RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-13 03:23:56

rebeccajosefsson blogg

rebeccajosefsson blogg på Nouw

Lookfantastic X Omorovicza

2019-05-30 17:16
Från rebeccajosefsson

Efter nästan 2 år skriver jag nu mitt första inlägg på länge, jag blev sugen och fotade lite på b.la. en box med hudvårdsprodukter som jag beställt hem. Tänkte att jag skulle visa er den men först tänkte jag bara skriva lite vad som har hänt under tiden jag varit inaktiv här på bloggen.

Den största uppdateringen som har hänt måste jag ändå få säga är att jag har köpt lägenhet och skaffat en katt. I juni förra året skrev jag på kontrakt för min första egna lägenhet, vilket kändes helt overkligt men så kul. Samtidigt så passade jag på att köpa mig en katt som skulle få följa med mig till lägenheten, känns lite roligare att ha någon mer här eftersom jag bor själv. Annars jobbar jag kvar på samma ställe och funderar på när jag ska börja plugga och till vad. Min tanke är som sagt att jag ska börja plugga men först måste jag komma på till vad.

Jag tänkte att jag skulle visa er lite förebilder och efterbilder på lägenheten någon gång, man vill ju trots allt få till allt hemma först men det tar tid och saker kostar pengar. Det tar ändå tid att kunna bygga upp sitt hem med allt man vill ha, det gäller ju att bo in sig lite med och känna efter vad man är ute efter. Jag är ju en sådan som vill ha allt NU och inte kan vänta vilket har lett till en hel del inredning som blir överflödig haha..
Påtal om boxen jag pratade om, jag beställde en limited edition box ifrån lookfantastic som innehåller 6 olika produkter från ett märke som heter Omorovicza. Jag har själv aldrig hört talat om det förr men det ska bli roligt att testa produkterna och se om det är något bra. Jag fick en mist, ett serum, en ögonkräm, en nattkräm, en nattmask och en rengöring. Jag hade dock önskat full size på nattkrämen och serumet då det är de produkterna jag är mest spänd på. Jag har länkat produkterna ifall ni vill gå in och kika på dom.


Thermal Cleansing Balm

Daily Vitamin C Serum - Rejuvenating Night Cream

Magic Moisture Mist - Reviving Eye Cream - Midnight Radiance Mask

iPhone X

2017-11-11 17:10
Från rebeccajosefsson

Som rubriken lyder ägnar jag ett inlägg åt min kära iPhone X. Även att jag satt och räknade ner sekunderna på förköpet var jag slö nog att inte få tag på någon till själva släppet av nya iPhone. Dock hade jag sån tur att jag redan fick hem den 4 dagar senare vilket gjorde mig väldigt glad och nöjd. Från att ha gått från min stora iPhone 7 Plus till en mindre iPhone x med längre skärm så kändes det till en början inte jätte bra. Jag var jätte nöjd med den stora telefonen och ville absolut inte gå ner i storlek. Men det handlar ju mycket om att man är van vid storleken så jag ger det någon vecka så är jag lika van vid denna som med min gamla. Jag tycker telefonen fungerar utmärkt än så länge, finns ju små grejer man stör sig på.. T.ex den svarta ”flärpen” högst upp men som med storleken är säkert detta även en vanesak. Annars tycker jag den är mycket fin att titta på. Gör flera beställningar på displayskydd och skal för att ge det bästa åt min nya iPhone. ;)

Malmö med tjejerna

2017-08-27 10:46
Från rebeccajosefsson

Sista torsdagen på semestern var det min födelsedag och jag vaknade upp av att min mamma kom in och sjöng med frukost på sängen. Verkligen uppskattat! Sen var det bara att hämta upp tjejerna och bege oss mot Malmö för en helg där. Vi gick lite på stan och tanken var även att vi skulle käka fin mat eftersom jag fyllde 20 år. Men vi hade nämligen bokat bio och blev lite sena i planeringen så det slutade med subway, dock klagar jag inte! Varför har jag aldrig upptäkt hur fantastiskt gott det är?! För er som undrar vilken bio vi såg så var det Annabelle 2, usch säger jag bara. Den var inte trevlig haha.. Jag hade iallafall en bra 20 års dag med mina vänner! ❤️

