RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-04 17:03:16

elinmary blogg

elinmary blogg på Nouw

Mitt första inlägg | Välkommen till min blogg!

2018-11-27 20:52
Från elinmary

Hej på er! Vad kul att ni hittat hit!
Jag tänkte försöka mig på detta att blogga igen. För jag tycker ju om att skriva om allt mellan himmel och jord, haha. Jag tänkte väl helt enkelt att ni ska få följa med i mitt liv. Höra lite om mina åsikter kring saker och ting. Och massa annat. Jag gillar när det är lite allt möjligt. Lite blandat. Så det kommer nog bli så. Blandat.
Men ni kanske undrar vem jag är?
Jag heter Elin, är 16 år och kommer från lilla Övik i Norrland. Går 1:a året på gymnasiet, musik estet. Så på min fritid spelar jag musik men även fotboll. Just musiken och fotbollen har alltid funnits i mitt liv. Det är två grejer som varit mina grejer. För att gå in mer på detalj så spelar jag gitarr och sjunger. Min position i fotboll är målvakt. Min fritid består även att vara med min pojkvän. Jag hatar verkligen det här mellantinget nu när det varken är sommar och varmt eller riktig vinter och kallt. Mitt hår har fått genomlida många färgningar, haha. Är i grunden blond men har färgat vin rött, brunt, rosa och massa blekningar där emellan. Jag är en människa som gillar att tycka och tänka och ha åsikter. Mitt drömyrke är grävande journalist. Mina favoritämnen i skolan är förutom musikrelaterade ämnen svenska. Sen tycker jag idrott är kul. Jag är väldigt spontan av mig men gillar samtidigt att ha koll på saker och planera.
Det finns så mycket mer jag kan berätta om mig själv men jag tänker att det får bli en liten del två av vem jag är. Annars hade detta blivit en bibel, haha.
Tack för att ni läste och ha det jättebra!
/ E