOME

2019-05-21 09:00
Från josefinesoderberg

here / here

here / here

Hej finisar! Längesen sist så tänkte passa på att visa er lite förändringar här hemma. Inlägget är i samarbete med Desenio och jag har fått välja ut lite prints hos dem för att styla om här hemma. Hur fina är de inte? Om ni anger rabattkoden "josefinesoderberg" får ni just nu 25% rabatt hos Desenio (gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/personal posters). Koden är giltig 21-23 maj så in och fynda!

MORNING COFFEE

2018-04-04 07:36
Från josefinesoderberg

Godmorgon fina ni! Lyckan som uppstår över att uteplatsen äntligen tinat fram och att vi kan börja använda den igen. Den har använts flitigt i helgen kan jag lova eftersom jag har haft jobbhelg denna påsk har jag försökt njuta av den solen så mycket som möjligt innan jag börjat. Nu måste jag däremot dricka upp det sista ur kaffekoppen innan jag drar iväg till skolan. Vi hörs! xx

SPRING FEELINGS

2018-03-27 12:09
Från josefinesoderberg

Jeans - Bik Bok / Jacket - H&M / Shoes - K.Cobler

Äntligen lite vår i luften, hur skönt är inte det? Måste verkligen ta mig ut på en promenad idag och njuta lite extra av solen! Sedan vi sist sågs har jag haft fullt upp i skolan, men en resa har vi ändå hunnit boka in. Jag och David sticker till Palma i juni och kunde inte vara mer taggad. Är det någon av er som varit där? I sådana fall är det något vi inte får missa då vi åker?

A RECAP FROM THIS YEAR

2017-12-30 18:32
Från josefinesoderberg

Det bästa med detta år var helt klart resan till Grekland med David, precis vad jag behövde efter en termin full av plugg. Insåg även hur mycket jag saknar värmen och kanske får ta tag och boka något till våren? Märks det förresten att jag är mest inspirerad på sommaren? Det är verkligen då som min blogg uppdateras som mest och ingen skola eller annat som kommer i vägen, haha... Men 2018 då? Jag ser verkligen framemot ett nytt år och vad det har att erbjuda, det kommer aldrig bli som det varit förut, men sånt är livet och det går vidare.

Måste även passa på att tacka er. Framförallt för allt stöd ni gett mig senaste tiden och även genom hela året. Det är just NI som gör detta extra roligt. Tack fina ni och hoppas ni får en grym nyårsafton imorgon! ♡

GOING HOME

2017-12-22 11:39
Från josefinesoderberg

Pinterest

Hej fina ni! Lägenheten är städad, julklapparna inslagna och bilen fullpackad och vi ska snart rulla iväg mot Skellefteå för att fira julen där. Längtar verkligen till att komma hem ett tag och bara släppa allt, äta god mat och umgås med vänner och familj.

Ikväll ska jag passa på att träffa Lena och Julia nu när alla vi tre är samlade i samma stad för en gångs skull. Det kan nog vara en utav de bästa sakerna med julen, att alla kommer "hem". Våra planer är att gå ut och äta för att sedan se någon mysig julfilm ihop. Vilken är er favoritfilm att se under jul? 

THAT FEELING

2017-12-11 14:23
Från josefinesoderberg

Detta har på så många sätt varit det jobbigaste året för mig. Jag förlorade två mycket nära personer detta år och det är fortfarande helt ofattbart och kommer nog ta ett tag innan jag själv riktigt förstår det. Från att ena dagen prata med varandra tills någon dag efter finns den inte längre. Detta år har verkligen fått mig att uppskatta tiden med nära och kära så mycket mer. För vad som helst kan verkligen hända, det är detta år är ett levande bevis för.

Tiden runtomkring fortsätter som ingenting har hänt och jag vet att även jag måste gå vidare, ta mig framåt. Även om det är svårt. Livet går vidare och det viktigaste är att försöka komma in i alla rutiner igen. Sista tentan för denna termin skrev jag idag och ikväll ska jag bara mysa med klasstjejerna och se någon julfilm. Precis det som behövs just nu ♡

THE PERFECT CHRISTMAS GIFT

2017-12-04 10:30
Från josefinesoderberg

Sponsrat inlägg i samarbete med Ideal Of Sweden

Skalet ovan "Champagne birds" hittar ni här (adlink)

Ny vecka, nya tag! Har dessutom sovmorgon och börjar inte förrän 13 idag, hur skönt? Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe och försöker fundera ut årets julklappar. Tänkte för en gångs skull försöka vara ute i god tid, men får se hur det slutar i år. Hur går det för er? Har ni börjat köpa julklappar ännu? Om inte, så måste jag tipsa er om skalen från Ideal of Sweden. De har så många fina inne just nu och det finns verkligen ett skal för alla där. Ange koden "AW20" så får ni 20% rabatt på hela sortimentet när ni handlar och den är giltigt till och med den 31 december. Vi hörs finisar!

THE LAST DAYS

2017-08-08 10:24
Från josefinesoderberg

Godmorgon fina ni! Som ni märkt har det ekat rätt så tomt här och jag har kommit fram till att jag kommer blogga då jag har material och inte bara för att "blogga". Så inlägg kommer helt enkelt när jag har något att dela med mig av, ni vet sen tidigare hur viktigt kvalitet är för mig framför kvantitet. Så kommer fortsätta på den banan, under tiden kan ni alltid följa mig på Instagram @josefinesoderberg_ för att ta del av fler uppdateringar där, samt på bloglovin´ för att se när jag publicerar nya inlägg. Hoppas ni har förstående för detta! Ni är bäst ♡

THE PERFECT DRESS

2017-07-19 10:11
Från josefinesoderberg

Sponsrat inlägg i samarbete med IvyRevel

Dress - IvyRevel / Bag - Chanel / Shoes - K.Cobler / Watch - Larsson & Jennings

God morgon! Hur fin är inte denna klänning från Ivyrevel? Jag som verkligen älskar off-shoulder kunde inte annat än falla för denna. De har verkligen så mycket fint inne nu och vet ni vad? Om ni använder er av rabattkoden "JSODERBERG20" så får ni 20% rabatt på allt på deras hemsida. (klick!). Koden är giltig till den 31:a juli. Puss! ♡

VACAY

2017-07-16 16:11
Från josefinesoderberg

Pinterest

Vet ni vad? Sista jobbpasset är avklarat och nu har jag äntligen semester! Det känns SÅ skönt. Håller bara tummarna för att vädret vänder under min semester. Helt sjukt att det är mitten av Juli och har inte solat en dag sedan jag kom hem från Grekland för drygt en månad sedan.. Så håller tummarna, haha! Jag har däremot inte så mycket planerat under min semester förutom att åka hem till Skellefteå och bara ta det lugnt. Har ni fått semester än?