RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-28 03:53:31

Hanna Ryberg blogg

Ryberg blogg på Nouw

Flu

2019-09-28 01:31
Från Ryberg

Som jag skrev i det senaste inlägget så blev jag sjukt, trodde det var en vanlig förkylning men såklart inte. Hade influensan men käkade lite medicin och sov i 3 dagar så mår mycket bättre nu! Tränade igår och idag och imorgon har vi match mot Daytona. Får se hur det går eftersom vi har svårt att göra mål...

Något jag glömt att berätta är att jag gått från att spela högerkant till offensiv mittfältare ner till defensiv mittfältare och snart spelar jag väl även mittback :)) vet inte riktigt hur jag känner för detta men är glad att jag får speltid. Hoppas på att vi vinner imorgon för är ganska tråkigt med förlust/lika.

Seahawks

2019-09-24 04:39
Från Ryberg

Mycket har hänt sedan sist. Jag har vart hemma i Sverige i 3 välbehövliga månader. Min sommar bestod dock mest av jobb och fotboll, jobbet var oroligt påfrestande i år men pengar är ju tyvärr ett måste. Hann även med att festa en del, träffa mina fina vänner och självklart familj. Åkte upp till Stockholm och tillbaka under 24h för att träffa min älskade Kiera. Åkte till Danmark med familjen för att gå på Legoland i 4 dagar. Gick till Liseberg 3 gånger och hängde vid mitt favoritställe - stendammen. Denna sommaren har fått mig att inse att jag måste ta vara på hur lycklig jag är och att ta vara på dom små sakerna i livet.

I juli var det dax att åka tillbaka till USA och det är här jag är just nu. Jag är dock inte kvar i Melbourne och på Eastern utan jag har flyttar ner till Broward och bor nu i Pembroke Pines. Jag har nya roommates, teammates, bil och en person som tycker om mig för allt jag är. Första veckorna var otroligt jobbiga, både psykiskt och fysiskt. Fick hjärnskakning efter en veckas träning och var borta i 3 veckor, låg mest i sängen och kollade Grey’s Anatomy, kollade klart på 6 säsonger (!!!), första matchen tillbaka stukade jag min fot igen och nu är jag sjuk. Men livet rullar vidare och jag vill att ni är en del av det så nu ska jag försöka blogga så mycket som möjligt.
Puss

11.34

2019-03-27 16:34
Från Ryberg

Onsdag och mitt i veckan. Denna dagen började med lite frukt till frukost och fick sedan skydda mig till bussen för att åka till skolan. Det ösregnar, åskar och blixtrar vilket innebär att vi inte har träning idag. Efter jag slutat skolan runt 12 ska jag bara hem, äta lunch och sedan bocka av min plugglista för denna veckan.
Bokade även biljetter till DISNEY WORLD om 2 helger vilket ska bli oerhört roligt då jag inte varit där än!!

Day 2 in NYC

2019-03-22 21:10
Från Ryberg

Vi startade dagen med att möta upp Sara och gå till High Line som ligger i Brooklyn. Det var svinkallt och vi var hungriga så vi var inte där jättelänge men det var trevligt ändå!!
Vi gick sedan och käkade lunch på Catch och jag tog en sandwich med kalkon och pepparrots aioli vilket var otroligt gott!! Vi åkte även till Chelsea Market och strosade runt där en stund.

//
We started the day with meeting Sara and we went to the High Line that’s located in Brooklyn. It was freezing and we were starving so we weren’t there for too long but it was nice anyway!!
We went to Catch to eat lunch and I had a sandwich with turkey and horseradish aioli which was delicious!! We also went to Chelsea Market and walked around there for a bit.

Vi åkte sedan till 5th Avenue och det var en St. Patrick’s Day parad som var lite intressant att kolla på och efter det gick jag och Bea till Empire State Building och Grand Central Station vilket jag tyckte var oroligt vackert och mäktigt, sjukt att få sett alla dessa platser med egna ögon och inte bara i Gossip Girl!!

//
After lunch we went to 5th Avenue and there was a St. Patrick’s day parade which was a bit interesting to watch and after that Bea and I went to Empire Sate Building and Grand Central Station which I thought was really beautiful and powerful. I cannot believe that I’ve seen this with my own eye and not only in Gossip Girl!!

Drack lite kaffe i mellan allting och sedan avslutade vi med en pasta, pizza och en efterrätt.

//
Had some coffee between everything and ended the day with pasta, pizza and dessert.

New York Day 1

2019-03-19 21:45
Från Ryberg

WOW vilken helg vi hade i New York.
I torsdags kväll flög jag, Bea och Josephine till NYC, vi kom fram vid 12 på natten så vi gick bara direkt och la oss. På fredagen var vi uppe vid 9 för att börja dagen och vi började med Central Park för att sedan gå till ”The Met Museum” där Blair och Serena alltid satt i Gossip Girl, var såklart tvungen att knäppa några bilder där. Vi åkte sedan till SoHo och käkade lunch!

//
WOW what a weekend we had in New York.
Bea, Josephine, and I left Thursday night for NYC, we landed at 12am, so we just went straight to bed. We started Friday at 9am and we began with Central Park to after that go to “The Met Museum” where Blair and Serena always sat in Gossip Girl, I of course needed to take some pictures. After that we had lunch in SoHo!