Nästa dag, fredag så bestämde vi oss för att åka till Danmark över dagen. Tycker verkligen om Danmark, trevligt och fint! Vi gick i en del affärer, gick ner till hamnen och tog lite bilder vid alla de färgglada husen. En annan grej vi såg var att folk hade hängt upp massa hänglås vid bron, sån kul grej verkligen. Tyvärr hade vi inget hänglås med oss men nästa gång tar vi definitivt med oss ett och sätter fast. Vi käkade även oxfilé med pommes som var helt ok, har absolut testat bättre menmen. Även denna dag slutade med en subway macka i handen haha. Smidigt och sjukt gott så varför inte? ;)

Lördag var planerna att åka till Emporia och shoppa (titta i affärer), vi gick där en kort stund bara men vi fick med oss det lilla vi all sökte efter. Vi hade tyvärr ingen tur med vädret varken fredag eller lördag och jag tror att det påverkade oss då vi var trötta och omotiverade hah. Vi drog iallafall till hotellet ganska tidigt och kollade på film. Sedan fixade vi oss och åt på vårt favoritställe, Mando! Ryggbiff med pommes blev det för oss alla och det var såå gott, som alltid. Efter det drog vi vidare mot stora scenen där Nause spelade. Under helgen så var det Malmö festivalen så därför var det massa artister, karuseller och allt möjligt. Tycker faktiskt det är trevligt när det händer såna grejor.

Jag och Fia hann även med att fixa naglarna innan vi åkte hem idag, vi båda valde gelé naglar och blev nöjda. Tycker det var ett stort plus att naglarna blev så jämna och fina, där vi har varit innan blir naglarna lätt lite för tjocka, bubbliga och ojämna.. Så vi blev verkligen positivt överraskade av resultatet. Jag har haft en tippen helg och det var välbehövlig innan jobb starten. Känns lite trist att sommaren är över, har gått så sjukt snabbt men har verkligen hunnit med massa roligt så är nöjd!

Göteborg & Kolmården

2017-07-30 08:00
Från rebeccajosefsson

Förutom Gotland har jag även hunnit med Göteborg och Liseberg en dag. Redan klockan 6 på morgon drog jag iväg för att plocka upp Therese och sedan raka vägen mot Göteborg, vi började med att shoppa och förvånansvärt hittade jag verkligen ingenting men tror det hade att göra med att jag var så trött i huvudet och inte riktigt orkade engagera mig. Therese däremot hittade en del del! När vi kände oss färdiga åkte vi vidare mot Liseberg där det var så sjuuukt mycket folk, verkligen helt sinnesjukt, köerna var de längsta jag varit med om och det gick folk överallt. Vi var där i cirka 4-5 timmar och hann åka 2 karuseller så då kanske ni förstår ändå hur tråkiga köerna var.. Menmen klockan 12 på natten ungefär var jag hemma igen så det blev verkligen en heldag där borta men kul var det. :)

I onsdags var Fia och jag i Växjö en stund och där inhandlade vi båda skor, fick även med mig schampoo och balsam, lite kläder och sådant. Blev absolut dyrare än vad det blev i Göteborg.

Vi bestämde oss också då för att åka till Kolmården dagen efter och det var precis vad vi gjorde. Vädret var kanon, t.o.m nästan lite för varmt ett tag men jag klagar inte! Vi kollade på massa djur, åka berg och dalbanan som är sjuk haha, usch kändes nästan som huvudet skulle åka av ibland. Vi kollade även på en del shower, delfin showen är nog de flestas favorit och även min. De ser verkligen ut att ha roligt och de är så sjukt duktiga med! Till sist åkte vi linbanan och tittade på ännu fler djur, helt enkelt en toppen dag!

