RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-01-20 02:15:41

MANDENS

mandens blogg på Nouw

LÄGENHETEN BESTÅR UTAV ÅNGEST OCH STRESS

2019-01-13 18:39
Från mandens


Godkväll på er!

Herrgud vad tiden går snabbt just nu! Idag är det redan söndag och det kändes som att förra måndagen var igår.. Det som är bra är ju att veckorna går snabbt så att det blir helg innan man knappt fattat att veckan börjat, dock går ju helgerna också minst lika snabbt, vilket är lite trist haha.
Den här veckan har i alla fall bestått utav massa jobb, igen haha. Jag satt även större delen utav gårdagen och jobbade och även idag har det blivit några timmar - hur roligt är det inte när man verkligen älskar sitt jobb? När man inte ens vill vara ledig liksom!

Vi har i alla fall bott i den nya lägenheten i en vecka nu, vilket känns helt sjukt och jag känner mig redan mer hemma här än vad jag gjort på väldigt länge i de andra lägenheterna. Dock saknar jag våra möbler.. men jag är riktigt glad ändå just nu. Det är så fräscht och fint här, känns lite som att vi bor på hotell just nu, fast ännu fräschare haha (ni får två sneakpeaks längre ner). Jag trivs i alla fall väldigt bra, lika så Khaleesi vilket jag känner är en otrolig lättnad. Jag trodde hon skulle bli stressad av att flytta igen men det har gått jättebra och redan första dagen vi kom hit (två dagar efter vi kollade på lägenheten) så gick hon direkt in och började nosa runt, vilket hon aldrig brukar göra annars och hon har till och med börjat vänja sig lite vid alla de nya ljuden här också. Jag är så glad över att vi lyckades hitta världens finaste hund som står ut med all denna stress.

Idag åkte vi även en runda till den andra lägenheten för att hämta lite mer kläder osv, det är ju ren och skär ångest i den lägenheten. Bara av att vara där i en stund så kände man bara stress, ångest och ett tryck över bröstet och det var hemskt. Det var väldigt skönt att packa ihop massa saker och sedan veta att vi skulle åka där ifrån, men också lite ångest av att veta att vi måste dit minst en, kanske två gånger till för att hämta det sista och städa.. men när vi väl är klara med det så slipper vi den lägenheten sen! Sedan vi kom hem har vi ätit lite lunch och jag har jobbat en hel del. Det gäller ju att passa på på helgerna när jag är ledig från de andra jobbet och kan ha fullt fokus på vad jag ska göra och hinna få gjort. Så nu ska jag fortsätta med jobbet under tiden Kian kollar fotboll. Jag ska skriva upp mål för nästa vecka och en lite planering och så ska jag kötta nu fram tills vi ska äta middag. Det är verkligen så mycket lättare att jobba när man har klara mål framför sig och när man vet att man jobbar FÖR sig själv och sina drömmar, älskar det!

Hoppas ni haft en superfin vecka och avslutar den på bästa sätt!

Kram!

"DINA DRÖMMAR ÄR FÖR STORA" - JAG TÄNKER KROSSA MINA DRÖMMAR

2019-01-09 21:46
Från mandens

Alltså sedan några veckor tillbaka har jag haft huvudet proppfullt med tankar. Tankar om livet, vad jag gör nu, vad jag vill göra senare, vad har jag egentligen för mål i livet och vad är det jag håller på med. Ni vet tankar som kan göra en så himla frustrerad, stressad och rent av rädd för framtiden och rädd för hur snabbt tiden egentligen går.

Jag har alltid varit en sådan person som vet hur jag vill ha det "när jag blir stor", jag vet hur jag vill leva mitt liv i framtiden liksom. Jag vill ha mycket pengar, jag vill ha ett boende utomlands, jag vill ha sovmorgon varje morgon, jag vill kunna spendera tid med mina barn och jag vill vara fri.
När jag sedan tänkt på hur jag ska nå dit, jag har tänkt vad det är jag ska plugga, hur många år jag måste jobba mig upp i något slags företag och hur många olika jobb jag måste testa för att ens hitta rätt och tillslut har. jag bara blivit trött av allt det tänkandet. Det känns omöjligt. Jag kommer antagligen inte ens komma in på något universitet med de betygen jag har idag. Jag kommer inte orka jobba 7-18 fem dagar i veckan med något komplicerat och tråkigt. Och om jag nu skulle göra det så skulle jag sedan behöva göra samma sak för alltid för att få in de pengarna jag vill ha och då skulle jag tillslut inte ha tid över till barn, hundar och allt vad det är jag drömmer om. Som ni förstår så gav jag snabbt upp på de drömmarna. Jag lät folk kalla mig lat när jag berättade att jag i framtiden inte vill vara på något jobb alla dagar i veckan, jag lät folk skratta när jag berättade om mina drömmar om hus utomlands, dyra bilar och en rik livsstil. MEN då visste jag inte att allt jag drömmer om inte är omöjligt, trotts min sjukdom, trotts att jag inte har någon utbildning och trotts att jag är "lat". Jag kan få allt jag någonsin drömmer om, bara jag själv vill det och öppnar ögonen.
Varje dag får man massor av olika möjligheter, vissa är större och andra mindre, och bara för att man kanske inte ser det på rätt sätt, eller ur rätt synvinkel kan man lätt sopa de bästa möjligheterna under mattan för att man inte förstår innebörden, man orkar inte lyssna eller så tror man fel om personen som berätta om saken i fråga, för en. Tänk om vi bara valde att lyssna på rätt sätt. Låta personer prata till punkt innan man redan lagt sin uppfattning om personen och faktiskt försöka ta in vad det är personen försöker få fram. Alldeles för ofta lyssnar vi för att kunna svara istället för att lyssna för att förstå. Ett bra exempel är när man träffar en gammal klasskompis och de säger "hej hur är det?" och man svarar "bra, hur är det själv?" - jag menar, har ni på riktigt någon gång fått ett annat svar än "bra" eller har du själv svarat annorlunda? Antagligen inte. Varför? Jo för vi är alldeles för upptaga med att vi ska svara "rätt" istället för att lyssna.

Det finns så många som varje dag går till ett jobb de inte trivs på, de umgås med folk som inte bryr sig om varandra eller som varje dag tänker på den där drömmen som aldrig kommer slå in pga för lite pengar eller för lite tid.
INGEN utav dessa människor ser möjligheter som kanske finns precis framför näsan på dem. De är alldeles för trygga i vardagen de stått ut med i 15 år, de är vana vid att känna sig utanför på jobbet, räkna ihop vad maten i affären kostar innan de går och betalar och vet att de kommer vara lika trötta på kvällen efter jobbet som alla andra dagar. VARFÖR VÅGAR NI INTE FÖRÄNDRAS? Varför vill folk inte testa att bara försöka nå sina drömmar? Jag förstår inte hur man kan tvinga sig själv att stiga upp på morgonen, gå till samma jobb man inte trivs på och sedan kunna klaga över att man inte trivs, när man heller inte försöker göra något åt det?! ALDRIG ATT JAG VILL HA DET SÅ.

Jag har drömmar, drömmar om dyra bilar, drömmar om hus utomlands, drömmar om att kunna vara hemma en hel dag och drömmar om att kunna hjälpa andra. Jag tänker inte ge upp de drömmarna bara för att min familj säger att de är för stora. Jag tänker inte ge upp de drömmarna för att någon som jag inte ens känner inte tror på mig. Jag tänker inte ge upp bara för att någon annan gett upp. Varför skulle jag? Man ska inte lyssna på de som inte lyckats. Man ska inte lyssna på alla tråkmånsar som säger "tänk om". Man ska vara den som bestämde sig för att jobba mot sin dröm. Man ska vara den som säger "JA, TÄNK OM DET FUNKAR"!