Efter lunchen drog vi oss ner mot 9/11 Memorial och gick runt där en stund för att sedan avsluta dagen på Brooklyn Bridge med solnedgången i bakgrunden. Helt galet vackert!!!

//
After the lunch we went to the 9/11 Memorial and walked around there for a while. We finished the day at Brooklyn Bridge with the sunset in the background. It’s crazy beautiful!!!

Mina favorit tjejer

//
My favorite girls

Tuesday

2019-03-05 14:58
Från Ryberg

Hej!! Har bestämt mig för att mestadels av mina inlägg kommer att vara på svenska då jag inte har tiden eller orken att översätta till engelska och därför har det ekat tomt här senaste veckorna..
Idag är det tisdag och jag ska till skolan, ha rehab och sedan träning. Efter träningen ska har göra klart min läxa jag har till på torsdag och plugga inför mitt prov imorgon.
Senare idag ska jag dra en recap på helgen då vi spelade våra första matcher för i år!

//

Hi!! I've decided that most of my blogposts are going to be in Swedish since I don't have the time or energy to translate every post and that's why I haven't posted anything these past two weeks.


Last week

2019-03-05 14:53
Från Ryberg

Förra veckan var faktiskt oerhört händelserik, hade möte med min coach som jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg.
På tisdagen åkte jag, Morgan, Joce och Bea till stranden för att kolla på när månen kom upp ur vattnet. Detta var så otroligt vackert och jag vill göra detta varje dag.

Sedan hände det inte så mycket mer än att gå till skolan, träna, plugga och umgås med lite vänner.
På lördagen däremot så vaknade det årtals fest och jag körde på ett sportigt 80-tal. Alla hade klätt upp sig och atmosfären var helt underbar! Älskar tema fester!!

Week 8

2019-02-19 00:51
Från Ryberg

Vad ser du fram emot denna veckan?
Denna veckan har jag inget speciellt att se fram emot mer än att bli frisk och att kunna träna normalt igen!
Vad ser du minst fram emot denna veckan?
Möte med min Coach, är skit nervös
Hur har din måndag varit än så länge?
Den har varit helt okej. Fick gå hem efter första lektionen då jag mådde otroligt dåligt men efter lite medicin och sömn mår jag nu bättre.
Säg 1 grej du ska göra som du ska ge mer tid för denna veckan?
Plugga lol
Vilka 3 ord beskriver ditt humör för den kommande veckan?
Trött, nervös och taggad
Vad gjorde du igår kväll?
Åt pizza med mina roommates och pluggade
Veckans favoritserie?
Shameless!
Vad åt du till frukost Idag?
Jordgubb, Banan Smoothie
Vilken tid på morgonen vaknar du?
Runt 8 oftast
Vad har du på dig för kläder just nu?
Mys shorts och T-shirt

//

What are you looking forward to this week?
Nothing special more than get better and be able to practice normal again
What are you least exited for this week?
A meeting with my Coach, Super nervous
How has you Monday been this far?
It has been alright, I needed to go home from after my first class because I felt like trash, but after some medicine and sleep I feel better
One thing youre going to spend more time on this week?
Homework..
Three words that describes your mood for this week?
Tired, Nervous, Excited
What did you do last night?
Ate pizza with my roommate and homework.
This weeks favorite show?
Shameless!
What did you have for breakfast this morning?
Strawberry, Banana Smoothie
What time do you wake up in the morning?
Around 8am
Your outfit right now?
Comfy short and a T-shirt

I'm Alive

2019-02-18 15:01
Från Ryberg

God morgon sunshines, längesen vi hördes av här men nu börjar jag på riktigt igen. (Vet inte hur många gånger jag sagt detta men har bara 2 månader kvar här i USA för denna gången och har massa roligt inplanerat)
Denna första veckan kommer vara lite rörig då jag ska passa på att berättade vad jag har gjort när jag inte bloggat men det blir bara roligt!

Idag är det måndag och en ny vecka, börjar veckan med att vara förkyld men ska alldeles strax till skolan för att ha två lektioner och sen ska jag hem igen. Tänkte köra på ”veckan lista” som jag tidigare gjort bara för att ni ska få en överblick över veckan.

Kram

//

Good morning sunshine’s, long time ago I posted on my blog, but I start for real now. (Don’t know how many times I’ve said this, but I have 2 months left here in the US before I go home to Sweden for this time). This week is going to be a bit messy since I’m going to show you what I’ve done since the last time I posted here.

Monday today and a new week, starting off with a cold, but I’m about to school to have two classes and then I’m going home again. Thinking about doing “weekly list” which I’ve done before, just so you can get an overview of my week!

xx

Niagarafallen!

2018-09-23 23:54
Från Ryberg

Tidigare i september åkte vi till Rochester uppe i New York och våra tränare bestämde sig för att ta en extra dag så vi kunde åka till Kanada och Niagarafallen.
Vilken upplevelse, blad det häftigaste jag vart med om och det var helt magiskt. Ibland på bilder så ser det större ut än vad det egentligen är men icke sa Nicke och besviken blev jag absolut inte.