För att nu försvara mig lite också så tycker jag att just Kolmården verkar vara en väldigt bra plats för djuren, sen finns det absolut andra djurparker som inte behandlar djuren som de borde bli behandlade. Jag tycker verkligen det är viktigt att man kan känna en trygghet när man besöker djuren, att man vet att de har det bra och inte på något sätt plågas. Men jag kan inte riktigt säga något dåligt om Kolmården, de verkar verkligen leva för att göra något bra för djuren. Tror även att det är viktigt att faktiskt läsa på innan man börjar kasta ut sig massa skit.

Veckan på Gotland

2017-07-29 08:33
Från rebeccajosefsson

Två veckor på semestern har nu nästan gått och jag har hunnit med en hel del faktiskt. Första veckan på semestern åkte Fia och jag över till Gotland där vi spenderade två hela dagar. Vi kom fram sent på natten så det var bara att lägga sig och sova direkt och försöka få lite sömn innan nästa dag startade. Första heldagen på Gotland så åkte vi till ett ställe som heter Blå Lagunen, det är ett kalkbrott som ligger lite längre upp på Gotland och är otroligt fint. Vi solade en hel del, hoppade från klippor och hade det allmänt bra. Vi hann även åka över en sväng till Fårö för att kolla på lite raukar. ;) Senare på kvällen åkte vi in till Visby och käkade både mat och otroligt god glass. Visby har ett väldigt stort glasställe med hur många olika sorter som helst.

Onsdag, som var våran sista heldag spenderades på Tofta som är en stor strand vid havet och fullt med folk. Vi låg där och solade några timmar sen begav vi oss även denna dag in till Visby för att käka ännu mer, den här gången tre rätters. Man kan ju inte snåla sista dagen. Kan även berätta att det var fullt ös på båtarna i hamnen, vissa båtar är verkligen helt sjuka och jag skulle gärna vilja vara ägare till någon av dem haha. Vi åkte hem redan på morgonen dagen efter och några timmar efter att jag varit hemma satt jag vid datorn och beställde en ny båtbiljett till Gotland. Mina föräldrar var nämligen där så då kände jag för att åka tillbaka och stanna veckan ut.

Och så var det fredag kväll och jag satt ännu en gång på Gotlands båten, påväg igen. De två dagarna vi hade på oss att hitta på något åkte vi mest runt och tittade, solade lite och bara tog det lugnt. Vi var även nere i Visby en hel del och strosade runt. En mycket trevlig och härlig vecka. Vill absolut åka tillbaka igen nästa år.

Besök i Gränna

2017-07-16 11:23
Från rebeccajosefsson

Semestern är kommen, som man har längtat efter den och jag kommer absolut njuta till fullo. Kommer faktiskt kännas konstigt att jag inte ska vara på jobbet under hela fyra veckor men det ska verkligen bli skönt att få ta det lugnt och hinna göra massa roliga grejor. Har även en hel del planerat under sommaren vilket känns så bra, vill verkligen ta vara på varenda dag och få en toppen sommar.

Som ni kanske ser på bilderna har jag varit iväg under helgen, igår åkte jag till mina kusiner för att spendera helgen här. Jag och Therese åkte faktiskt till Gränna igår vilket var så mysigt. Gränna är verkligen otroligt fint och jag tror verkligen att dem lever för sina polkagrisar haha. Finns hur mycket som helst av dem och självklart köpte jag med mig lite hem. Tycker det är så gott men min favorit sort är nog ändå den vanliga, såg att dem har hur många olika sorter som helst nu. Sist jag var där minns jag inte att dem hade så många men det var ändå ganska många år sen. Kul ändå att dom breder ur sortimentet. ;)

Jag kommer även dra till Gotland under några dagar nästa vecka och även till Göteborg så tror absolut att jag kommer kunna blogga mer under sommaren. :)