Äntligen har jag hittat vad det är jag vill göra med mitt liv. Äntligen vet jag att det finns någonsin som passar mig, även om jag är "lat", även om jag vill sitta i soffan en hel dag och även om jag har "för stora drömmar". Det finns någonting för alla. Vissa drömmer om att bli läkare - ingenting kan stoppa dig från att bli det förutom du själv. Vissa drömmer om att resa jorden runt - ingenting stoppar dig från att göra det, förutom du själv! Och vissa drömmer om att kunna stiga upp vid 11 varje morgon och ligga i soffan resten utav dagen - ingenting stoppar dig från att göra det förutom du själv!

VÅGA ta chansen, våga testa på nya saker och våga se om det är någonting för dig. Man vet aldrig säkert innan man testat att gå all in för någonting, om det inte är din grej, så har du i alla fall testat och vet till 100% att det inte var din grej, eller kanske bara fel tidpunkt för dig.

Om du drömmer om: mer tid, mer pengar, mer frihet, mer positivitet, mer resor, längre sovmorgon, mer vänner som stöttar dig, mer glädje, större vänskapskrets, jobb på dina villkor, större drömmar och framför allt personlig utveckling, så har jag världens möjlighet jag gärna delar med mig utav. TA CHANSEN, testa och se om det är något för dig. Det kan ge dig så otroligt mycket men det är bara du själv som bestämmer om det är rätt tid för dig att våga satsa. Det är du som bestämmer om du är redo för en förändring och det är du som måste ta steget.

Tycker du att det låter intressant, tveka inte att höra av dig. Glöm Atta fördomar och våga inse att du är värd en förändring, du är värd att kunna älska ditt liv.

Mail: mandensinfo@gmail.com
Instagram: mandens

Vad har ni för drömmar i framtiden? Dela gärna med er!


VÄLKOMMEN 2019

2019-01-06 16:42
Från mandens


Halloj på er!

Nuu är det dags för lite uppdatering här igen då det var ett braa tag sedan, igen haha. Senaste jag uppdaterade var ju dagen innan julafton och nu är vi en hel vecka in på de nya året, tiden går så sjukt fort!

Julen är i alla fall över och all stress som som vanligt kommer med den, speciellt detta året. Och som ni redan vet så hade vi Kians familj här och hans bröder sov hos oss så det har varit fullt upp. Dagen de åkte hem kom även Kians kusin Anton hit och då spenderade vi såklart tid med honom och innan man hann slappna av en sekund efter jul så var det dags för nyår.
Pga vår lägenhetssituation osv så hade vi inte planerat någonting så allt blev väldigt spontant men som tur var (haha) så hade Anton lovat bort sig till en kompis och hans tjej och då var han smart och kom med förslaget att vi skulle slå ihop det. Så det blev en enkel trerätters middag hos oss, lite i senaste laget så det blev inte så mycket vila efter efterrätten och raketerna men det blev väldigt bra ändå tycker jag. Så vi gick ut en snabbis, skålade i champagne och sedan gick jag in med Lisi igen som detta året var lite rädd för raketerna - men hon är ju världens bästa hund, verkligen.
När de andra sen kom in så spelande vi några omgångar med Med Andra Ord och hade det Såå roligt innan de åkte hem och Anton sov hos oss. Så det blev ett superbra nyår, trotts 0 planering.

Sedan började jag jobba på onsdagen, och sedan dess har det varit massa jobb för min del och idag skrev vi även nytt kontrakt på en lägenhet. Både jag och Kian är nu så otroligt lättade att vi har någonstans att bo i minst 1 år nu, utan att behöva oroa oss och de vi hyr utav verkar som världens snällaste och bästa människor. Jag känner mig så lyckligt lottad, alla de jobbiga stunderna och all stress de senaste månaderna har verkligen lönat sig och nu kan vi slappna av!

Nu sitter jag på Espresso House och Kian jobbar, så jag tänkte få lite jobb gjort innan en fin vän kommer hit och umgås lite. Bästa dagen. Hoppas ni haft en underbar jul och världens bästa start på det nya året! 2019 - NU KÖR VI!


DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

2018-12-23 22:02
Från mandens

Godkväll på er!
Inte mycket uppdatering här som vanligt haha. Har jobbat massor fram till i fredags då alla julförberedelserna började. Igår kom även sambons familj upp hit, vi pt middag hos hans mormor innan vi åkte hem och tog det lugnt med hans bröder tills vi la oss.
Idag har jag haft en sjukt lång dag. Vaknade först vid 3, lyckades somna om och vakna igen vid 5.30 och kunde då inte somna om trotts att jag var riktigt trött. Men jag låg mest och väntade några timmar tills jag väckte Kian och sedan satte jag igång och kokade kola. Sedan hade vi en lång dag på stan med shopping och sedan vi kom hem har jag (och Kian) kolat knäck, slagit in alla kolor, ätit tacos och så har jag jobbat och kikar just nu på uppesittarkvällen när killarna varit ute och spelat basket, i -22 grader... den familjen är väldigt speciell haha.

Nu kom de i alla fall hem igen och vi ska nig mest chilla och så ska jag nog lägga mig tidigt, är såå trött hehe.

Men jag tänkte mest kika in och uppdatera lite om vad som hänt och hur vi haft det nu innan jul! Jag hoppas ni haft en otroligt mysig dag utan allt för mycket julstress!
Nu önskar jag er en superfin jul!

MINA BÄSTA TIPS! - VILL DU TESTA?

2018-12-16 09:00
Från mandens

HOLA!

Här är mina absolut bästa tips inför jul och nyår! Jag menar vem vill inte ha vitare tänder, en snygg färg på läpparna som sitter hela kvällen eller en solkysst, glowig hy??

JAG LETAR NU EFTER TESTPERSONER!

Som testperson får du ett riktigt rabatteratpris på produkterna i utbyte mot en ärlig respons! Bara hör av dig till mig om du är intresserad!

Ser ni till exempel mitt resultat på tänderna efter endast en borstning? Jag blev så chockad själv och dessutom är det inte skadligt för tänderna som många blekningar osv kan vara.
Liquid lipsticks, de innehåller såklart inte alkohol och är dessutom vattenfasta, så du slipper oroa dig över att läpparna inte håller till 12 slaget!
Brun utan solen är lätt att applicera, precis som en lotion, ger inga fläckar och behöver inte duschas av - snabbt och enkelt nu i julstressen och SÅ mycket billigare än en spraytan!


Tveka inte att höra av dig om du är intresserad!

Instagram: mandens

Mail: mandensinfo@gmail.com

JULMARKNAD & MASSA JOBB

2018-12-15 14:05
Från mandens

Heej på er!

Herregud vad hektisk denna månaden har varit. Bloggen har ju som ni märkt tyvärr fått ligga lite mer på hyllan än vad jag från början tänkte då det kommit upp massa saker som inte alls var planerat. Och så utöver det så har jag ju mina två jobb som tar rätt mycket tid och som jag valt att prioritera.

Sedan jag uppdaterade här sist så har vi varit på julmarknad i världens snöväder, blöt snö dock så man får ju ut som skit tillslut haha, men det var SÅ mysigt att äntligen få gå på en julmarknad med snö, det gjorde ju allt så himla juligt om man jämför med hur det brukar vara hemma - regn haha. Men där strosade vi runt lite och sedan dess har vi inte varit ute så mycket pga det är så kallt, och jag vet ju att det kommer bli ännu kallare så det är inte riktigt någon idé att klaga redan. Men jag älskar snön i alla fall! Trotts att vi knappt har något julpynt eller någonting så har jag faktiskt julkänsla, love it!

