RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-07 07:41:55

FridaElisabethz blogg

FridaElisabethz blogg på Nouw

Moodboard kontoret

2019-08-21 16:10
Från FridaElisabethz

Hej!

Eftersom vi flyttar till vår stuga på sommaren blir det alltid lite av ett wakeup call när man flyttar hem igen när det kommer till inredning och att ha ordning och reda. Jag klev in i mitt rum och blev helt chockad över hur mycket skräp och ren skit jag lyckas samla på mig helt omedvetet. Kvitton, presentpapper (använt såklart), utbrända doftljus, hudvårdsprodukter som tagit slut, presentpåsar och mycket mer. Saker som bara står och tar plats och energi. Skyller på att min vår var intensiv med studenten och allt som rör det. Nu är jag i alla fall på världens röjjhumör och vill bara rensa allt jag ser. Här är därför en moodboard på stilen jag vill efterlikna i mitt lilla "kontor". Har redan stilen som moodboarden visar som tema i rummet men vill börja rensa undan det som inte passar in och kanske skaffa lite mer naturmaterial samt mer växter (hehe) som om inte 20 räcker.

Är ni som jag och blir på mer rens-humör på hösten än våren?

Vart är jag påväg?

2019-08-19 14:54
Från FridaElisabethz

Hej!

Den 12 juni tidigare i år tog jag studenten. En upplevelse som jag inte trodde skulle betyda så mycket som den faktiskt gjorde. Den vanligaste frågan man fick kring den tiden ( och fortfarande) är vad jag ska göra till hösten .Inte för att det stoppar där. Det kommer ju någonting efter hösten och något efter det med. Mitt svar har alltid kommit automatiskt utan att jag ens har behövt tänka. Jag ska ta ett sabbatsår, jobba och resa typ! Nu när man är mitt uppe i det och hösten är här efter en sommar av just det börjar tankarna komma. Var det verkligen rätt beslut för mig att inte plugga? Jag älskar ju skolan även fast jag där på slutet var väldigt skoltrött. När ansökningarna till universiteten öppnade bestämde jag mig för att jag behöver ta ett år av att längta och peppa. Jag vet vad jag vill plugga till och har kurserna för det. Betygen kanske jag inte har men då får antagningsprover och högskoleprovet istället steppa in. Jag visste att jag skulle börja längta när alla andra flyttar ifrån, går på insparksfester och gör sig i ordning för ett nytt akademiskt år. Och SOM jag längtar och avundas alla. Men jag försöker se det positiva i det. Jag kan resa bort om jag vill (vilket jag också har) spara pengar och fortfarande hålla det höga tempot jag älskar med cheerleadingen och allt vad det innebär.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig lite vilsen. Jag vill så mycket som jag även har möjlighet att göra, det är bara upp till mig att våga. Min bucketlist jag skrev i början av året börjar se ganska lång ut med tanke på att det bara är 4,5 månader kvar av 2019 och det bevisar ännu mer att det bara är jag som kan påverka mitt liv så dessa saker går i uppfyllelse.


Vad gäller mig och Franz känns det som något är pågång, på det bästa möjliga sättet. Vi testade att smått bo ihop i sommar + att jag var på semester med hans familj en vecka i England. Jag är så himla redo att spendera min vardag med honom, mer än vad vi gör nu. Jag tror ingen av oss riktigt är redo att flytta hemifrån då vi båda bor och har det väldigt bra hemma. Men jag känner en enorm längtan till att komma hem till oss. En vardag som består av våran lilla bubbla. Eftersom att vi båda jobbar just nu så finns det såklart en möjlighet att genomföra det i framtiden. Men det är något vi får ta då. En sak är i alla fall säker om ens något i mitt liv är det. Det är att jag är så jäkla kär i honom <3

Med andra ord är det en lite vilsen Frida som försöker blicka framåt som skriver detta inlägg. Som försöker veta vem hon är förutom teknikelev på dragonskolan. En dag kanske hon kommer på det, eller inte.

Bulletjournal Mars 2019

2019-03-05 09:43
Från FridaElisabethz

Hej!

Här kommer min Bulletjournal design för marsmånad! Jag ville leka runt med olika material och göra något jag inte riktigt testat förut. Blev väldigt nöjd med resultatet och hoppas att upplägget kommer funka bra den kommande månaden. Vanligtvis brukar jag skriva kort om varje sida men ni börjar nog få koll på hur detta funkar vid det här laget ;)

FWC

2019-02-13 14:47
Från FridaElisabethz

Hej!

I helgen tävlade jag och mitt lag en tävling som heter Future Winter cup uppe i boden! Trots flera sjuka och stora svårigheter kunde vi ställa oss på mattan och känna oss nöja vilket i slutändan betydde så mycket mer än en medalj. Nästa tävling är redan om en och en halv vecka och jag känner mig så jäkla redo för att vässa programmet och visa upp ett så bra programm som möjligt!

Stockholm med klassen

2019-02-08 12:37
Från FridaElisabethz

Hej!

Denna vecka har varit extremt olik en vanlig vardagvecka för min del. I måndags hade jag en lektion följt av en vanlig måndagskväll med mina danskids. Därefter stannade jag och sov hos min farmor och farfar. Nästa morgon blev det uppstigning 05:10 för att köra till flygplatsen där jag mötte upp min klass. Därefter spenderade vi två superroliga dagar i Stockholm!

Första dagen spenderades på bästa sätt med shopping, god mat och ett studiebesök på Riksdagen. Jag som inte är så intresserad av politik och trodde att besöket skulle vara supertråkigt vart glatt överraskad och tyckte det var jätte intressant. På kvällen åt vi middag tillsammans och hängde på våra hotellrum. Detta är bland dom första aktiviteterna vi gjort med vår klass så var hur kul som helst att bara få sitta och snacka i timmar.