Midsommar & Latitud 57

2017-07-16 10:54
Från rebeccajosefsson

Midsommar spenderades självklart på Öland, älskar verkligen Öland. Kan inte säga annat om det, vädret var bra med, hade väl lite regn men absolut inget som man kunde klaga över. Vi bodde där mellan fredagen till söndagen, vi bodde även på ett otroligt mysigt ställe som låg så bra till. Kommer verkligen vilja boka rum där igen. Som de flesta andra på Öland hann vi hänga lite inne på strand där det var fullt med folk men roligt var det. Nästa år kanske det blir att besöka Visby istället? Vi får se. ;)

Förra veckan ägde Latitud 57 rum i Oskarshamn och det var en trevlig helg. Måste dock säga att lördagen var betydligt roligare än fredagen men så kan det bli ibland. Hängde såklart med Malin och Fia och vi hann lyssna på några artister iallafall. Var ledig den fredagen för att slippa stressa men tyvärr blev det sån stress ändå haha, usch slutar alltid.. Jaja det blev bra ändå!

Bilder från senaste tiden

2017-06-17 23:30
Från rebeccajosefsson

Några bilder ovan ifrån en härlig dag ute vid Gunnarsö och även vid Hamnen. Så fort det blir bra väder tas det mycket foton, blir mycket finare bilder och helt klart mycket roligare att fota.

Kan ni gissa vart dessa bilder är tagna? Nämligen i Göteborg på Summerburst som var hur grymt som helst! Wow älskar Summerburst och alla grymma artister som spelade. Hade en mysig och toppen bra helg med Fia. Hade så gärna velat dra till Stockholm med och se Justin men men det får bli en annan gång.

Det senaste som hänt i livet är att jag har hunnit fira 3/4 studenter i släkten för iår, den fjärde firar vi imorgon. Blev verkligen mycket nu med alla studentfirande men jag klagar inte på god mat och tårta. Studenten är verkligen något speciellt, önskar jag fick gå igenom den dagen flera gånger.

Tänker försöka mig på att blogga lite då och då, bättre jag slänger in lite bilder än ingenting alls, så blev det den här gången iallafall. :)

Stockholm & Ariana Grande

2017-05-09 19:33
Från rebeccajosefsson

Tänkte dela med mig lite kort om min lilla resa till Stockholm. I lördags tog jag och Sofia bilen upp mot Stockholm för att påbörja våran tripp som varade i tre nätter. Anledningen till att vi åkte dit var för att vi skulle gå på Ariana Grande konserten som verkligen var så grym, hon är en tjej som verkligen har koll på sin röst och jag är otroligt imponerad av henne.

Förutom konserten har vi shoppat en del, gått massa, ätit både god och mindre god mat, frusit en hel del och haft stora klädproblem haha. Alltså en väldigt lyckad och bra miniresa. Tycker verkligen det är skönt att få komma iväg lite mitt i vardagen och få göra någonting annat än det vanliga.

Bjuder på lite bilder här, vi får se om det kommer upp ett annat inlägg med mina inköp därifrån. Vi kan ju åtminstone hoppas att jag kan hålla det löftet. ;)

Pannkakor & Gekås

2017-04-03 18:13
Från rebeccajosefsson

Pinchos för cirka 2 helger sedan när Malin och jag var i Kalmar och shoppade lite grejor, vi fick då för oss att boka bord på
Pinchos och käka lite god mat.

En perfekt frukost i solen, mums! Pannkakor med nutella och hallon är verkligen hur gott som helst, även en smoothie passar perfekt. Förra veckan var det ju några dagar då vädret var helt underbart så självklart var man tvungen att passa på att sitta ute lite.

I lördags var jag nämligen i Ullared och shoppade lite på
Gekås, jag fick med mig det mesta som jag hade tänkt att köpa och det var mest påfyllning och nödvändiga grejor som jag köpte därför blev det heller inte så jätte mycket grejor. Känns ändå skönt att inte spendera alltför mycket pengar så jag känner mig nöjd!
Fick även med mig nytt schampoo och balsam från "Fudge", har hört lite om det innan så var verkligen sugen på att testa så nu hoppas jag att det är så bra som folk säger att det är. ;)