Jag har de senaste dagarna mått lite dåligt så jag har mest varit hemma och jobbat från soffan (hur skönt att man kan göra det när man är sjuk?) men idag mår jag äntligen lite bättre. Kian är iväg och jobbar och sliter idag, han slutar nog snart dock, och sedan jag vaknade vid 9tiden har jag nästan bara jobbat. Så himla roligt när man har ett jobb man verkligen älskar, jag menar jag vet inte många andra som frivilligt jobbar en lördag om de inte MÅSTE. Men det är ju det jag älskar också, att det inte finns några måsten här, att jag kan göra precis som jag själv vill! Att jobba från sängen en lördagsmorgon är faktiskt väldigt mysigt!

Ikväll ska vi nog iväg på någon liten inflyttningsfest i alla fall och så får vi se hur det blir sen. Men nu ska jag försöka klämma in lite mer jobb innan Kian kommer hem och jag ska börja fixa mig och lite så hehe, jag jobbar alltså hellre än att göra mig iordning hehe. Men ni får ha en superfin lördagskväll och så önskar jag er en glad 3e advent i förskott, hur sjukt att det bara är 1 vecka kvar till julafton??!


Kram!


MY CHRISTMAS WISH LIST

2018-12-04 10:00
Från mandens


Här ser ni var jag önskar mig i julklapp i år. Tyckte det var hur svårt som helst att komma på något i år så jag valde lite utav det jag önskat mig tidigare år haha. Men om jag ska vara ärlig så gör det inte ens någonting om jag inte får några julklappar i år (jag antar att jag blivit 100% vuxen nu??). Det viktigaste detta året är verkligen att få spendera julen med nära och kära och nu ser det faktiskt ut som att vi kommer kunna åka hem till familj på jul trotts allt (detta har varit livets stressmoment de senaste veckorna då det verkade som att vi inte kunde åka) och då känner jag att jag verkligen inte bryr mig om något annat.


MIN ÖNSKELISTA:

- Pyjamas (gärna flera stycken, både lång och kortärmade, både juliga och inte)
- Eltandborste
- Ljus, helst doftljus (hehe) och gärna Woodwick.
- En monstera växt
- Glasmuggar från Ikea (alltså hur fina?? älskar dom!!)SEASON OF GIVING V.2

2018-12-03 22:28
Från mandens


Nuu är vecka två utan season of giving här! Season of giving är den otroliga kampanj vi har i min business just nu vilket innerbär 3 veckor där varje vecka ger 20% rabatt på olika produkter, samt nya produktsläpp hur perfekt nu inför jul?! Första veckan vad grym och nu blir det bara bättre och bättre!

Här är produkterna inför vecka nr två:

NYTILLSKOTTET SMILEPOP (släpptes IDAG!):
- En uppfriskande effekt på läpparna
- Smaksatt med vaniljmint
- Få leendet att se ljusare ut
- Ger omedelbar högglans
- Funkar perfekt själv men även över läppfärger


NU COLOUR CURLING MASCARA:
-Svart mascara
- Böjd borste som ger långvarig böjd franseffekt
- Extra längd utan klumpar
- Separerar fransarna


NU COLOUR NUTRIOL EYELASH TREATMENT:
- Stärkande gel som vårdar och skyddar fransarna
- Maximerar volym och tjocklek
- Fungerar även som styling och värnande gel för ögonbrynen
- Perfekt som primer till Nu Colour Curling Mascara.
EPOCH BAOBAB BODY BUTTER:

- Fukt för en len hud som räcker hela dagen
- Stärker huden med tiden samtidigt som den gör de len och mjuk
- Naturlig mjukgörning från växtextrakt
- Lindrar torr hud


POLOSHING PEEL SKIN REFINISHER:
- Ger fräsch och frisk hy
- Mycket billigare än behandling på salong
- Polerar och mjukgör huden
- Avlägsnar döda hudceller och toxiner

REJUVENATING CREAM:
- För torr / mogen hud
- Gör fina linjer mindre synliga
- Ger huden en fräschare och yngre känsla


FLEXCRÉME:
- Lätt att applicera och absorberas snabbt utav huden
- Kan förbättra hudens elasticitet och tonus
- Lugnande och uppfräschande


Detta var bara lite kort om veckans produkter som är på rea, de jag inte nämnt är redan slutsålda (!) så det gäller att passa på om ni är intresserade!

Som sagt gäller 20% hela veckan eller så långt lagret räcker. Vill du har mer information är det bara att lämna en kommentar och om du är intresserad utav någon produkt då är det bara att skicka ett dm på Instagram ( http://instagram.com/mandens ) Eller så slänger du iväg ett mail ( mandensinfo@gmail.com )

Nu önskar jag er en grym vecka!!

1A ADVENT - ÖVERSVÄMNING

2018-12-02 14:49
Från mandens


Heej (och ja,, nu dröjde det en vecka mellan inläggen igen hehe). Som jag skrev förra gången så har jag några hektiska veckor framför mig då det händer mycket i min business samtidigt som jag har mitt andra jobb och allt annat sånt med. I fredags blev det även så att vi gick på inflyttningsfest, kom hem ca 5 på morgonen och igår var jag inte en människa ens. Så där försvann typ en hel dag också, men jag fick dock lite jobb gjort och det kändes ju underbart! Det är vid sådana tillfällen jag verkligen uppskattar att kunna jobba ifrån sängen!

Idag är det 2a december och 1a advent. Alltså kan någon förklara varit tiden har tagit vägen och hur det redan kan vara årets sista månad?! Detta är vår fjärde månad här i Umeå?! Hänger inte med över huvud taget längre. Tyvärr är den lilla snön som var för någon vecka sedan borta och det har varit grått och regnat i några dagar och trotts att vi inte ens har ett enda julpynt (endast 4st adventsljus), jag har inte lyssnat på julmusik och ingenting julit så har jag ändå lite julkänsla! Kan vara för att jag började morgonen med att kolla ikapp julkalendern och sedan vlogmas hos ett antal youtubers. Annars så har jag lyckats städa liite idag och jag skulle egentligen hoppat in i duschen men då blev det helt plötsligt översvämning i hela badrummet... så nu sitter jag och väntar på att Kian ska komma hem så hoppas vi på att han kan fixa det hehe. Jag har även hunnit med lite jobb och efter jag duschat är planen att fixa mina naglar lite snabbt och sedan jobba lite mer. Jag ska nog även klämma in lite övningar här hemma också. OCH så ska jag förbereda två inlägg till denna veckan, så denna kvällen blir inte så lugn, men det ska bli skönt att vara förberedd inför veckan!

Hur har ni firat första advent? Har ni några planer i veckan som kommer?


I'M BAAACK!

2018-11-24 17:47
Från mandens

Heej på er finisar!

Wow vad svårt det är att hinna med allt man vill när man jobbar mycket. Att försöka ha ordning på två jobb, lägenhet, hund och sambo samtidigt är verkligen inte min grej har jag märkt. Som tur är har jag en underbar sambo som sköter det mesta med hund (såsom dagliga promenader osv) och lägenhet nu när jag försöker komma in i allt nytt och försöker hitta någon rutin på allt, annars hade jag nog svultit för länge sedan och bott i en sophög typ. Och det här med att komma in i rutin med att stiga upp vid 6.20 varje morgon kommer jag nog aldrig vänja mig vid.. man hinner verkligen ingenting när man jobbar 9h på en dag.