Dag två började på naturhistoriska museet där vi bland annat såg en film i "cosmonova" vilket var en jättestor kupolformad biosalong vilket verkligen var hur häftigt som helst. Resten av dagen gick vi på stan och fikade innan det var dags att flyga hem igen. Dock var flyget försenat och vi lyfte en timme efter vad vi egentligen skulle. Hade därför 20minuter på mig efter det att vi landat till att ta mig til träningen. Det var vår sista träning innan tävlingen i helgen så ville inte missa en minut. När träningen var slut 22:00 fick jag ÄNTLIGEN åka hem och sova i min egna säng för första gången sedan i söndags. Så himla skönt!

Med andra ord har det varit några riktigt hektiska dagar. För att kompensera har jag varit ledig torsdag och fredag då lärarna är med dom andra klasserna i Stockholm så jag har fått vila upp mig ordentligt inför karusellen som börjar om imorgon med tävling borta i Boden.

Hoppas ni har haft en fin vecka hittills!

Bulletjournal Februari 2019

2019-02-04 21:06
Från FridaElisabethz

Hej!

Idag tänkte jag dela med mig av min bulletjournaldesign för februari! Ville ha ett lugnt och romantiskt tema och valde därför körsbärsblommor! För andra gången under tiden som jag ritat i bulletjournals har jag lyckats köra samma tema som Amanda Rach Lee men jag hoppas att ni ändå vill kika in och se min twist på det hela!

Månadens kalender! Ganska små boxar och två staplar där jag kan fylla i saker att göra under månaden samt vad som gäller nästa månaden!

Min målsida för februari! Inget speciellt utan bara ett ställe där jag kan skriva ner vad jag vill uppnå under februari och hur det gått!

Min moodtracker och habittracker! Varje bokstav i "MOOD" representerar en vecka så färgen på veckan representerar hur den varit och alla blommor är dom olika dagarna. Min habittracker ser ut som den alltid gjort och funkat för mig!

Min ekonomi sida! Jag har haft svårt att finna inspirationen att fylla i mina ekonomi sidor tidigare månader men detta upplägget funkade fin fint i januari så tänkte fortsätta med det!

Min lista på deadlines och en sida att rita fritt!

Min bloggsida och ett enkelt quote som jag tycker väldigt mycket om.

Min packsida! Jag ska resa och fara bort en hel del under februari månad så jag tillägnade en hel sida åt att skriva packlistor.

Sist men inte minst första veckan i Februari!

Nya sidor

2019-02-03 00:00
Från FridaElisabethz

Bilder från senaste gången min fina vän Kristina fotade mig. Så himla kul när någon lyckas fånga nya sidor av en som man själv kanske aldrig skulle ha visat upp!

Januarifavoriter 2019

2019-02-01 20:13
Från FridaElisabethz

Hej!

I detta inlägg tänker jag dela med mig av dom favoritprodukter jag testat och använt under januari månad!

Urban decay Born to run

Denna goding fick jag faktiskt av Franz i födelsedagspresent och har i princip använt den varje gång jag sminkat mig sedan dess att jag fick den. Den har precis allt jag behöver i en ögonskuggspalette och kan varmt rekommendera den till alla!

Giorgio Armani Sí Eau de toilette

Ännu en födelsedagspresent som jag inte kunnat lägga ifrån mig sedan dess att jag fick den. Finns fasen inget som luktar godare!

Estée Lauder Double Wear foundation

Rekommenderar starkt till alla som har oljig hy och vill ha något som kommer sitta hela dagen oavsett vad! Sjukt bra täckning och lätt att blanda ut.

Mac Studiofix 24-hour smooth wear concealer

För er som följt mig länge vet nog att jag förut använda mac pro longwear concealer nästan dag ut och dag in i flera år. Vart tipsad om denna och är helt såld. Lätt den bästa jag någonsin testat! Bra täckning, sitter länge, lätt att blanda ut och allt annat som jag gillar med en concealer!

Lumene nordic chic eyebrow shaping wax

Fick denna i en julkalender från Lumene, tror den är fullsize och jag vet redan nu att jag kommer kunna ha den huuur länge som helst då man behöver jätte lite åt gången. Färgen är ganska mörk men den passar ändå på mig som har väldigt ljusa bryn. Skulle därför tro att den passar många olika färger. Ger grynen en väldigt naturlig look vilket jag tycker att bryn mascaror inte brukar göra för min del.

Carmex

Krävs det ens någon förklaring eller motivering till denna? Absolut BÄSTA läppbalsamet som finns!

Nyx Epic Ink Liner

Ni får ursäkta den suddiga bilden! Detta är den absolut bästa eyelinern på marknaden enligt mig. Jag har prövat det mesta och använder eyeliner nästan varje dag. Inget är så lätt att applicera som denna och den sitter som en smäck! Blir mattsvart och har sjukt tunn spets!

Lumene quenching aqua serum & instant glow beauty serum

Jag har fått upp ögonen för serum!! För min oljiga hy har det varit svårt att hitta hudkrämer som återfuktar men inte blir för tunga, Nu under dom torrare perioderna har jag använt ett serum innan min hudkräm för extra fukt och det har funkat såå bra! Den vänstra är helt slut och jag måste definitivt ta och skaffa mig en ny. Den vänstra använder jag till att dryga ut min foundation med för att få en lättare täckning och glow!

Lumene Aerating gel mask

Mycket lumene nu men denna är så himla bra! Jag har många kvällar kört på denna som nattkräm och sköljt av på morgonen. Återfuktar som en dröm och inte för tung!

Bildbomb Hemavan Studentskii

2019-01-30 18:54
Från FridaElisabethz

Tune Tuesday

2019-01-29 10:00
Från FridaElisabethz