RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-27 18:51:19

CÉLINES

evaceline blogg på Nouw

Nytt jobb och sommartankar

2019-06-27 08:53
Från evaceline

Hallå där!!
Idag är det min första riktiga dag på mitt nya jobb! Gjorde både utbildningar och intron förra veckan men idag är mitt första riktiga pass. Känns väldigt bra, men jag har haft väldigt mycket ångest och stress inför den här sommaren faktiskt. Det är ju alltid stressigt och nervöst att börja ett nytt jobb, och jag tror att jag blivit ännu mer stressad för jag lämnat ett jobb jag blivit så bekväm med och trivts så himla bra med. Självklart släpper juden stressen när jag är på det nya jobbet, och ännu mer när man kommit in i det. Och av de timmar jag gjort hittills så har jag trivts jättebra.

Men det har varit en del ångest det ska jag medge, men den mesta utan någon tydlig grund tror jag. Eller så är det helt enkelt för att jag är en sån människa om behöver ha allt planerat, absolut inte ovisst, och det har ju både den här sommaren varit, och hösten är fortfarande oviss. Får jag bara veta hur min höst kommer se ut, om jag får göra upp en plan, brukar det gå bra. Men man måste ju som kunna hantera ovisshet också. För min del har det blivit väldigt mycket Harry Potter och mina föräldrar, då mår jag bäst, that's how I cope best.


Brännbollsyran

2019-05-19 14:29
Från evaceline

Jag ääär så taggad på Brännbollsyran!! Inte alls länge kvar nu! Tycker verkligen att deras line up i år är riktigt bra, tror det kommer bli så kul. Men mest taggad är jag på att få träffa Jessica❤❤ Hon pluggar ju i Umeå för tillfället, så jag åker upp till henne på torsdagen för att festivala och hänga, sen hem söndagen.

Börjar redan fundera på vad man ska ha på sig, dricka, smink, hår hehe. Det blir helt enkelt så när man inte har så mycket annat planerat!!
Är mest taggad på Linnros förstås, även Fricky, och tror vi kommer ha jäkligt kul på Galantis, Vigiland och Marshmello!!!

White chunky sneakers

2019-05-16 12:10
Från evaceline

När man vill följa en trend men ändå är lite tveksam!! Chunky sneakers, alltså grövre sneakers, har ju varit en trend tidigare i år. Och jag tycker det är väldigt snyggt, typ på dom man ser på Instagram. Men är ändå lite tvek att bära sånna sneakers själv då det känns lite klumpigt. Men samtidigt SNYGGT. Hittade därför dessa för nästan ingenting alls på ASOS, vilket känns rimligt då man inte vill lägga så mycket pengar på trender man är lite tveksam till!!! Och dom flesta är ju rätt dyra.
Jag gillar dom i alla fall, dom är om inte annat vääldigt sköna!!

Har varit heelt slut dom här senaste dagarna, öppnat flera dagar och mycket på jobbet överlag, det märks att det är sommarlov snart!! Men igår tog jag mig iväg på gymmet, sen åkte jag upp till mamma som var ensam, och vi tittade på hennes favoritserie och hade mys.
Nu siktar vi på fredag och helg snart!!!

Nya träningskläder - aim’n

2019-05-13 21:38
Från evaceline

Kolla vad fina träningskläder jag beställt hem från aim’n !! Alla mina träningskläder är verkligen så slitna så kände att det var dags för lite nytt. Och alltid kul att känna sig lite fresh på gymmet!!! Trots att man egentligen är raka motsatsen till fresh hehe

Köpte även ett set med tre olika gummiband, då det bara finns väldigt långa på Sports i Krokom, och det finns så många bra övningar med dom. Man fick med light, medium och hard, alltså hur tufft motstånd bandet har. Och kolla vilken söt påse❤️❤️
Invigde både nya outfiten och banden ikväll, testade några övningar och wow vad det kändes!! Ska leta fram flera så man kan hitta några favoritövningar.
Nu ska jag kolla Vänner och sova då jag börjar 06 imorn, heja!!

Så här glad kan man bli för lite nya kläder!!

Fotbollssöndag

2019-05-12 18:01
Från evaceline

Söndag igeen!!
Tog en rejäl sovmorgon efter att ha spenderat gårdagskvällen hos Hanna för lite festligheter. Drack bubbel, körde lekar och hade det väldigt trevligt!!

I förmiddags åkte jag och mamma och handlade, sen åkte jag till mamma och pappa för att kolla Djurgården-AIK!! Nu har vi ätit middag med momma och moffa och kollar mer fotboll. Vilken mysig söndag vaaa❤️❤️

Ikväll ska jag bara mysa på, göra ansiktsmask och kolla film. Ladda inför en ny vecka!!