MEN i alla fall! Jag lever, ovan fick nu ju antagligen svar på varför bloggen står lite tom just nu men jag jobbar på att försöka få upp lite mer inlägg även i veckorna och inte bara på helgen, vilket antagligen redan kommer ske nu under nästa vecka då jag börjat förbereda lite inlägg osv. Även om jag kommer ha tre hektiska veckor framför mig nu med världens grymmaste kampanjer på gång (uhhh spoiler - håll utkik!) så kände jag att jag nu direkt efter Black Friday och den andra kampanjen har ett litet andrum på en dag haha, och då passar jag på att förklara lite vad som händer i livet här. Dock blev det ju nu mycket jobbprat och den här dagen blev inte alls så ledig som jag hade tänkt mig eftersom jag nu suttit och jobbat i ca 1h.. om inte mer. hehe. Men så blir det när man har ett roligt jobb och mål att nå - man vill inte ha en paus!

Idag hade vi i alla fall sovmorgon - ÄNTLIGEN! Sedan slöade vi oss på förmiddagen, jag satt och sminkade mig länge och bara tog det lugn innan vi tog en iskall promenad och efter det åkte vi och handlade. Och nu sitter vi här vid skrivborden, jag med datorn och telefonen i högst hugg med jobb och bloggande och sambon bredvid med ps4 och fotboll och Lisi ligger i mitt knä och sover. Älskar detta! Vi skulle egentligen haft en städdag idag också men den flyttade vi till imorgon istället då det dels var fotboll och sedan blev klockan rätt mycket när vi väl kommit hem och så. Så imorgon är det städ och jobbdag för min del och jag ser faktiskt fram mot det.

Men bortsätt från allt jobb så mår vi bra. Jag har sjukt mycket i mitt huvud just nu och är lite stressad, min kropp har också börjat märka av kylan ute och stillasittandet på jobbet så det är lite drygt men nu när jag äntligen fått upp min kära yogamatta igen så ska jag försöka klämma in det i alla fall några gånger i veckan så jag får rensa huvudet och väcka kroppen lite.
Det här inlägget blev lite tråkigt känner jag. Massa prat om jobb, och massa gnäll haha, men som sagt så är mitt huvud just nu mos och det kommer inte ut mycket vettigt ur mig just nu så detta får faktiskt duga för nu haha. Som jag sa så kommer nästa vecka bestå utav fler inlägg så det får vi se fram emot!

Hur har ni det då? Vad har ni för er, går ni i skolan, jobbar ni? Vad gör ni i veckorna?? Tell me!

Kram!


Vill du tjäna extra pengar?

2018-11-13 16:56
Från mandens

Black friday närmar sig med stormsteg och då det förvänas bli väldigt högt tryck och galna rabatter så behöver  jag nu lite hjälp! 


Jag söker alltså 10 personer som skulle vilja tjäna lite extra pengar nu innan jul (hur perfekt?!), man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller någonting sånt! 


Är du intresserad? Hör av dig på antingen mail, messanger eller Instagram - först till kvarn gäller! 


Instagram: http://instagram.com/mandens
Mail: mandensinfo@gmail.com

Motivation - veckans schema

2018-11-12 22:43
Från mandens


Heeeey på er godingar!

Nuu var det ett bra tag sedan sist igen som ni antagligen märkt hehe. Alltså det var varit Såå himla mycket den senaste veckan och jag är totalt slutkörd, men just nu mer taggad än någonsin, vilket är en riktigt bra kombo faktiskt (annars hade jag legat däckad för länge sedan).

Jag har ju i alla fall börjat mina två nya jobb nu. I måndags började jag min heltidsanställning på ett företag och någon dag innan dess började jag min business hemifrån. Och ja, den där anställningen tar ju kål på mig haha. Alltså jag förstår inte hur folk klarar av att stiga upp tidigt på morgonen, jobb en hel dag och sedan komma hem, utan att sova direkt?? Första dagarna gick jag faktiskt och la mig innan kl 21 på kvällarna och jag var exakt lika trött på morgonen för det.. hur gör man liksom?? Jag har i alla fall kommit in i själva jobbet rätt bra, känns ju grymt att jag redan vunnit massa små priser osv och ja, det är mycket bättre är jag trodde, men som sagt, jag är helt slut!
Det andra jobbet jag sköter hemifrån lägger jag ju tyvärr lit mindre tid på men jag känner att jag sakta men säkert börjar komma in i det också och ikväll hade vi telefonmöte och sida dess är jag fylld med motivation och är SÅ redo att ta livet med storm och verkligen jobba FÖR min framtid! Jag ser så mycket fram emot detta och ja, jag älskar det redan!

Den här veckan kommer vara fullproppad kan jag säga er. Eller det känns så men såhär ser det ut än sålänge på schemat:

Måndag: Jobb 8.15-16.45, möte 20.30 & jobb till 22.30
Tisdag: Jobb 8.15-16.45, yoga, möte 20.30 jobb till 22.00
Onsdag: Jobb 8.15- 16.45, Jobb 19 - 21.
Torsdag: Jobb 8.15 - 16.45, träning
Fredag: Jobb 8.15 - 16.45

Okej det var inte så mycket nu när jag skrev upp det kanske haha, men sedan ska jag antagligen jobba lite mer hemifrån än vad jag skrivit upp (detta är ju dock inte inräknat med att svara på meddelanden osv) och de tiderna kan jag ju ändra på hur som helst förutom mötes tiderna. Sedan ska jag också någon dag denna veckan försöka hinna och orka träffa en kompis också, men det ska jag nog klara av att klämma in hehe! Men som sagt såhär ser denna veckan ut, och så ska jag öven såklart försöka hinna med att städa och ta hand om Lisi också haha.

Hur ser er vecka ut??

Jag bjuder även på lite måndagsinspo till er idag - glöm aldrig att tänka positivt, allting händer av en anledning och sluta aldrig kämpa för dig själv!

Kram!


SUNDAY - LITE NERVÖS INFÖR VECKAN

2018-11-04 18:48
Från mandens

Heej på er finisar!

Hoppas ni haft en helt underbar söndag! Vi har bara legat i soffan framför serier och inte gjort någonting alls fram tills Kian skulle till jobbet då jag och Lisi tog en ynklig liten promenad i regnet och kylan innan vi snabbt gick in igen. Sedan dess har jag kollat lite youtube och jobbat. Det är så skönt att kunna sitta hemma och ändå känna att man jobbar mot sina mål, att man bygger upp inför framtiden, älskar det! (är du intresserad av att veta hur du skulle kunna jobba hemifrån, släng iväg ett mail då kan jag hjälpa dig!)

Annars så finns det inte så mycket att berätta mer än att det är min första dag på mitt andra nya jobb imorgon. Som tur är börjar jag inte så tidigt men jag tror ändå att det kommer ta riktigt mycket energi och jag är faktiskt rätt nervös. Jag har ju aldrig jobbat ens i närheten av något liknande och känner nog att jag trivs mer med att jobba hemifrån egentligen haha, men man vet ju aldrig förrän man testat - detta kanske passar mig perfekt just nu. Men det märker vi nog kommande veckorna. Hur ser det ut för er? Vad jobbar ni med?

Nu ska jag fortsätta jobba lite och kolla mer youtube innan Kian kommer hem och vi ska äta!

kram!


HOTELLFRUKOST - STORA HOPP & SKOJ

2018-11-03 22:33
Från mandens

Godkväll på er!

Denna veckan har det varit full tupp när min familj har varit här och hälsat på och därför har jag inte riktigt prioriterat att uppdatera här vilket jag tror är förståeligt.

