RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-30 21:43:04

hilmaannie

hilmaannie blogg på Nouw

FREDAG 30 AUGUSTI

2019-08-30 16:33
Från hilmaannie

Det är fredag! Och jag har ledig helg!

Dessutom har jag inga direkta planer för denna lediga helg. Skolan börjar igen på måndag, så min plan är bara att ta det lugnt och göra vad jag känner för. Känns som en bra uppladdning inför kommande termin. I måndags var jag dessutom på Gekås med en klasskompis och införskaffade lite block, pennor och annat material som kan behövas inför skolan. Hämtade även ut kurslitteraturen som vi ska ha i onsdags, så jag är riktigt redo!

Veckan har förövrigt varit rätt lugn. Endast haft två arbetspass, vilket är rätt skönt. Passade på att träffa mina tjejer från klassen i Göteborg i onsdags också, samtidigt som jag skulle hämta kurslitteraturen, så mysigt! Åt kanske världens godaste cheesecake på ett riktigt trevligt café.
Var dock kaos att ta sig till och från Göteborg. Var sådant åskoväder så blev något fel med tågen, så var stopp och långa väntetider. Slutade med att sambon fick komma och hämta mig knappt halvvägs hem. Så kan det bli ibland.

Nu blir det soffhäng med min älskade vovve. Ska fortsätta läsa på GW's bok som jag köpte på Gekås, Wille Vingmutter Mästerdetektiv. Spännande!


Black Chunky Sneakers

2019-08-22 16:40
Från hilmaannie


Jag har köpt nya pjucks!

Jaghar länge haft en stor kärlek till vita sneakers, men det var dags att lägga dessa åt sidan. Det är tyvärr inte hållbart för mig längre, då jag upplever att de blir slitna alldeles för fort, tyvärr. Så det var helt enkelt dags för något nytt. Jag har införskaffat ett par svart chunky sneakers, och jag är helt SÅLD.

De är så förbaskat snygga att jag vill klicka hem flera färger av samma modell, men jag får försöka hålla fingrarna i styr. Är lite annat som jag behöver införskaffa inför hösten, till exempel ett par fodrade boots. Dessa fantastiska sneakers kommer från Asos, och kan klickas hem här !


Höst längtan

2019-08-15 16:01
Från hilmaannie

Long time no see.. again. Haha.

Ska man ge sig på detta igen? Tja, varför inte. Jag känner att det kan vara bra att ha någonstans att skriva av sig. Liksom dela med sig av sina tankar, idéer och annat som man kanske inte riktigt vill eller kan dela med någon annan i sin närhet. På ett sätt är det lite lättare att dela med sig till folk man egentligen inte känner, och i detta fall, folk man inte ens vet ser eller läser.

Så, sommaren 2019. Ja, den är väl i princip slut skulle jag tro? Sitter just nu och tittar ut genom köksfönstret och tunga, grå moln passerar. Men det gör faktiskt mig ingenting, hösten har faktiskt blivit min favorit årstid. Bara tanken på stickade tröjor, varma färger såsom orange, brunt och beige, doftljus, varma bad och soliga men aningens kyliga promenader i skogen, får mig att längta.
En annan sak som är positiv är att skolan startar igen. Innan sommaren avslutades mitt första år på Juristprogrammet, och jag längtar till att andra året ska dra igång. Många tycker jag är konstig som längtar tillbaka till kurslitteratur och föreläsningar, men jag trivs verkligen med att studera, och speciellt när jag hittat precis vad jag vill arbeta med när jag väl är klar. Hur fantastiskt?

Dessutom, har jag och sambon ett OTROLIGT spännande projekt som kommer starta på riktigt i höst. Vi (läs han) har köpt ett hus. Kan fortfarande inte förstå det! Vi (återigen, läs han) har köpt ett HUS. Det bästa med detta är att det är ett renoveringsprojekt, vilket innebär att vi kan göra i princip (nästan) som vi vill. Jag har så mycket planer, tankar, idéer och sitter inne på olika appar dagligen för att samla ännu mer inspiration. Det ska bli så kul att få börja med detta på riktigt, och även detta, i höst.

Så för min del, gör det ingenting om det nu börjar övergå till höst.