Kolla vilken finis<33

X antal veckor senare

2019-05-11 16:30
Från evaceline

Hallå där! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, vilket helt enkelt är för att det hänt en del sedan sist.
Vi hade det verkligen så härligt i Thailand, men som jag nämnde tidigare hade jag rätt stora problem med min rygg. Och någon vecka efter mitt sjukhusbesök på Thailand kände jag mer och mer att det verkligen inte gick åt rätt håll, utan blev bara sämre. Trots mina starka mediciner kändes smärtan igenom och fick andra symtom som tydde på att nerver var inblandade, som sämre kraft och känsel, och smärta i benen. Sista dagarna kunde jag knappt göra någonting trots mediciner. När det började närma sig för oss att resa till Filippinerna kände jag bara att det här kommer inte gå. Jag kan knappt resa mig upp ur solstolen själv men ska resa två dagar med 15 kg på ryggen och hoppas på att det inte smäller igen. Så dom dagarna bestämde jag, efter att ha pratat med sjuksköterskor, att det var dags för mig att åka hem och kolla upp detta på riktigt.
Det var absolut inte kul då jag längtat efter den här resan hela vintern, men samtidigt blandade känslor för jag kan inte ens beskriva hur less jag var på sån hemsk smärta.

Jag kom hem, låg på sjukhus för utredning och var sen sjukskriven i två veckor och fick andra mediciner!

Idag känns ryggen så mycket bättre, även om jag fortfarande har ont och jag vet att det kommer ta lång tid, så är det en helt annan smärta. Har fått börja träna igen, och även om det är begränsat vad jag kan göra och inte så är det så jäkla skönt att få göra något aktivt mot det.

Detta blev ett långt inlägg som jag egentligen tänkte lägga upp för veckor sen men orkade inte för var lite låg en tid efter hemkomsten. Men nu är jag på banan igen!!

KRAM


Vårt nya boende!

2019-03-18 22:00
Från evaceline

10:30 tog vi idag båten från Koh Lanta till Koh Lipe, där vi ska spendera den kommande veckan!! Resan tog runt 3 timmar och gick rätt bra, var dock vääldigt guppigt så fick sätta mig på min nackkudde för att ryggen inte typ skulle gå av.

Därefter kort taxitur till vårt nya boende! Vi bor nu i en bungalow igen (vi gjorde även det på Koh Tao) som är helt gjord i bambu!!! Verkligen typ allt!! Jag har sängen på ett litet loft vilket är jättemysigt.

KRAM från en prickig och sandig Céline!! ❤️❤️


Lanta Animal Welfare

2019-03-18 15:49
Från evaceline

För någon dag sen åkte jag och Sofia (Ebba låg inne för hon hade bränt sig så hemskt) på en liten utflykt till Lanta Animal Welfare. Detta är då en Djurskyddsorganisation på Koh Lanta som är hem åt massa hundar och katter som varit hemlösa och skadade eller sjuka som tas in och vårdas. Därefter går det även adoptera djuren men dom får bo kvar på Animal Welfare tills dess.

Då går det alltså både att åka dit för att ansöka om adoption men även för att hjälpa till med djuren, i och med att allt deras arbete är ideellt och drivs av volontärer. Så jag och Sofia tog en tuc-tuc dit på morgonen och mös först med katter, sen fick vi träffa gruppen hundar vi skulle hänga med och sen promenera med. Jag älskar ju hundar så jag tyckte hela dagen var supermysig. Efter hundmys tog vi en promenad i skogen med varsin hund, jag fick världens roligaste hund som hette Lucas, och sen mös vi med hundvalparna Choco, Nin och Seth!

Stort tips om ni någon gång är på Koh Lanta!! Väldigt fin organisation, som självklart gör en massa arbete, inte bara hundmys!

Härliga dagar

2019-03-18 12:12
Från evaceline

Solat, badat, ätit god mat och läst böcker. Summerar senaste dagarna väldigt bra. Jag har än så länge läst Störst av allt, To the moon and back och In i minsta detalj. Är så sen på Störst av allt men ÄLSKADE den, så himla taggad på serien!! Både den och To the moon and back fanns på vårt boende att ta/låna vilket jag tycker är så himla bra!! Dock danat det mest böcker på typ tyska och holländska så efter som fick jag låna en bok av Sofia. Vi blev även kompis med en familj från Dalarna om var såå trevliga, som vi fick två böcker av som jag nu tänkte läsa!! Läsa är ju något av det bästa jag vet men svårt att hitta tid till det, semester är ju därför helt perfekt att sluka massa bra böcker.


Från Koh Tao till Koh Lanta

2019-03-13 16:55
Från evaceline

Hallå där!!! Gått någon dag sen jag uppdaterade nu. Det största som hänt senaste dagarna är att vi numera befinner oss på Koh Lanta. Dagen efter mitt senaste inlägg tog vi båten 6.00 från Koh Tao. Båten tog några timmar, jag var väldigt trött och illamående (som jag nu tror vara pga medicinerna) så jag la mig på golvet och sov sen mesta delen av båtturen. Så det var ju inte så farligt!
Sen tog vi buss till Krabi, jag sov så också, och sen minibuss och bilfärja till ön Koh Lanta, jag sov mycket då också.

Så sent på eftermiddagen var vi framme vid vårt boende här på Koh Lanta! Vi bor på ett hostel, men har dock eget badrum, och vi får även frukost och lite andra grejer så det känns ändå väldigt bekvämt! Och fräschare än boendet på Koh Tao även om det inte var dåligt. Vi bor dessutom precis på stranden så det är inte dumt!!

Senaste dagarna har främst bestått av strand- och poolhäng. Vi har ätit gott (jag är mest nöjd över alla goda smoothies och shakes, glass och kokosnötter mmm), badat, solat, jag har lånat en bok - läst ut den, snackat skit, strosat på kvällarna och bara MÅTT. Det är ju semester va



Nu blir det även mer uppdatering för vi har surf igen wiho!!