I torsdags blev det en tidig morgon och jag och Kian åkte till familjens hotell och åt frukost där tillsammans med dom innan vi åkte iväg på lite äventyr till Stora Hopp och Skoj (såklart var det fins väder den dagen vi skulle vara inomhus...). Det är en stor lokal med massa uppblåsbara saker, bla Sveriges längsta uppblåsbara hinderbana på 150m. Så fort vi kom in där blev i alla små barn igen och började direkt med att leka ta i en labyrint (tagen, datten, kull, vad i nu säger) på blodigt allvar, vi slutade inte förrän alla hade andningssvårigheter samt så kom de in några andra barn som gjorde att vi inte riktigt kunde springa runt som galningar längre hehe. Vi körde också såklart hinderbanan och tävlade lite, jag körd emot Kian och han vann.. (han fuskade dock men jag ger honom vinsten ändå) och efter det var man helt slut. Detta stället var det roligaste träningspasset på länge!

Efter att vi varit där i några timmar åkte vi tillbaka, delade på oss i stan då familjen skulle äta och vi var tvinga att åka hem till Lisi där vi åt lunch, jag duschade och gjorde mig iordning lite. Senare på kvällen åkte vi till deras hotell igen där vi åt middag tillsammans (blev dock väldigt besviken då det inte fanns alls mycket att välja på, mycket var slut och ja, det sköttes inte på bästa sätt om jag säger så) men det var i alla fall gott, speciellt vinet hehe. Sedan åkte vi tillbaka hem och lade oss. Igår blev det också en ganska tidigt morgon då vi (Lisi jag och Kian) åkte ner till stan och följde min familj till tåget för att säga hejdå. Väldigt sorgligt, speciellt när Iris säger "Manda jag vill bo här med er" flera gånger.. saknar redan min lilla bulle. Men förhoppningsvis dröjer det inte lika länge innan vi träffas igen.

Idag är jag riktig trött. Igår kväll var jag på lite "tjejkväll" med två nya tjejkompisar hos en utav dom och det var Såå himla mysigt och vi bara satt och pratade, någonting jag inte gjort på väldigt länge och det är så kul att lära känna nya människor och höra deras historier. Det blev i alla fall lite senare än jag trodde och jag var inte hemma förrän 1:30 inatt. Sedan har jag sovit otroligt dåligt de senaste nätterna, dels pga sängen och sedan drömmer jag mardrömmar hela tiden just nu. Jag vaknade även vid 6 idag på morgonen av att jag inte kunde andas för att min näsa var helt igentäppt, såklart har jag blivit förkyld igen, lagom till måndag när jag ska jobba, woho. Annars har det inte hänt så mycket idag, jag och Lisi började dagen med en promenad i solen, sedan kom jag hem och åt frukost och sedan satt jag mest och jobbade fram till Kian kom hem och då åt vi lunch, mös lite framför serier och jag somnade i soffan.

Nu ska jag fortsätta jobba lite till innan vi ska lägga oss i sängen och antagligen kolla serier igen, ja det är typ det vi gör nu för tiden haha. Men jag hoppas i alla fall att ni har haft en underbar vecka och en superbra helg, ska ni göra något speciellt?
Ta hand om varandra och er själva!

Kram

SNÖ & -11 - MIN FAMILJ ÄR HÄR!

2018-10-31 21:46
Från mandens

Halloj på er!

Jag lever, även om det kanske inte verkar så här direkt hehe. Sedan sist så har det inte hänt jättemycket, jag har fikat med lite tjejer, vi fikade hos Kians mormor en dag, vi hade lite halloweenfirandet förra helgen och denna veckan har än så länge varit superbra - inte för att det varit helt vanliga dagar utan för att..... MIN FAMILJ ÄR HÄR!

Jaaa, min familj kom upp i måndags kväll med tåget och är här till fredag och det var så skönt att äntligen få krama om min lilla bulle igen (och de andra också såklart hehe) och man märkte direkt att Kian och hon också saknat varandra lite mer än vad de båda själva visste om - jag älskar att se dom två tillsammans, mina tokar. Vi gick i alla fall ut och åt direket när dom kom innan vi följde med dom till hotellet en sväng innan det var dags att åka hem och lägga sig. Igår gick vi på stan en runda åt lunch där och sedan åkte vi tillsammans och handlade innan de äntligen fick träffa Lisi hemma hos oss och då var det någon som blev extra glad, och lite chockad över snön som kommit under tiden vi varit borta. Vi åt i alla fall middag här och pratade massa innan de åkte hem för att sova. Idag har vi haft en väldigt lugn dag då vädret inte alls varit bra, det har regnat och blåst kallt hela dagen så vi träffades inte förrän på eftermiddagen då vi hängde på deras hotellrum ett tag innan vi åkte hem hit, umgicks mer och sedan åt middag här igen och för en stund sedan åkte de tillbaka. Vi hr haft sån otrolig otur med vädret så jag fattar inte ens själv att det är sant. Från att vi flyttade hit fram till i måndags så har det varit kanonväder, verkligen, det har egna kanske sammanlagt två dagar på två månader och resten har varit hur fint som helst och nu när min familj kommer hit så är det som vintern hemma brukar vara, slask och regn och grått.. Så vi hinner inte ens göra hälften av sakerna jag tänkte att vi skulle gjort och tittat på under tiden de var här och det känns ju lite surt.. Jag ville ju visa hur fint det är här, hur mysigt det är när man ser bergstopparna i horisonten och hur mysigt det är med all skog - men nu ser man knappt andra huset här på gården för det är gått och disigt, eller så får man regn i ögonen.. Men det är i alla fall mysigt att ha dom här och imorgon ska vi äta frukost tillsammans innan vi åker i väg till något lekland.

Jag är även helt slut, antagligen pga stress men också kylan. Såklart känner mina leder av både att jag varit sjukt så länge som jag var förra veckan samt att det helt plötsligt sjönk till -11 på kvällarna, och som de som följt mig här ett tag vet, så blir jag extremt trött när jag har ont. Meeeen i alla fall så har jag krupit ner i sängen nu, jag tänkte fixa lite med mitt (andra) nya jobb innan jag släcker men det dröjer nog inte så länge, jag tror verkligen jag behöver en tidig kväll, speciellt för att ladda upp inför imorgon och så hoppas jag bara att vädret är liiite bättre imorgon, även om vi mest ska vara inne och att jag sover hyfsat bra inatt. Jag tänkte mest kika in här och som sagt meddela att jag lever och uppdatera lite om vad som hänt den senaste tiden.

Nu önskar jag er en superfin kväll! Har ni fått någon snö än?

Kram!

DAGS FÖR EN NYSTART!

2018-10-22 19:29
Från mandens


Halloj måndag!
Äntligen en ny vecka och jag mår aningen bättre (mitt huvud känns dock fortfarande som en slemklump typ haha) och har mer motivation till det mesta!

Idag blev det en tidig morgon då Kian skulle till polishuset för att fixa nytt pass, så jag hängde med dit, vi tog en snabb runda på stan innan vi åkte hem och åt brunch. Där tog dock min energi slut, så jag däckade i soffan i någon timme hehe. Jag och Lisi tog sedan en liten promenad för att piggna till för att orka städa köket. När det var gjort tog jag ett snabbt bad, tvättade håret och så vidare för att sedan ha ännu ett telefonmöte. Hur skönt är det inte att kunna sitta i sängen, utan byxor och ha möte liksom? Älskar det! Mer om detta kommer ni få veta jättesnart, det jag kan säga än så länge är att jag är riktigt taggad på detta, det är dags för en nystart!

Detta blev en kväll med motivationen på topp och nu är det snart dags för middag, bästa måndag, men nästa blir ännu bättre! Ha en kanonkväll nu!

Kram!

SUNDAY MOTIVATION

2018-10-21 12:04
Från mandens


Heej på er!
Här händer det knappt någonting, jag är fortfarande sjuk och extremt trött vilket börjar bli riktigt segt. Dock är jag absolut på bättringsvägen och jag börjar äntligen se ljuset haha.

Nu ska jag i alla fall ha ett spännande telefonmöte, men jag tänkte mest kika in och önska er en toppenbra söndag och lämna lite motivation. Kom ihåg att veckan inte är slut ännu, det finns fortfarande tid att bocka av de sista sakerna på veckans to-do, om du inte hunnit med dom!

Kram!

MÅNDAGSBAK

2018-10-18 16:35
Från mandens


Halloj på er finisar!

Idag är det torsdag och jag är helt slut. Vid 2tiden i natt, precis när jag häll på att somna så fick jag världens hostattack som höll på i flera år kändes det som så jag somnad nog inte framåt 4 på morgonen.. ni vet när man sätter i halsen typ och äntligen lyckats sluta hosta och så varje gång man andas så börjar man hosta igen, usch. Sedan vaknade jag igen vid 8 för jag var tvungen att gå på toa då jag drack rätt mycket under natten när jag hostade och sedan somnade jag om igen, jag vaknade inte ens av att Kian sa hejdå, vilket jag annars alltid gör, så det var lite tråkigt att vara själv. Men jag och Lisi tog i alla fall en en timmes lång promenad på morgonen, vilket var superskönt, och jobbigt eftersom jag är sjuk, men jag var bara tvungen att komma ut lite. Sedan dess har jag fixat lite med mina naglar och bara kollat youtube, vi kom trotts allt tillbaka från promenaden vid 13 och då åt jag frukost hehe.

Men i alla fall. I måndags, dagen till ära, trotts att jag var sjuk så ställde jag mig och försökte baka. Kaddkakemuffins av något slag blev det och man överlevde faktiskt när man åt dom! Till dom åt vi glass och kollade på Beauty & The Beast som ingen utav oss hade sett innan. En underbart mysig kväll helt enkelt!


MISSADE FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET

2018-10-17 18:11
Från mandens


Ja.. som ni ser på rubriken så blev det inte så mycket med det nya jobbet denna veckan. Såklart mådde jag lite dåligt i söndagskväll när jag la mig, tänkte inte så mycket mer på det utan tänkte att jag var trött, stressad och lite nervös bara. Men så var tydligen inte fallet. När jag vaknade i måndags kände jag samma sekund jag öppnade ögonen "FAN". Ja, fan, Kian har lyckats smitta mig. Jag kände precis likadant som har jag gnälla om hela förra veckan - riktigt ont i halsen, huvudet dunkar, det var omöjligt att andas genom näsan och för min del blir ju mina leder hundra gånger sämre när jag är sjuk. Fan också. Jag fick smått panik, vad skulle jag göra liksom? Jag kan ju inte vara sjuk första dagen på mitt nya jobb, tänk så är det enda chansen. Jag visste inte heller hur jag skulle sjukanmäla mig, är det något system, måste man ringa innan en viss tid? Jag hade absolut ingen aning. Efter lite mer panik och att jag på riktigt funderade på att gå dit ändå så bestämde jag mig tillslut för att det inte skulle gå. När jag knappt kan öppna munnen utan att det gör ont i halsen, när så fort jag har ögonen öppna känns det som att huvudet ska trilla av, hosta hade jag också och när det tar flera minuter att bara gå till toaletten så är det nog inte så bra att lämna lägenheten.

Så jag letade upp visitkortet jag fått och ringde det numret och som tur var var det hon jag hade intervjun med som svarade (hade tidigare pratat med en annan på telefon också) och hon är supertrevlig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så efter att jag sagt vem det var så klämde jag bar fram "jag är sjuk..." och en sådan förstående reaktion har jag nog aldrig fått tidigare, vilket känns riktigt skönt. Det är precis så alla borde tänka. Är man sjuk så är man och då ska man stanna hemma, dels för sin egen skull så att man kan vila, men främst för andras skull, så att man inte smittar. Folk som skryter att de går till jobbet och skolan trotts att de är sjuka klarar jag inte riktigt av, det är bara elakt mot alla andra, speciellt mot personer som kanske har nedsatt immunförsvar och kan bli sjuk av nästan vad som helst.
I alla fall så hörde hon ju också direkt på mig att jag var sjuk och tyvärr kommer jag få flytta fram min första dag två veckor nu pga den utbildningen jag skulle på inte är förrän om två veckor nästa gång. Det negativa med det är ju såklart att jag ville börja jobba nu, jag behöver det både psykiskt och ekonomiskt, men det finns också två positiva saker med det. Eftersom Kian låg i samma förkylning i en hel vecka (han hostar till och med fortfarande) så gör det ingenting om jag också gör det, förutom att jag blir otroligt rastlös såklart, och även att det är om två veckor (veckan innan jag börjar) kvar till min familj kommer och hälsar på, vilket då betyder att jag kommer kunna umgås med dom varje dag dom är här - jag längtar ihjäl mig!!

Det känns i alla fall riktigt kasst att ha "missat" första dagen på det nya jobbet och jag känner mig väldigt misslyckad. När jag väl hittar ett jobb så blir jag sjuk, av alla dagar på hela året. Men jaja, sånt kan man faktiskt inte hjälpa och det är ju tur att jag nu är inbokad på nästa utbildning.

Ha en fin kväll nu!

VÅR DAG

2018-10-16 19:09
Från mandens


Idag kära damer och herrar är det ingen vanlig dag, det är vår dag. Denna dagen blev det vi och det är det bästa beslutet jag tagit i mitt liv än så länge. Att någon skulle kunna göra mig så lycklig som du gör mig fanns aldrig på min karta. Att någon jag är arg på, samma sekund kan få mig att le trodde jag aldrig skulle kunna hända och det där mer fjärilar i magen, det som man trott man känt innan, det har fått en helt ny betydelse sedan jag träffade dig.

Jag kommer aldrig kunna tacka för allt du gjort för mig, jag kommer aldrig kunna ge tillbaka ens hälften. Jag trodde aldrig jag skulle kunna lita på någon så som jag litar på dig, jag trodde aldrig att någons blick skulle kunna få mig att känna lugn, så som din gör. Att flytta 100 mil hemifrån känns inte ens jobbigt när jag vet att jag har dig vid min sida - Home is where you are.

Det jag känner tillsammans med denna individen, hoppas jag att alla någon gång får känna, för det är fan underbart. <3


COSY AUTUNM SUNDAY

2018-10-14 23:08
Från mandens


Godkväll fina söndag och fina läsare.
Gårdagen slutade med att jag hände med tjejgänget ut tillslut och kvällen blev så himla bra. Idag vaknade jag lite senare än önskat men vi har haft en lugn och mysig dag här hemma med pizza till brunch, serie-kollande, en fin promenad i höstsolen, ett långt, varmt bad och lite spelande med min bror, alltså hur bra dag som helst. Nu ska vi nog bara kolla lite mer serie innan vi går och lägger oss, i hyfsad tid idag faktiskt då vi båda ska upp imorgon och jag verkligen behöver sova inför imorgon, det är nämligen en rätt stor dag för min del.
Imorgon börjar nämligen första dagen på utbildningen till mitt nya jobb. Japp, jag har äntligen fått jobb! Det är en enorm lättnad men också någonting som gör mig lite nervös då det för det första är någonting jag aldrig gjort tidigare, alltså är det helt nytt för mig. Sedan vet jag inte heller hur jag och arbetstiderna går ihop ännu, att jobba 8 -17 är inte någonting jag gjort tidigare (alltså varje vardag) och det är jag lite nervös inför faktiskt. Jag har en känsla över att jag den första tiden kommer vara helt slut när jag kommer hem då jag innan varit lite bortskämt med arbetstider kanske, det beror väl dock på lite hur man ser det också, men det ska nog gå bra när man väl kommit in i det. Det kommer bara vara konstigt att inte vara hemma med Lisi hela dagarna så henne kommer jag sakna ihjäl mig efter.

Så detta är även en utav anledningarna till att jag varit lite stressad osv den senaste tiden men det ska bli skönt att äntligen ha ett jobb och sedan är det ju alltid kul att lära sig nya saker och träffa nya människor och så får vi helt enkelt se hur resten går, men jag försöker i alla fall tänka så positivt jag bara kan inför detta och som sagt kommer det nog också vara en sån sak man vänjer sig vid med tiden.

Nu ska vi gosa ner oss i sängen framför en serie som jag tänkte berätta om imorgon och så önskar jag er en superhärlig start på nästa vecka!

Kram!


SATURDAY INSPIRATION

2018-10-13 16:50
Från mandens

Hej lördag.

Tiden går så fort just nu att jag knappt hinner med, Vi har idag bott i denna lägenheten i hela tre veckor och vi flyttade ifrån Växjö för sex veckor sedan, alltså va? Det är mycket som är nytt, mycket man blir mer van vid för varje dag som går och det tar mycket energi. Just nu är det så mycket som snurrar runt i mitt huvud, som jag knappt vet själv vad det är och detta gör att jag börjar bli väldigt stressad igen. Jag har också nu på kvällarna märkt att jag inte ens kan slappna av, det gör nog även att jag sover dåligt och är antagligen även anledningen till att jag är otroligt trött hela tiden. Jag kan på kvällarna ligga i sängen och vara hur trött som helst och inte vilja något annat än att sova, och så kommer jag på mig själv att jag tänker på någonting, som vanligtvis brukar få mig att somna, till exempel vad jag ska ha på mig nästa dag, vad vi ska äta, hur vi hade det i somras eller vad som helst, att jag då spänner hela kroppen. Ett utav mina stressymptom som jag vet om och som jag haft sedan innan är att jag biter ihop med tänderna, därför har jag nu en bettskena när jag sover, men det har jag sakta börjat lära mig att försöka att inte göra. Men att spänna hela kroppen och påminna mig själv om att slappna av är något helt annat och helt nytt för mig och som jag redan nu förstått kommer bli sjukt svårt att bli av med. Nu när jag blir 100% frisk (nästa vecka haha) så kommer jag bli mer noga med promenaderna för att rensa huvudet, jag kommer smått börja med yogan igen, även om jag inte har min kära matta här, men det blir ju vad man gör det till och jag behöver verkligen yogan och att planera lite mer kommer också att hjälpa mig att inte stressa och att lättare kunna slappna av. Efter nästa vecka kommer allting nog bli lite lättare, varför berättar jag imorgon.

Jag har på sistone börjat printscreena massor med inspiration ifrån bla Instagram som jag tänkte börja dela med mig utav varje lördag eller söndag, är det något som ni kommer gilla? Speciellt i höstmörkret som börjar krypa fram så är det viktigt att försöka hålla motivationen uppe och även på helgerna när många har både bakisångest och söndagsånget så kan det vara skönt att bara få en liten sprak i rumpan eller en tankeställare om vad som egentligen gör en glad i livet. Är det verkligen värt att hänga med kompisen som alltid sätter press på dig? Är det verkligen värt att må dåligt varje dag du går till jobbet? Är det verkligen värt att älta det som redan hänt och låta det påverka framtiden?

Nu ska jag planera vad jag ska hitta på ikväll. Om jag ska slappa hemma eller om jag ska träffa ett gäng tjejer och ha roligt.. trotts att jag är trött tror jag det lutar mot att gå ut, jag kommer trotts allt inte bli piggare utav att ligga hemma hela kvällen och lägga mig tidigt så jag kan lika gärna hitta på någonting.

Jag önskar er en superduperbra lördagskväll, ta hand om er och varandra!

Kram!


Var har jag varit?

2018-10-12 18:51
Från mandens


Heeeej på er fina läsare, om ni ens finns kvar haha.

Alltså som ni märkte blev det tydligen en liten paus ifrån bloggandet den senaste veckan, någonting jag verken planerade eller tänkte riktigt på. Men så kan det bli ibland och livet kom helt enkelt mellan.. inte för att det direkt har hänt någonting, det har inte ens varit mycket att göra om jag ska vara ärlig.. men en paus blev det och jag kommer nog skriva ett till inlägg om vad jag själv tror hände, men nu är jag tillbaka, ännu en gång, eller det är vad jag planerar i alla fall så får vi väl se om det blir så eller inte haha.

Bilderna visar ju lite vad som hänt sedan sist - jag har varit glad, jag har ätit pasta och så har det officiellt bivit höst ute. Nej men vi böjar väl infinna oss mer och mer i den här staden och nästa vecka kommer bli något helt nytt för oss, vilket jag kommer berätta om. Båda vi har även varit sjuka nästan hela denna veckan, eller i alla fall Kian, han har åkt på en riktig förkylning med feber och hosta och jag är lite halvförkyld som jag varit ett tag nu. Det är så himla segt att må såhär... jag är liksom inte sjuk men jag är ändå inte helt frisk, förstår ni vad jag menar? Man blir så mos i huvudet utav det. Vi hat druckit massa te och kollat 3 säsonger utav en ny serie vi börjat kolla på så förhoppningsvis mår vi bättre snart.

Idag har det känts som söndag. Jag skulle egentligen stigit upp tidigt (ångesten jag får när jag sover länge har börjar bli extrem) så när klockan ringde vid 8.30 (jag vet, det är inte ens tidigt) så stängde jag av den i sömnen tydligen och blev sedan väckt vid 10 tiden och var halvt död. Sedan åt vi lite frukost, kollade serie i någon timma och sedan dess har jag fixat mina tånaglar och kollat ikapp massa Wahlgrens värld som jag missat. Detta är en sån dag som också ger mig ångest. Det känns som att jag inte gjort någonting vettigt.. man behöver dock sådana här dagar också men nä, det är faktiskt inte min grej egentligen. Nu har jag dock äntligen fått upp ännu en vlogg, vilket känns som en liten lättnad faktiskt. Jag ligger fortfarande efter med dom och jag vill så gärna komma ikapp, jag vill bara att det jag filmar nu ska komma upp nu liksom. Dock gör detta så att det tar ännu längre tid att redigera dom för när jag kollar igenom vad jag filmade för ca 1 månad sedan så känns det så himla tråkigt, jag babblar om helt värdelösa saker, och allt känns så drygt.. så jag ber om ursäkt för att jag är tråkig och dryg i de vloggar som kommer upp nu och hoppas av hela mitt hjärta att jag är roligare i de som kommer upp i framtiden haha. Nej men jag ska lägga på ett kål till nu med vloggarna, samt göra dom kortare för det känns som att vissa tycker 20 min är för långt, vilket jag nog håller med om. Jag älskar ju dock långa vloggar, men då är det ju också roliga och inspirerande människor som gör dom så då blir det ju lite skillnad. En dag hoppas jag också på att jag kan inspirera människor och sprida glädje! Jag har ju dock samma problem som alltid, jag behöver verkligen en kamera. Det finns så mycket jag verkligen vill filma, men som inte går pga jag filmar med telefonen, så när jag sparat ihop till en kamera, vilket lär dröja ca 100år, då kommer jag steppa up filmandet rejält och det ser jag fram emot! Tills dess får det dock duga som det är nu, lite segt, lite tråkigt, dåligt ljud och halvkass bild, men sånt är livet!

Nu ska jag gå till Kian i köket och se om jag kan hjälpa till med något inför middagen, jag antar att det som vanligt kommer bli ett "nej gå och sätt dig", men det är ju värt ett försök haha.

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra fredag hörrni och så önskar jag er en superfin kväll!

Kram!


NUU FUNGERAR VLOGGEN IGEN!

2018-10-03 21:25
Från mandens


Såklart så skulle det vara något problem med även denna vloggen, jag blir ju inte ens förvånad längre.. Men nu efter någon timme med frustration så är äntligen videon uppe och denna gången är HELA videon med!
Så kika gärna på den, även om du kollat på förra då det inte är samma.

Nu ska vi ha myskväll framför Netflix med glass efter en skitkväll!

Kram på er!


VLOGG - VÅRA FÖRSTA DAGAR I UMEÅ

2018-10-02 07:00
Från mandens

Nuu finns nästa vlogg uppe!

Våra första dagar i Umeå och jag visar hur vi bodde den första tiden!

Kram på er!


I'm back, ready for a new week!

2018-10-01 20:23
Från mandens


Men godkväll på er kära läsare som fortfarande stannar kvar även fast jag har haft den absolut sämsta uppdateringen de senaste dagarna!

Jag hoppas att allt är superduper bra med er! Jag har det bra, vi lever och allt rullar på. I fredags var jag bla på en arbetsintervju och sedan på kvällen hände vi hemma hos oss med tre vänner och drack lite gott och i lördags stod samma sak på schemat och det blev en sen natt, eller väldigt tidig morgon innan vi gick och lade oss haha. Trotts detta jag har faktist mått väldigt bra resterande dagar, alltså igår och idag men vi har ändå bara haft väldigt lugna dagar och igår stod det massa ärenden på schemat, och idag hr vi knappt lämnat lägenheten bortsett från en runda till affären för lite storhandling som vi sedan avslutade med att plocka upp pizza påläggen hem som vi åt i soffan. Väldigt mysig kväll än sålänge och just nu sitter jag och fixar med nästa vlogg som kommer upp senare ikväll och Kian spelar och snart ska vi byta så Kian ska sätta sig och plugga och då ska jag spela, wiho! Önskar man hade råd med ett eget ps4.. om någon vill sponsra så är det välkommet, min swish är öppen för er, annars har jag inga problem med att tomten kommer tidigt i år hehe.

Jag har även några mer inlägg på gång så denna veckan kommer bloggen inte stå lika tom, det kan jag lova!

Ha en underbar kväll nu och jag hoppas ni fått en riktigt bra start på denna veckan!

Kram!


AUTUNM IS HERE

2018-09-26 12:09
Från mandens


Hallåå på er!
Jag hoppas att ni haft en riktigt bra start på veckan, det har jag haft!
Än sålänge har jag mer eller mindre följt "schemat" jag skrev ut i förra inlägget förutom att det tagit lite tid med redigerandet utav vloggarna så jag kommer sitta med det en del idag under tiden Kian är i skolan. Jag tänkte även spela in en ny vlogg idag, eller försöka haha och sedan ska jag bla testa silverschampoo för första gången! Vi får se hur det går. Jag måste även städa lite idag också för jag vet inte vad som hänt men något bombnedslag (även kallat Kian) har varit i farten haha. Så lite redigering under tiden jag dricker upp mitt kaffe, sedan lite städning, träning och så ska jag ta ett bad och testa schampot som sagt. Hoppas ni ser fram emot den vloggen och att ni inte missar att kika på dom andra heller, vissa är faktiskt lite roliga hehe. Kom som vanligt gärna med förslag på videos ni vill se också så jag kan fixa det!

Annars så har jag inte så mycket mer på hjärtat just nu. Hösten har verkligen kommit på riktigt nu, löven har börjat falla, träden ändrar färg och på morgonen är det endast +2 grader. Supermysigt men kallt och jag saknar bla min stövlar otroligt mycket nu när det regnar haha..

Nu ska jag sätta igång med städningen, höja musiken och tagga inför denna dagen! Jag önskar er en riktigt härlig onsdag, har ni några speciella planer?

Kram!

MÅNDAG - PLANER INFÖR VECKAN

2018-09-24 12:09
Från mandens

Hej på er och hej måndag!

Nu är det ny vecka och nya tag som gäller. Jag har känt mig sjukt seg den senaste tiden och det antar jag beror på stress, lite förkylning, att det börjat bli kallt ute och magont som jag nu haft i några dagar pga druckit dåligt kaffe.. och lite annat. Men nu är jag taggad på att försöka komma in i lite rutiner igen, försöka komma igång att må bra helt enkelt, mer promenader och mer träning. Jag tränade lite i fredags och den trängsverken jag har än idag är inte alls att leka med, vilket bevisar att jag verkligen måste komma igång och träna regelbundet igen. Jag har även fått tillbaka det här med att jag börjar må väldigt illa efter jag har gått på promenader osv, vet dock inte om jag nämnt det tidigare men jag hade i alla fall en period när jag mådde illa så fort kroppen rörde på sig lite mer än att bara gå lugnt, så längre promenader osv var inte en höjdare. Jag märkte i alla fall då att det blev bättre när jag tränade lite hemma regelbundet och även höll på med yogan så därför måste jag komma tillbaka till det!

Idag steg jag ändå upp i hyfsad tid vilket kändes skönt trotts att jag och Lisi haft en lugn och seg morgon men det känns mycket skönare att stiga upp tidigt och jag får inte lika mycket ångest över att inte ha gjort någonting under dagen då av någon anledning. Jag ska dock efter detta inlägget försöka träna lite, hoppa in i duschen och sedan börja redigera nästa vlogg och ikväll ska jag antagligen iväg en runda. Nu tänkte jag dela med mig utav mina planer jag har än sålänge inför veckan med er, i hopp om att ni ska få lite inspiration och också bli taggade på en ny vecka!

Måndag: Träna, redigera vlogg, fika med tjejer, vlogga..

Tisdag: Redigera resten utav vloggen, handla, ta tag i jobb

Onsdag: Träna, blogginlägg, jobb

Torsdag: Redigera vlogg, städdag

Fredag: Redigera resten utav vloggen, blogginlägg

Sedan kommer det antagligen ändras lite fram och tillbaka men det är ändå skönt att ha en någorlunda planering inför veckan. "träning" kommer variera lite pga hur kroppen mår osv men det kommer nog vara allt ifrån ett tungt pass med kroppsvikt hemma till lugnare yoga (saknar dock min yogamatta...) sedan kommer jag även ta längre promenader med Lisi varje dag (beroende på vädret). Men nu ska jag gå och ta tag i lite disk och dammsuga lite innan jag tränar lite och gör mig iordning.

Jag önskar er en grym måndag med massa pepp och energi!

Kram!

FLYTTVLOGGEN ÄR NU UPPE

2018-09-23 11:00
Från mandens

Äntligen finns flyttvloggen uppe!

Nu när internet äntligen samarbetat så har jag lyckats börja komma ikapp lite, nästa vlogg kommer redan i början utav nästa vecka! Men glöm inte att kika på alla vloggarna om flytten och kommentera vad ni tycker!
Denna videon är lite kortare då vi satt på ett tåg 10h den dagen, men en sån stor och sjuk upplevelse, att bara lämna allt och åka. Som sagt, kika på videon!

Kram!

outfit - red crop hoodie

2018-09-22 12:00
Från mandens

Ännu en liten outfit ifrån förra veckan, ursäkta ljuset på bilderna haha..

Jeansjacka - HÄR
Jeans - HÄR
Hoodie - HÄR
Skor - HÄR

Jeansjackan finns tyvärr inte kvar men jag länkade en annan snygg istället!